72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • musha
    nem, jelenleg 25 rész tölthető le (asszem)
  • Gábor
    Az már lement végig?
  • musha
    Bleach
  • Gábor
    Gundam Seed.
  • Jagi
    Hali anime nézzhetnékem van (megint). Kellene valami jól megrajzolz akciódús anime.
  • Bucser
    JA úgy néz ki, hogy a Seed Destiny is fennt van az előbb adott oldalon a 24. részig. ÉS ugye folyamatos a frissítés.. Ja és előbb szerezzetek be egy pop-up Blockert:) Érdemes egyébként az oldal egész jó:)
  • Bucser
    Nos urak aki követi a Berserk Manga eseményeit azoknak kijött a teljes 28 -as Chapter a The hawks gondozásában (ők jó minőségben dolgoznak) ÉS a 29-es Chapterből a 247-252-ig terjedő Evil-genius Fordítások és Scannek...

Ja és innen tölthetők torrent formájában.. regelni kell...
  • Bucser
    hát ilyenkopr már nincs más megoldás sajnos mint az IRC-en keresztüli leszedés....
  • Gábor
    Nem tudtok olyan anime bt portált, ahol a már licenszelt filmekhez is van torrent? A Baka-updates és az animesuki is csak közli, hogy dvd rip jelent meg, csak nem ad hozzá linket.
  • Sadun Tryst
    Vegyes. Az 1 gond vele az, h oldalanként kell letölteni a mangákat. :D

StopTazmo.com A legjobb. Gyors és nagyon sok jó manga van fent.

Manga @ Crystal.Nova Ez 1 kicsit lassú mert van várakozási idő a fájlok között, de ha használod a fórumot rendszeresen, akkor kapsz plusz sávszélességet. :)

Mellesleg a Directmanga a fordítók oldalairól tölti a magákat. Ez olyan, mintha valaki letöltené a mi csapatunk munkáit, és aztán azt pénzért adná.
  • Lacc
    Thnx, innen már jön normálisan :) És megérdeklődhetem, hogy te honnan szeded a mangákat?
  • Adam5
    kk, thx!
  • Sadun Tryst
    hát a hivatalos oldal 2005-öt írt, de hogy melyik hónap, vagy negyedév, azt nem tudom (sajna japnul még nem tok olvasni :D).
    de ha lesz vagy valami új hír van róla, akkor szvsz USTEAM-en úgy is hamar fent lesz, vagy neten. csak exeemel vagy torrentspy-on rá kell keresni.
  • Sadun Tryst
    ezt próbálod? mert ha a directmangát akkor azzal ne is reménykedj. az 1 nagy szar lett. aki nem fizet be, az normálisan nem tud onnan tölteni.
    (és a vicc az, h ők is onnan töltik a mangákat, ahonnan én, csak ők pénzért adják. pfuj, undorító népség...)
  • Adam5
    ö, lenne egy kérdésem.

Final Fantasy 7 Advent Children kijött már?

mert mintha tavaly nyárra igérték volna nem? sajna kicsit elvok maradva :S
  • Lacc
    Én meg nem birom leszedni a Bleach 172-t folyton tele a serverük.
  • Sadun Tryst
    nekem is a sok kedvenceim között van (mondjuk a Seed elég előkelő helyet foglal el), de az ilyen nem szokott zavarni.
    ez pl. olyan, h nagyon sok embernek nem tetszik az FLCL, nekem pedig az 1ik kedvencem.
  • Gábor
    Lefumigálni az egyik kedvenc sorozatomat.....Nem értem egyesek értékrendjét.....
  • Sadun Tryst
    látom nagyon nem hagy nyugodni :D
  • Bucser
    hát én is reménykedem.....
  • Gábor
    Újra nézem a Gundam Seedet, csakhogy szikla szilárd összehasonlítási alapom legyen a Turn A-el szemben, és meglepő módon, még mindig földbe döngöli a Seed a Turn A-t, hangulatban, sztoriban, látványban, összhatásban. :)
  • Sadun Tryst
    Bleach manga spoiler

bazzeg. azé Aizen most nagyon kitett magáért. tudtam, h erős mert Rukia bátya után jött, de bazzeg, h ennyire! remélem azért nem megy át abba, mint a dbz. mindig jön valami erős, amire azt hisszük, ez verhetetlen, aztán hopp, jön 1 fényévekkel erősebb. tréning, aztán megint mi vagyunk a bazdmeg.
  • Bucser
    jahh megnéztem:) Nem rossz bár a katarzis még várat magára:D
  • Sadun Tryst
    nem akartam, csak mondtam, h ezt látni kell!!!! ^_^
  • Bucser
    most szedem a 172-173-174-ik részt ne lődd le a poént:)
  • Sadun Tryst
    olvasta valaki az új Bleach mangát?
    na mind1. aki még nem, az tegye meg, mert durva...
  • Sadun Tryst
    próbáltam én is magyarázni a srácnak, h az nem úgy van, ahogy ő gondolja, de kötötte az ebet a karóhoz.
    gondoltam akkor, aki nem engedi, azon nem is lehet segíteni :D
  • Bucser
    nem csoda mivel az evangelionok nem is robotok:D Én azon álltam hanyatt mikor valaki azt mondta az NGE-re nem rossz kis Akció robotos anime:D mondjuk ezt lehet mondani a macross saga-ra vagy a Gundam-ra vagy mondjuk a Patlabor szériára de nem az NGE-re:D ugyanis az evangelionok nem robotok, hanem élőlények Akikkel szimbiózisban dolgoznak együtt az emberek!!! Az EVA-t robotnak hívni olyan mintha robotnak hívnád a középkori Lovagok lovait amik fel voltak páncélozva és igába volt hajtva a fejük a nyereg és a szájfék segítségével... De hogy robot.. Akkor miért vérzik, ha baja esik???:D
  • Sadun Tryst
    a srác 1 hülye! :D

én azon halok be, h minden kis 14évesnek az Elfen Lied tetszik + a Naruto.
    Ragnarok szerveren pl. már van 1 Naruto, 2 Kakashi, 1 Neji és 1 Garaa nevezetű egyén. ez 1szerűen szánalom.
    és az a baj, h ezek a csicskák mindig csak a DB hasommást látják a Narutoban.
    szal mikor komolyabban megkérdezem őket a Naruto-ról, akkor mindjárt jön ez:
    "a harcok nagyon királyak!"
    ehh. nem elsősorban erről szól a Naruto. na mind1.
    viszont ha mondok 1 olyan animét, h Berserk, NGE vagy Love Hina, azt se tudják mi az.
    különben én a legjobban eddig ott húztam magam fel, mikor GS anime fórumon azt mondta 1 srác, h az NGE-nek nincs történet, egy rosszul összeszerkeszett zavaros anime, balfasz robotokkal. na ott tényleg elpattant az agyam. pedig a netes hülyék miatt nem szokott, mert tudom, h sok van belőlük... de ez... ez nagyon szíbven ütött...
  • Gábor
    Kicsit felhúztam magamat az usteam fórumon a Gundam topickban: azt írja egy delikvens,hogy a Seed stroryja szar, más sincs benne, csak harc, és hogy a Turn A Gundam sokkal jobb! Na erre gondoltam teszek egy próbát az előbb nevesítettel. Öt részt töltöttem le, hármat már láttam. Az, hogy nincs cselekmény, az egy dolog, hogy nincs hangulat, az egy másik, de hogy a Gundam ilyen ratyin nézzen ki, na az botrány! Kicsit még nézem, de szvsz felejtős....A srácnak biztos ízlésficama van.....
  • Mike at home
    kicsit utanaerdeklodtem
    FMA itthoni 1 ev plusz szinkron 15-20 misi

hm, kicsit odebb lesz
  • Bucser
    Nem vagy vele egyedül:) Mármint, hogy utálod:) Az ending nekem sem tetszett:(
  • Sadun Tryst
    nekem kicsit FMA érézsem volt a szereplők bemutatása miatt. :)
    (és nem feltétlen rossz, mert az FMA az egyik legnagyobb kedvencem)
    a zene viszont nem tetszik.
    a vége pedig... hááát. a 2nd sokkal jobb volt. ebben most csak Arabai és Rukia bátyja van. ami nekem nem tetszik. Rukia bátyját nagyon utálom :D
  • Bucser
    Bleach 26-ban új opening van!!!! IStenien jó és brutál!!!
  • Gábor
    Még nem láttam, köszi a linket!
  • musha
    á, köszi. mondjuk kevesebbre tippeltem volna, de ha fenntartják az elején levő izgalmakat (esetleg ha még fel is pörgetik), akkor az egyik kedvencem lesz - már ha befejezik
  • Bucser
    hát a manga most tart asszem a 172. chapternél ami filmben olyan 52 rész és még mesze nincs vége.. olyan 100-120 részes saga lesz ez animeben szerintem.. A mangához képest az anime a manga 84 fejezete körül jár. Szóval legalább ennyi még tuti van és ezutén kezdődnek az igazán érdekes dolgok:)
  • musha
    ehm...valaki tudja, hogy hány részes lesz összesen a Bleach? (esetleg ez az utolsó?) eddig 13 részt láttam.
  • Bucser
    Kint van a [LUNAR] Bleach 26. része.:) csak tessék csak tessék:) egyenlőre torrent.
  • Ottto
    Nem láttad az 1. Omake-t?
    Omake 1 (30 mega, torrent)