72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
bitorrtent sux.. szerintem eszmeletlen fika szar program... alig tolt par k val...es nem egy filerol van szo.. probaltam vagy 20 at... -
mar regi cuccos nem emlexem. mirol is szol? -
hejj, nekiálltam a Video Girl Ai-nak. :) az első 2 részt láttam, és azt kell, h mondjam, h az 1ik legaranyosabb anime amit eddig láttam! :)
mondjuk a manga változat meg is van, amit forgalmaztak itt magyarhonban! :)
ajánlom mindenkinek! ;)
-
%20Wolfs%20Rain%20Trailer.zip]Trailer
%20Wolf's%20Rain%20-%20Can't%20You%20Trip%20Like%20I%20Do%20(rename%20.avi).jpg]AMV -
kepek a wolf's rainbol -
nem igazan lattam meg csak a bemutatojat de az nagyon tetszett az a baj hogy csak szombatonkent megy es akkor is rohadt keson...
farkasok vannak benne:) gondolom ezt te is tudtad:) -
Az a a Wolf's Rain milyen? Egyáltalán az most anime vagy manga? -
:( -
winnie #1018 a torrent a legkirályabb forrás mostanság. azoktól tölt le, akik ugyancsak töltenek le (peers), valamint azoktól, akik már letöltötték a cuccot, de nyitvahagyták a torrentet (seeds). nekem adsl-lel, az upload minimálisra állása mellett 60-as sebességgel jönnek a jó peer/seed arányú cuccok -
ja, nekem is jönne bazze minden 90k-val, de le max 32k-jön a legjobb esetben! átlagban 20k-val szedtem le mindent, míg rólam 26-30k-val szednek folyamatosan! csak tudnám, hogy ki és mit... -
hat en 300 k val tudnek tolteni.. es minden csak 5-10 k val jon le:(
feltoltes is megy mint atom..gondolom azt toltom fel masnak amit idaig mar leszedtem de nekem az nem stimmel igazan... -
na, ez a feltöltés nekem sem stimmel... míg én töltök, rólam is töltenek... DE MIT? kérdem én... sajnos még lassú is a letöltés, szal szar az egész. de legalább lejön a film jó minőségben... :) -
ez a torrent szarag hogy mukodik??? nem azt kerdem hogy mire kel ranyomni stb.. hanem mi a lenyege?... hogyan kitol tolt en miert toltok fel stb... -
ok :) -
Az az 1. vagy esetleg a 2. újrakiadása. Olvastam is a hfgrnz fórumon, amikor az illető feltöltötte. -
thx a lejátszót! :)
van 3. rész, valami Special Edition... -
már a 12. rész is fent van az anime-empire.net-en :) -
Az hfgrnz-en is fenn van már a 11. részig. (rot13.com) -
1. Vampire Hunter D (nem túl jó minőségű)
2. Vampire Hunter D - Bloodlust (ez annál inkább)
3. nincs 3. rész (tudtommal)
Jin-Roh-hoz: használjmplayer-t! Ez mindent visz, még a hibás fájlokat is, kódek nem kell hozzá, feliratokat is megjeleníti. -
ja és 2 kérdés:
1. letöltöttem a Jin-Roh-t, de beáll mindig a kép 4 mp után... nem tud valaki valamilyen kényességéről ennek a videónak?
2. a Vampire Hunter D részeket milyen sorrendbe kell megnézni? mert van a sima és a Bloodlust is... meg valami harmadik...
thx a válaszokat előre is ;) -
ja és a letöltéshet BitTorrente letöltőprogi kell, amit innen szedhettek le... :) -
van 1 új anime, amit most pakolnak a netre. Midori no hibi a címe (Righthand Girlfriend).
A történet elég fura, és gagyi, de ha az ember megnézi az első két részt, meglátja, h a történet ellenére valami eszméletlenül jó ez a sorozat! :) és az a furcsa történet az, h van 1 srác, akitől mindenki fél szinte, mert ilyen verekedős típus, aki még tud is. de 1szer csak a jobb keze helyén (csuklótól felfelé) 1 lány lesz! :D
a szituk meg a történet pedig ezen kívül sablon. a srácnak csak 1 szerető baránő kell, de nem a kezén lévő kiscsaj, mert hát jelenleg mégiscsak ő a jobbkeze! :D
jelenleg csak a 12. részig lehet letölteni (13 részes a sorozat) innen. ajánlom mindenkinek, jókat lehet rajta röhögni... :)
-
Gondoltam:
"Hmmm, 66 hozzászólás az Anime topicban, ez igen, akkor biztosan sok érdekes dolgot fogok olvasni."
Hát ...
Ez a YuGiOh biztosan nem feküdné meg a mi gyomrunkat, de egy 4 éves gyerek lelkét már valószínűleg alaposan felkavarja. Igaz én sem ismerem a sorozatot, de asszem tényleg az lenne az értelmes megoldás, ha már karikázni kell, akkor csináljanak 6-os 8-as 10-es karikákat, mert egész egyszerűen MARHASÁG egy kalap alá venni a 4 éveseket a 12 évesekkel.
Egyébként az ORTT érvelésében felsorolt dolgokkal többé kevésbé egyetértek, azzal a fontos kitétellell, hogy tovább kellene egy kicsit finomítani, hogy milyen karikákat lehet kirakni. Mert azok a káros hatások, jelenségek, amiket leírtak inkább csak a kisebb gyerekekre igazak fokozottan.
Másrészről az oertété tényleg túl erős szavakat használ, és néha eléggé elfogultan is fogalmaznak. De talán 30 perc letiltás + egy 12-es karika nem fog végzetes csapást mérni az rtl-re. ;)
Egyébként meg nem kell szidni a tévét, hanem el kell felejteni! Én pl. már 5 éve nem nézem. Nem is hiányzik. Próbáljátok ki! Egy csomó időtök szabadul így fel!
És akkor anime: Vampire Princess Miyu (TV)
Kedvenc helyünk újra él és van a VPM-ból elfogadható minőségű változat fent a korábbi gyatra .asf helyett. Mindenkinek javaslom, aki
1, szereti a vámpíros, szövevényes, misztikus történeteket
2, nem bánja, ha nyomasztó a sorozat
3a, nem bánja, ha nincsenek vérben fürdő akciójelenetek
3b, ezzel szemben vannak elgondolkodtató szituációk
4, nem bánja, hogy nincs lezárva a történet
És ha mindez megvolt, akkor jöhet a Vampire Princess Miyu OVA 4 része. Persze inkább előtte kellene megnézni, mivel korábban készült és Miyu korábbi történetét meséli el. Másképpen is viselkedik benne Miyu. Az OVA-ban még inkább gyereklány, a TV-sorozatban viszont már komoly felnőtté érett -- persze csak lélekben, mert testben örökre egy 13 éves lány marad.
Miyu egy tragikus sorsú halhatatlan tiszta vámpír: sem napfény, sem szentelt víz nem árt neki. Feladata az emberek életét tönkretevő Shinma-k (démon-ok) visszaküldése a sötétségbe. Ez az ő sorsa az idők végezetéig. Mindeközben vámpír léte terheként időnként emberi vérre van szüksége, de igyexik olyan szerencsétlen embereket választani, akiknek sorsa, élete kilátástalan, mivel Miyu vére őket is halhatatlanná teszi, így ez valójában jutalom nekik. Ilyen formán Miyu egy tragikus sorsú, jó vámpír, aki bár nem sokat törődik az emberekkel, de ha lehet kíméli őket, nem úgy mint örök ellensége Reiha, aki szándékosan és érzéketlenül fagyasztja halálra az útjába kerülő embereket, csakúgy mint a Shinma-kat. Reiha mindig nagyon kimért szemben a tudatából lehasadt játékbabaként megtestesült Matsukaze-val, akit Reiha mindig a karjában tart. Matsukaze egy mozdulatlan baba, akinek nincs semmilyen hatalma, csak beszélni tud, de azt leplezetlen gyűlölettel. Valahogy így választotta le magáról Reiha a gyűlölködő személyiségét, hogy saját maga mindig hideg és érzelemmentes lehessen. Hogy ez a 6 éves forma jég-démon miért is gyűlöli elemi erővel Miyu-t, mi az a réges régi kapocs, ami őket összeköti, az kb a 20. rész táján fog kiderülni.
Nem beszéltem idáig Larva-ról, Miyu tökéletes társáról, aki egy nyugati Shinma. Réges régen állt Miyu szolgálatába azáltal, hogy Miyu legyőzte őt. Ezután megkapta Miyu vérét, ami által örök szövetséget kötöttek. Larva mindig hűségesen segít Miyu-nak, ő az egyetlen, aki megérti, de ő mondja azt is, hogy ha Miyu megpróbálná elkerülni a sorsát, akkor ő maga ölné meg személyesen. A TV-sorozat végén van egy jó kis csavar, ami sokat dob a hangulaton. -
részletkérdés -
winnie #1002 uristen....Yugioh....betiltas...cc.
úristen, komolyan ennyire vak vagy?:) nem tiltották be, csak arra kötelezték az rtl-t, hogy 12-es karikát tegyen ki a rajzfilmre -
uristen....Yugioh....betiltas...cc...
Nekem van egy 12 eves hugom es ismerem nagyjabol a baratait is de ok qrvara nemfognak sem ongyilkosok lenni sem lelki osszeomlast kapni egy yugiohtol..
kulonben sem a filmek nevelnek....en neztem transzformerszt meg dzsiadszot kiskoromban megsem lettem maniakus gyilkos sem eroszakosabb.. -
jaja.. -
így van! ha csak azt látja, h mindig happy minden, akkor majd idősebb korában nagyokat fok csalódni szegény... :(
ha meg veszít valaki, akkor meg nem úgy kell "közvetíteni" a gyereknek, h akkor most ARMAGEDDON! hanem, h akkor legközelebb keményebben próbálkozom...
és a legtöbb gyerek anime-ben ezt teljesen jól le is adják... -
ámen! :) -
szerintem pont az keszit fel az eletre.. neha veszitunk de soha nem szabad feladni! -
mármint nagyon csukott szemmel jár a világban, ha másodikban még hisz a Mikulásban. -
az élet nem habostorta. ezt 12 évesnél kisebb korban is lehet tudni.
(gondoljunk már bele, tizenkét éves egy hatodikas kölök, engem ekkoriban már komolyan foglalkoztatott az afrikai éhezés kérdése, nem hiszem, hogy öngyilkossági kísérlettel próbálkoztam volna, ha Yugi veszít. :P
a megoldás: új kategória 8 éves és annál fiatalabb. nincs az a gyerek, aki második osztálynál tovább hinne a Mikulásban. (és akkor már nagyon csukott szemmel jár a világban.) akkor már azt is elbírja, ha Yugi néha veszít...) -
End of Evangeliont-t meg Berserk-et az ORTT-nek:D -
ertem..azoknak a filmeknek az illegalis csereberejet akarjak megakadalyozni amit amugy ok nem nyomnak sehol es kedvuk sincs.... muhahah.. -
amikor eloszor mentem amcsiban bevasarlokozpontba akkor az epulet kozepen levo elegge nagy reszen hatalmas yu gi oh verseny volt..csomo kolok meg tinedzser allt meg versengett stb... ehhe -
Prof William #991 Nézzék meg a Berserket!
Ott aztán tényleg el lehet mondani hogy nem a jó győzedelmeskedik a végén.
Spoilerek...
YuGiOh: Yugi épp vesztésre áll, az utolsó kártyán múlik minden... (Vajon sikerül neki?)
Berserk: Az egész csapat kiírtva. Karok lábak szerteszét. Az utolsó túlélő Gasts, egyik keze és szeme nagyotálban mutatott elvesztése után, ezernyi sebből vérezve magánkívűl a dühtől és a tehetetlenségtől, lefogva nézi ahogy a fődémon bácsi élete nagy szerelmét megerőszakolja... brutális kegyetlenséggel.
Gats üvölt ahogy a torkán kifér, de nem menekülhet.
(Olvastam a mangát, szóval tudom hogy van tovább is, de ha leadnák a legtöbb néző nem tudná.)
Gats üvölt és üvölt, próbál kiszabadulni és EKKOR VÉGET ÉR! ÉS NEM CSAK AZ EPIZÓD, HANEM AZ EGÉSZ SOROZAT!!!!
Spoiler End!
Szerintem ez egy igazi rossz befejezés, nem az hogy Yugi szorong, hogy "Jaj csak a jó lapot húzzam!"
-
NormalisEmber #990 Nekem most működik az usteam(de mostanában legfeljebb 75 volt a user limit), de vigyázzunk mert az ORTT keze messzire elér
-
Mindegy, a lényeg, hogy most már egy életre megjegyeztük, hogy a lila szörnyek proszociális tulajdonsága kevés :) -
-
Cat #987 azért, mert gyüjtögetős kártyajáték, nem pedig az anime volta miatt