72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#1088 szerintem a GITS nel nincs jobb... akira meg jo volt de kozel se olyan jo mint ez.. foleg zeneileg nagyon zsir a film.. imadom! -
#1087 Szerintem nem nagy szám. Elvont (bár mejik anime nem az?), belassult filozófikus cyberpunk Neotokyoban. Grafikailag néhol nagyon realista és szép, de nem korszakalkotó mint az Akira volt anno. Az Akira veri minden egyébben.
Legalábbis így emléxem, mert régen láttam mind2őt. -
#1086 Hmm Amerikaban elsz es nemmegy az angol?:PP
Egyebkent a Ghost in the Shell jo anime?...kbra mirol szol? -
#1085 aha... oksika..akkor most marad a berserk... -
#1084 meglestem az elsot:) nagyon cool volt:) bejott.. bar ezt nem akarom ugy elsietni mint az NGE-t...megprobalom ugy hogy napi 1 max 2 reszt lesek meg... -
#1083 a sorozathoz nincs felirat, mert 95 részes... ^_^
és aki nem látta a sorozatot, annak csak az 1. filmet szabad megnéznie, mivel a második film a sorozat befejezéséről szól...
de arról most biztosítalak, h aki látta az OVA1-et, örökre Kenshin FAN lesz! ^_^ -
#1082 huhh.. amig leszedtem 5.5 g-t addig 2 g-t pakoltam fel masoknak! -
#1081 nomeg a szeriabol van s1 s2 s3 s4.. de az csak regiokod.. nem? vagy mi a csocs? -
#1080 a sorozathoz van felirat?
amugy ebbol talaltam OVA1 es OVA 2-t is... -
#1079 az addig ok, h nem megy az angol... de hol lax? -
#1078 nem igazan megy meg az angol es nem allok neki olyannak amihez nincs felirat...
az animevilag kibaszott lassu innen.. egy feliratert is 10 percet szaraxom:( -
#1077 ahhoz nem kell USTEAM, h valaki ismerje a Rurouni Kenshin-t... :P
egyébként az 1. filmet le is lehet tölteni az animevilágról. magyar felirattal.
egyébként az tudom, h nem Mo.-n laksz, de pontosan hol, h nem szedsz le magyar felirat nélküli filmeket? -
#1076 szamomra nem szegyen...
1) ha az usteamon vanakor nem igazan tudom leszedni mashogy
2) olyat nem is igazan szedek le amihez nincs felirat...
3)a berserkhez is szerintem faszan igazitgathatom a feliratokat:( -
#1075 1. es a 3. reszbol hianyzik egy pici es itt az egesz!:) -
#1074 Rurouni Kenshint elég nagy szégyen nem ismerni... :P (egyébként a Samurai X a Rurouni Kenshin filmjei)
-
#1073 Dragon Ball-nem erdekel
Dragon Ball Z-nem erdekel
Dragon Ball Movies-nem erdekel
Tenchi Muyo! OVA-nemtom mijez de utanna nezek
Tenchi Muyo! Universe (ezt most nézem)-...
Cowboy Bebop-nehanyat lattam a tv ben es ma este is lesz azhem
Cowboy Bebop - The Movie-lattam
Neon Genesis Evangelion-lattam :) :(
End of Evangelion-ezt is
Love Hina TV-talan.. a nev ismeros de nemtom
Love Hina X-Mas Special-nem lattam
Love Hina Spring Special...
Love Hina Again ismeros cim.. nemtom
Blood - The Last Vampire lattam
Kite..ismeros de azhem nem
Dallos ezt se
Whisper of the hearth etz lattam
Only yesterday ezt nem
Spirited away (Chihiro Szellemországban) ez is
Ninja Scroll - The Movie ezt is
Rurouni Kenshin TV nemtom miez
Samurai X OVA1 ezt sem
Samurai X OVA2...
Escaflowne - The Movie ezt nem de pont ma toltottem le belole 10 mp nyi ogm et:)
Avalon nem
Laputa - Castle in the Sky eeemtom
Video Girl Ai TV nem
Oh! My Goddess nem
Berserk mindjart itt van az egesz
FLCL - Furi Kuri nem de majd leszedem
Animatrix lattam
Midori no Hibi ezt is
Vampire Hunter D ...
Vampire Hunter D - Bloodlust ezt tuti
Memories eeeeeeezt nemtom..ismeros// szerintem igen
Metropolis lattam
Jin-Roh - The Wolf Brigade lattam
My neighbor Totoro lattam
Wonderful Days lattam
Akira lattam
Ghost in the Shell - The Movie lattam
Battle Angel Alita lattam
plusz:
GITS SAC elso evad vegig
meg amikre hirtelen nem is igazan emlexem... -
#1072 usteam.uw.hu :) -
#1071 ja hülye vagyok:
db, dbz, dbgt, dbmovies
de még így is elég kevés hozzád képest :)
hol nézed őket? -
#1070 ja és ezt 4 hónap alatt néztem meg... :) -
#1069 még elég kezdő vagy, és a legtöbb anime amit láttál, csak az RTL-es sorozatok voltak... :)
Itt 1 lista, amit eddig én láttam...
Dragon Ball
Dragon Ball Z
Dragon Ball Movies
Tenchi Muyo! OVA
Tenchi Muyo! Universe (ezt most nézem)
Cowboy Bebop
Cowboy Bebop - The Movie
Neon Genesis Evangelion
End of Evangelion
Love Hina TV
Love Hina X-Mas Special
Love Hina Spring Special
Love Hina Again
Blood - The Last Vampire
Kite
Dallos
Whisper of the hearth
Only yesterday
Spirited away (Chihiro Szellemországban)
Ninja Scroll - The Movie
Rurouni Kenshin TV
Samurai X OVA1
Samurai X OVA2
Escaflowne - The Movie
Avalon
Laputa - Castle in the Sky
Video Girl Ai TV
Oh! My Goddess
Berserk
FLCL - Furi Kuri
Animatrix
Midori no Hibi
Vampire Hunter D
Vampire Hunter D - Bloodlust
Memories
Metropolis
Jin-Roh - The Wolf Brigade
My neighbor Totoro
Wonderful Days
Akira
Ghost in the Shell - The Movie
Battle Angel Alita
most csak ezek jutottak így eszembe... :) van még mit bepótolnod! ;) -
#1068 ja megvmi monster rancher is ment régebben de az se volt vmi jó -
#1067 Az Animek amiket már eddig láttam:
Yugioh, Digimon, Bey-blade(vagy mi), Dragonball, Jean a kamikaze, Inuyasha, detektív konen, pokemon, Ranma 1/2,
amiket szeretek: Dragonball, és talán még a digimon elmegy (régebben azt is nagyon szerettem)
ezek mind1 mennek az rtl2-őn kive a Dragonball :( -
#1066 ehh, NGE és Oh! My Goddess-en kívül, minden animém ilyen formátumban van... :)
de a legsztárabb eddig a Tenchi Muyo! OVA, mert ott japán/angol szinkron és magyar/angol felirat van beépítve a videókba! :) -
#1065 ehhe.. bele tudtam nezni parba.. tehat muxik.. mondjuk tok nem ertem hogy mi tortent.. mindenesetre az gm et eddig nem kedveltem.. hisz amit eddig latam ogm filet az altalaban jo szar minosegu volt.. viszont ez a berserk ogm nagyon zoral.. valaszthato angol japan nyelv... feliratok meg minden.. AARGHHH. minden egybe van:) -
#1064 nah leszedtem egy ogm et a netrol..azt szepen lejatszotta a bsplayer... -
#1063 uristen.... kiprobaltam mind... uristen egyikkel sem muxik...uristen 90 % nal tart.. uristen ha lejott majd kiprobalom ..uristen ha nem mukodik felakasztom magam..uristen .... ha mukodik akkor agyoncsokolgatok mindenkit.. uristen....csocso voltam.... uristen ... :) -
#1062 hmm mar megint irok mielott visszaolvasnek..ehh
nah mindegy ha nem ez volt a gond akkor boccs.. -
#1061 uristen.....google-->ogm player
eredmeny:
sztemVideolan ,Zoom Player
ez nehez volt... -
#1060 leszedtem a filtert is vagy mit..azzal sem jo:(... -
#1059 ez se jatsza le az OGm filejaimat.. jolvan szerintem addig felesleges erolkodni amig nem jon le az osszes ilyen buzi file.. de ha akkor se lesz jo en felakasztom magam... mar lejott a fele.. 2.x giga... -
#1058 RTFM
Olvasd el a manualt! Magyarul van! Egyébként
mplayer.exe -fs marhajoanime.avi
ugyanis parancsoros a kicsike. De ha csinálsz neki valahol egy ikont, akkor csak egyszerűen ráhúzod az egérrel a filmet. -
#1057 ezt5 probaltam.. ranyomtam az indito filera es bejott egy dos os ablak majd kilepett es semmi nem tortenik.... -
#1056 nekem sosem volt bajom ezzel a codeckackal.. jatszom en eleget es a jatekokat se bassza szet...pl a kenyes MGS2 is fullosan jo volt.. mar vagy 2 eve gordnaiknot al nyomom .. szerintetek hany jatekom es hany filmem volt????? rohadt sok... lehet hogy csomo codecpack szar. de ez nekem bejot.t. ezert hasznalom ezt... -
#1055 -
#1054 nincsen semmi baj a codecpackokkal, ez csak ilyen fóbia a neten. érteni kell hozzá, aztán akkor azzal sem lehet baj. -
#1053 MPlayer Windows-os exe
Még a hibás fájlokat is lejátsza, nem kell hozzá semmilyen codec, és a feliratokat is kezeli, tehát VoSub sem kell! És magyar fejlesztésű!
Homepage: MPlayer
Codecpack-okat pedig tessék messze elkerülni! (Főleg a játékokat vágja agyon.)
OGM-hez: Ogg Direct Show Filter -
#1052 Initial D... autos anime.. az elobb voltam egy jatekteremben ott voltak Iitial D gepel:) -
#1051 en rohadt sok filmet nezek es meg igy is aszondom hogy semmi baj a packokkal..bar attol fugg melyik.. en a gordianknot ot hasznalok... es sosincs semmivel bajom... ogm et regebben is lejatszotta a gepem.. tudom mert regen leszedtem egy reszt a final fantasy animebol kivancsisagkeppen.. es lejatszotta a gepem.. nemtom most miert nem jatsza le.. de leszedtem kulon ogm szarsagot.. es igy se jatsza le..
codec packokkal nincs baj....csak tudni kell melyiket kell feltenni.. pl gordianknot1.5 minden lenyom..sosem volt meg bajom vele.. viszont meg a codec packok alott sokat baszakodtam az xviddel.. minden masodik filmet jatszottak csak le.. es volt 8 fele xvidem.. egyik se volt jo -
#1050 ARGHHH:) tenyleg:) dezoral:)))) -
#1049 most szedem az Oh! My godess-t.
nemtudom milyen, nem tudom miről szól, csak azt olvastam már vagy 1000 helyen, h kurvajó.
valaki mesélne róla 1 keveset?