72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • SoDI---
    ezek mit szolnanak egy GITS rosozathos? vagy egy berserkhez?? netan NGE?:))))))))))))))))))

Azt, hogy legyenek kedvesen megfelelő karikát oda rakni a sarokba.
  • Cat #945
    Bazdmeg, most nagyon kiakadtam, én is most olvastam indexen, be akartam kopizni

attól függetlenül hogy ezt a yugioh akármit nagy baromságnak tartom, ez egy RAJZFILM bazze
    ezért nincsen magyarországon anime, egy hülye fasz ortt miatt, azt kellett volna betiltani, nem az animet
    a dragonball betiltás után még egy ilyen -> sose lesz magyarországon kereskedelmi tévében japán rajzfilm
  • Seth
    De ha egyszer besorolják őket a megfelelő osztályba, akkor meg minek cenzúráznak ki jeleneteket( most nem konkrétan a Yugi-ra gondolok, hanem akármelyik más filmre)? Megmondom miért: mert ők is tudják hogy hiába van kinnt a jel, azt senki se fogja figyelembe venni( szülő helyett szülő effektus). Szóval az egésznek semmi értelme,hacsaknem annyi hogy rohamosan csökken a kereskedelmi adók minősége(mondjuk a béka fenekénél nehezebb mélyebbre süllyedni:))
  • winnie
    ez az ghost in the shellt az rtl-re!:)

sok hülye vaskalapos... ki kell cseszni velük, mindenre rápakolni a 18-as és kész. senkit nem érdekel úgysem:)
  • CSOCSO
    ezek mit szolnanak egy GITS rosozathos? vagy egy berserkhez?? netan NGE?:))))))))))))))))))
  • winnie
    betiltásáról? csak egy 12-es karikát kll odatennie az rtl-nek mellé.

Az ORTT határozata szerint az RTL Klubnak június 19-én szombaton reggel fél kilenc és kilenc között kellene fel függesztenie műsorszolgáltatását, mert korhatárra vonatkozó figyelmeztetés, illetve piktogram nélkül sugározta a YuGiOh című rajzfilmet.

A testület álláspontja, hogy a japán sorozat túl erőszakos ezért a tizenkét éven aluliak számára a megtekintése csak nagykorú felügyelete mellett ajánlott, és ezt tudatni kellett volna a szülőkkel.
  • SoDI---
    végig olvastad?
    talán azért nem benne valami...

(kiragadott részletek szánalmasak, de érdemes végig olvasni)
  • CSOCSO
    S.Z.A.N.A.L.M.A.S.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • SoDI---
    01.03-án 09:12:46-09:12:55
    Yugi előhívja Exódiát, ami süvítve szétrobbantja az ellenfél sárkányát. A támadás szele Kaiba-t is eléri, aki a kimerevített képen kidülledt szemekkel ordít.

LOL
  • SoDI---
    Kaiba, Yugi ellenfele az öccsének lelkéért harcol, amelyet - akárcsak Yugi nagyapjának lelkét - Pegasus lopta el. Bár Kaiba harca erkölcsileg indokolható, kevés proszociális tulajdonsággal bír (02.15-én 09:15:33 durván kicsavarja Yoey kezét és ellöki, majd megalázóan bánik vele), és az alkalmazott eszközök is problémásak. A védendő korosztály szempontjából különösen kifogásolható, hogy Kaiba attól való félelmében, hogy nem képes öccse lelkét megmenteni, megzsarolja Yugit. Amennyiben Yugi legyőzi őt, öngyilkos lesz. A fiú végül eléri a célját fenyegetéssel, ilyen módon ez a különösen káros magatartásforma úgy került bemutatásra, hogy annak alkalmazása kifizetődő. (03:14-én 09:27:56-09:29:50)
  • SoDI---
    ORTT sajtóközleménye a YuGiOh betiltásáról (doc)
  • CSOCSO
    nah akkor nem csak en gondolom ugy hogy azert a CB angol szinkronja igenis jol el lett talalva....
    meg mindig nem tud senki semmit az innocencerol?
  • Gnome
    sztem adultswimen mindegyik animenak el van talalva az angol szinkronja....Igaz enis jobban kedvelem a japan szinkront de Spike hangja sztem nagyon is illik hozza...
    Ed hangja meg kisertetiesen hasonlit a japane hoz:)

davidus...kazaa lite-->Search-->Audio-->Cowboy Bebop-->Leszed mindent mert az egesz album kiba*jo:PP

CSa`
  • Davidus
    Gyerekek! Az a zene kéne ami a Bebop utoló elötti(asszem) részében szól mikor Ed elhagyja a bandát.
  • CSOCSO
    nekem bejon ed amcsi hangja:) rohadtul illik a hulye termeszetehez.. es be ha mar itt tartunk bejon mindegyiknek a hangja!!..
  • Bucser
    Ed-Edo... Ez ugyanaz mint ahogy Spike hívja néha Jet-et.. Amikor Jet mérges Spike ezt mondja neki (japán szinkron) Oi-oi Jeto San....
  • Sadun Tryst
    Ed-re kétféle név feltételezés van. Ed és Edo. valahol így írják, vhol úgy... japán kiejtés szerint edo. :)

az angol szinkron pocsék minősége már csak a Love Hinán is nagyon kijön. a csajok hangja még hasonlít is az eredetire, de Keitaro hangja értehtetlen és idegesítő. mondjuk a Berserk-nek sincs jobb, de ott Gatts hangja viszont nagyon beüt! :) meg a démonok hangja is király (1. rész) ^^
  • Bucser
    Nem tudom amit én eddig láttam angolul és japánul azok közül az angol szinkron meg sem közelítette a japánt... (Pl. Ninja Scroll)

Közben megnéztem a végét:) A kiscsaj-t Ednek híjják:)
  • CSOCSO
    angolul nyomnak minden animet az adult swimen...
  • CSOCSO
    ein es a kiscsaj ( joideig gondolkoztam hogy ez lany-e vagy fiu.. de szerintem sokkal erdekesebb lenne az egesz sorozat ha nem derulne ki:) amugy a hulye kiscsaj valoban dilis es imadnivalo:)
  • shaba23 #926
    megoldottam
  • shaba23 #925
    az usteam nem műxik, vagy csak rosszul csinálom?
  • Bucser
    Bocsi láttam már ezt a módszert valahol de nem tudtam hol van:) Be is teszem kedvencekbe:)

Spoiler:)

Whyvn zbaqgn arxv, ubtl nm rtlvx fmrzéora n zúygng n záfvxon n unyáyg yágwn intl inynzv vylrfzvg. Un xömryvg nqanx nm nepáeóy nm rtlvx fmrzr fögégroo zvag n záfvx éf rtláygnyáa arz zbmbt. Noona eéfmora zvxbe nmg zrféyvx, ubtl N fmvaqvxághf zvéeg nxnewn zrtöyav éf ubtlna zrarxüyg ry nxxbe n grzcybzv yöiöyqöméfaéy ryirfmgrggr n fmrzég(Nmg uvfmrz rtl ercrfm ivggr xv).. (Iéerf sbyg ina n fmrzr urylé éf útl srxfmvx n mhunaáf hgáa n söyqöa)... Fmrevagrz ryétté xvqreüy ubtl séy fmrzr ina Fcvxr-anx... (3. aéméfer yrtnyáoo vf rm wögg yr..) Zrt rtlrqüy Fcvxr arz pfhxwn yr nm rtlvx fmrzég péymáfaáy zvaqraxv záf crqvt vtra... vaxáoo pfnx eáhgnyáfbx inaanx qr ryét rtléegryzűrx:)

Spoiler vége

http://rot13.com/index.php

• via_mala
    Elég rég láthattam, de nekem még csak nem is dereng, hogy
    Fcvxr-anx üirtoőy ibyg nm rtlvx fmrzr. Zvéeg?
    Dekódoláshoz:
    rot13.com
    Szerintem tanácsos lenne spoiler-kedéshez ezt használni.
  • Bucser
    FAye Valentine-ra gondolsz ha jól sejtem:) Abban a részben csatlakozik a bandához először. TV-ben japán vagy angol szinkronnal nyomják nállatok?

Spoiler-------------------------------

Faye jópár évig le volt hibernálva és a korházi kezelése iszonyatos összegeket emésztett fel. A biztoítója felmondta a biztosítását így most 25 milliárdot kell visszafizetnie a kórháznak. Ezért beállt hivatalos csalónak és Bounty hunternek:) Ezért nyúlta le a rész végén a pénzt, de nem messzire jutott vele... A sorozatot érdemes megnézni egyben mert nagyon sok minden Kiderül Jet-ről Spike-ról és hogy Spike-nak milyen kapcsolata volt a MArsi Maffiával és Vicious-al és miért van üvegből az egyik szeme... Jet exzsaru aki miután elárulták és emiatt elvesztette az egyik kezét otthagyta a testületet. Ein a Datadog (intelegensebb mint a hajón lévő 4 ember együtt) pedig az első részben kerül hozzájuk:) Ő a kislánnyal együtt imádnivaló:) És lelövöm a végéről a poént.......................................................Spike meghal:(

Spoiler Vége-----------------------------------------------

Nekem mai napig egyik kedvencem... Utánozhatatlan Blues és jazz hangulata miatt na és FAye és Spike állandó cívódásai miatt... Jahh és hogy mindig éhesek és soha nincs kaja mert Spike mindig akkora kárt okoz egy egy bűnöző kkézrekerítése közben, hogy elmegy a kártérítésre az egész vérdíj amit kapnak:)
  • CSOCSO
    a sorozat meg egyfolytaban megy a tv ben... de csak neha neha tudok meglesni egy reszt..tegnap is volt egy resz.... nem igazan erettem mert a kozepetol lathattam.. valami kaszinozseton miatt ment a panikolas.. meg a csajszi az nem igazan a spike oldalan volt...
  • Bucser
    Mert a filmet nézted meg... A sorozatot kell előbb megnézni és csak utánna a filmet...:)

Egyébként kijött a MAcross Zero 4. része az anime-one fansubber csoport közreműködésével... Tölthető az animeHq serveréről

Röviden: Nincs benne sok akció viszont nagyon sok mindenre magyarázatot adnak benne ami erősen félreérthető volt eddig... A sorozat annyira nem köthető a Macross univerzumhoz.. egyedül a valkyriek(a vadászgépek) és Roy Focker (Fokker) miatt köthető a az eredeti MAcross Saga-hoz... eddig nem jött ki a Protoculture jelenléte... ÉS valami helyi legenda is belekerült... Mindenesetre nagyon szép még mindig és elsősorban sokminden szépséget elmesél a természetben lévő szépségről (Furcsa, hogy mindezt egy háború háttérként használásával csinálja)
  • CSOCSO
    nah meglestem a cowboy bebop ot...
    egesz jo volt.. de azert nem estem tole hanyadt...
    aztan a film kozepen radobbentem hogy ezt mar nyomtak az adult swimen valamikor..cserensznyere nem lestem vegig akkor...
  • Gnome
    Huhh mit talaltam....The Sword of The Berserk...
    nah ezert en szerzek egy DCt...
  • Sadun Tryst
    borda.cc :)
    hátha van ott is anime fórum... :)
  • Gnome
    hat van..csak itt senki sem csinal semmit ingyen
    egyebkent ajanlom a bittorrentet ott majdnem minden DVDrip-es anime megvan...eleinte lassu de utanna begyorsul....
    en egyenlore ezzel beerem
  • CSOCSO
    senki nem tud kulfoldi forumokat? ahova sokan jarnak.. megkerdeznem toluk hatha van valami amerikai anime ftp.. nemhiszem hogy csak az ustem az egyetlen a vilagon...
  • CSOCSO
    jolenne valamit kitalalni erre a kulfoldi dologra.. kene egy magyar t3 as csako.. aki felrak egy ket dolgot a gepere hogy leszedhessuk:) pl nekemkene a hack sign es a berserk.. mas nem...
    a gits2 rol mi hir van????mar marciusban kijott japcsiban. marmint moziban volt..
  • Bucser
    NAhh majd kitalálok már valamit erre is...
  • Bucser
    jahh te is külföldön vagy mi???
  • Gnome
    az usteamen kulfoldi eleresek kivannak tiltva:(
  • Bucser
    USTEAMen fennt van az összes eddig megjelent rész..
  • Gnome
    jah aztis olvastam hogy a manga alapjan keszult...majd utannanezek letolthetoek-e...csak az a gond hogy egy csomo szemelyt kivagtak az animebol(Skullknight,Puck) szal nembiztos hogy ertenem kik azok:(
  • CSOCSO
    pont most szedtem le a bebop filmet..
  • CSOCSO
    nekem csak 1 het...