72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#5019 FIGYELEM:
úgy néz ki megszűnt az USTEAM... :(
bár remélem ez csak átmeneti, szever frissítés, vagy csak karbantartás, vagy áthelyezés. mert ha letörölték, akkor nagyon megszívtuk.
-
Cat #5018 whoa, appleseed nekem a többiekkel ellentétben bejött :) -
#5017 mi van az usteammel? vagy csak nekem nem akar menni a weblapja? :S -
Gábor #5016 http://www.baka-updates.com/search.php -
#5015 vki tudna adni mai hime 12 es torrent file linket???
[SS]_My-Hime_-_13_[A3A3BA72]
nekem ilyen neven vannak a reszek... -
#5014 hallottatok hogy keszul az uj appleseed movie? es lesz tv sorozat is... es uj mai hime sorozat next stage cimen! -
#5013 Tudom de én a Champlooról beszélek, az X-et még nem láttam.....
No mind1, akkor a gépem szar, htx -
#5012 a 2. sor már X-ről szól, nem Champloo :)
X-ben csak Anime-Supreme és Anime4Ever van.
és champloo-ban csak AF-F fordítás van. -
#5011 AF-F fordítást nézted?
Mert ha jól emléxem, akkor az utolsó pár részt kétféle fordításban is megvolt usteam-en, annyi volt hogy a másik kicsit nagyobb volt, ezért meg is jegyeztem magamnak, hogy inkább a nagyobbat szedem majd le, mert ráfér a jobb minőség majd a dvd-re, de mihelyt visszamentem, nem találtam másik fordítást.
Álmodtam, vagy tényleg volt valami ilyesmi....? -
#5010 nálam ez a probléma nem lépett fel, tökéletesn futott az összes rész.
viszont ha valaki megakarja majd nézni az X sorozatot, akkor az Anime-Supreme verzió 5-9-ig terjedő részeit jó messze kerülje el, mert azok hibásak.
de nem hinném, h letöltési hiba lett volna, mert a 10es rész és az előtte lévők teljesen jók. és az első 10 részt 1szerre töltöttem le... -
#5009 Samurai Champloonak a 26. része mindenkinél beakadt? Vagy szaggatott? Mert Mplayerrel lejátszom, és beakad egy képkockáknál. Tekerni tudom, de ott azonnal leáll, csak a hang fut tovább.
Ez a file hibája, vagy letöltési hiba (most töltöm újra), vagy már megint meg kéne rugdosnom a gépemet? -
#5008 naruto vagy vampire hunter d?
ha naruto akkor dbz :D
de ha vampire, akkor vampire princess miyu -
#5007 Egy szagértő fel tudna engem világositani, hogy mi ez a Domo-Kun? :) Ez valami anime vagy képregény monsta? Vagy esetleg valami bábfilm mert szinte csak olyan képeket látok belőle szerteszét. Elég fun ahogy kinéz és érdekelne hogy mi is ez . -
#5006 nekm idáig a csúcs anime (nm sorozat)az a vapire hunter bloodlust D volt, az nm gyenge
a narutot még mindíg nm volt időm megnézni:) majd idővel
amúgy tudna vki ajánlani vmi hasónló kategóriájú dolgot?
-
Gábor #5005 Igazából annak örülnék, ha országos adón menne, nem egy ilyen "unikumon".
Habár, ahogy a magyarokat ismerem, rögtön elkapcsolnak, hisz ez "csak" egy rajzfilm, értelme nem lehet....
Azt hiszem erre a műfajra az igény lelki- és mentalitásbeli beállítottságot kíván, legalábbis ami a nyugati embert illet. -
#5004 ja :) attól még örülhetek neki nem, hogy a jobbik fajtából is csurran csöppen a magyar médiába -
Gábor #5003 Isten óvjon a magyar szinkrontól! -
#5002 Cowboy Beebop az A+-on ma 21:45-kor....tudtátok??? -
Gábor #5001 Mert szeretem! Elég egyértelmű ;) -
Cat #5000 akkor meg minek nézed meg 4edszer? :D -
Gábor #4999 Már láttam háromszor ;)
Sőt, itt én voltam az úttörő vele kapcsolatban. -
Cat #4998 RahXephonba csalodni fogsz, tul nagyok az elvárások, de nézd meg :) -
#4997 animeone subber csapatot kell nézni FF ügyben, mert ők biztosan feliratozzák majd a filmet.
ezt már csak onnét is lehet sejteni, h 1 trailert feliratoztak :) -
Gábor #4996 Hmm, azt hiszem rajta is van a listámon...
Adok neki egy esélyt, de előtte befejezem az Inut és megnézem a RahXephont.
Köszi a tippet!
FFVII: AC-ről tudsz valamit? Egyszerűen nem találok infot róla! -
#4995 Texhnolyze
álítólag nagyon pöpec kis sorozat. már többen is ajánlották nekem. :)
X után fogom megnézni. -
Gábor #4994 A Naruto 133.-ik epizódja tényleg az eddigi legjobb, de a rajzolás minősége néhány helyen csapnivaló...
Megint elértem egy még futó sorozat végéhez, úh most olyan sorozatra vágyom, amit végig tudok nézni egyben! :) Ötlet valaki?
Ja, a Naruto mangát term rendületelenül olvasom :) -
Cat #4993 rakd vissza a kukábol :) -
#4992 és miért törölted le ha nem láttad?
véletlen volt? ha meg nem, akkor nem értelek... -
#4991 HAAARRRGHHHHH!!!!!![artikuláááátlanúúl ordíííít, nagyon)
Most töröltem le az első 24 részét a Gundam Seednek (és még nem láttam)
-
Gábor #4990 Mikor jön végre az FFVII:AC ???? -
#4989 A kensint többek között azért hoztam fel példaként, mert abban volt mozgás. De nem volt túl jó ötlet. :D
Régebben mindent ahhoz néztem, de rájöttem, hogy igen nehéz nála jobb anime-t találni.(ehhez sem kellett sok idő)
[sóhajt] Kár, hogy vége...
Tehát vissza a Xenosagához. Szóval kinek hogy tetszik? -
Cat #4988 szerintem nagyot hibázol, ha a kenshinhez akarod hasonlítani az életed hátralévő részében megnézendő összes animet
persze ha mazochista vagy, hajrá... -
#4987 a Xenosaga első 5 részét még régebben megnéztem, sztem nem rossz, de valami nem hagy nyugoni: az egész olyan hidegnek tünik. A Seed nem az, a destiny sem tűnik annak (nem bírtam ki, hogy bele ne lessek ;) ) az EVA meg... EVA.
Nem érzek olyasmit, mint a Keshin (OVA-k) vagy a Scrapped Princess esetében. Ezeket élvezet volt nézni alig vártam hogy hazaérjek vele. Fordulatos, izgalmas stb... .
De lehet, hogy én vagyok a hülye.
Ha valaki látta monja már el lécci, hogy milyen, érdemes folytetni, vagy csak az eleje "lapos"? -
Cat #4986 usteam is bocsát ki torrentet, használd azt -
#4985 még legrosszabb esetben is 5 óra... -
#4984 akkor a Lilims kiss után azt hiszem megvan a köv áldozat. :) -
Gábor #4983 Egy ep két napig töltődik?! Na ne kábítsál! ;) -
#4982 ket nap mire azzal lejon:( ha valaki atfosna az meg kb 3-4 ora...se..
nohde mindegy.. koszke vegulis torrenttel is lejon amig odaerek..
amugy meglestem az elso reszt!! nagyon coool!! tetszik csak az a baj hogy felek megint rakattanok es meglesem az egeszet ket nap alatt:(((( pedig nem kene.. 2epizod/nap mar eleg lenne.. de kitudja hogy fogom birni -
#4981 Hű, sokan írtatok, nem olvasok vissza, inkább erre válaszolok.
Szvsz a manga sokkal jobb, de csak annyiban hogy hosszabb, és több benne a poén.
Az anime 13 részes, és sajna abba nem fért bele az összes ilyen jó poén.
Mondjuk az se jó, ha egy animéből 100nál több rész van...mondom ezt ééén, a nagy Inuyasha van :) -
#4980 hahó! használj torrentet!
mai hime 12