72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
természetesen angolról fordítunk :)
ezért sajnos GANTZ-nál már most látom, h micsoda anyázosok leszenek mikor elérek a shocwave féle fordításhoz :D iszonyat nagy betűkkel van teleírva nagyon sok kép. eltűntetni őket én meg nem tudom... :(
na mind1. majd csillagozom xD
amúgy nagyon szívesen fogadom jelentkezésed. :)
d lehetőleg ne Berserket fordíts, mert azzal soha nem érsz a végére. :D
X-et még nem kértem, mert azt írtam előszőr én is megnézem edonkey-val, s mivel nem találtam, ezért kértem most. de nagyon örülk, h már így megelőztél. :)
thx
-
Még egy kérdés: A manga 13-on a RAW-ból fordítotok magyarra vagy az angol releasekből? Mert angolról magyarra fordítást vállalok én is nyári szünteben vagy ahogy levizsgáztam.. kezdeném mondjuk Berserkel:) -
Már szedem mióta kérted:) majd leér ha lent van szólok és adsz accot ahova feltehetem. -
Gábor #5158 Bocsi, de E3 és azon belül PS3 lázban égünk odaát a "pc-s játékoknak harangoztak" topikban. -
én lennék, csak most lett jó a netem :D
2 óta nem volt jó... :(
naszóval... X TV OST-t letöltenéd nekem akkor? ^_^ -
Mi az skacok ide már nem jár senki??? -
NA most nézem a Street Fighter II V sorozatot egész jó.. csak egyet em értek de ez úgy az animekre általában értendő.. miért kell tiniknek mindig megmenti a világot??? Ryu-t és Ken-t 17 évesnek írják Chun Li-t 15-nek Vega 18 éves volt az animeben és Fei Long (a Bruce Lee utánzat) is 19. Ami még nagyon zavart, hogy a Balrog (a néger bokszoló) Bison(a főgonosz) és Vega (a spanyol perverz matador) főhármast össze vissza keverik.... Bison-ra azt mondják, hogy Vega, Vegára azt hogy Balrog, Balrogra meg azt, hogy Bison. Ismerem az eredeti story-t és először eéég gagyi a fightokmiatt kezdtem nézni, de gész jó kis dark történet jött ki belőle...még hátra van 12 rész de már folyik elég sok vér:) Szóval én azért a szereplőknek már úgy kinézet alapján is adnék + 10 évet...
De tényleg mia japánoknál ez a kisgyerek mánia??? hogy a tinik mindenre képesek??? -
13 számot találtam X TV OST-ről ennyi van ugye? -
hm. előszőr akkor én is megnézem ott (csak én edonkey), és ha nem találom, akkor nagyon örülnék, ha a TV OST-jét valahogy eljuttatnád hozzám. :) -
én emule-on megtaláltam mind a TV mid az OVA OST-jét ha kell akkor leszedem és ha lentvan felteszem neked valahova... -
ehh. én most az X-el vagyok így.
fingom sincs, h hol tudnám beszerezni... :(
amúgy Chobitsnak lassan én is nekiállok (GUNDAM Z, GUNDAM Wing, Texhnolyze után) -
Ja mégvalami. Van itt olyan hogy:
[a4e]Chobits_Recap_01_Shinbo_And_Sumomo_Chat[divx5.1.1].ogm
[a4e]Chobits_Recap_02_Minoru_And_Yuzuki_Chat[divx5.1.1].ogm
[a4e]Chobits_Recap_03_Hibiya_And_Kotako_Chat[divx5.1.1].ogm
[a4e]Chobits_Special[divx5.1.1].ogm
A Recap micsoda? És az a Special mellette?
Helyhiány miatt az már nem jött le és egy darabig ki se tom írni szal gondoltam megkérdem..... -
Chobits:
Jó kis romantikus anime, pár hasonló jegyet felfedeztem a Video girl Ai-el de annyi baj legyen, azért maga a történet még igen jó és egyedi! Néhol viszont nagyon echiis az egész, pár helyen már-már hentai témában éreztem magam, elég csak azt nézni hogy hol kell Chii-t "bekapcsolni". A digitális világ amit bemutat igen látványos, nekem sem ártana egy olyan persacom mint Chii, vagy épp mint Momo ;)
Chiit nagyon megkedveltem, talán nem is csoda, hisz ez volt a cél. Bugyuta kis persacom, nagyon aranyos pofival. De bejött, nagyon a szívemre vettem volna ha a végén tényleg eltűnt volna.
Szal csak ajánlani tudom, maga az anime nem valami rettenetesen komoly (bár tud az is lenni, főleg a vége felé) amúgy könnyed szórakozást nyújt
Más:
Véletlenül nem tud valaki Scrapped Princess és Chobits soundtrackokat valahol a neten, vagy épp megvan neki? (Dejókor veszik el az mp3 mappát is.....grrrrrr)
Napersze ezt inkább privátban, thnx!!! -
Underdog #5148 Köszike
Már nem érdekes!! -
Underdog #5147 Hello mindenki! Vki eltudná küldeni a usteam új címét privibe?! PLZ -
Talán ha megnéznéd, hogy ez még a te beírásod előtt volt mellesleg légyszíves a hangnemre kérlek ügyelj ebben a topicban... ez nem a Gumiroom.... -
Prof William #5144 Megoldható. Ha elméletileg végtelen számú világ létezik, akkor talán van esélyeed rá hogy köv. életedben egy fantasy világba születsz bele. 
Ezt csak félig szántam viccnek. -
hat...hogy is mondjam...sajna most se tudok mit kezdeni kulfoldrol:( -
NA ma megnéztem az ANgel Cop-ot:) 1989-es Anime és ahhoz képest baromi jól meg lett cisnálva:) Politikai cselszövés terrorizmussal álcázva :) Nekem nagyon tetszett aranyos kis Krimi.. szigorúan csak 16-on felülieknek ugyanis iszonyatos mennyiségű vért kifolyatnak benne és a főhős kivételével szinte mindenki meghal benne... -
OFF
Nem a sötét középkorba vágyom :)
Fantasy azért picit más -
Cat #5140 OFF
Régen, gyerekként én is igy gondoltam, de pl. a Timeline elolvasása után (2003ban meg is filmesítették, http://us.imdb.com/title/tt0300556/), vagy néhány más középkori regény (pl. merle regények: malevil, francia historia) erősen megváltozik az ember véleménye. Mágia nélkül, és ha nem vagy nemes a középkor nagyon nem mókás dolog. De még gazdagon is: egy vágás és vérmérgezést kapsz, nincs fürdési lehetőség, a mai füszerek 80%át nem ismerik, bla bla. -
ha lehetne nekem is... -
Use Guggli légyszi és használjátok a kulcsszót és az ottlévő forumban majd nézzetek egy kicsit körbe... eléggé szájbarágós ami ott van itt meg már uncsi a 6 "nekem is légyszi" üzenetet olvasni.... -
Létszi nekem is! Nagyon megköszönném. -
Leslie1 #5136 Ha lehetne, légyszi nekem is küldjétek el az új címet. Köszi. -
Scrapped Princess:
Most fejeztem be, a Samurai Champloo uccsó részét végül nem sikerült elindítani, de nem bírtam a sivárságot, megnézem majd később. Helyette elkezdtem a Scrapped Princesst, 2 nap alatt kivégeztem. Régebben még a winampon láttam belőle pár részt nagyonsokmindent nemértettem akkoriban, hát most már világos volt a befejezés (winampon nagyon sok részt kihagytak belőle)
Mindenkinek ajánlom, KÖTELEZŐ darab! A legszinpatikusabb karakterek Zefiris, Winie és Pacifica volt számomra (nameg Sim, azaz Cz dehát végül az ő titka is kiderült. Eleinte gyanakodtam is)
Ami valóban elbűvölt, az a világ. Pont ezt szeretem a fantasyban, hogy a világ az mindig csodálatos, és ilyenkor bánom hogy nem egy ilyenbe születtem (tom ez marhaság de ez van)
A történet jól átlátható, mégha eleinte nekem is nagyon bonyolultnak tűnt mikor Serass is elkezdett magyarázni, én csak néztem az angol szöveg semmit nem jelentett, egy szót nem értettem, de végére világossá vált minden. Meglátásom szerint ez amúgy is egy olyan anime ahol csak később válnak világossá a dolgok, és eleinte csak nézünk hogy "most mi van?" Már az elje is ilyen az 1. epizódnál is máris az utazással kezdődik, először azt hittem rossz epizódot töltöttem le, és 1. helyett 11.-et néztem, de mégsem. Végülis visszagondolva, már megértem a kezdést, de csakmert már ismerem a történetet.
A történet menete elég laza, hisz végül mindenki véleménye megváltozik a jóslatról, de ez talán Pacifica "ártatlanságát" hivaltotta jelezni, hisz végül mindenki mellé állt.
Raquel és Shannon akikkel úgy láttam nagyobb érzelmeket táplálnak mostohahuguk iránt mint egymás iránt. Na nem azt értem hogy utálják egymást, nem, szó nélkül megbíznak egymásban. Talán Pacifica "tehetetlensége" miatt van ez, dehát akkor meg is érthető.
Leoról csak anyit hogy a sorozat bohóca és kész :)
Ami még nagyon tetszett hogy akiket a sorozatban jobban megismertünk karakterek, a végén visszatérnek, nem csak egy jelenetet kapnak, az egész sorozatban fontos szerepet játszanak!
Hát kb ennyi, nagyon tetszett az anime, asszem párszor majd még meg fogom nézni. -
nekm is el tudná küldeni vki priviben annak a bizonyos lapnak a címét amit nm mondok most ki....: ))thx -
Köszönöm, így első blikkre nem sok minden hiányzik :) -
Privik mentek
-
ez engem is érdekelne -
Ha nem nagy kérés privátban nekem is megirnátok, hol indult be? Mert én sajna nem találom. -
oksz oksz oksz...
nekem ugyis 8... ugysem tudok mit kezdeni a cucossal:((( -
teljesen korrekt dolgot kért, amit jómagam is szorgalmazok.
ha az usteam ftp eltűnik a magyar anime közösség meghal... :( -
ezt komolyan gondoljatok??
-
Prof William #5126 Fokozottan kérek mindenkit, hogy arról a bizonyos lapról. (Tudjátok ugye?) Ami újra megy, ezentúl csakis a nyilvános fórum mellőzésével beszéljetek. Kélek titeket! Nem vehetik el mégegyszer tőllünk! Hüpp hüpp! :) -
Gábor #5125 Küldesz dvd-t és megoldjuk ;) -
De Inuyasha meg lelett szedve :( -
Jah. Szal mostmár aztán száljanak le rólunk!!!!!!4444 -
MEg le lett távolítva a magyarországon licencelt tartalom:) -
na mit mondtam hogy az mp3 könyvtárra rágtak be főleg :)