72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#5142 NA ma megnéztem az ANgel Cop-ot:) 1989-es Anime és ahhoz képest baromi jól meg lett cisnálva:) Politikai cselszövés terrorizmussal álcázva :) Nekem nagyon tetszett aranyos kis Krimi.. szigorúan csak 16-on felülieknek ugyanis iszonyatos mennyiségű vért kifolyatnak benne és a főhős kivételével szinte mindenki meghal benne... -
#5141 OFF
Nem a sötét középkorba vágyom :)
Fantasy azért picit más -
Cat #5140 OFF
Régen, gyerekként én is igy gondoltam, de pl. a Timeline elolvasása után (2003ban meg is filmesítették, http://us.imdb.com/title/tt0300556/), vagy néhány más középkori regény (pl. merle regények: malevil, francia historia) erősen megváltozik az ember véleménye. Mágia nélkül, és ha nem vagy nemes a középkor nagyon nem mókás dolog. De még gazdagon is: egy vágás és vérmérgezést kapsz, nincs fürdési lehetőség, a mai füszerek 80%át nem ismerik, bla bla. -
#5139 ha lehetne nekem is... -
#5138 Use Guggli légyszi és használjátok a kulcsszót és az ottlévő forumban majd nézzetek egy kicsit körbe... eléggé szájbarágós ami ott van itt meg már uncsi a 6 "nekem is légyszi" üzenetet olvasni.... -
#5137 Létszi nekem is! Nagyon megköszönném. -
Leslie1 #5136 Ha lehetne, légyszi nekem is küldjétek el az új címet. Köszi. -
#5135 Scrapped Princess:
Most fejeztem be, a Samurai Champloo uccsó részét végül nem sikerült elindítani, de nem bírtam a sivárságot, megnézem majd később. Helyette elkezdtem a Scrapped Princesst, 2 nap alatt kivégeztem. Régebben még a winampon láttam belőle pár részt nagyonsokmindent nemértettem akkoriban, hát most már világos volt a befejezés (winampon nagyon sok részt kihagytak belőle)
Mindenkinek ajánlom, KÖTELEZŐ darab! A legszinpatikusabb karakterek Zefiris, Winie és Pacifica volt számomra (nameg Sim, azaz Cz dehát végül az ő titka is kiderült. Eleinte gyanakodtam is)
Ami valóban elbűvölt, az a világ. Pont ezt szeretem a fantasyban, hogy a világ az mindig csodálatos, és ilyenkor bánom hogy nem egy ilyenbe születtem (tom ez marhaság de ez van)
A történet jól átlátható, mégha eleinte nekem is nagyon bonyolultnak tűnt mikor Serass is elkezdett magyarázni, én csak néztem az angol szöveg semmit nem jelentett, egy szót nem értettem, de végére világossá vált minden. Meglátásom szerint ez amúgy is egy olyan anime ahol csak később válnak világossá a dolgok, és eleinte csak nézünk hogy "most mi van?" Már az elje is ilyen az 1. epizódnál is máris az utazással kezdődik, először azt hittem rossz epizódot töltöttem le, és 1. helyett 11.-et néztem, de mégsem. Végülis visszagondolva, már megértem a kezdést, de csakmert már ismerem a történetet.
A történet menete elég laza, hisz végül mindenki véleménye megváltozik a jóslatról, de ez talán Pacifica "ártatlanságát" hivaltotta jelezni, hisz végül mindenki mellé állt.
Raquel és Shannon akikkel úgy láttam nagyobb érzelmeket táplálnak mostohahuguk iránt mint egymás iránt. Na nem azt értem hogy utálják egymást, nem, szó nélkül megbíznak egymásban. Talán Pacifica "tehetetlensége" miatt van ez, dehát akkor meg is érthető.
Leoról csak anyit hogy a sorozat bohóca és kész :)
Ami még nagyon tetszett hogy akiket a sorozatban jobban megismertünk karakterek, a végén visszatérnek, nem csak egy jelenetet kapnak, az egész sorozatban fontos szerepet játszanak!
Hát kb ennyi, nagyon tetszett az anime, asszem párszor majd még meg fogom nézni. -
#5134 nekm is el tudná küldeni vki priviben annak a bizonyos lapnak a címét amit nm mondok most ki....: ))thx -
#5133 Köszönöm, így első blikkre nem sok minden hiányzik :) -
#5132 Privik mentek -
#5131 ez engem is érdekelne -
#5130 Ha nem nagy kérés privátban nekem is megirnátok, hol indult be? Mert én sajna nem találom. -
#5129 oksz oksz oksz...
nekem ugyis 8... ugysem tudok mit kezdeni a cucossal:((( -
#5128 teljesen korrekt dolgot kért, amit jómagam is szorgalmazok.
ha az usteam ftp eltűnik a magyar anime közösség meghal... :( -
#5127 ezt komolyan gondoljatok??
-
Prof William #5126 Fokozottan kérek mindenkit, hogy arról a bizonyos lapról. (Tudjátok ugye?) Ami újra megy, ezentúl csakis a nyilvános fórum mellőzésével beszéljetek. Kélek titeket! Nem vehetik el mégegyszer tőllünk! Hüpp hüpp! :) -
Gábor #5125 Küldesz dvd-t és megoldjuk ;) -
#5124 De Inuyasha meg lelett szedve :( -
#5122 Jah. Szal mostmár aztán száljanak le rólunk!!!!!!4444 -
#5121 MEg le lett távolítva a magyarországon licencelt tartalom:) -
#5120 na mit mondtam hogy az mp3 könyvtárra rágtak be főleg :) -
#5119 na most az a helyzet hogy nemtudok töröni xD
moderátort kell megkérni. De sztem mivel engedték hogy újra legyen usteam (minusz a veszteségek) így mostmá nem köthenek bele. De azé írok a moderátor topicba hogy szedjék ki... -
Gábor #5118 Köszi!
Töröld a linket kérlek, vagy a teljes hozzászólást, csak megelőzendő a bajt! -
#5117 A veszteség pár anime+mp3 könyvtár. De sztem ez elég csekély ár azért hogy vissza kaptuk :) -
#5116 Éevan= És levan -
#5114 en is fizetnek ha tolteni lehetne innen -
#5113 ahogy gondolod:) -
FFX #5112 a lényeg hogy lassú mint a sz*r.
na OFF vége :D -
#5111 NA szóval már nagyon off:D
de akkor is kell neki tracker:) ehhez meg nem:) mert gépről gépre vándorolva keres és ha talál felveszi egy ideiglenes kedvencek szerű dologba és addig vizsgálja és update-eli a tartalmat amíg a file megvan az illetőnél majd ha eltűnik akkor dobja az adott klienst:) de mind1:) emule zsír és kész:) -
Gábor #5110 Az új azureus kliensben már van nem központosított tracker funkció, v vmi hasonló :) -
#5109 OFF:
Csak tudod míg a Bittorrent központi trackerre épül addig Emule kadmeniához nem kell semmilyen központi server csak egy másik user aki szintén a emule kadmeniához csatlakozik.... az az igazi IP to IP Peer to peer... Mellesleg Bittorrenten előbb trackert kell keresni mindenhez itt meg kezdheted a file-t keresni előbb és ha megvan a név egy része képes a más nevű azonos fájlok betársítására és a userek azonosítására is... Nekem nagyon bejött így 4 hónap használat után... JA és userekhez megy a ratio szabályozás és nem fájlokhoz rendelt....
De legyen vége az offnak:)
Advent Chiéldrent én is baromira várom.. de ez most Játék vagy film???Vagy mindkettő? -
#5108 hat, en pl fizetnek ha az kellene usteam felallitasahoz, de sajna az a baj, hogy usteamban az volt a jo hogy barmit lelehetett szedni, a regi klasszikusoktol kezdve a noname hulyesegekig -
Gábor #5107 Advent Children premier
DVD - 2005-05-13 06:36:00 Kommentek (2 db)
Kicsit elszakadva az Xbox 360 gőzhengertől: végre napra pontos megjelenési időpontot kapott a Final Fantasy VII: Advent Children. A film szeptember tizennegyedikén fog megjelenni - Japánban és az Egyesült Államokban párhuzamosan. A jelek szerint Amerika (egyelőre) csak a DVD változatot kapja, míg a Japán vásárlók UMD-n is magukhoz szólíthatják az FFVII régóta várt "folytatását". Európai megjelenés? Arról sajnos nem szól a fáma... [Adják ki még idén, vagy NAGY baj lesz... :-]
liquid (06:36)
576.hu -
Gábor #5106 Nem tudnátok segíteni abban, hogy a már licenszelt filmeket hol lehet fansubként tetten érni?
A getbackers keresem, de úgy tűnik, hogy minden csapat abbahagyta a licenszelés pillanatában...:( -
Gábor #5105 Manapság szinte mindegyik csapat bittorenten is publikál, így én azt mondanám, inkább azt ajánlgasd, azé a jövő perpill. -
FFX #5104 Nem tudnád megmondani, hogy hol találok hozzá magyar leírást -
#5103 Detto. -
#5102 tölts le emule-t először lassan mennek a dolgok de amint begyorsul a népesebb serverekről minden beszerezhető... ott is több file-t kell szedni egyszerre és úgy egy-egy sorozat gyorsan leér.... érdemes:) én amíg korlátos voltam csak azt tudtam használni és begyorsul egy idő után:) JA és szinte bármi fennt van rajta... -
#5101 tudjatok mi jutott az eszembe?? kene ilyen usenetes szerveres dolgot csapatni!!!... az olyanokon nagyon sok cucc van fent.. igaz altalaban csak 1 honapnyi cucc van fent.. tehat kb sosincs fent tobb mint 100 giga.... de az uj cuccokhoz tok fasza....
mondjuk az is igaz hogy mar alapbol vannak ilyen groupok szal magyar se kell:)))) csak az usteamban az volt a zsir hogy minden ott volt. nem csak egy ket dolog...
pl nekem nagy bajom hogy kb semmit nemtok mostansag leszedni mert mondjuk a 26 reszbol mar csak 17 tol felfelve van fent... a tobbit mar toroltek:(
szerencsere a mai himet le tudtam rantani az anime.repost grouprol...
de amugy tenyleg fasza lenne egy ilyen usenetes szarsag... heti 1-2 sorozatot filmet felpakolni ra es varni mig mindenki leszedi.. mindenkinek ubergyors lenne.. egy szervert tudnank hasznalni tobben is. .azaz eleg lenne hozza kb 30 dollar...
igaz ez meg mindig nem 120 terra anime.. de akkor is..