72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Sadun Tryst
    gratz! 1000-es téker ;)

(kicsit késve ugyan... :DDD )
  • Sadun Tryst
    nekem csak ez van fent, 1 divx, meg 1 xvid... és kurvajól megvagyok! semmi sem akad ki, és minden film megy! nem kell külön real time, meg quick time, mindent lejátszik ez a pack! :)
    nálam még gondot nem okozott...
  • winnie
    100 netes filmnézőből 95 tuti azt mondaná, hogy soha semmilyen kodekpakkot nem szabad feltenni. (az első windows újrainstallnál erre magától rájön a maradék 6 is:) divx 3, divx 5, xvid, ac3, más szinte nem is kell (esetleg egy ogg.exe)
  • winnie
    a videolan szokott mindent vinni, még a hiányos avi-kat is.
  • Sadun Tryst
    figy, windows media player2 viszi az ogm/omg-t...
    én azzal játszok le minden videót. vagy kapd le ezt, és ezzel a pakkal mindenképpen menni fog minden.... ;)
    ACE Mega CodecS Pack 6.0
    (ebben benne van a win media player classic és a bs player is)
  • Sadun Tryst
    nah, végignéztem az Video Girl Ai-t, és kijelenthetem, h ez volt az eddigi legjobb manga adaptáció! nincsenek átírások, se semmi, csak jeleneteket hagytak ki, de abból se sokat! mégjobban ajánlom mindenkinek! ;)
  • CSOCSO
    nah.. nem ertem.. bsplayernek siman kene vinni a cuccost.. szerintem az lesz hogy amig nem szedem le az egesz 5 gigas cuccost addig nem tok meglesni egy reszt sem.. feliratok...

van felirat a berserkhez???
    animevilagon azhem van de kurva lassu az oldal... valaki nem tudja nekem elkuldeni ??
    [email protected]
    koszi elore is!! csoki
  • CSOCSO
    akko valaki adjon linket.. pls!!

download.com
    letoltes.com
    sehol nincs mplayer...
    googleban meg csak linuxos szart talaltam:(
  • CSOCSO
    googleban az elso oldal csak linuxos cucc volt..fel is adtam azonnal.. de ha van wines akkor hurra.. amugy az omg-t csak az mplayernek kene vinnie?? en ugy emlexem jatszottam mar le omg-t real one val... most a wmp aszondja hogy mar hasznalatban van.. lehet addig nemtom meglesni amig le nem szedem az osszeset a btt vel?
  • Cat #1039
    van winen is
  • CSOCSO
    oke.. most egesz jol szedek az azureussal
    eppen 49k valjon a berserk.. de.. mi a kurva nenikemmel jatszom le az OMG-t???
    se real player... se bsplayer nem viszi... wmp vel meg nem probaltam meg de ha az viszi lefejezem magam...
    szal.. mplayerre rakerestem de az valami linuxos baszas
  • winnie
    abc-t felejtsd el. vagy azureus vagy bittornado. sokkal több beállítási lehetőség van! nekem az mtv most jött le, és utána amikor beírtam kipróbáltam, és elég hamar felkúszott maxra, úgyhogy nem tudom mi lehet a gebasz:?
  • Sadun Tryst
    van 1 srác aki kivesz 1 videófilmet, amit csak 1 egy olyan kölcsözőből lehet kivenni, amit csak tisztaszívüek látnak. ezek a filmek mind a megtörtszívüekért vannak. de a főhős videója rossz volt mikor lejátszotta, a és a szalag nem előre, hanme hátrafele ment le. Ai a lány a videóból meg életrekel. minden tulajdonsága visszájára fordul a rossz video miatt. a mellei kicsik lesznek, a pozitív tulajdonságai mind negatívba megy át (nem tud főzni pl).
    tulajdonképpen a videolány azért van, h felvidítsa és segítsen rajta, h megszerezze a szerelmét, de időközben beleszeret a videólány a főhősbe, bla bla bla. sok FUN jelenetet létrehozva ezzel... :)
    én anno (6 éve) a mangán nagyon jól szórakoztam... :)
  • CSOCSO
    az mtv el se akart indulni
  • CSOCSO
    melyik a legjobb client?? en az ABC-t hasznalom
  • CSOCSO
    ez se jo:) mindegy megprobalom az MTV vel
  • winnie
    feladtam - a movie awards-zal is lehet csekkolni. amúgy a torrent nyilván arra a legjobb, hogy a legfrissebb cuccokat szedje vele az ember, hiszen 1-1,5 hét múlva 'elavulnak' a linkek, régi cuccokat kevesebben töltenek és hagynak nyitva. leginkább aktuális premierfilmek és tévésorozatok (előző napokon vetített sorozatok) letöltésére használom én, pl.
  • winnie
    az első most jó lett, de a másodikba beleshetne már a rohadás, vazz

.torrent]Drew Carey - 9x06
  • winnie
    sorry, helyesen a linkek:

MTV MovieAawrds.torrent

.torrent]Drew Craey Show - 9x06.torrent
  • winnie
    bitorrtent sux..

nálad a hiba, nekem adsl-lel hozza 60 környékén a cuccokat. vagy nem veszed le a feltöltési sebességeket, vagy tűzfalad vagy routered van. értelmes peer/seed aránynál (tehát nem 1/1500-nál simán jön max sebességgel)

ha van kledved próbáld ki ezt a kettő torrentet - kb 3-4 perc alatt, mindkettő felkúszött adsl-nél 60-as sebességre (ha nem kúsznak fel, akkor te vagy a hunyó:))

.torrent]Drew Carey Show - 9x06.torrentMTV Movie Awards.torrent
  • CSOCSO
    jo neked.... nekem par k val jon:(
  • Gnome
    Bitorrent:Csak hagyni kell estere es begyorsul...enis tolthetnek 340Kb/seccel de csak 120 a max ezen...es nekem ez boven megfelel

Wolf's rain.....Hat nekem annyira nem tetszett, a bemutatoja tenyleg nagyon allat...De mondjuk nekem ez az egesz atvaltozas dolog nemfekszik...mondjuk az hogy atvaltozas nem is letezik mert aki az egyik pillanatban ember az a masik pillanatban farkas...lehet azer nemertem mert nemlattam az elso reszeket...
  • CSOCSO
    bitorrtent sux.. szerintem eszmeletlen fika szar program... alig tolt par k val...es nem egy filerol van szo.. probaltam vagy 20 at...
  • CSOCSO
    mar regi cuccos nem emlexem. mirol is szol?
  • Sadun Tryst
    hejj, nekiálltam a Video Girl Ai-nak. :) az első 2 részt láttam, és azt kell, h mondjam, h az 1ik legaranyosabb anime amit eddig láttam! :)
    mondjuk a manga változat meg is van, amit forgalmaztak itt magyarhonban! :)
    ajánlom mindenkinek! ;)
  • CSOCSO
    %20Wolfs%20Rain%20Trailer.zip]Trailer

%20Wolf's%20Rain%20-%20Can't%20You%20Trip%20Like%20I%20Do%20(rename%20.avi).jpg]AMV
  • CSOCSO
    kepek a wolf's rainbol
  • CSOCSO
    nem igazan lattam meg csak a bemutatojat de az nagyon tetszett az a baj hogy csak szombatonkent megy es akkor is rohadt keson...
    farkasok vannak benne:) gondolom ezt te is tudtad:)
  • Adam II
    Az a a Wolf's Rain milyen? Egyáltalán az most anime vagy manga?
  • CSOCSO
    :(
  • winnie
    a torrent a legkirályabb forrás mostanság. azoktól tölt le, akik ugyancsak töltenek le (peers), valamint azoktól, akik már letöltötték a cuccot, de nyitvahagyták a torrentet (seeds). nekem adsl-lel, az upload minimálisra állása mellett 60-as sebességgel jönnek a jó peer/seed arányú cuccok
  • Sadun Tryst
    ja, nekem is jönne bazze minden 90k-val, de le max 32k-jön a legjobb esetben! átlagban 20k-val szedtem le mindent, míg rólam 26-30k-val szednek folyamatosan! csak tudnám, hogy ki és mit...
  • CSOCSO
    hat en 300 k val tudnek tolteni.. es minden csak 5-10 k val jon le:(
    feltoltes is megy mint atom..gondolom azt toltom fel masnak amit idaig mar leszedtem de nekem az nem stimmel igazan...
  • Sadun Tryst
    na, ez a feltöltés nekem sem stimmel... míg én töltök, rólam is töltenek... DE MIT? kérdem én... sajnos még lassú is a letöltés, szal szar az egész. de legalább lejön a film jó minőségben... :)
  • CSOCSO
    ez a torrent szarag hogy mukodik??? nem azt kerdem hogy mire kel ranyomni stb.. hanem mi a lenyege?... hogyan kitol tolt en miert toltok fel stb...
  • Sadun Tryst
    ok :)
  • via_mala
    Az az 1. vagy esetleg a 2. újrakiadása. Olvastam is a hfgrnz fórumon, amikor az illető feltöltötte.
  • Sadun Tryst
    thx a lejátszót! :)

van 3. rész, valami Special Edition...
  • Sadun Tryst
    már a 12. rész is fent van az anime-empire.net-en :)
  • via_mala
    Az hfgrnz-en is fenn van már a 11. részig. (rot13.com)