72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Bucser
    Ja és ha tovább reklámozod még egy banánt is kaphatsz a seggedbe nagyon gyorsan!!!
  • Bucser
    Nagyon helyes... Ha nem tetszik a vélemény akkor ne hallgasd

Másrészt ha nem tudok weboldalt szerkeszteni nem szerkesztek de azért a háttérhez berakott DBGT wallpaperekről leszedhettétek volna a Linket, hogy honnan loptátok.. Szóval az oldal Láma nincs kész de már reklámozod ez az egyik. A másik pedig ezzela szöveggel állítassz ide: "azt mondom nektek ez egy jó oldal" Jó oldal a Usteam az animevilág mert van /volt rajta hír tartalom érdemes elnézni oda.... és nincs szarrá reklámozva.... De ez...... Akár te csináltad akár nem ez egy "load of Shit". Igénytelen és kész.... A véleményemért meg nem fogok elnézést kérni egy olyan embertől aki az első 3 hozzászólásából egy ilyen béna oldalt reklámoz és tol a képembe... Másrészt meg dícséri a saját munkáját.. looser vagy haver!!!

Menjél máshova warezolni.... Sajnáltatni magadat meg menj anyucihoz

Aki nem tud honlapot csinálni (mint ahogy pl.: én sem) az ne csináljon honlapot csak ennyit mondok....
  • Hyper2005
    bezonyám
  • Sadun Tryst
    "Az oldalról regisztrálás után tudsz letölteni, amit a
    regisztráció menüpont alatt tehetsz meg.
    Tilos az oldalról letöltened, de ha mégis megteszed,
    akkor 24 órán belül törölnöd kell!!!

Egyenlõre semmiképp ne regisztráld magad, mivel
    még nem teljes a tartalom!

Ajánlott felbontás: 1024x768

Az oldalt összehozták: System, Lacika, Hyper2005

Jó töltögetést!"

Hm. Vicces. Ha nem regisztrálok, nem tudok tölteni. És nem is ajánlod még. De azért jó töltögetést kívánsz az felhívás végén. Kicsit ellentmondásos nem?
    Szerintem szerkezd át a bevezető szöveget.
  • Hyper2005
    hát... igen
  • Seth
    ajjaj, most megsértetted szegényt, hisz ő is készítette az oldalt ha jól láttam
  • Bucser
    Szerintem meg egy load of Shit ráadásul lopott anyagból dolgozik.... Keress más Lámagyűjteményt....
  • Bucser
    Kint van Bleach 27 lunartól is.
  • NormalisEmber
    A második szezonban(Fumoffu) sajnos nem folytatódik a történet. De már készül a 3-ik szezon (The Second Raid ), erről nem tudok semmit, most készül.
  • Sadun Tryst
    Bleach 27 kint van.
    De aki jót akar magának, az megvárja a lunar fordítást.
    (a kép és hangminőség rossz, és a rész végén 1 egész monológ nincs feliratozva)
    szal szar az egész.
  • FFX
    Hát...
    jót röhögtem a 9. részen [NGE] :)
  • Gábor
    Nekem is tetszett.
  • Sadun Tryst
    Full Metal Panic:
    Egy elég furcsa animének indult. Iskolás élet bemutatása meg titkos katonai alakulat (mechákkal)? Hm. Érdekes párosítás gondoltam.
    Na mind1. A poénok és az izgalmas cselekmény miatt érdemes végignézni a sorozatot. Igaz a történet elég sok foltban hiányos, de van második szezon is, de azt még nem néztem meg.
    Szóval. Az anime karakterei nagyon jók (főleg a főhős, Sagara), az animáció kiváló, a történet sajnos felejtős (itt-ott klisékkel tűzdelt).

Stílus: Akció / Mecha / Vígjáték
    10/8
  • Sadun Tryst
    és akkor én mit mondjak...
    a shocwave már vagy 5-6 résszel el van maradva a Gantz mangával.
    már elvonási tünteteim vannak.
  • Gábor
    Késik a Seed Destiny 25 a seed-fansubstól
  • Sadun Tryst
    Fullmetal Alchemist
    Mai-HiME
  • Bucser
    26
  • Jagi
    Köszi srácok, rajta vagyok! :D
  • musha
    nem, jelenleg 25 rész tölthető le (asszem)
  • Gábor
    Az már lement végig?
  • musha
    Bleach
  • Gábor
    Gundam Seed.
  • Jagi
    Hali anime nézzhetnékem van (megint). Kellene valami jól megrajzolz akciódús anime.
  • Bucser
    JA úgy néz ki, hogy a Seed Destiny is fennt van az előbb adott oldalon a 24. részig. ÉS ugye folyamatos a frissítés.. Ja és előbb szerezzetek be egy pop-up Blockert:) Érdemes egyébként az oldal egész jó:)
  • Bucser
    Nos urak aki követi a Berserk Manga eseményeit azoknak kijött a teljes 28 -as Chapter a The hawks gondozásában (ők jó minőségben dolgoznak) ÉS a 29-es Chapterből a 247-252-ig terjedő Evil-genius Fordítások és Scannek...

Ja és innen tölthetők torrent formájában.. regelni kell...
  • Bucser
    hát ilyenkopr már nincs más megoldás sajnos mint az IRC-en keresztüli leszedés....
  • Gábor
    Nem tudtok olyan anime bt portált, ahol a már licenszelt filmekhez is van torrent? A Baka-updates és az animesuki is csak közli, hogy dvd rip jelent meg, csak nem ad hozzá linket.
  • Sadun Tryst
    Vegyes. Az 1 gond vele az, h oldalanként kell letölteni a mangákat. :D

StopTazmo.com A legjobb. Gyors és nagyon sok jó manga van fent.

Manga @ Crystal.Nova Ez 1 kicsit lassú mert van várakozási idő a fájlok között, de ha használod a fórumot rendszeresen, akkor kapsz plusz sávszélességet. :)

Mellesleg a Directmanga a fordítók oldalairól tölti a magákat. Ez olyan, mintha valaki letöltené a mi csapatunk munkáit, és aztán azt pénzért adná.
  • Lacc
    Thnx, innen már jön normálisan :) És megérdeklődhetem, hogy te honnan szeded a mangákat?
  • Adam5
    kk, thx!
  • Sadun Tryst
    hát a hivatalos oldal 2005-öt írt, de hogy melyik hónap, vagy negyedév, azt nem tudom (sajna japnul még nem tok olvasni :D).
    de ha lesz vagy valami új hír van róla, akkor szvsz USTEAM-en úgy is hamar fent lesz, vagy neten. csak exeemel vagy torrentspy-on rá kell keresni.
  • Sadun Tryst
    ezt próbálod? mert ha a directmangát akkor azzal ne is reménykedj. az 1 nagy szar lett. aki nem fizet be, az normálisan nem tud onnan tölteni.
    (és a vicc az, h ők is onnan töltik a mangákat, ahonnan én, csak ők pénzért adják. pfuj, undorító népség...)
  • Adam5
    ö, lenne egy kérdésem.

Final Fantasy 7 Advent Children kijött már?

mert mintha tavaly nyárra igérték volna nem? sajna kicsit elvok maradva :S
  • Lacc
    Én meg nem birom leszedni a Bleach 172-t folyton tele a serverük.
  • Sadun Tryst
    nekem is a sok kedvenceim között van (mondjuk a Seed elég előkelő helyet foglal el), de az ilyen nem szokott zavarni.
    ez pl. olyan, h nagyon sok embernek nem tetszik az FLCL, nekem pedig az 1ik kedvencem.
  • Gábor
    Lefumigálni az egyik kedvenc sorozatomat.....Nem értem egyesek értékrendjét.....
  • Sadun Tryst
    látom nagyon nem hagy nyugodni :D
  • Bucser
    hát én is reménykedem.....
  • Gábor
    Újra nézem a Gundam Seedet, csakhogy szikla szilárd összehasonlítási alapom legyen a Turn A-el szemben, és meglepő módon, még mindig földbe döngöli a Seed a Turn A-t, hangulatban, sztoriban, látványban, összhatásban. :)
  • Sadun Tryst
    Bleach manga spoiler

bazzeg. azé Aizen most nagyon kitett magáért. tudtam, h erős mert Rukia bátya után jött, de bazzeg, h ennyire! remélem azért nem megy át abba, mint a dbz. mindig jön valami erős, amire azt hisszük, ez verhetetlen, aztán hopp, jön 1 fényévekkel erősebb. tréning, aztán megint mi vagyunk a bazdmeg.