72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Gábor
    SEED RULEZ!! GUNDAM SEED FOREVA!!

Nem imádom mániákusan a sorozatot egyébként
  • Gábor
    Az én chellom 28gb-nál jár a harmincból, úh azt ma még kihasználom, holnap úgyis nulláznak :D
  • Jagi
    Hi mi a neve annak az anime-nak, amiben egy srác egy fehér toyota corolla trueno sprinterrel odaver mindenkit? Utcai ótóversenyes... lenyomják, aztán állít egy kicsit a turbonyomáson és negyed mérföldön 1-et kap az ellen.

Bajban vagyok kedden kezdtem el nézni a Gundam seed-et és tegnap már a 28.-at néztem. Az EVA + a Seed Destiny még nincs sehol. a letöltési sebesség jócskán alulmúja az "étvágyamat". :( Azzsem nem csk én vagyok így vele :D
    Gb-es vonalat kérünk szépen!!!!!
  • Sadun Tryst
  • Gábor
    Fel sem tűnt :-P
  • Sadun Tryst
    egy ideje már nem ezt pofázom?! :D
  • Cat #4845
    direkt nem szedem le, majd ha befejezték a sorozatot
  • Gábor
    Aki még nem látta a Narutot, az sürgősen kezdje el letölteni! Három napja nem tudok leszakadni róla, annyira jó!
    Apropó, a GTO-t is a Narutosok csinálták? A rajz nagyon hasonló, meg a poénok is.
  • Factor_007
    "A Geneon Entertainment készíti a Hellsing sorozat folytatását, ami egy OVA sorozat lesz."

by usteam
  • Bucser
    höhhö:D NA tudtam, hogy valami szó nem stimmel:)
  • Cat #4841
    ja, ezt magyarul egyébként ábécésorrendnek hívják
  • Bucser
    Felmész USteam-re ott szépen a név szerinti sort beteszed és ahogy minden ami GUndam jön le fogyasztod őket:D Kb olyan 9-10 sorozat lehet:) jó étvágyat:)
  • Cat #4839
    "Szerintem névsorrend szerint mehetsz végig" - aha, és mi a névsorrend? :D

• Bucser
    Hát a Hellsing egy olyan anime ami bele a lecsó közepébe és ott is maradni... Nem tisztáz semmit nem mond el semmit a végén a fővámpír aki Alucardal (gyk Anagramma>>> Dracula) megküzd szinte a semmiből került elő az hogy honnan jött ki küldte kik ovltak a neovámpírok vagy honnan jötteksehonnan nem derült ki.. nekem nagyon nagy hiányérzetem volt a Hellsing után.

Másik: Gundamok: Szerintem névsorrend szerint mehetsz végig az összes sorozaton. mind más de mint lentebb írtam ugyanarra épít. Egymás alternatív universei azonos teóriával de különböző nevekkel személyiségekkel és történelemmel történésekkel. Mindenképpen a Seed-et hagyd a végére.

MAcross: ÉN ott az eredeti Macross sorzattal kezdeném (80-as évek szal készülj fel a grafikai sokkra) Azután Macross : Do you remember Love következzen utána jöhet a Macross II sorozat ez az eredeti Macross után játszódik. Majd a végén ott a MAcross 7 sorozat és a MAcross 7 Dynamite és van egy 40 perces episode amit küln megcsináltak mozi minőségben elég jól néz ki:) a Macross 7 nagyságrendekkel szebb mint az eredeti macross ám teljesen más... HA megnézed látni fogod. elsőre meghökkentő:) de ahogy elmályedsz benne egyre jobb, csak sajnos a főhősről alig lehet megtudni bármit is. Viszont a van egy két karakter ami nagyon jól ki van dolgozva.
  • Ottto
    Ok. Én csak azt mondtam hogy nekem a Hellsingben van/volt hiányérzetem.

Hellsing:
    Hát jó a történet, jó a kidolgozás, és szép a grafika, de korántsem teljes a sorozat. Nagyonsokminden lezáratlanul maradt, vagy lezárult, de nem tudtunk meg róla sokat (vagy szinte semmit. PL.: Helen -ha jólemléxem ez a neve-)
    Vagy pl a vámpírok történetéről is mondhattak volna többet. Akkor a vámpírgyártó társaságról is, vagy Incognitoról is alig-alig volt valami. PL van mestere, ő eleinte letagadta, ki az, és milyen téren befolyásolja ez, őt? A kedves Tiszt Kisasszonyról is alig van info, Victorianak igazán lehetne valamivel nagyobb szerepe....Mivan Mickel meg a haverjával? Ő tért vissza végén? Hogy került oda, és hogyan? Tudtommal kinyírták (bár lehet hogy nem ő volt hanem a haverja)

Szal, elég kidolgozatlan, és még lehetne bővíteni a kérdéslistát, de már mind1.Mentsége legyen az, hogy 13 részbe nem lehet sokat belesűríteni, és inkább a fő történetre van kihegyezve az anime. Nos, az nem is volt rossz....
  • Cat #4836
    én nem is azt mondanám hogy hiányérzetem van, ez rossz szó, csak azért irtam, mert kérdezte hogy miért nem 10es szerintem a wolf's sign
    valóban jók a karakterek, jo a világ, jo a történetszál, konzisztensen összeáll, de nálam akkorse tizes
    (Szurkálodás ON: eleve nem lehet tizes egy olyan anime, aminek 30ból 4 részét megnézés nélkül le kell törölni)
  • Ottto
    Nekem most a Hellsing-el van hiányérzetem.....
  • Gábor
    Bármelyiket nézheted, mert ha a Seedhez érsz rájössz majd, hogy az a LEGJOBB a Destinyvel (folytatása, még vetítés alatt) egyetemben :)
  • Jagi
    Halihó!
    Hazavittem a Gundam Seedet, 16:00-tól 22:00-ig néztem azt is csak azért, mert már jojózott a szemem.

Kolosszális! Nagyon tetszik, nem sejtettem, hogy robotos anime ennyire jó tud lenni. Sztem igényes.

---------Volna egy kérésem: Ha valakinek megvan hozzá a felirat (hun) ep-17-50-ig, annak szobrot állítok a Kossuth téren!-----------
  • Cat #4832
    persze hogy 30at
  • Sadun Tryst
    mind a 30 részt láttad nem?
    mert ha csak a 26.-ig akkor nem csodálmám, h hiányérzeted van. ott tényleg elég suta vég van...
  • Cat #4830
    ha nem láttam egy gundamot se, melyikkel kezdjem? Illetve macrossra ugyanez. Érdemes belevágnom?
  • Cat #4829
    hiányérzetem van, szerintem nem használták ki a lehetőségeket
  • Sadun Tryst
    én a 4 visszaemlékezést megoldottam. előre figyelmeztettek, h majd lesz, és fogtam letöröltem őket a gépről. így nálam nem volt 4 rész üresjárat.
    amúgy nem tudom pontosan, h mi nem tetszett neked a sorzaban.
    a történet első osztály, a karakterek első osztáyl, a cselekmény első osztály, szal az egész anime királyság.
    én ha nagyon szigorú lennék ezzel az animével szemben, akkor is min. 9-et adnék neki. de mivel nem vagyok az, nálam 1 tíz pontos sorozat.
  • Cat #4827
    tegnap hajnalra befejeztem a wolf's raint

a karakterek jók, és végre a főszereplőket nem féltucatnyi nő rajongja körül. A történet összeáll, de a vége nem tetszett, se fülse se farka befejezés az utolsó 3 percben. A világ érdekes, egyedi, de csomo dolog csak azért van ugy, mert csak (pl. a paradicsom), mélyebben nem akartak/tudtak(?) belemenni, mert akkor ellentmondásokba bonyolodtak volna. A zene kiváló, habár angol - nem is értem miért.

A 15-19es rész nagyon lehuzo volt, itt négy rész egymás után csak visszaemlékezés, a korábbi részek jelenetei kiemelve egy-egy szereplő szemszögéből, pár mondat egyedi kommentárral. Egy-egy ilyen még elmenne, de hajnalban nagyon dühös voltam hogy már a harmadikat kell áttekernem, mert semmi nem történik (meg aztán egy negyediket is...)

Hogy ajánlanám e megnézésre? igen, de tizes skálán nálam olyan 6-6.5et érdemel. Najó, legyen 7, de akkor rendes voltam.
  • Sadun Tryst
    LMF csak 20. részig van :D
    lmf link
  • [HUN]PAStheLoD
    azt a 2nd GIG es LMF avit honnan lehetne levarázsolni? 20ig láttam . kéne a maradék 6 is ^.^
  • Bucser
    :D Sebaj én ighen ezért is néztem ennyit és ezért is néztem annyi macrosst, hogy lassan már fire Bombert éneklek a zuhany alatt is:D
  • Sadun Tryst
    ok. biztos igazad van, ennyire nem vagyok otthon a GUNDAM témában.
    mellesleg annyira azért nem vagyok "robot" fan, h ennyi GUNDAM-ot megnézzek. :)
  • Gábor
    Vedd a Destiny elé, mert azt még sugározzák, és a felénél tart! A továbbiakban a sorrend mindegy.
  • Jagi
    :)
  • Cat #4820
    vedd előre
  • Jagi
    Az end az OVA, evidens. A sorozatot én is az eljére tettem volna, csak a Death & Rebirth-et nem tudtam hová tenni, köszi a helyreigazítást.
    A 25-26 ep-ról annyit, jó lesz az! :D
    Alig várom, csak a gond (nem is igazán gond) az, hogy gundam seed + a destiny és a Mai Hime még előtte van a listán, vagy vegyem előre?
    Még egyszer köszi!
  • Bucser
    End of eva egyetlen egy rész nincsennek részei. Neon genesis Evangelion SAga-t viszont így érdemes nézni hga mindent látni akarsz: Sorozat mind a 26 része (tudom sokan nem javasolják a 25-26-ik részt de szerintem kell hogy megértsd miben más az end of EVA) aztán Death&Rebirth majd az End of Evangelion jöhet a végére.
  • Bucser
    tévedsz.. Alternate universe mindegyik ugyanúgy ahogy a GITS SAC volt... Néhány alapdolog ugyanaz egyébként minden más mindig.... Nézz meg pár Gundam sorozatot Wing Turn A gundam Gundam X Gundam Double X vagy Gundam G vagy MS0083 Gundam
  • Jagi
    Nagyon régen megnáztem az End of EVA-t. Semmit nem "értettem" belőle.
    Mióta létezik a DVD hozzáférhető áron azóta a sorozatok is mennek.

VALAKI elmondaná nekem, hogy hogy következnek egymás után az EVA story-k, mert ne m akarok úgy járni, mint a Hiná-val.(1. a 2 spec, 2. Love Hina 3. Love Hina Again, nálam ez volt a sorrend :) )
    Szóval lécci...
  • Jagi
    Neken a film változat kellene! Nemtom, valahogy bírom az ilyesmiket, nem vagyok igénytelen csak... na mindegy, a lényeg, hogy kéne! :D
  • Gábor
    Sexy no Jutsu az beszarás! :D
    Jó ez a Naruto!
  • Sadun Tryst
    minden GUNDAM ugyan abban a világban játszódik, sőt, ugyan abban a háborúban, csak a háborúnak mindig más részét mutatja be, más főhősökkel.
    én ezt olvastam róla. :)
  • Gábor
    A Destiny 27-et várom perpill a Seed-Fansubstól. Előreláthatólag ugyanúgy 50 epizódos lesz, mint a Seed.