72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#4771 halihó :)
egy ideje teljesen Gundam lázban égek :) megbolondulok ... heti 1 Destiny rész .. ááá :)))
amugy sztem a Seed és a Seed Destiny az eddigi legjobb Gundam sorozatok ... még a Wing volt az amibe belenézegettem de már az sem az igazi -
#4770 Engedjétek meg. hogy jelentéktelen életem egyik kellemes csalódását megosszam veletek.
Megkaptam a sims 2-university-t. Gondoltam jó poén lesz beköltözni a Hinata-Házba.
Na, nézzünk hozzá tervrajzot, vagy vmit. Amíg keresgéltem le-le ragadtam 1-2 résznél. Közben megjött az asszony, mivel nem mindig méltányolja "érdeklődésem tárgyait", nem voltam hajlandó azonnal kikapcsolni.
Szóval az első 17 részt végignéztük (én megint) és majdnem hisztizett mikor fél 11-kor kikapcsoltam, hogy "most már hazaviszlek"!
Nem egy nagy "anime néző" úgyhogy csodélkoztam rajta, hogy tetszik neki. De hát mért ne tetszene ami jó, az jó.
Lám lám mit tesz 3,5 év együttlét! Ki tudja lehet, hogy idővel rá tudom venni a komolyabb hangvételű alkotásokra is!
Szóval ennyi, nem nagy szám, de nekem kellemes élményként marad meg a szivemben. -
Gábor #4769 -
Gábor #4768 Azok is angolok, csak a német ebayen árulják ;)
Egyébként én mindig támogattam az online kereskedelmet, és azóta a híve vagyok, hogy pl Angliából 5 munkanap alatt hozták meg a Resi4-et, pont, úgy ahogy a szerződében ígérték! -
#4767 importtal számoltam :)
de lehet az lesz, h mikor ezeket megveszem, akkor teszek 1 kisebb kirándulást mondjuk angliába. német borítós szar nekem nem kell. -
#4766 igen, a szőke kölök :) -
#4765 Ez nagyooon jóóó! :)
Lehet, hogy én is kedvet kapok a Naruto-hoz (az az a szőke kölök, nem?). -
Gábor #4764 Importtal számolsz, vagy az itthoni rablókkal?
Az NGE az tuti 25k-30k környékén van, mert nézegettem ebay.de-n :/ -
#4763 hát nem :)
NGE lesz csak 20-30k körülbelül.
FLCL (hál isten csak 6 DVD, részenként 1), az lesz kb 8-10k, míg az FMA megitn 20-30k lesz majd :D
bár ezek a beruházások még igancsak messze vannak. remélem arra meg majd itt is meglehet majd őket enni, szal akkor még olcsóbb is lenne (go go eu!).
a fizetésem is akkor már 200k lesz, szal havonta egyet egyet majd biztos megengedhetek magamnak :DDDDD
-
Gábor #4762 Van egy olyan érzésem, hogy Te sem fogod megúszni a kedvenceid begyűjtését olcsón :) -
#4761 én az NGE-t (full, filmmel együtt), és az FMA-t akarom eddig megvenni (meg FMA film is kell majd ha jó lesz).
talán még az összes GitS-et lehet megveszem majd (ha felnőtt munkás ember leszek).
ja, és majdnem elfelejtettem. FF7 - AC. ha jó lesz, akkor első dolgom lesz, h megrendelem. ^_^
és tényleg. a GUNDAM nagyon jó sorozat. én bevallom, rosszabbra számítottam a langyi első részek miatt, de az 5. résztől annyira megtetszett, h magamon is meglepődtem.
a Seed egyszerűen jó és kész. :) -
Gábor #4760 Istenien jó a SEED, lassan a háromnegyedénél tartok megint....meg fogom venni eredetiben is, úgy érzem! -
#4759 most a Full metal panic 2 seasont nézem, és az a véleményem, h sokkal jobb, mint az első szezon.
igaz ennek más a témája, de ebben a stílusban sokkal jobb a sorozat.
1 katonabuzi őrült, és 1 agresszív csaj :D
1szerűen olyan poénok vannak, hogy ilyeneket a Love Hina óta nem láttam ilyen sorozatban.
ez a 2. szezon eddig nagyon tetszik (9. rész).
ami talán 1 kicsi gagyi, az a hülye ruhája Sagarának xD -
#4758 elég sok bugyis rész volt benne, de a sorozat közepén ez megszűnt.
gondolom beszóltak a készítőknek.
amúgy a manga még mindig nagyon ecchi-s. sokkal erősebb, mint az anime.
(tipikus harem manga) -
#4757 és kellhetek is fel mivel fél 8 kor írok:D zsír -
#4756 Én meg tanulás helyett megnéztem ma a Mai Hime-t.. (nem trudom USteamen miért My hime a címe) Nem tudom mit nem értettek a végén:) szerintem jó volt így ahogy volt:D (úristen lehet hogy felpuhultam vagy már nem vagyok olyan depis:D) Szóval nekem tetszett ez a csöpögős befejezés:D nemvágytam egy borzalmas nagy katarzisélm,ényre.. aki katarzist akar az nézze a 24. részig és kész:D
Nekem így tetszett pláne így tavasszal:D Meg nem tudom Sadun mondta azt hiszem, hogy ecchii-s nagyon a sorozat... hát nem tudom én a 10-től 26 részig ha 3 ecchii-s poént láttam.. igaz az elejét kihagytam mert azt kezdte el szedni a végén a hülye FlashFXp:D -
#4755 nem lesz AMV verseny 3 nap mulva:( csak majd osszel.. -
#4754 hat ez valoban nagyon bejon:) meg is csinalta a kedvemet a Narutohoz...:) -
Cat #4753 [URL=http://weev.net/lol/lhc/Naruto%20-%20AMV%20(The%20Narutrix)%20%5bManyLemons%5d.mpg]Matrix reloaded anime trailer, Naruto rajzfilmből okosan szinkronizálva, állítólag "teljesen rulez" [/URL] -
#4752 úgy tűnik máshol is "ügyködött".
sebaj, még 1 ilyen húzás, és kap elég büntibontot, h befogja. -
#4751 hú, nem is tudom örüljek-e, hogy ebből kimaradtam ^^ -
Gábor #4750 Csak nem moderátor járt itt el Hyper ügyben? -
#4749 Ja és ha tovább reklámozod még egy banánt is kaphatsz a seggedbe nagyon gyorsan!!! -
#4748 Nagyon helyes... Ha nem tetszik a vélemény akkor ne hallgasd
Másrészt ha nem tudok weboldalt szerkeszteni nem szerkesztek de azért a háttérhez berakott DBGT wallpaperekről leszedhettétek volna a Linket, hogy honnan loptátok.. Szóval az oldal Láma nincs kész de már reklámozod ez az egyik. A másik pedig ezzela szöveggel állítassz ide: "azt mondom nektek ez egy jó oldal" Jó oldal a Usteam az animevilág mert van /volt rajta hír tartalom érdemes elnézni oda.... és nincs szarrá reklámozva.... De ez...... Akár te csináltad akár nem ez egy "load of Shit". Igénytelen és kész.... A véleményemért meg nem fogok elnézést kérni egy olyan embertől aki az első 3 hozzászólásából egy ilyen béna oldalt reklámoz és tol a képembe... Másrészt meg dícséri a saját munkáját.. looser vagy haver!!!
Menjél máshova warezolni.... Sajnáltatni magadat meg menj anyucihoz
Aki nem tud honlapot csinálni (mint ahogy pl.: én sem) az ne csináljon honlapot csak ennyit mondok.... -
Hyper2005 #4745 bezonyám -
#4744 "Az oldalról regisztrálás után tudsz letölteni, amit a
regisztráció menüpont alatt tehetsz meg.
Tilos az oldalról letöltened, de ha mégis megteszed,
akkor 24 órán belül törölnöd kell!!!
Egyenlõre semmiképp ne regisztráld magad, mivel
még nem teljes a tartalom!
Ajánlott felbontás: 1024x768
Az oldalt összehozták: System, Lacika, Hyper2005
Jó töltögetést!"
Hm. Vicces. Ha nem regisztrálok, nem tudok tölteni. És nem is ajánlod még. De azért jó töltögetést kívánsz az felhívás végén. Kicsit ellentmondásos nem?
Szerintem szerkezd át a bevezető szöveget. -
Hyper2005 #4743 hát... igen -
#4742 ajjaj, most megsértetted szegényt, hisz ő is készítette az oldalt ha jól láttam -
#4741 Szerintem meg egy load of Shit ráadásul lopott anyagból dolgozik.... Keress más Lámagyűjteményt.... -
#4739 Kint van Bleach 27 lunartól is. -
NormalisEmber #4738 A második szezonban(Fumoffu) sajnos nem folytatódik a történet. De már készül a 3-ik szezon (The Second Raid ), erről nem tudok semmit, most készül.
-
#4737 Bleach 27 kint van.
De aki jót akar magának, az megvárja a lunar fordítást.
(a kép és hangminőség rossz, és a rész végén 1 egész monológ nincs feliratozva)
szal szar az egész. -
FFX #4736 Hát...
jót röhögtem a 9. részen [NGE] :) -
Gábor #4735 Nekem is tetszett. -
#4734 Full Metal Panic:
Egy elég furcsa animének indult. Iskolás élet bemutatása meg titkos katonai alakulat (mechákkal)? Hm. Érdekes párosítás gondoltam.
Na mind1. A poénok és az izgalmas cselekmény miatt érdemes végignézni a sorozatot. Igaz a történet elég sok foltban hiányos, de van második szezon is, de azt még nem néztem meg.
Szóval. Az anime karakterei nagyon jók (főleg a főhős, Sagara), az animáció kiváló, a történet sajnos felejtős (itt-ott klisékkel tűzdelt).
Stílus: Akció / Mecha / Vígjáték
10/8 -
#4733 és akkor én mit mondjak...
a shocwave már vagy 5-6 résszel el van maradva a Gantz mangával.
már elvonási tünteteim vannak. -
Gábor #4732 Késik a Seed Destiny 25 a seed-fansubstól -
#4731 Fullmetal Alchemist
Mai-HiME -
#4730 26 -
#4729 Köszi srácok, rajta vagyok! :D