72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • CSOCSO
    jajj de imadalak mondtam mar??? :)))))))))))))
  • Sadun Tryst
    még nem :D
  • CSOCSO
    jajj de imadalak mondtam mar??? :)))))))))))))
  • Sadun Tryst
    jah, nem is mondtam még, h a Tenchi Muyo! GXP feliratozói milyen nagyot alkottak....
    Ryoko = Ryouko
    Aeka = Aeka (rájöttek a hibra :DDDD, de 100 másikat csináltak)
    Washu = Wasyuu (de ez még csak az 1ik verzió, mert van még másik 2 is)
    Ryo-Ohki = Ryoouki (assezm így van, de a lényeg az, h helytelen)
    Ryoko = Kyoko (ezt az új szereplőre mondják néha)
    Yosho = Ieosho (vagy mi, de az a lényeg, h még véletlenül sem hasonlóan írták le :D)

dióhéjban ennyi
  • Sadun Tryst
    ez eddig oké, de a legnagyobb cucc az egészben, h a csaj meg sem lepődik a kívánságon, hanem szó nélkül teljesíti, majd mosolyogva csinál mindent, MAJD, bele is szeret a srácba... szóval ez nekem kicsit furi...
  • PResident Evil
    jah hát az kész... :DDD
  • Seth
    Kurvajó a Goldenboy, mindegyik része
    A hülye pofák amiket levág hát azon szétröhögtem magam
  • PResident Evil
    megnéztem ma a Golden Boy első részét, de ezt láttam az MTV-n, de akkorákat röhögtem rajta :DDD a kis puncivadász csákó :>
  • Bucser
    Hát lehet nem értetted a sztorit... Belldandy egy kivánságokat teljesítő istennőcske volt... Először is az volt a feladata, hogy Keichivel maradjon utánna pedig beleszeretett símán... Ugyanis Keichi azt kívánta, hogy örökre vele maradjon Belldandy... És innentől kezdődött a kavar, hogy a minigoddes kikönyörögte a főnökeitől, hogy maradhasson..
  • Sadun Tryst
    nem is az volt a legnagyobb gáz, h csajoknak való anime, hanem az, h erőltett volt. a főszereplő csajszi (Belldandy vagy ki) már gőrcsösen ragaszkodott Keiichi-hez. nemtom. talán csak nekem volt túl erős...
  • Bucser
    Aranyos volt szerintem:) Nekem igazán a Főszereplő csajszi testvérei tetszenek:) Igazi kis csajoknak való anime:)
  • Sadun Tryst
    USTEAM...
    de jövő hónapban felrakom DC-t, és akkor majd szedhetsz rólam azt, amit csak akarsz minden este... :)
  • CSOCSO
    honnan?
  • Sadun Tryst
    az Oh! My Hoddess sztem túl nyálas! és nem is poénos! Video Girl Ai Rulez! :)

ja és most nézem még a Abenobashi Mahou Shoutengai-t! kötelező darab mindenkinek! 13 részes kis anime paródia! van benne Love Hina, NGE, hack//SIGN, meg még 1 csomó minden! :DDDD
    eddig szét röhögtem magam rajta! :)
  • Bucser
    Szerintem nem nyáladzós animekra gondolt mert akkor kedvenc Kare Kano, vagy pedig az Oh my Goddes:)
    Vagy pedig Video Girl Ai!

Inkább érzelmileg megmozgatóra:)

JAhh és ajánlott még egy Hellsing kezelés is minden kedves Anime nézőre ha még nm láttátok volna
  • CSOCSO
    :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    no comment
  • Cat #1272
    NGEből 11ik résznél tartok, egyenlőre tetszik
  • PResident Evil
    X the movie igen ottvan, kedvencem,
  • Sadun Tryst
    jótanács:
    Kiddy Grade anime-t kerülje el mindenki messzire ha nem akar izgalommentes anime-t nézni! bár még nem néztem végig (hál isten ezt nem én töltöttem le... :)), de majd a végén még nyilatkozok róla... :)
  • Sadun Tryst
    jah, vagy még ide vág a Samurai X - Betreyal vagy az Angels is.
    (bár az Angels-t nem láttam, de az AMV-k alapján nem lehet túl vidám, mert minden részben gyilok van meg dráma)
  • Sadun Tryst
    Grave of the Fireflies
    Only Yesterday
    Whisper of the Hearth
    I can hear the Sea

ezek mind érzelgős animék, főleg a Grave of the Fireflies.
  • Bucser
    Serial experiment LAin
    Berserk (az sem hagy hidegen:)

Jin-Roh
    X the movie
    ÉS persze Grave of The fireflies
  • CSOCSO
    DBZ:)
  • Gnome
    uhh nah most sikerult megszereznem a .hack//sign et DVDrip verzioban is....nah kesz depresszio ez a film...megnezem az egesz sorozatot masodjara aztan amint nezem egyre depressziosabb leszek...

Tudtok mondani meg ilyen erzelemkelto animekat?..(NGE kilove)
  • Sadun Tryst
    meglesz :)
  • CSOCSO
    hack sign hoz amcsi felirat van valahol?usteamon pl??? srt vagy sub kellene.. vagy txt..
  • PResident Evil
    megvolt...
  • eagle161
    Most van egy peticio, hogy a DB,DBZ,DBGT c. sorozatokat vetítsék-e újból az RTLKLubon, kérlek titeket írjátok alá ti is, 766-an már aláírták és 1000 aláírás kell. Itt az oldal:
    www.peticio.hu
    Középen a listában lesz DBZ újra néven.
    Kérlek írjátok alá.
  • Bucser
    ez minden playerrel ilyen
    ugyani alol a hangerőszabályzó mellett jelenik meg a Directvobsub ikonja mikor elinditassz egy filmet... De csak nevezd át a subot a film címére és hagyd meg a kiterjesztést és onnantól csnalja magától
    csak telepíts fel egy directvobsubot
  • Bucser
    Akkor az csak mínusz 7 óra vagy 6....
  • PResident Evil
    mégeccer... DIVX PLAYER-ben :)
  • CSOCSO
    keleti...miami tol nem messze...
  • Bucser
    Csocso tudom sokankérdezték már de keleti vagy nyugati part???
  • CSOCSO
    johajnalt:)
  • Bucser
    Directvobsub... Aztán átnevezed az avi fájl nevére a feliratot és elvileg betölti.. Ha ez nem tetszik akkor lent a zöld kis kunkori nyilon kettőt kattintassz (ami a status baron van) aztan load subtitle
  • PResident Evil
    DivX-ben hogy kell feliratot nézni ?
  • PResident Evil
    az meg nem rak alá feliratot... ARRRGH !!!
  • Sadun Tryst
    jah, ok :)
  • Sadun Tryst
    vagy ha télleg nincs hang, akkor animevilag.hu-n regisztrálj, oszt töltsd le az Escaflowne filmet, ami biztosan jó, mert én is onnan néztem meg. :)
  • PResident Evil
    DivX playa :D