72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#1288 jajj de imadalak mondtam mar??? :))))))))))))) -
#1287 még nem :D -
#1286 jajj de imadalak mondtam mar??? :))))))))))))) -
#1285 jah, nem is mondtam még, h a Tenchi Muyo! GXP feliratozói milyen nagyot alkottak....
Ryoko = Ryouko
Aeka = Aeka (rájöttek a hibra :DDDD, de 100 másikat csináltak)
Washu = Wasyuu (de ez még csak az 1ik verzió, mert van még másik 2 is)
Ryo-Ohki = Ryoouki (assezm így van, de a lényeg az, h helytelen)
Ryoko = Kyoko (ezt az új szereplőre mondják néha)
Yosho = Ieosho (vagy mi, de az a lényeg, h még véletlenül sem hasonlóan írták le :D)
dióhéjban ennyi -
#1284 ez eddig oké, de a legnagyobb cucc az egészben, h a csaj meg sem lepődik a kívánságon, hanem szó nélkül teljesíti, majd mosolyogva csinál mindent, MAJD, bele is szeret a srácba... szóval ez nekem kicsit furi... -
#1283 jah hát az kész... :DDD -
#1282 Kurvajó a Goldenboy, mindegyik része
A hülye pofák amiket levág hát azon szétröhögtem magam -
#1281 megnéztem ma a Golden Boy első részét, de ezt láttam az MTV-n, de akkorákat röhögtem rajta :DDD a kis puncivadász csákó :> -
#1280 Hát lehet nem értetted a sztorit... Belldandy egy kivánságokat teljesítő istennőcske volt... Először is az volt a feladata, hogy Keichivel maradjon utánna pedig beleszeretett símán... Ugyanis Keichi azt kívánta, hogy örökre vele maradjon Belldandy... És innentől kezdődött a kavar, hogy a minigoddes kikönyörögte a főnökeitől, hogy maradhasson.. -
#1279 nem is az volt a legnagyobb gáz, h csajoknak való anime, hanem az, h erőltett volt. a főszereplő csajszi (Belldandy vagy ki) már gőrcsösen ragaszkodott Keiichi-hez. nemtom. talán csak nekem volt túl erős... -
#1278 Aranyos volt szerintem:) Nekem igazán a Főszereplő csajszi testvérei tetszenek:) Igazi kis csajoknak való anime:) -
#1277 USTEAM...
de jövő hónapban felrakom DC-t, és akkor majd szedhetsz rólam azt, amit csak akarsz minden este... :) -
#1276 honnan? -
#1275 az Oh! My Hoddess sztem túl nyálas! és nem is poénos! Video Girl Ai Rulez! :)
ja és most nézem még a Abenobashi Mahou Shoutengai-t! kötelező darab mindenkinek! 13 részes kis anime paródia! van benne Love Hina, NGE, hack//SIGN, meg még 1 csomó minden! :DDDD
eddig szét röhögtem magam rajta! :) -
#1274 Szerintem nem nyáladzós animekra gondolt mert akkor kedvenc Kare Kano, vagy pedig az Oh my Goddes:)
Vagy pedig Video Girl Ai!
Inkább érzelmileg megmozgatóra:)
JAhh és ajánlott még egy Hellsing kezelés is minden kedves Anime nézőre ha még nm láttátok volna -
#1273 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
no comment -
Cat #1272 NGEből 11ik résznél tartok, egyenlőre tetszik -
#1271 X the movie igen ottvan, kedvencem, -
#1270 jótanács:
Kiddy Grade anime-t kerülje el mindenki messzire ha nem akar izgalommentes anime-t nézni! bár még nem néztem végig (hál isten ezt nem én töltöttem le... :)), de majd a végén még nyilatkozok róla... :) -
#1269 jah, vagy még ide vág a Samurai X - Betreyal vagy az Angels is.
(bár az Angels-t nem láttam, de az AMV-k alapján nem lehet túl vidám, mert minden részben gyilok van meg dráma) -
#1268 Grave of the Fireflies
Only Yesterday
Whisper of the Hearth
I can hear the Sea
ezek mind érzelgős animék, főleg a Grave of the Fireflies. -
#1267 Serial experiment LAin
Berserk (az sem hagy hidegen:)
Jin-Roh
X the movie
ÉS persze Grave of The fireflies -
#1266 DBZ:) -
#1265 uhh nah most sikerult megszereznem a .hack//sign et DVDrip verzioban is....nah kesz depresszio ez a film...megnezem az egesz sorozatot masodjara aztan amint nezem egyre depressziosabb leszek...
Tudtok mondani meg ilyen erzelemkelto animekat?..(NGE kilove)
-
#1264 meglesz :) -
#1263 hack sign hoz amcsi felirat van valahol?usteamon pl??? srt vagy sub kellene.. vagy txt.. -
#1262 megvolt... -
eagle161 #1261 Most van egy peticio, hogy a DB,DBZ,DBGT c. sorozatokat vetítsék-e újból az RTLKLubon, kérlek titeket írjátok alá ti is, 766-an már aláírták és 1000 aláírás kell. Itt az oldal:
www.peticio.hu
Középen a listában lesz DBZ újra néven.
Kérlek írjátok alá. -
#1260 ez minden playerrel ilyen
ugyani alol a hangerőszabályzó mellett jelenik meg a Directvobsub ikonja mikor elinditassz egy filmet... De csak nevezd át a subot a film címére és hagyd meg a kiterjesztést és onnantól csnalja magától
csak telepíts fel egy directvobsubot
-
#1259 Akkor az csak mínusz 7 óra vagy 6.... -
#1258 mégeccer... DIVX PLAYER-ben :) -
#1257 keleti...miami tol nem messze... -
#1256 Csocso tudom sokankérdezték már de keleti vagy nyugati part??? -
#1255 johajnalt:) -
#1254 Directvobsub... Aztán átnevezed az avi fájl nevére a feliratot és elvileg betölti.. Ha ez nem tetszik akkor lent a zöld kis kunkori nyilon kettőt kattintassz (ami a status baron van) aztan load subtitle -
#1253 DivX-ben hogy kell feliratot nézni ? -
#1252 az meg nem rak alá feliratot... ARRRGH !!! -
#1251 jah, ok :) -
#1250 vagy ha télleg nincs hang, akkor animevilag.hu-n regisztrálj, oszt töltsd le az Escaflowne filmet, ami biztosan jó, mert én is onnan néztem meg. :) -
#1249 DivX playa :D