72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Adam5
    na most az a helyzet hogy nemtudok töröni xD

moderátort kell megkérni. De sztem mivel engedték hogy újra legyen usteam (minusz a veszteségek) így mostmá nem köthenek bele. De azé írok a moderátor topicba hogy szedjék ki...
  • Gábor
    Köszi!
    Töröld a linket kérlek, vagy a teljes hozzászólást, csak megelőzendő a bajt!
  • Adam5
    A veszteség pár anime+mp3 könyvtár. De sztem ez elég csekély ár azért hogy vissza kaptuk :)
  • Adam5
    Éevan= És levan
  • CSOCSO
    en is fizetnek ha tolteni lehetne innen
  • Bucser
    ahogy gondolod:)
  • FFX
    a lényeg hogy lassú mint a sz*r.
    na OFF vége :D
  • Bucser
    NA szóval már nagyon off:D

de akkor is kell neki tracker:) ehhez meg nem:) mert gépről gépre vándorolva keres és ha talál felveszi egy ideiglenes kedvencek szerű dologba és addig vizsgálja és update-eli a tartalmat amíg a file megvan az illetőnél majd ha eltűnik akkor dobja az adott klienst:) de mind1:) emule zsír és kész:)
  • Gábor
    Az új azureus kliensben már van nem központosított tracker funkció, v vmi hasonló :)
  • Bucser
    OFF:

Csak tudod míg a Bittorrent központi trackerre épül addig Emule kadmeniához nem kell semmilyen központi server csak egy másik user aki szintén a emule kadmeniához csatlakozik.... az az igazi IP to IP Peer to peer... Mellesleg Bittorrenten előbb trackert kell keresni mindenhez itt meg kezdheted a file-t keresni előbb és ha megvan a név egy része képes a más nevű azonos fájlok betársítására és a userek azonosítására is... Nekem nagyon bejött így 4 hónap használat után... JA és userekhez megy a ratio szabályozás és nem fájlokhoz rendelt....

De legyen vége az offnak:)

Advent Chiéldrent én is baromira várom.. de ez most Játék vagy film???Vagy mindkettő?
  • magus
    hat, en pl fizetnek ha az kellene usteam felallitasahoz, de sajna az a baj, hogy usteamban az volt a jo hogy barmit lelehetett szedni, a regi klasszikusoktol kezdve a noname hulyesegekig
  • Gábor
    Advent Children premier
    DVD - 2005-05-13 06:36:00 Kommentek (2 db)
    Kicsit elszakadva az Xbox 360 gőzhengertől: végre napra pontos megjelenési időpontot kapott a Final Fantasy VII: Advent Children. A film szeptember tizennegyedikén fog megjelenni - Japánban és az Egyesült Államokban párhuzamosan. A jelek szerint Amerika (egyelőre) csak a DVD változatot kapja, míg a Japán vásárlók UMD-n is magukhoz szólíthatják az FFVII régóta várt "folytatását". Európai megjelenés? Arról sajnos nem szól a fáma... [Adják ki még idén, vagy NAGY baj lesz... :-]
    liquid (06:36)

576.hu
  • Gábor
    Nem tudnátok segíteni abban, hogy a már licenszelt filmeket hol lehet fansubként tetten érni?
    A getbackers keresem, de úgy tűnik, hogy minden csapat abbahagyta a licenszelés pillanatában...:(
  • Gábor
    Manapság szinte mindegyik csapat bittorenten is publikál, így én azt mondanám, inkább azt ajánlgasd, azé a jövő perpill.
  • FFX
    Nem tudnád megmondani, hogy hol találok hozzá magyar leírást
  • Jagi
    Detto.
  • Bucser
    tölts le emule-t először lassan mennek a dolgok de amint begyorsul a népesebb serverekről minden beszerezhető... ott is több file-t kell szedni egyszerre és úgy egy-egy sorozat gyorsan leér.... érdemes:) én amíg korlátos voltam csak azt tudtam használni és begyorsul egy idő után:) JA és szinte bármi fennt van rajta...
  • CSOCSO
    tudjatok mi jutott az eszembe?? kene ilyen usenetes szerveres dolgot csapatni!!!... az olyanokon nagyon sok cucc van fent.. igaz altalaban csak 1 honapnyi cucc van fent.. tehat kb sosincs fent tobb mint 100 giga.... de az uj cuccokhoz tok fasza....
    mondjuk az is igaz hogy mar alapbol vannak ilyen groupok szal magyar se kell:)))) csak az usteamban az volt a zsir hogy minden ott volt. nem csak egy ket dolog...
    pl nekem nagy bajom hogy kb semmit nemtok mostansag leszedni mert mondjuk a 26 reszbol mar csak 17 tol felfelve van fent... a tobbit mar toroltek:(
    szerencsere a mai himet le tudtam rantani az anime.repost grouprol...

de amugy tenyleg fasza lenne egy ilyen usenetes szarsag... heti 1-2 sorozatot filmet felpakolni ra es varni mig mindenki leszedi.. mindenkinek ubergyors lenne.. egy szervert tudnank hasznalni tobben is. .azaz eleg lenne hozza kb 30 dollar...

igaz ez meg mindig nem 120 terra anime.. de akkor is..
  • CSOCSO
    idekint kene egy ilyen szervert csapatni...
    csak nincs olyan vonal ami elbirna.. marmint tuti van de ki fizeti meg?????
  • Ottto
    Aláírtam de nem hinném hogy sokat érünk vele.....
    Azért egy próbát megér!
  • Gábor
    Ez abszolúte esélytelen, a magyar igényeket sem bírja a hw és a kapcsolat ellátni!
  • CSOCSO
    vissza az usteamet de lehessen mar kulfoldrol is toltogetni plss!!! legyen jelszavas vagy mittom en de lehessen maaaaa!!!!:(((
  • CSOCSO
    nem pont ezert szeretem.. csak az egyik alappilere.. a sok kozul
  • CSOCSO
    a veget nem kellett volan elolvasnom:(((((((
  • Gábor
    Ennek a gondolatnak van is értelme, csak nem anime-dvd-k kapcsán, sajnos :(
    Látott már valamelyikőtök itthon anime boltot? Én ugyanis nem...
  • Bucser
    semmi mert az ilyen "szövetségeket" nem a petíciók érdeklik, hanem hogy fogyjanak a dvd-ik...
  • Sadun Tryst
    ok. minnél többen, annél jobb. legalábbis remélem, h lesz valami hatása...
  • Bucser
    nini én lettem a 300-ik:d Hogy is szokták mondani?? TÉK:D
  • Gábor
    Már aláírtam.
  • Sadun Tryst
    peticíó
    hátha megyünk vele valamire...
  • Bucser
    Spoilerekkel tarkított vélemény:) az olvassa aki látta az Evangeliont és MAi Hime-t is

A kulcsszó az animekkel kapcsolatban számomra az, hogy emberekről van szó.... Éppen ezért vannak jó és rossz oldalaik... (nem beszélve az evangelion érzelmileg csődtömeg szereplőiről akikből csak úgy dőlt a patetikus önsajnálat:D) ÉS szinte mindig minden szereplőnek a cukormáz vagy a felszínesség alatt van egy lelkivilága... Pl.: Mikoto azért szeret a Mai hime-ben mindenkit egyformán, mert 1 valaki van akit mindenkinél jobban szeret és az a bátyja... és érte mindent megtesz, vagy Mai szintén mindent megtesz azért, hogy az öccsét boldognak lássa... Szerintem nagyon jól kitalált a Mai hime egész storyline-ja egészben néhány kisebb értetlenséggel ugye megsózva. (ugye mikoto Childját a végén legyőzi Mai childja mégsem tűnik el Mikoto bátyja.. én ezt nem értettem...)
  • Underdog
    Azt hiszem egyetértek veled! Bár nekem személyesen nem ezért tetszenek az animék, legalábbis nem csak ezért. Én legjobban a karakterfejlődést szertem bennük (jó tudom kicsit sablonosan hangzik:), mert azok hihetetlenül jól megvannak csinálva, és karakterek érzelmi világát is nagyon jól tudják ábrázolni ezeken a rossz és jó dolgokon keresztül!
    Szóval röviden, a szereplők majdhogy nem élethűek, és étnyleg azonosulhat velük, vagy helyzetükkel!(szerintem, Bár azért ez nem minden animéban igaz, természetesen :D)
  • CSOCSO
    aaaarghh... mai hime 13as resze fasza volt.. vegre tortent valami szomorkas is amibe bele tudtam elni magam...
    aszem most rajottem, felig meddig azert szeretek animet lesni mert az animekben nem mindig a tokeletesseg van.. mindig van valami nehez.. szomoru.. valami eltitkolni valo ami szegyen vagy akarmi.. es ezek mas filmben, meseben nemigazan van meg.. es az ember azonosulni tud ezzel a negativ dologgal...
    eddig az NGE ben volt a legdurvabban abrazolva ezek a dolgok...
    szal szerintem ez az egyik alappillere (szamomra) az animeknak
    negativ oldalt is bemutatjak amivel talan jobban lehet azonosulni mint hogy az xy szereplo ujra elveri a szornyet vagy a szep gimis fiu osszejon siman a szep mangaszemu gadzsival.. szoval a pozitiv dolgokra gondolok
  • Underdog
    Tom hogy találhatom meg, de mint mondtam amdj megnézem,ha érdekel,de őgyis tom a legtöbb véleményt és elméletet. Legalábbis nagyjából, szóval engem NGEs dolgok már max megemlítés képpen érdekelhet. Szerintem hagyjuk is ennyiben . ;)
  • Cat #5084
    a topic alján van a kereső, üsd be hogy NGE vagy evangelion
  • Underdog
    OK, én is tom,hogy sokat beszéltetek róla, iagzából amit akartam azt elmondtam, meg így nagyjból kíváncsi voltma egy-két véleményre NGEről kapcsolatban, de ennyi. Nem terveztem,hogy arról beszélgessünk! :)
  • Cat #5082
    nem elküldeni akartalak, csak a témával kapcsolatban van rá külön topic, és eléggé átcsócsáltuk már (unom)
  • Sadun Tryst
    Blame:
    Most olvastam végig a mangát. Egyszerűen zseniális. Nekem nagyon tetszett. Már amit érettem belőle. Jobban mondva az egészet érettem, kivéve az utolsó 2 részt.
    Főleg az utolsót. Aki kicsit felvilágosultabb ebben a téméban, az megtenné, h 1 spiler keretében lírja nekem, h végülis mi lett a manga vége?
    Előre is köszönnöm. :)
  • Underdog
    Én tudom mit hoznak,de te majd megnézed és megtudod!! :P
    Amúgy azt hiszem abban az uccsó 3 részben túl sok változatosság nem vár, bár tartogatnak vmit! Az hogy teccik e majd, az kiderül...
  • Seth
    Még nincs vége...kituggya mit hoznak még elő (asszem még 3 rész hátra van)