72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#4811 Bleachet én is várom mi jön ki belőle:D talán mire hazaérek meg is lesz:) Destiny most hol tart mert ha előre jár már akkor elkezdem leszedni.. hány rlszes lesz?? ugyanolyan hosszú mint a Seed?
egyébként valaki lentebb felvetette, hogy az Összes Gundam különböző világban játszódik:
Akkor elmondom mi a közös a Gundamokban:
- War anime-k tehát sok bennük a pusztítás és a civil áldozat és szenvedés
- Van egy főhős
- Főhősnek van egy barátja aki vagy meghal vagy az ellenséges frakció tagja, vagy annak a tagja volt és a harc közben ismerik meg egymást és alakul ki kölcsönös tisztelet és lesznek barátokká.
- mindig jelen van az Earth vs. Colony háború ami a bloody Valentine-al kezdődik ami vagy a földiek agressziója vagy az űrlakóké. A Földön normál emberek élnek az űrben úgynevezett newtype-ok. A newtype-ság megnyílvánulhat annyiban, hogy kint élnek az űrben, vagy genetikai tervezésen estek át de ennek hatásaként belterjesek vagy akár speciáláis eszközökkel és iszonyatos technológiai előnyokkel rendelkeznek.. (láttam már vagy 6-7 gundam sorozatot mind ugyanaz a séma)
-mindig jelen van egy álarcos figura akiről vagy a sorozat közepén vagy a végén derül ki, hogy kicsoda valójában. Ilyen a seed-ben Kuruze tai-cho vagy a Wingen pl.: Millard Peacemillion
-Ja és a főhös mindig Newtype akinek megvannak a saját gondjai és csak azért harcol hogy megmentase a barátait.
Asszem ha megnézel pár Gundamot ráérzel ezekre a párhuzamokra:) A seed azért volt jó mert nagyon sok újat tudott mutatni:) És lélekrajzban messze a legjobb!!! -
#4810 kicsit megkésve:) Igen én láttam. Az eleje idióta aztán folytatták majd 3 rész után megint félbehagyták... szerintem nem érde3mes foglalkozni nagyon vele.. gyenge kezdés után erős visszaesés majd a végén egy ütős nyitva hagyott befejezés... Igazából a sorozat az hogy hogyan kezdődött a Guyver története de magáról a guyvwer további sorsáról nemtudsz meg semmit.. sajnos:( -
FFX #4809 befejeztem
-
FFX #4808 na befejeutem az nge-t bár nem értem a végét :[ -
Cat #4807 tudom, senkit nem érdekel, én most wolf's rain 11esnél tartok
érdekes világ, sajátos hangulattal -
#4806 A Seed után a Destiny utána meg a Mai Hime (érdekesnek bizonyul).
Én se4m fogok unatkozni! -
#4805 THX! -
#4804 hát én hírek terén Aoi Anime-re voksolok, ami magyar és mindne lényeges magyarországgal kapcsolatos hírt megír.
ami pedig nemzetközi (jobban mondva inkább USA), az a Anime News Network.
Aoi Anime - Itt 3 cikkem is jelent meg :D
Anime News Network -
#4803 Akkor másra emlékeztem. (hogy dolgoznak a problémán, szal megörültem, mikor megláttam a "hamarosan"-t, de nem :( ) Föleg az ismertetők miatt + egy pár felirat miatt, de mindegy milyen, mert japánul még nem tok olyan jól :D. Bár néha ez sem tart vissza. :D
Tipp esetleg van hogy hopl tudnék tájékozódni animekről? Egy megbízható oldal kéne, mert mindenki azt ír amit akar. Sose vagyunk eléggé elfogulatlanok. -
Gábor #4802 Akkor nem kezdek bele a Bleach-be, de a Narutoba lehet, hogy igen, hisz az Inuyashat is nézem, és az is 167 epizóddal befejezetlen. -
#4801 kb 200 epizódos lesz szvsz, mint a Naruto.
ugyebár mangánál most vagyunk az eddigi legdurvább résznél. :)
Naruto is megy, most tart a 131. résznél. lassan vége lesz ennek az évadnak is (kb 10-12rész), és akkor jön az a saga, ahol most a manga is tart.
tehát ha jól számolom, augusztusra vagy szeptemberre az anime beéri a mangát. :)
vicces lesz, már várom, h mi sül belőle ki :D -
Gábor #4800 Ja! És a Naruto az még megy? Az animenfo-n nincsen megjelölve, hogy hány epizód. -
Gábor #4799 Mit lehet tudni a Bleachről? Hány részes lesz? -
#4798 Van új:
Bleach
Ghost in the Shell - 2nd GiG (LMF féle)
Naruto
Mellesleg minden Bleach résznek más a vége a zenén kívül. A 26os részben Arabai-kunék voltak, az előzőbne Gin-ék, most pedig Kenpachi csapata volt. :)
Ez szerintem tök jó 5let volt a készítőktől. -
#4797 az animevilág már a jó életben nem fog nyitni :D
kb 3-4 hónapja ez van kiírva... -
#4796 Ezt kérdeztem, sorry. -
#4795 "Az animevilag-ot sajnos tönkretette egy féreg, türelem, nemsokára nyitunk!"
EDDIG ISEZ VOLT KIÍRVA! -
FFX #4794 hát öööö....
kissé fura lett a vége.
kiváncsi vagyok mit hoz majd az end of evangelion és a death and rebirth -
#4793 én úgy tudtam, hogy adták, sőt, mintha valamelyik filmfesztiválon is bemutatták volna (de erre azért nem esküdnék meg). -
#4792 inkább Te értesz engem félre. azt mondtam, h nem játszották sehol.
ÍGY: "nem vagyok gyökér, a `játsszák` szó használható filmre is", azaz a játszták szóval arra akartam rávilágítani, h mozikban nem mutatták be, csak DVD-n adták ki. :P -
#4791 na azért ennyire nem vagyok gyökér, a `játsszák` szó használható filmre is, én így értettem (lásd: játsszák a mozikban). -
#4790 1. játszani soha nem játszották, csak DVD-n adták ki.
2. ha a Naruto film még nem került fel a netre, pedig már nyáron játszották, akkor úgy hiszem kisebb nagyobb gondok lehetnek 1 normális minőségű verzió beszerezésével. kamerás verziót pedig senki sem akar szerezni. egyébként most áprilisban adták ki DVD a naruto filmet, így lassan azt is lehet várni.
3. mellesleg én sem értem mi olyan nehéz 1 DVD ripben. :D -
#4789 de hát az Advent Childrent Japánban már asszem december óta játsszák. akkor mi kerül ennyi időbe, hogy felrakják valakik a netre? oké, fordítani kell, de az nem lehet ennyi idő. persze nem mondom én sem szednék le egy mozirippet, de legalább látnám, hogy már van valami. erről jut eszembe: a dvd megjelenés időpontjáról tzd valaki valamit? (úgy egyáltalán, tehát nem Magyarországi megjelenésre gondolok) -
#4788 argh ... Gundam Seed Destiny rlz :)))) csak legyen már mit nézni :DDDD -
#4787 FF7 rulz, már nagyonvárom azt is! Jöhetne már!!!444 -
#4786 ja a narutot énis folyamatosan lesem, a 130. részt még csak ma volt időm leszedni, szal pont most fogom megnézni, nekem nagyon adja -
#4785 :)
addig még let mit nézem, szal én nem aggódok (Bleach addig biztosan menni fog, sőt, talán a Naruto is).
ami miatt viszont aggódok az az lesz, h Mai Hime 2nd Stage nem lesz olyan jó, mint az első. azaz lehet erőltetett lesz van valami. reméljük ez nem következik be.
ami remélem minnél hamarabb becsap közénk, az a Naruto, FMA és az FF7 film! :)
el sem tudom mondani mennyire várom ezeket! :) -
#4784 Huáááááá :DDDDDDD
Idenekem de azonal!!!!!!444444444 -
#4783 Mai Hime 2nd Stage
Igen, a cím pontosan az aminek tűnik. :) Lesz folytatása a sorozatnak. A munkálatok már folynak, így egy újabb 26 részes sorozatra szerintem már készülhetünk is 2006 ősze illetve tavasza felé.
Yuppie! ^_^ -
#4782 Kensin OVA-k -
#4781 Ninja Scroll -
Gábor #4780 Samurai X Betrayal -
#4779 vkinek nincs vmi jót tippje kéne nekm olyan film ami nm sorozat tehát másfél két órás és narutohoz hasonló, de mindenképpen vmi jó martial artos, tehát harművészetes anime ami elég jó ki van dolgozva -
#4778 Valaki látta már a Guyver-t? -
#4777 :D
én elég jól elszorakozok rajta.
természetesen az első résznél nekem is nagy lelki erő kellett a 2.-hoz, de azt úgy dönöttem, h úgy állok hozzá, most jobb nincs. addig is elleszek. :)
szal nem mondom, h a kedvenc sorozatom lesz belőle vagy, h ajánlom bárkinek is (mert nem), de hát ezt is láttam már. :)
lassan az OVA-t is letöltöm majd :D -
Gábor #4776 Öt részt bírtam belőle megnézni, aztán feladtam.... -
#4775 Gatekeepers:
Eléggé magical girl beütése van, de viszonylag még elég poénosnak mondható.
Az ellenségek egy nagy vicc, de azért elvislehető. :)
Unaloműzésre elmegy.
Stílusa: akicó / vígjáték
10/7 -
#4774 Gundam-ek között nemtom melyik volt az első :))) de ha jól tom mindegyik sorozatnak teljesen különböző világa és története van :) -
Gábor #4773 A Gundam Seed az alap, a második széria a Seed Destiny. -
#4772 Én ezeket most szedem kb 2 hét múlva dumálhatunk róla! :)
Ja melyik az első? Csak hogy ne essek csapdába!