72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
animeone subber csapatot kell nézni FF ügyben, mert ők biztosan feliratozzák majd a filmet.
ezt már csak onnét is lehet sejteni, h 1 trailert feliratoztak :) -
Gábor #4996 Hmm, azt hiszem rajta is van a listámon...
Adok neki egy esélyt, de előtte befejezem az Inut és megnézem a RahXephont.
Köszi a tippet!
FFVII: AC-ről tudsz valamit? Egyszerűen nem találok infot róla! -
Texhnolyze
álítólag nagyon pöpec kis sorozat. már többen is ajánlották nekem. :)
X után fogom megnézni. -
Gábor #4994 A Naruto 133.-ik epizódja tényleg az eddigi legjobb, de a rajzolás minősége néhány helyen csapnivaló...
Megint elértem egy még futó sorozat végéhez, úh most olyan sorozatra vágyom, amit végig tudok nézni egyben! :) Ötlet valaki?
Ja, a Naruto mangát term rendületelenül olvasom :) -
Cat #4993 rakd vissza a kukábol :) -
és miért törölted le ha nem láttad?
véletlen volt? ha meg nem, akkor nem értelek... -
HAAARRRGHHHHH!!!!!![artikuláááátlanúúl ordíííít, nagyon)
Most töröltem le az első 24 részét a Gundam Seednek (és még nem láttam)
-
Gábor #4990 Mikor jön végre az FFVII:AC ???? -
A kensint többek között azért hoztam fel példaként, mert abban volt mozgás. De nem volt túl jó ötlet. :D
Régebben mindent ahhoz néztem, de rájöttem, hogy igen nehéz nála jobb anime-t találni.(ehhez sem kellett sok idő)
[sóhajt] Kár, hogy vége...
Tehát vissza a Xenosagához. Szóval kinek hogy tetszik? -
Cat #4988 szerintem nagyot hibázol, ha a kenshinhez akarod hasonlítani az életed hátralévő részében megnézendő összes animet
persze ha mazochista vagy, hajrá... -
a Xenosaga első 5 részét még régebben megnéztem, sztem nem rossz, de valami nem hagy nyugoni: az egész olyan hidegnek tünik. A Seed nem az, a destiny sem tűnik annak (nem bírtam ki, hogy bele ne lessek ;) ) az EVA meg... EVA.
Nem érzek olyasmit, mint a Keshin (OVA-k) vagy a Scrapped Princess esetében. Ezeket élvezet volt nézni alig vártam hogy hazaérjek vele. Fordulatos, izgalmas stb... .
De lehet, hogy én vagyok a hülye.
Ha valaki látta monja már el lécci, hogy milyen, érdemes folytetni, vagy csak az eleje "lapos"? -
Cat #4986 usteam is bocsát ki torrentet, használd azt -
még legrosszabb esetben is 5 óra... -
akkor a Lilims kiss után azt hiszem megvan a köv áldozat. :) -
Gábor #4983 Egy ep két napig töltődik?! Na ne kábítsál! ;) -
ket nap mire azzal lejon:( ha valaki atfosna az meg kb 3-4 ora...se..
nohde mindegy.. koszke vegulis torrenttel is lejon amig odaerek..
amugy meglestem az elso reszt!! nagyon coool!! tetszik csak az a baj hogy felek megint rakattanok es meglesem az egeszet ket nap alatt:(((( pedig nem kene.. 2epizod/nap mar eleg lenne.. de kitudja hogy fogom birni -
Hű, sokan írtatok, nem olvasok vissza, inkább erre válaszolok.
Szvsz a manga sokkal jobb, de csak annyiban hogy hosszabb, és több benne a poén.
Az anime 13 részes, és sajna abba nem fért bele az összes ilyen jó poén.
Mondjuk az se jó, ha egy animéből 100nál több rész van...mondom ezt ééén, a nagy Inuyasha van :) -
hahó! használj torrentet!
mai hime 12 -
MSN en nem kuldi valaki at?? nem olyan nehez 200 megat atfosni:) -
oksz koszke.. hat akkor neki allok igy... csak a 12. et kene vhogy beszereznem... -
2 hete fejeződött kb be a sorozat, talán 3, így elég nagy rá az esély, h csak készül.
pontosabban szerintem nincs, nem is hallottam róla, és a feliraok.hu-n sem találtam semmit... -
Inquisitor #4976 Utalást láttam rá, de momentán nem találok ... -
himehoz van felirat amugy? marmint magyar?? -
ide nezz fel -
Inquisitor #4973 Ez milyen sorozat? Mi a címe pontosan? -
Inquisitor #4972 JetAudio, ha nagyon kell tud MP3-at 32 vagy 64 biten is visszakódolni, mellékesen videólejátszóként is funkciónál, és kezeli a feliratokat. Egyetlen hibája, hogy pár program (Winamp?) haza szokta vágni az OGM/MKV fájlok és régebbi DivX-ek lejétszását. Ellenben nagyon szépen szól. -
nah.. leszedtem a mai hime-t 1-26.ig ep i g megvan a 12 es kivetelevel:(((((
-
ON.
Tenjou Tenge? -
LOL!
Hát a Windows-sal is hasonló a helyzet... vagy hajlandó működni, vagy nem.
Tehát kell hozzá a jószerencse. :D -
"jószerencsét"... :)
erről nekem az a mókás tény jut eszembe, h a sulinkban így kell köszönni a tanároknak :D
(mert van olajos szak) -
detto -
Osztom, tökéletes.
+ van egy wmp10-es oszt jószerencsét. -
Nekem a WinAmp a 3-astól kezdve nem jött be, azóta is, és per pillanat is a 2.91-est használom. Mindent tud, ami nekem kell, és a skin-ezés is megy. -
Gábor #4964 Köszi! :)
-
winamp5??
:)
csak ne használd az új skineket hanem a classic skint emrt isten tudja miért nekem eltűnik a winamp ablaka és nem tudom visszahozni.... csak a classic skinnel látom:)
-
Gábor #4962 Teljesen off a dolog, de nem tudnátok ajánlani egy könnyen kezelhető zenelejátszó progit?
Tele a hócipőm a creative gyárival, ami nem tud csak egyenként kezelni számokat, egy könyvtárat már nem képes lejátszani... -
A variant az valiant. Sőt Cagalli nevét sem tudják eldönteni sztem ahogy a Lacus-al sem tudtak mit kezdeni. -
Gábor #4960 Meg ott van fonetikus baki, hogy egyik fordító team Variant-nak írja az egyik ágyút, mikor Valiant-ként már van is értelme :)
Sőt az egyik korai részben az egyik stáb így is írta le. Érdekes, hogy a Corinthos-t pl le tudták írni normálisan...
Addig O.K., hogy a japán nem tud mindent hibátlanul ejteni, de egy fordító legyen már annyira gyakorlott, hogy meg tudja mondani mikor fordul ilyen elő. Én már nagyjából tudom, hogy mit ejtenek másképpen... -
hát ha megnézed mindegyik fordító mást írt az aile-hez:) Én 3 subberteamtől néztem a Seed- első sorozatát és ott volt Aile Alie és Aire és Air is mert a végén az egyik csoport megváltoztatta... elég idegesítő volt... -
THX!!!