72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Underdog #5078 Ami a Blue Gendert illeti igazad van, így belegondolva ellapaosodik, bár azért engem a székemhez tudott kötni egy pár napra. Engem kíváncsivá tett,hogy mit is hoznak ki belőle, és hogy őszinte legyek nem éppen lett olyan a vége mint számítottam, de azért belefért még :) -
Underdog #5077 ÁÁ, BOCS CAT!! a reakciómért, amúgy lehet majd benézek abba a fórumba is, bár azért annyira sokféle magyarázatot meg lehetőséget olvastam és hallottam már,hogy igazából már fölösleges, meg most inkább már animékkal általánosságban foglalkozom! :)) -
Underdog #5076 NGE engem is kicsit megviselt, de annyira szerencsére nem. Viszont köszönet neki olvasok fanficeket amik azért feldobják a dolgot. -
Underdog #5075 Ha ezzel arra célzol,hogy huizzak innen, akor enm vettem jó néven, na mind1!
-
NGE kikeszitett.. lelkileg is sok bajom volt de a film radobott egy olyan lapattal hogy kesz voltam... -
Cat #5073 ha ennyire megmozgatott, van rá ám külön topic is... -
A Blue Gender az elején még azt hittem nagyon jó lesz, de szerintem nagyon ellaposodott....de azért nézem (már csak pár rész van hátra) -
Underdog #5071 Ja azt azért hozzá teszem az A+ nekem sem jön be én sem ott láttam,sőt 1 hónappal előtte kaptam le a Usteamről. AHHH, adják vissza a USTEAM-et! :D -
Underdog #5070 Amúgy A+on a Kiddy Gradeen kívül még ment/megy egy sorozat a Blue Gender. Aki teheti az nézze meg! Ez csak a személyes véleményem,de szeirntem bőven megéri megnézni. -
Underdog #5069 NGE-ről mi volt a véleményetek? Rám nagy hatással volt, mondjuk ha vmi darkos akkor annak a vége AZ!! Lehet nem ezzel kellett volna kezdeni az anime nézést, dehát ez van.
Mondjuk kicsit zavar,hogy néhány olyan részt is kivágtak amik azért megmagyyarázhattak volna ködös dolgokat, de mondjuk a kivágások után is maradt éppen elég :)) Főleg a vége olyan enigmatikus.
A filmet meg valószínű,hogy köszönhetjük a japán "kollégáknak"!
Feltehetően őmiattuk lett ennyire olyan amilyen (a hangulatára célzok)! Igaz, tény,hogy így jobban illik az egészhez. Bár ki tudja! :) -
Most fogok neki állni, végleg az egészet megnézni! leszedtem fullosan extrásan, rátapostam 3 DVD-re úgyhogy hajráááá ;)! Szépen sorban. -
ha annyira zavar töröltesd ki egy modival a hozzászólást :P
mellesleg itt azt tárgyaljuk, h hogyan lehetne kikerülni őket. így ez már nem oszt nem szoroz. mellesleg ha én tudom, h van, akkor nekik sem kerülne túl nagy fáradalmukba bejutni oda. :P -
Téjesen igazad van. Arról nem is beszélve hogy így nem maradsz le egyetlen részről sem, és nem lesz olyan baj, hogy nem a rákövetkező részt fogod épp látni.
A szinkront inkább hagyjuk. Elég csak a Kiddy Gradet nézni az A+on (Megjegyzem sose hittem volna hogy pont ez a csatorna fog keresztbetenni nekem, még akkorse ha nálam nem jön be)
Szal VISSZA AZ USTEAMET D:
NGEt láttuk! -
Jóvan, holnapra ismét meglesz a Seed Destiny 29 része! (már csak 6 kell) -
Underdog #5064 Most úgy kedvet akptam ezért megkérdem, ti nektek nagy része látta már az Evangeliont, igaz? -
Underdog #5063 Ami a mai hime-ot illeti, még egyenlőre nem tudok róla nyilatkozni, max amit animenfo-n olvastam még régebben róla. Majd nem sokára már tudok hozzászólni.
Amúgy szerintem az amit írtál a SPOILERben, az még nem teszi annyira darkossá, max egy kicsit érdekessé a dolgokat :)) -
Underdog #5062 Én is beleegyeznék, ha lenne itt normális adó ami animékat sugározna, bár azért azt el kell ismerned,hogy kényelmesebb az,hogy te akár megnézhetsz egyszerre akár 3 részt is vagy ne adj isten az egész sorozatot egy nap, ha tudod vhonnan szedni.
Bár ami a magyar anime adót illeti, inkább nézem japánul és angol felirattal, vagy néhány esetben angol dubbal. Meg az igazat megvallva azért szeretem japánul nézni mert hihetetlenül illenek a hangok a karakterekhez/szereplőkhöz, és nagyon jól elő tudják adni.
A magyarok által szinkronizáltat vhogy nem kedvelem, legalábbis sajnos van egy-két anime amit hallottam...hááááát, vhogy elmaradt pl a német szinkronok szintjétől. Persze van amit nagyon telibe kaptak (pl anno a DBZ, meg most az Inuyasha, bár azt már nem nézem(láttam az egészet :)
-
katz #5061 "Kösz" a nyilvános infót Tryst. Most asszem már csak idő kérdése, h bezárják azt is a szemetek... -
katz #5060 A "jogvédők" mindegyikbe belekötöttek
Bövebben:
http://usteam.hu/forum/showthread.php?t=588 -
NA elmaradás bevégezve:) kíváncsi vagyok, hogy 31. rész Bleachből mikor lesz kint:) A manga most hol tart?? jöttek ki új részek?? -
Inquisitor #5058 Ne röhögtess a 10.000 sorozatból vagy 3-at liszenceltek és a többi?
Másrészt meg belegyezem, hogy ne lehessen Animét letölteni HA biztosítja valaki a lehetőséget, hogy TV-ben normális ÉS vágatlan Animéket nézhessek!
Akár még fizetnék is érte, többet érne mint HBO :) -
Azért my hime eléggé más hangulatú.. szerintem messze darkosabb ezzel a
SPOILER---------
ha legyőzik a Child-odat eltűnik az akit szeretsz dologgal... -
Underdog #5056 Ami a My Hime-ot és a SMet illeti, még anno néztem SMet (jó volt délutáni kedélyjavítónak) abba nagyon nem lehetett változatos a dolog, bár tény,hogy annyira nem is volt unalmas, viszont még nemtom a My Hime-mal összehasonlítani, mert azt még nem néztem meg, majd vmikor mostanában :) -
Underdog #5055 Sziasztok!!
Új vagyok ebbe fórumba, így mindenkienk hali!
Igazából a Usteam miatt jöttem ide info után és nagyon nem örülök annak amit találtam, főleg mert kb 100giga animém tűnt el 2 nappal ezelőtt amikor még asszem ment az ftp. Na mind1
Amugy ami a LICENSZ dolgot illeti, az a gond,hogy van itt egy csatorna az anime+ ami értelemszerűen animékat ad, és azt ahhoz már licenszelni kellett, így már sajnos ennyivel több oka volt a ******* jogvédőknek belekötni.
De mondjuk így is legfeljebb 10 dolgot vagy a körül kéne csak lekapnia a Zsozsonak, csakhát ugye az túl eccerű és JÓ dolog lenne. AMI A JOGVÉDŐKNEK nem megfelelő.
Igazából kb ennyit akartam, bocs,hogy részben kiöntöttem a lelkem. -
akkor neked sincs sok osszehasonlitasi alapod?....
a mai hime nemigazan gyerekes.. marmint most nem egy hudekemeny anime de nem babamese..
de valaki leirhatna hogy a sailor moon pl mennyire volt valtozatos.. volt e benne szerelmi okossagok mint a himeben... -
Köszi. Ennyi még megmaradt nekünk. -
...az elkaptam + (és nem vele) -
Ha jól emlékszem ott minden részben hívták a Mákosd erejét, oszt azzal megoldották a dolgot. De ott folyamatosan kiáltoztak, a Mai Hime remélem nem ilyen súlyos.
Az SM túl gyerekes volt nekem már akkor is, (most sem vagyok éppen felnőtt)
nenm is néztem, néha lekaptem és akkor jókat röhögtünk rajta (nem vele) az öcsémmel. -
Sajna nem volt bekapcsolva, de már be van!
Most, ogy usteam nincs nem tok mást csinálni csak,
Torrentet a cégnél nem akarok, otthon meg nincs vonal. -
Igen véletlen volt. -
amugy 11. reszig lattam a mai himet.. eddig egesz aranyos.. csak kisse nehez kovetni mert mire nagyjabol megtanultam a neveket addigra minden szereplo elkezdte a masikat becezni:(((((( no mindegy:))
-
lenne egy kerdesem!!!
en nemigazan neztem anno a sailor moon-t.. de emlexem hogy elegge utaltam.. tiszta nevetsegesnek talaltam ezt a rizsespuding segits felkialtasokat meg ilyenek.. (lunaris prizma volt de mindegy)
szal .. most a mai hime-t nezve elgondolkodtam hogy vajh milyen lehetett a sailor moon valojaban??? mert a mai himeban is vannak ilyen sailor moonos bekialtasok... de nemtom osszehasonlitani mert valoban nem nezegettem a sailor moon-t... szal milyen volt? -
az a magyarmanga ftp-je :) -
Cat #5045 ez fura, megvolt nekem, csak mmanga loginnal
azthittem annyi az egész :) -
Nekem is jól jönne, én találtam egy oldalt de ez webhost! -
ennek az animehq-nak megadnátok az elérhetőségét...lécci (még csak kezdő anime nézegető vagyok, így nem nagyon ismertem a usteam-en kívül helyeket) -
animehq nekem működik, most is onnét töltök. :)
komolyan mondom az egyetlen mentsvárunk az lesz, h az AnimeHQ szerverére felpakol mindent a zsozso, vagy valami más név alatt újraindítja az oldalt.
remélem valamelyik bekövetkezik előbb vagy utóbb. -
Nekem még úgy is jó lenne, csak adják vissza!!! D: -
Cat #5039 torrent, az biztonságos -
Gábor #5038 Nem tudom mit lehetne tenni azon kívül, hogy az ftp-t csak beugróval lehessen használni, és tényleg szűrni.
Meg persze nevet kellene változtatni.
Ha lenne pénzem és hajlandóságom, esküszöm vennék egy raklap wincsit, és megkeresném vele Zsozso-t, hogy másolja rájuk a filmeket. Aztán, ha vkinek innen lenne egy húzósobb netje, megoszthatná ftp-sen vagy torrentesen.