72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#1328 wmp 2. én ezzel szoktam nézni mindent... :) -
#1327 Sadun ! az ogm et mi jácca le ? -
Cat #1326 ja, felirat: japán verziót néztem külső felirattal, szóval a felirat mindössze néhány kbyte volt :> -
Cat #1325 36 frame per sec azt értem, de amikor FÉL PERCEN ÁT azonos kép van, akkor tömörítés esetén nyugodtan lehet egy képkockának venni - érted amit akarok mondani? Egyszerüen annyira nincs mozgás animeben, hogy ha minden egyes képkockát .png ben letárolnának (ez veszteségmentes tömörítés!!!), és megadnának egy számot hogy mennyi ideig jelenítse meg a lejátszó, akkor néhány tiz megabytenál biztosan nem lenne nagyobb a mérete
hm, közben lemértem, az nge 24ik részében mintegy 62 secig mutatják ugyanazt a képet (amikor shinji ak ezében tartja kaorut), és előtte is van már vagy 8 secig egyszer
vagy a 22es részben 52 másodpercen át kimerevített kép van (ayanami és rei a liftben, 8:40től 9:32ig) - ez az egy kép több mint tiz megát foglal, normális ez?
de persze legfőképp nem a helyfoglalás a gondom, hanem ez is mutatja hogy tömörítés és tömörítés között van különbség, ha egy duplailyenhosszu Star Trek Enterprise filmet le lehet kódolni divxre HDTV minőségben, ugyanekkora méretben, akkor itt valami nagyon el van cseszve... -
#1324 A részek azért ekkorák, mert a hang mintavételezése a színek mélysége és a felbontás fontosak... Vannak 100 meg 60 megás rajzfilmjeim... Hát mit ne mondjak sajnos élvezhetetlena minőségük... Nem látod az arcokat a szemeket csak elmosódott kék zöld fekete barna foltokat... Star Trek ráadásul PAl rendszerben készült film így az 24 Farme per sec vagy 23,995 míg az animek-et a dvd-ken 36 Frame/seccel adják ki.... Én el sem tudom képzelni, hogy mmire lenne jó egy kisebb méretű anime... Már a minősége miatt is kidobnám.... El tudod képzelni, milyen ramaty élmény lett volna az NGE-ha nem érted a szöveget mert a xar felbontás miatt nem tudod elolvasni a feliratot??? Angolul meg agyon van vágva a hangulata... Ráadászul az alacsony színmélység miatt ugrálnak a színek??? Rossz belegondolni.. ennyi erővel ne töltsünk le dvd-RIPet Hanem nézzük VHS ripet... Elvégre kisebb a mérete... -
#1323 állandóan azok a ringatozó mellek...
:ÐÐÐÐ -
#1322 kedvenc fun sorozatom lett! :) -
#1321 mondt azt hogy nem röhögtél :DDD -
#1320 haggyámá'! a legfontosabb mindközü'! -
#1319 én nagyon nagyot néztem mikor elolvastam! de el kell ismeni, h tökéletesen megoldotta a feladatát... :) Shinji hangja zseniális... :) -
Cat #1318 a vércsoportfelsorolás igen érdekfeszítő, fontos információ -
Cat #1317 bazzeg
szal egy 30 éves nő játszik egy 15 éves fiut
értem -
#1316 Nézem a Kiddy Grade-et, és azt kell, h mondjam az eszméletlenül lapos és szar kezdés után, egy kellemes meglepetést okozott a sorozat vége. Igaz még nem értem a végére, 5 rész visszavan, de eddig tetszett. Bár nem 1 világklasszis, de jó szórakozás, ha túl tudod élni az első pár részt... :)
-
#1315 shinji hangját 1 nő kölcsönözte... :)
seiyuu -
Cat #1314 másik ami érdekes (bocs, csak kicsit még a sorozat hatása alatt vagyok, le kell vezetnem :D)
szal, shinji japán hangja sailor uranus, és a fickó 1965ben született - AZAZ 30 ÉVES!!! ezt én kurvára nem értem, hogy van ilyen hangja egy 30 éves férfinak, hogy el tud játszani egy 15 éves gyereket?? (mármint a sorozat készítésekor, 95ben annyi volt) -
#1313 sztem lehetetlen egy animebol filmet csinalni...
mellesleg en 17 voltam amikor megneztem az NGE-t es ertettem:P
Sadun kossz...Full metal sorozatrol valaki tud vmit? -
Cat #1312 jé, imdbn beutöttem hogy evangelion, és egy ilyet is kidobott:
Untitled Evangelion Project (2006) -
#1311 Kérdés:
A Golden Boy csak 6 részes? Mert ha igen, akkor elég suta befejezése van. :(
Lehetne 3x ilyen hosszú is! :))))) -
Cat #1310 megnéztem NGE
szerintem ki kéne rakni rá egy 18as karikát - nem holmi erőszak miatt, hanem mert egyszerüen kizárt hogy megértené valaki ilyen kor alatt
érdekes volt -
#1309 ja az éneklés pedig azért ilyen vegyes, mert a japánoknál ez a divat a zenében. sajnos. (Kiddy Grade, Tenchi Muyo! GXP, ezekben mind van angol szöveg) -
#1308 Kenshin sorrend:
1. Samurai X - Betreyal
2. Rurouni Kenshin TV
3. Samurai X - Reflection -
#1307 megvalami:P
Kerdeseim:...Kenshin es Full Metal sorozatokat milyen sorrendbe kell nezni?...mindegyikbol talaltam egy csomot
Animeval kapcsolatban..Szerintetek miert neznek ki arcra az anime karakterek ehhm....nem azsiainak?....hiszen eloszor csak a japan kozonsegnek szolt es az Astro boy is eleg nyugati figuranak tunik(persze csak arcra!)..igaz vegulis szinte egy uj fajt hoztak letre virtualisan hiszen olyan nok nincsennek a vilagon mint az animekban(sajnos)..
Jah meg mondjuk az is rejtely szamomra, hogy miert enekelnek az anime bevezeto+ending zenejebe par szot angolul a tobbit meg japanul.. -
#1306 uhh kossz ezeket szedem is le (tenyleg nem lany animekre gondoltam:) -
Cat #1305 ja, minőségkérdés: a 45 perces star trek részek 300 megásak, és ott folyamatosan változik a képernyőn minden, hisz emberek mozognak mindenhol, nem pedig állóképek vannak minimális mozgással, ez meg fele olyan hosszu sincs, és mégis ugyanakkora a mérete
nem egészen értem ezt a tömörítést, sztm iszonyatosan el lett cseszve, normálisan csinálva ennek nem szabadna elérnie a 100 megát se -
Cat #1304 én is az eredetit nézem, egyetértek
ezeknél a "csucsminőségű" rajzoknál ugyse számit hogy "jobb a minőség"
jótanács: egyszerre szedj le 3-4 filmet, és csak igy nézd, mert egyrészt alig 20 perc darabja, másrészt tényleg a leggecibb pontokon hagyják abba, és ez csak fokozodni fog :>
én amugy most vagyok 20as résznél -
#1303 ah leszedem az eredetit az is eleg jo minosegu, es legalabb szabadon rakhatom hozza a feliratot -
#1302 +5.1-es hang ha minden igaz. -
#1301 Az a petíció nem ér semmit.. -
#1300 tudom azt fogjatok mondani telhetetlen vagyok, de szeretem magyarul nezni, es a remastereden belevan egetve a filmbe az angol felirat, es igy eleg nehez osszeegyeztetni a magyarral:( Nincs vhol fenn az angol beleegetett felirat nelkul? -
#1299 igen... De jobb a remastered... -
#1298 na ha van valami amit igazan utalok ebben a japan rajzfilmekben, hogy most orultem magamnak hogy leszedtem az nge elso reszet, erre a legizgalmasabb resznel abbahagyjak... Most 1 ora a kov resz...:=(
Amugy en az original tv seriest szedtem le, lattam van remastered, a feliratomis ahhoz van, bar mukodik a regivel is. mi akulonbseg koztuk? csak a latvanyvilag van feljavitva? -
#1297 Tőlem meg jöhet az összes Gundam és macross:) Jahh meg Patlabor:) -
#1296 hm. végülis az a lényeg, hogy a 3. film legyen végig szép képpel, japán szinkronnal és angol felirattal! :)
majd jövő héten már leszek DC-n, akkor majd rákeresek én is... :) -
#1295 princess mononoke :)
ja és személyes ajánlásom a Rurouni Kenshin és a Love Hina! :) -
#1294 teljesen jo lesz kezdesnek:)
ha befejezted akkor mondjuk less meg egy princess monokome... ( tuti rosszul irtam)
vaaagy... csiklo mennyorszagban (chihiro vagy mi:)
meeeg.. nge sorozat.. gits sac elso sorozat (bar abbol csak par jo resz van)
aztan talan berserk...
egy kis ninja scroll
egy kis vampire hunter
akira...jin roh...stb -
#1293 most leszedtem a ghost in the shellt, meg a nge elso reszet, egyszer mar kerdeztem mik az alapfilmek, csak elfelejtettem, majd visszakeresem -
#1292 dc-n talaltam 700 megasat.. meg volt 600 megasnal tobb de az vmi movie 3 volt -
#1291 naugye:) -
#1290 most már 2x is :D -
#1289 valaki nem tudja honnan lehet letölteni a Tenchi Forever filmet jó verzióban?
mert ami nekem van, az túl rövid. 628 megás, és hiányik a film utolsó 10 perce... :(