72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Cat #4829 hiányérzetem van, szerintem nem használták ki a lehetőségeket -
én a 4 visszaemlékezést megoldottam. előre figyelmeztettek, h majd lesz, és fogtam letöröltem őket a gépről. így nálam nem volt 4 rész üresjárat.
amúgy nem tudom pontosan, h mi nem tetszett neked a sorzaban.
a történet első osztály, a karakterek első osztáyl, a cselekmény első osztály, szal az egész anime királyság.
én ha nagyon szigorú lennék ezzel az animével szemben, akkor is min. 9-et adnék neki. de mivel nem vagyok az, nálam 1 tíz pontos sorozat. -
Cat #4827 tegnap hajnalra befejeztem a wolf's raint
a karakterek jók, és végre a főszereplőket nem féltucatnyi nő rajongja körül. A történet összeáll, de a vége nem tetszett, se fülse se farka befejezés az utolsó 3 percben. A világ érdekes, egyedi, de csomo dolog csak azért van ugy, mert csak (pl. a paradicsom), mélyebben nem akartak/tudtak(?) belemenni, mert akkor ellentmondásokba bonyolodtak volna. A zene kiváló, habár angol - nem is értem miért.
A 15-19es rész nagyon lehuzo volt, itt négy rész egymás után csak visszaemlékezés, a korábbi részek jelenetei kiemelve egy-egy szereplő szemszögéből, pár mondat egyedi kommentárral. Egy-egy ilyen még elmenne, de hajnalban nagyon dühös voltam hogy már a harmadikat kell áttekernem, mert semmi nem történik (meg aztán egy negyediket is...)
Hogy ajánlanám e megnézésre? igen, de tizes skálán nálam olyan 6-6.5et érdemel. Najó, legyen 7, de akkor rendes voltam. -
LMF csak 20. részig van :D
lmf link -
azt a 2nd GIG es LMF avit honnan lehetne levarázsolni? 20ig láttam . kéne a maradék 6 is ^.^ -
:D Sebaj én ighen ezért is néztem ennyit és ezért is néztem annyi macrosst, hogy lassan már fire Bombert éneklek a zuhany alatt is:D -
ok. biztos igazad van, ennyire nem vagyok otthon a GUNDAM témában.
mellesleg annyira azért nem vagyok "robot" fan, h ennyi GUNDAM-ot megnézzek. :) -
Gábor #4822 Vedd a Destiny elé, mert azt még sugározzák, és a felénél tart! A továbbiakban a sorrend mindegy. -
:) -
Cat #4820 vedd előre -
Az end az OVA, evidens. A sorozatot én is az eljére tettem volna, csak a Death & Rebirth-et nem tudtam hová tenni, köszi a helyreigazítást.
A 25-26 ep-ról annyit, jó lesz az! :D
Alig várom, csak a gond (nem is igazán gond) az, hogy gundam seed + a destiny és a Mai Hime még előtte van a listán, vagy vegyem előre?
Még egyszer köszi!
-
End of eva egyetlen egy rész nincsennek részei. Neon genesis Evangelion SAga-t viszont így érdemes nézni hga mindent látni akarsz: Sorozat mind a 26 része (tudom sokan nem javasolják a 25-26-ik részt de szerintem kell hogy megértsd miben más az end of EVA) aztán Death&Rebirth majd az End of Evangelion jöhet a végére. -
tévedsz.. Alternate universe mindegyik ugyanúgy ahogy a GITS SAC volt... Néhány alapdolog ugyanaz egyébként minden más mindig.... Nézz meg pár Gundam sorozatot Wing Turn A gundam Gundam X Gundam Double X vagy Gundam G vagy MS0083 Gundam -
Nagyon régen megnáztem az End of EVA-t. Semmit nem "értettem" belőle.
Mióta létezik a DVD hozzáférhető áron azóta a sorozatok is mennek.
VALAKI elmondaná nekem, hogy hogy következnek egymás után az EVA story-k, mert ne m akarok úgy járni, mint a Hiná-val.(1. a 2 spec, 2. Love Hina 3. Love Hina Again, nálam ez volt a sorrend :) )
Szóval lécci... -
Neken a film változat kellene! Nemtom, valahogy bírom az ilyesmiket, nem vagyok igénytelen csak... na mindegy, a lényeg, hogy kéne! :D -
Gábor #4814 Sexy no Jutsu az beszarás! :D
Jó ez a Naruto! -
minden GUNDAM ugyan abban a világban játszódik, sőt, ugyan abban a háborúban, csak a háborúnak mindig más részét mutatja be, más főhősökkel.
én ezt olvastam róla. :) -
Gábor #4812 A Destiny 27-et várom perpill a Seed-Fansubstól. Előreláthatólag ugyanúgy 50 epizódos lesz, mint a Seed. -
Bleachet én is várom mi jön ki belőle:D talán mire hazaérek meg is lesz:) Destiny most hol tart mert ha előre jár már akkor elkezdem leszedni.. hány rlszes lesz?? ugyanolyan hosszú mint a Seed?
egyébként valaki lentebb felvetette, hogy az Összes Gundam különböző világban játszódik:
Akkor elmondom mi a közös a Gundamokban:
- War anime-k tehát sok bennük a pusztítás és a civil áldozat és szenvedés
- Van egy főhős
- Főhősnek van egy barátja aki vagy meghal vagy az ellenséges frakció tagja, vagy annak a tagja volt és a harc közben ismerik meg egymást és alakul ki kölcsönös tisztelet és lesznek barátokká.
- mindig jelen van az Earth vs. Colony háború ami a bloody Valentine-al kezdődik ami vagy a földiek agressziója vagy az űrlakóké. A Földön normál emberek élnek az űrben úgynevezett newtype-ok. A newtype-ság megnyílvánulhat annyiban, hogy kint élnek az űrben, vagy genetikai tervezésen estek át de ennek hatásaként belterjesek vagy akár speciáláis eszközökkel és iszonyatos technológiai előnyokkel rendelkeznek.. (láttam már vagy 6-7 gundam sorozatot mind ugyanaz a séma)
-mindig jelen van egy álarcos figura akiről vagy a sorozat közepén vagy a végén derül ki, hogy kicsoda valójában. Ilyen a seed-ben Kuruze tai-cho vagy a Wingen pl.: Millard Peacemillion
-Ja és a főhös mindig Newtype akinek megvannak a saját gondjai és csak azért harcol hogy megmentase a barátait.
Asszem ha megnézel pár Gundamot ráérzel ezekre a párhuzamokra:) A seed azért volt jó mert nagyon sok újat tudott mutatni:) És lélekrajzban messze a legjobb!!! -
kicsit megkésve:) Igen én láttam. Az eleje idióta aztán folytatták majd 3 rész után megint félbehagyták... szerintem nem érde3mes foglalkozni nagyon vele.. gyenge kezdés után erős visszaesés majd a végén egy ütős nyitva hagyott befejezés... Igazából a sorozat az hogy hogyan kezdődött a Guyver története de magáról a guyvwer további sorsáról nemtudsz meg semmit.. sajnos:( -
FFX #4809 befejeztem
-
FFX #4808 na befejeutem az nge-t bár nem értem a végét :[ -
Cat #4807 tudom, senkit nem érdekel, én most wolf's rain 11esnél tartok
érdekes világ, sajátos hangulattal -
A Seed után a Destiny utána meg a Mai Hime (érdekesnek bizonyul).
Én se4m fogok unatkozni!
-
THX! -
hát én hírek terén Aoi Anime-re voksolok, ami magyar és mindne lényeges magyarországgal kapcsolatos hírt megír.
ami pedig nemzetközi (jobban mondva inkább USA), az a Anime News Network.
Aoi Anime - Itt 3 cikkem is jelent meg :D
Anime News Network -
Akkor másra emlékeztem. (hogy dolgoznak a problémán, szal megörültem, mikor megláttam a "hamarosan"-t, de nem :( ) Föleg az ismertetők miatt + egy pár felirat miatt, de mindegy milyen, mert japánul még nem tok olyan jól :D. Bár néha ez sem tart vissza. :D
Tipp esetleg van hogy hopl tudnék tájékozódni animekről? Egy megbízható oldal kéne, mert mindenki azt ír amit akar. Sose vagyunk eléggé elfogulatlanok. -
Gábor #4802 Akkor nem kezdek bele a Bleach-be, de a Narutoba lehet, hogy igen, hisz az Inuyashat is nézem, és az is 167 epizóddal befejezetlen. -
kb 200 epizódos lesz szvsz, mint a Naruto.
ugyebár mangánál most vagyunk az eddigi legdurvább résznél. :)
Naruto is megy, most tart a 131. résznél. lassan vége lesz ennek az évadnak is (kb 10-12rész), és akkor jön az a saga, ahol most a manga is tart.
tehát ha jól számolom, augusztusra vagy szeptemberre az anime beéri a mangát. :)
vicces lesz, már várom, h mi sül belőle ki :D -
Gábor #4800 Ja! És a Naruto az még megy? Az animenfo-n nincsen megjelölve, hogy hány epizód. -
Gábor #4799 Mit lehet tudni a Bleachről? Hány részes lesz? -
Van új:
Bleach
Ghost in the Shell - 2nd GiG (LMF féle)
Naruto
Mellesleg minden Bleach résznek más a vége a zenén kívül. A 26os részben Arabai-kunék voltak, az előzőbne Gin-ék, most pedig Kenpachi csapata volt. :)
Ez szerintem tök jó 5let volt a készítőktől. -
az animevilág már a jó életben nem fog nyitni :D
kb 3-4 hónapja ez van kiírva... -
Ezt kérdeztem, sorry. -
"Az animevilag-ot sajnos tönkretette egy féreg, türelem, nemsokára nyitunk!"
EDDIG ISEZ VOLT KIÍRVA! -
FFX #4794 hát öööö....
kissé fura lett a vége.
kiváncsi vagyok mit hoz majd az end of evangelion és a death and rebirth -
én úgy tudtam, hogy adták, sőt, mintha valamelyik filmfesztiválon is bemutatták volna (de erre azért nem esküdnék meg). -
inkább Te értesz engem félre. azt mondtam, h nem játszották sehol.
ÍGY: "nem vagyok gyökér, a `játsszák` szó használható filmre is", azaz a játszták szóval arra akartam rávilágítani, h mozikban nem mutatták be, csak DVD-n adták ki. :P -
na azért ennyire nem vagyok gyökér, a `játsszák` szó használható filmre is, én így értettem (lásd: játsszák a mozikban). -
1. játszani soha nem játszották, csak DVD-n adták ki.
2. ha a Naruto film még nem került fel a netre, pedig már nyáron játszották, akkor úgy hiszem kisebb nagyobb gondok lehetnek 1 normális minőségű verzió beszerezésével. kamerás verziót pedig senki sem akar szerezni. egyébként most áprilisban adták ki DVD a naruto filmet, így lassan azt is lehet várni.
3. mellesleg én sem értem mi olyan nehéz 1 DVD ripben. :D