72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Naruto - The Movie by Dattebayo
Direkt Torrent link -
Cat #4868 honlapját megnézve nem nehéz kitalálni ;) -
Edina Chan :)))
ugye te vagy az? ^^ -
De jó, itt is van ilyen topic :)
Ma néztem meg a Vampire Hunter D - Bloodlust-ot, és nagyon jó volt.^^
A Hellsinget is imádom, azt is pár napja néztem meg. *vámpírmániás elmebeteg állat XDDD *
Amúgy tényleg sok minden lezáratlanul maradt, remélem tényleg lesznek OVA-k.
-
Gábor #4865 Kezdheted ;) -
Cat #4864 jol néznek ki a csajok
szoljatok ha befejezték a sorozatot, akkor elkezdem ;> -
Mai HiME DVD borító by me
Vagy innen -> Honlapom -
Hali, az NGE-nak van 21-24-ig director's Cut verziója, most akkor ezek az újraforgatott részek? Kell nekem ezekhez a sima 21-24-ig, vagy mindegy? -
FFX #4861 most már nekem is bejött
-
sőt, nekem az oldal is bejön. -
FFX #4859 :(
-
az ftp működik. -
FFX #4857 Valaki nem tudja mi történt az usteam-el?
Nem akar bejönni az oldal. -
köszi! -
Az NGE is ugyan ilyen, 2x12 rész +2
Én azért egyet megnézek, hátha nem olyan unalmas. A Gundamról is más volt a véleményem az Endless Waltz után. Aztán...
-
asszem initial d -
Gábor #4853 Srry, nem nézek autóversenyes animekat...
Egyébként van valaki, akinek a mai hime felfért egy dvd-re? 25 ep ráfér, a 26.-ik meg nem :/ -
Vettem észre. :D (van miért!)
Nálunk korlátlan csak 128-cal jön és telhetetlen vagyok!
#4849 első felére vmit? PLZ! -
Gábor #4851 SEED RULEZ!! GUNDAM SEED FOREVA!!
Nem imádom mániákusan a sorozatot egyébként
-
Gábor #4850 Az én chellom 28gb-nál jár a harmincból, úh azt ma még kihasználom, holnap úgyis nulláznak :D -
Hi mi a neve annak az anime-nak, amiben egy srác egy fehér toyota corolla trueno sprinterrel odaver mindenkit?
Utcai ótóversenyes... lenyomják, aztán állít egy kicsit a turbonyomáson és negyed mérföldön 1-et kap az ellen.
Bajban vagyok kedden kezdtem el nézni a Gundam seed-et és tegnap már a 28.-at néztem. Az EVA + a Seed Destiny még nincs sehol. a letöltési sebesség jócskán alulmúja az "étvágyamat". :( Azzsem nem csk én vagyok így vele :D
Gb-es vonalat kérünk szépen!!!!! -
-
Gábor #4847 Fel sem tűnt :-P -
egy ideje már nem ezt pofázom?! :D -
Cat #4845 direkt nem szedem le, majd ha befejezték a sorozatot -
Gábor #4844 Aki még nem látta a Narutot, az sürgősen kezdje el letölteni! Három napja nem tudok leszakadni róla, annyira jó!
Apropó, a GTO-t is a Narutosok csinálták? A rajz nagyon hasonló, meg a poénok is. -
"A Geneon Entertainment készíti a Hellsing sorozat folytatását, ami egy OVA sorozat lesz."
by usteam -
höhhö:D NA tudtam, hogy valami szó nem stimmel:) -
Cat #4841 ja, ezt magyarul egyébként ábécésorrendnek hívják
-
Felmész USteam-re ott szépen a név szerinti sort beteszed és ahogy minden ami GUndam jön le fogyasztod őket:D Kb olyan 9-10 sorozat lehet:) jó étvágyat:) -
Cat #4839 "Szerintem névsorrend szerint mehetsz végig" - aha, és mi a névsorrend? :D
-
Hát a Hellsing egy olyan anime ami bele a lecsó közepébe és ott is maradni... Nem tisztáz semmit nem mond el semmit a végén a fővámpír aki Alucardal (gyk Anagramma>>> Dracula) megküzd szinte a semmiből került elő az hogy honnan jött ki küldte kik ovltak a neovámpírok vagy honnan jötteksehonnan nem derült ki.. nekem nagyon nagy hiányérzetem volt a Hellsing után.
Másik: Gundamok: Szerintem névsorrend szerint mehetsz végig az összes sorozaton. mind más de mint lentebb írtam ugyanarra épít. Egymás alternatív universei azonos teóriával de különböző nevekkel személyiségekkel és történelemmel történésekkel. Mindenképpen a Seed-et hagyd a végére.
MAcross: ÉN ott az eredeti Macross sorzattal kezdeném (80-as évek szal készülj fel a grafikai sokkra) Azután Macross : Do you remember Love következzen utána jöhet a Macross II sorozat ez az eredeti Macross után játszódik. Majd a végén ott a MAcross 7 sorozat és a MAcross 7 Dynamite és van egy 40 perces episode amit küln megcsináltak mozi minőségben elég jól néz ki:) a Macross 7 nagyságrendekkel szebb mint az eredeti macross ám teljesen más... HA megnézed látni fogod. elsőre meghökkentő:) de ahogy elmályedsz benne egyre jobb, csak sajnos a főhősről alig lehet megtudni bármit is. Viszont a van egy két karakter ami nagyon jól ki van dolgozva. -
Ok. Én csak azt mondtam hogy nekem a Hellsingben van/volt hiányérzetem.
Hellsing:
Hát jó a történet, jó a kidolgozás, és szép a grafika, de korántsem teljes a sorozat. Nagyonsokminden lezáratlanul maradt, vagy lezárult, de nem tudtunk meg róla sokat (vagy szinte semmit. PL.: Helen -ha jólemléxem ez a neve-)
Vagy pl a vámpírok történetéről is mondhattak volna többet. Akkor a vámpírgyártó társaságról is, vagy Incognitoról is alig-alig volt valami. PL van mestere, ő eleinte letagadta, ki az, és milyen téren befolyásolja ez, őt? A kedves Tiszt Kisasszonyról is alig van info, Victorianak igazán lehetne valamivel nagyobb szerepe....Mivan Mickel meg a haverjával? Ő tért vissza végén? Hogy került oda, és hogyan? Tudtommal kinyírták (bár lehet hogy nem ő volt hanem a haverja)
Szal, elég kidolgozatlan, és még lehetne bővíteni a kérdéslistát, de már mind1.Mentsége legyen az, hogy 13 részbe nem lehet sokat belesűríteni, és inkább a fő történetre van kihegyezve az anime. Nos, az nem is volt rossz.... -
Cat #4836 én nem is azt mondanám hogy hiányérzetem van, ez rossz szó, csak azért irtam, mert kérdezte hogy miért nem 10es szerintem a wolf's sign
valóban jók a karakterek, jo a világ, jo a történetszál, konzisztensen összeáll, de nálam akkorse tizes
(Szurkálodás ON: eleve nem lehet tizes egy olyan anime, aminek 30ból 4 részét megnézés nélkül le kell törölni) -
Nekem most a Hellsing-el van hiányérzetem..... -
Gábor #4834 Bármelyiket nézheted, mert ha a Seedhez érsz rájössz majd, hogy az a LEGJOBB a Destinyvel (folytatása, még vetítés alatt) egyetemben :) -
Halihó!
Hazavittem a Gundam Seedet, 16:00-tól 22:00-ig néztem azt is csak azért, mert már jojózott a szemem.
Kolosszális! Nagyon tetszik, nem sejtettem, hogy robotos anime ennyire jó tud lenni. Sztem igényes.
---------Volna egy kérésem: Ha valakinek megvan hozzá a felirat (hun) ep-17-50-ig, annak szobrot állítok a Kossuth téren!----------- -
Cat #4832 persze hogy 30at -
mind a 30 részt láttad nem?
mert ha csak a 26.-ig akkor nem csodálmám, h hiányérzeted van. ott tényleg elég suta vég van... -
Cat #4830 ha nem láttam egy gundamot se, melyikkel kezdjem? Illetve macrossra ugyanez. Érdemes belevágnom?