72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • CSOCSO
    MSN en nem kuldi valaki at?? nem olyan nehez 200 megat atfosni:)
  • CSOCSO
    oksz koszke.. hat akkor neki allok igy... csak a 12. et kene vhogy beszereznem...
  • Sadun Tryst
    2 hete fejeződött kb be a sorozat, talán 3, így elég nagy rá az esély, h csak készül.
    pontosabban szerintem nincs, nem is hallottam róla, és a feliraok.hu-n sem találtam semmit...
  • Inquisitor
    Utalást láttam rá, de momentán nem találok ...
  • CSOCSO
    himehoz van felirat amugy? marmint magyar??
  • CSOCSO
    ide nezz fel
  • Inquisitor
    Ez milyen sorozat? Mi a címe pontosan?
  • Inquisitor
    JetAudio, ha nagyon kell tud MP3-at 32 vagy 64 biten is visszakódolni, mellékesen videólejátszóként is funkciónál, és kezeli a feliratokat. Egyetlen hibája, hogy pár program (Winamp?) haza szokta vágni az OGM/MKV fájlok és régebbi DivX-ek lejétszását. Ellenben nagyon szépen szól.
  • CSOCSO
    nah.. leszedtem a mai hime-t 1-26.ig ep i g megvan a 12 es kivetelevel:(((((
  • Jagi
    ON.
    Tenjou Tenge?
  • Jagi
    LOL!
    Hát a Windows-sal is hasonló a helyzet... vagy hajlandó működni, vagy nem.
    Tehát kell hozzá a jószerencse. :D
  • Sadun Tryst
    "jószerencsét"... :)
    erről nekem az a mókás tény jut eszembe, h a sulinkban így kell köszönni a tanároknak :D
    (mert van olajos szak)
  • musha
    detto
  • Jagi
    Osztom, tökéletes.
    + van egy wmp10-es oszt jószerencsét.
  • via_mala
    Nekem a WinAmp a 3-astól kezdve nem jött be, azóta is, és per pillanat is a 2.91-est használom. Mindent tud, ami nekem kell, és a skin-ezés is megy.
  • Gábor
    Köszi! :)

• Bucser
    winamp5??
    :)
    csak ne használd az új skineket hanem a classic skint emrt isten tudja miért nekem eltűnik a winamp ablaka és nem tudom visszahozni.... csak a classic skinnel látom:)
  • Gábor
    Teljesen off a dolog, de nem tudnátok ajánlani egy könnyen kezelhető zenelejátszó progit?
    Tele a hócipőm a creative gyárival, ami nem tud csak egyenként kezelni számokat, egy könyvtárat már nem képes lejátszani...
  • Jagi
    A variant az valiant. Sőt Cagalli nevét sem tudják eldönteni sztem ahogy a Lacus-al sem tudtak mit kezdeni.
  • Gábor
    Meg ott van fonetikus baki, hogy egyik fordító team Variant-nak írja az egyik ágyút, mikor Valiant-ként már van is értelme :)
    Sőt az egyik korai részben az egyik stáb így is írta le. Érdekes, hogy a Corinthos-t pl le tudták írni normálisan...
    Addig O.K., hogy a japán nem tud mindent hibátlanul ejteni, de egy fordító legyen már annyira gyakorlott, hogy meg tudja mondani mikor fordul ilyen elő. Én már nagyjából tudom, hogy mit ejtenek másképpen...
  • Bucser
    hát ha megnézed mindegyik fordító mást írt az aile-hez:) Én 3 subberteamtől néztem a Seed- első sorozatát és ott volt Aile Alie és Aire és Air is mert a végén az egyik csoport megváltoztatta... elég idegesítő volt...
  • Jagi
    THX!!!
  • Jagi
    Gondolkoztam már ezen, hogy miért lett Aile. Ugye a másik 2 mod-nak tudtak "normális" nevet adni, ennek mér' nem?
    Dehát jó ez így, ez legyen az egyetlen hibája. Ez az egyetlen hibája.
  • Bucser
    És úgy általában az OVA 2 azt jelenti, hogy 2. Original Video Anime:)Természetesen adott sorozatból készülhet több egybefüggő jóminőségű történet ezek et jelölik úgy, hogy OVA 1 Vagy OVA 2
  • Bucser
    Alie Strike a fordítok baromsága miatt le Alie egyébként Air-Strike:D mint láttátok csak az a modifikáció tud repülni a légkörben segédeszköz nélkül. Szal lehet tippelni honnan kapta a nevét:) Meg úgy tudom, hogy maketteket nem árulnak csak összerakott műanyag bábúkat....
  • Ottto
    Pont most nézem (gépen)
    Eddigi részek királyosak voltak
  • CSOCSO
    Samurai Champloo
    nemsokara levetitik az adult swim csatornan..szerintem kircsisz lesz
  • Sadun Tryst
    bleach 30
  • Sadun Tryst
    a film nagyon jó minden szempontból, érdemes megnézni :)

az OVA 2 pont a chuunin vizsga után játszódik.
    1 kis küldetését mutatja be a 7es csapatnak (narutoék természetesen). nekem annyira nem tetszett, de azért 1x mindenképpen érdemes meglesni.
  • bld
    a Naruto filmet megnézte már vki? milyen? nm rég szedtem le de még nm volt időm foglalkozni vele:) amúgy az OVA2 mit jelent?(bocsi ha lamulko de télleg nm vágom)
  • Gábor
    www.baka-updates.com
    28.-ik résznél járnak, ahol a sorozat ;)
  • Jagi
    PLZ egy címet,v linket!
  • Jagi
    Én szeretnék egy Alie Strike-ot ,vagy egy Launcher+SWORD Strike-ot (ezt így adják)
    meg egy Blitz-et, csak két ok

1. Nincs deviza cardom és csak az USA területére szállít a legtöbb "jóképességű",
    2. Akkor nem kell, ha már össze van rakva és le is van festve.

Hányadik résznél járnak a sub-on és milyen kiterjesztést használnak?
  • Gábor
    Nem figura nincsen :)
    Viszont szeretném megvenni a sorozatot eredetiben.
    Miután a nagyok kiszálltak én átpártoltam a seed-fansubshoz. Ált kedden este dobják ki az éppen aktuális részt.
  • Jagi
    A SEED ep 30 se volt szar... nem írom le, úgy is láttad, de ez is hasonló.
    Kérdés a Destiny-t vagy 4 helyról tóltik fel kéne vmi rendszer. Mindegyik jó minőségű? Melyikeket kezdjem leszedni.

Láttam Seed-es action figurákat(külföldiában), neked van?
  • Gábor
    A Destiny kezd egyre keményebb lenni!
    Aki látta a 28-as epizódot tudja miről beszélek!

SPOILER
    Minerva totálkáros, Abyss kampó, Kira szétkapta a Saviourt. Kezd nagyon bonyolódni a dolog.
    Remélem nem játszák meg ua, mint a Seedben, hogy Kira+Cagalli+Archangel vs Athrun a kretén!
    Csak azért kreténezem, mert hogy lehet vki olyan hülye, hogy a sógora meg akarja óvni a jegyesét, erre blokkolja az útját?!
  • Jagi
    "Vettem"! :)
  • Gábor
    Jerekek itt van május, de hol a Final Fantasy VII: Advent Children?
    Ne mondjátok, hogy megint csúszik...
  • Sadun Tryst
    nekem az Ai a videolány van meg eredetiben ^_^
    Bár nem tudom már, h hol van az összes TransFormer és Spawn újságommal együtt... :(

amúgy a Midori mennyivel hosszabb, mint az anime, és mennyivel másabb? mert ha sok érdekesség van benne, akkor annak lehet én is nekiállok. :)
  • Ayumi
    Egész jól, van eredetim is ( teljes Time Stranger Kyoko németül, teljes Anata to Scandal japánul, és egy kötet X angolul, meg valami olasz manga XDDD ).
    A neten pedig olvasok Inuyashát, Midori no Hibit, meg még el akarok kezdeni párat, de a doujinshi-ket is nagyon szeretem.^^