72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • katz
    A "jogvédők" mindegyikbe belekötöttek

Bövebben:
    http://usteam.hu/forum/showthread.php?t=588
  • Bucser
    NA elmaradás bevégezve:) kíváncsi vagyok, hogy 31. rész Bleachből mikor lesz kint:) A manga most hol tart?? jöttek ki új részek??
  • Inquisitor
    Ne röhögtess a 10.000 sorozatból vagy 3-at liszenceltek és a többi?
    Másrészt meg belegyezem, hogy ne lehessen Animét letölteni HA biztosítja valaki a lehetőséget, hogy TV-ben normális ÉS vágatlan Animéket nézhessek!
    Akár még fizetnék is érte, többet érne mint HBO :)
  • Bucser
    Azért my hime eléggé más hangulatú.. szerintem messze darkosabb ezzel a

SPOILER---------

ha legyőzik a Child-odat eltűnik az akit szeretsz dologgal...
  • Underdog
    Ami a My Hime-ot és a SMet illeti, még anno néztem SMet (jó volt délutáni kedélyjavítónak) abba nagyon nem lehetett változatos a dolog, bár tény,hogy annyira nem is volt unalmas, viszont még nemtom a My Hime-mal összehasonlítani, mert azt még nem néztem meg, majd vmikor mostanában :)
  • Underdog
    Sziasztok!!

Új vagyok ebbe fórumba, így mindenkienk hali!
    Igazából a Usteam miatt jöttem ide info után és nagyon nem örülök annak amit találtam, főleg mert kb 100giga animém tűnt el 2 nappal ezelőtt amikor még asszem ment az ftp. Na mind1

Amugy ami a LICENSZ dolgot illeti, az a gond,hogy van itt egy csatorna az anime+ ami értelemszerűen animékat ad, és azt ahhoz már licenszelni kellett, így már sajnos ennyivel több oka volt a ******* jogvédőknek belekötni.
    De mondjuk így is legfeljebb 10 dolgot vagy a körül kéne csak lekapnia a Zsozsonak, csakhát ugye az túl eccerű és JÓ dolog lenne. AMI A JOGVÉDŐKNEK nem megfelelő.
    Igazából kb ennyit akartam, bocs,hogy részben kiöntöttem a lelkem.
  • CSOCSO
    akkor neked sincs sok osszehasonlitasi alapod?....
    a mai hime nemigazan gyerekes.. marmint most nem egy hudekemeny anime de nem babamese..
    de valaki leirhatna hogy a sailor moon pl mennyire volt valtozatos.. volt e benne szerelmi okossagok mint a himeben...
  • Ottto
    Köszi. Ennyi még megmaradt nekünk.
  • Jagi
    ...az elkaptam + (és nem vele)
  • Jagi
    Ha jól emlékszem ott minden részben hívták a Mákosd erejét, oszt azzal megoldották a dolgot. De ott folyamatosan kiáltoztak, a Mai Hime remélem nem ilyen súlyos.
    Az SM túl gyerekes volt nekem már akkor is, (most sem vagyok éppen felnőtt)
    nenm is néztem, néha lekaptem és akkor jókat röhögtünk rajta (nem vele) az öcsémmel.
  • Jagi
    Sajna nem volt bekapcsolva, de már be van!
    Most, ogy usteam nincs nem tok mást csinálni csak,
    Torrentet a cégnél nem akarok, otthon meg nincs vonal.
  • Jagi
    Igen véletlen volt.
  • CSOCSO
    amugy 11. reszig lattam a mai himet.. eddig egesz aranyos.. csak kisse nehez kovetni mert mire nagyjabol megtanultam a neveket addigra minden szereplo elkezdte a masikat becezni:(((((( no mindegy:))
  • CSOCSO
    lenne egy kerdesem!!!
    en nemigazan neztem anno a sailor moon-t.. de emlexem hogy elegge utaltam.. tiszta nevetsegesnek talaltam ezt a rizsespuding segits felkialtasokat meg ilyenek.. (lunaris prizma volt de mindegy)
    szal .. most a mai hime-t nezve elgondolkodtam hogy vajh milyen lehetett a sailor moon valojaban??? mert a mai himeban is vannak ilyen sailor moonos bekialtasok... de nemtom osszehasonlitani mert valoban nem nezegettem a sailor moon-t... szal milyen volt?
  • Sadun Tryst
    az a magyarmanga ftp-je :)
  • Cat #5045
    ez fura, megvolt nekem, csak mmanga loginnal
    azthittem annyi az egész :)
  • Ottto
    Nekem is jól jönne, én találtam egy oldalt de ez webhost!
  • madfist
    ennek az animehq-nak megadnátok az elérhetőségét...lécci (még csak kezdő anime nézegető vagyok, így nem nagyon ismertem a usteam-en kívül helyeket)
  • Sadun Tryst
    animehq nekem működik, most is onnét töltök. :)

komolyan mondom az egyetlen mentsvárunk az lesz, h az AnimeHQ szerverére felpakol mindent a zsozso, vagy valami más név alatt újraindítja az oldalt.
    remélem valamelyik bekövetkezik előbb vagy utóbb.
  • Ottto
    Nekem még úgy is jó lenne, csak adják vissza!!! D:
  • Cat #5039
    torrent, az biztonságos
  • Gábor
    Nem tudom mit lehetne tenni azon kívül, hogy az ftp-t csak beugróval lehessen használni, és tényleg szűrni.
    Meg persze nevet kellene változtatni.
    Ha lenne pénzem és hajlandóságom, esküszöm vennék egy raklap wincsit, és megkeresném vele Zsozso-t, hogy másolja rájuk a filmeket. Aztán, ha vkinek innen lenne egy húzósobb netje, megoszthatná ftp-sen vagy torrentesen.
  • Ottto
    Elveszik a kenyerünket D:< Rohaggyanak meg!
    Olvasgattama fórumot, egyetlen megoldásnak tényleg a szűrés tűnik.
    Amúgy szerintem tényleg fogalmuk sincs mit írnak ezek a tré alakok. Nekik a film az film, mégha asse tudják mi is az! Vagy lehet hogy tudják, és szándékosan folytják el tőlünk ezt az örömöt D:< Talán nem véletlen hogy ilyen kevés anime megy a tv-ben, talán nem akarják a keleti kultúra egyetlen darabját sem látni itt Európában. Talán csak felzaklatott a történés, de ha nem hozzák vissza meg fogok őrülni D:
  • Gábor
    Az usteam-et azért ne írd le végleg sztem.
  • CSOCSO
    nah engedelyeztem a 6881 portot amit hasznal a torrent.. felment 100k ra. most meg visszament 20 ra..
  • CalebJoe
    Hát ilyen nincs az USTEAM megszűnt az ANIMEHQ meg nem enged be most, szenvedhetek a torrentekkel fasz kivan találni kéne más ftp-t.
  • Gábor
    Na ugye! Elbasztad a beállítást, mert be sem állítottál semmit!
    Első tippek:
    -tűzfalon és routeren port-forwarding engedélyezése a letöltő progi által használthoz
    -ne egy intervallumot, hanem csak egy portot adjál meg a proginak a kommunikálásra, amit majd p-f-olsz.
  • CSOCSO
    nem allitottam en SEMMIT... feltettem betoltottem a torrentet es tolti is... mihezkepest tolti
  • Seth
    Szerintem meg csak ráuszítottak valami keresőt a szerverre, az meg megtalálta az mp3 mappát , szerintem a többiről fingjuk sincs a nagyokosoknak.
    -Te mi ez az anime itt az mp3 mellett, meg az az amv meg az az izé
    -Faszomtuggya....
    -Akkó tiltsuk be má hé...
    -Jó
  • Gábor
    Vmit elbasztál a beállításoknál.
  • Gábor
    Őő.. egy kézzel hülyeséget gépelek:)
    Szóval akartam mondani, hogy itthon esélytelen a japán kultúrával és anime-mal behatóan ismerkedni, mert megfizethetetlenek a filmek importban.
    Viszont jórészt legálisan hozzáférést biztosító egyetlen oldalra is rámásznak ezek a nyomorult jogvédők, hogy még rosszabb legyen a helyzet!
    Bezzeg tegnap este megint leszúrnak egy srácot karddal(!) az utcán, de arra nem mennek rá akkora hévvel, mint a rohadt licenszelt filmekre az usteamen!
  • CSOCSO
    uberlol lassu ez a torrent... kb ket ora alatt lejott 6 mega
  • Gábor
    Még szerencse, h Zsozso nem adja olcsón a bőrét, ha teheti folytatja!
    Ez olyan elkeserítő, h a japán kultúrával és ezzeé az adott műfajjal itthon 1általán nem lehet ismerkedni,mert beszerezhetetlen, és még egy jórészt legálisan működő fehér hollót is bekóstolják a hülye jogvédők!
  • katz
    Volt fent jó pár licenszelt anime...

Bővebb infó...
    http://usteam.hu/forum/showthread.php?p=80188#post80188
  • Gábor
    Tudja valaki Zsozso email címét?
    Kellene neki írni, és megkérdezni, hogy tervezi-e más szolgáltatónál más név alatt újraindítani a rendszert.
  • Gábor
    EZEK ÁLLATOK!
    Akkor válik jogsértővé ennek a tartalomnak a közlése, amikor az adott művet valaki licenszeli itthon! Amíg nincsen Mo-on jogtulajdonos, addig közzétehető!
  • katz
    Sajnos nem karbantartás. Jogvédő baromság...
    Bővebben...
  • CSOCSO
    kofke!!! mar jon a megfelelo verzio
  • Seth
    eddig sosem volt 404 :(
  • Gábor
    Ezt mégis miből szűrted le? Eddig is voltak problémák, karbantartások!