72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Gondolkoztam már ezen, hogy miért lett Aile. Ugye a másik 2 mod-nak tudtak "normális" nevet adni, ennek mér' nem?
Dehát jó ez így, ez legyen az egyetlen hibája. Ez az egyetlen hibája. -
És úgy általában az OVA 2 azt jelenti, hogy 2. Original Video Anime:)Természetesen adott sorozatból készülhet több egybefüggő jóminőségű történet ezek et jelölik úgy, hogy OVA 1 Vagy OVA 2 -
Alie Strike a fordítok baromsága miatt le Alie egyébként Air-Strike:D mint láttátok csak az a modifikáció tud repülni a légkörben segédeszköz nélkül. Szal lehet tippelni honnan kapta a nevét:) Meg úgy tudom, hogy maketteket nem árulnak csak összerakott műanyag bábúkat.... -
Pont most nézem (gépen)
Eddigi részek királyosak voltak -
Samurai Champloo
nemsokara levetitik az adult swim csatornan..szerintem kircsisz lesz -
bleach 30 -
a film nagyon jó minden szempontból, érdemes megnézni :)
az OVA 2 pont a chuunin vizsga után játszódik.
1 kis küldetését mutatja be a 7es csapatnak (narutoék természetesen). nekem annyira nem tetszett, de azért 1x mindenképpen érdemes meglesni. -
a Naruto filmet megnézte már vki? milyen? nm rég szedtem le de még nm volt időm foglalkozni vele:) amúgy az OVA2 mit jelent?(bocsi ha lamulko de télleg nm vágom) -
Gábor #4949 www.baka-updates.com
28.-ik résznél járnak, ahol a sorozat ;) -
PLZ egy címet,v linket!
-
Én szeretnék egy Alie Strike-ot ,vagy egy Launcher+SWORD Strike-ot (ezt így adják)
meg egy Blitz-et, csak két ok
1. Nincs deviza cardom és csak az USA területére szállít a legtöbb "jóképességű",
2. Akkor nem kell, ha már össze van rakva és le is van festve.
Hányadik résznél járnak a sub-on és milyen kiterjesztést használnak?
-
Gábor #4946 Nem figura nincsen :)
Viszont szeretném megvenni a sorozatot eredetiben.
Miután a nagyok kiszálltak én átpártoltam a seed-fansubshoz. Ált kedden este dobják ki az éppen aktuális részt. -
A SEED ep 30 se volt szar... nem írom le, úgy is láttad, de ez is hasonló.
Kérdés a Destiny-t vagy 4 helyról tóltik fel kéne vmi rendszer. Mindegyik jó minőségű? Melyikeket kezdjem leszedni.
Láttam Seed-es action figurákat(külföldiában), neked van?
-
Gábor #4944 A Destiny kezd egyre keményebb lenni!
Aki látta a 28-as epizódot tudja miről beszélek!
SPOILER
Minerva totálkáros, Abyss kampó, Kira szétkapta a Saviourt. Kezd nagyon bonyolódni a dolog.
Remélem nem játszák meg ua, mint a Seedben, hogy Kira+Cagalli+Archangel vs Athrun a kretén!
Csak azért kreténezem, mert hogy lehet vki olyan hülye, hogy a sógora meg akarja óvni a jegyesét, erre blokkolja az útját?! -
"Vettem"! :) -
Gábor #4942 Jerekek itt van május, de hol a Final Fantasy VII: Advent Children? 
Ne mondjátok, hogy megint csúszik... -
nekem az Ai a videolány van meg eredetiben ^_^
Bár nem tudom már, h hol van az összes TransFormer és Spawn újságommal együtt... :(
amúgy a Midori mennyivel hosszabb, mint az anime, és mennyivel másabb? mert ha sok érdekesség van benne, akkor annak lehet én is nekiállok. :) -
Egész jól, van eredetim is ( teljes Time Stranger Kyoko németül, teljes Anata to Scandal japánul, és egy kötet X angolul, meg valami olasz manga XDDD ).
A neten pedig olvasok Inuyashát, Midori no Hibit, meg még el akarok kezdeni párat, de a doujinshi-ket is nagyon szeretem.^^
-
Jelenleg a Destiny-nél jobbal nem fogsz találkozni. Bár megtekintésre javaslom az Gundam X-et vagy a Turn A Gundamot esetleg a MS0083 Gundam-ot.
Jó sórakozást:) -
Asszem én is megkattantam. Eddig a szamurájos kardozós anime-okat szerettem,
most meg nem tok leakadni a Gundamről, de azért tegnap megnéztem nosztalgiából (sokadszorra) a Kensin OVA2-t (
) még mindíg meghat a befejezése (mind kettőnek).
-
GUNDAM KÖZÜL MELYIKKEL ÉRDEMES MÉG FOGLALKOZNI?
Tudtátok hogy a Seednek van OVÁ-ja?
Ha igen, hol van? -
nah meglestem .. szerintem eleg jo lett a film!
szal mindenkinek kotelezo aki animera szomjazik -
sajna ugyanugy tele van hibakkal.. nemtom most mivan :( -
kofke -
Gőzfiú / Steamboy -
Cat #4924 Steamboy.2004.DVDRip.XviD-TLF.Fixed.rar
FPS 23.976
Megjegyzés végre:) 2cds TLF rip.
ez van fenn, ezzel néztem meg tegnap hajnalban, törpéletes volt -
Cat #4923 magyar nincs, angol az jó -
jojo de pls valaki ossza meg velem mert az angol is egesz ertheto szamomra.. szal pls vki tegye fel a feliratok.hu ra.. -
Angol, angol, de ez már javított. Nincs tele a jelekkel!
Magyar nemtom van-e -
ZAARGHH UBER!!!!!!! mert most akartam ide irni hogy a tokom kivan az angol felirattal mert a masodik cd hez szar a felirat.. tele van krix kraxokkal:((( valaki nemtudja feldobni a feliratokl.hu ra a feliratot??? esetleg nekem emailbe vagy akarmi?? pls pls pls!!!
[email protected] ra pls!! -
Gábor #4919 Seemi kifogásom az animáció minőségével kapcsolatban. -
én teljesen megvoltam vele, mert Naruto OST-t hallgattam mindig mikor olvastam :D
viszont amit én az animéből hiányoltam, az a folyamatos minőségi megrajzolás.
szerintem a chuunin vizsga utáni részek, egészen mostanáig nagyon gyengék voltak animáció szempontjából.
nekem a legjobban megrajzolásra (effeket, mozgás, képi világ, színek) a legelső széria tetszett (momochi zabuza).
a színek élénkek voltak, a az animáció gyors volt és életszerű, nem ennyire "mesés" mint mostanában.
ha az anim mindig olyan lett volna mint a filmben, akkor az nagyon kir lett volna. mert ott pontosan olyan volt, mint ahogy én a legjobban szerettem. :) -
Gábor #4917 Olvasgatva a Naruto mangát rájöttem, hogy nagyon hiányoznak a szinkronhangok és zenék. :(
Baromira eltalálták a sorozatban! -
aham. :)
és a mangákkal hogy állsz? sajnos itt rajtam kívül alig olvas 1-2 ember mangát.
pl.: lilims kiss, death note, blame, tenchi muyo, mai hime, monster, akira... -
Háátttőőő...azokat is, de azért le tudok ülni egy GitS elé is :) -
Cat #4914 neki magyar kell sztm -
Steamboyhoz már van normális felirat USTeam-en.... -
FFX #4912 egyetértek :) -
Bleach
Aki nézi a sorozatot, most tudja mire gondolok. :)
Az ilyen és ehhez hasonló poénok miatt a Bleach nagyon belopta magát a szívembe. ^_^ -
nem, X az szó szerint X akart itt lenni :)
hát jah, Narutoban is vannak nagy poénok, az biztos. :)
nagy kedvencém még poén szinten a Bleach, Azumanga Daioh, FLCL, Excel Saga.