72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#8515 Nemrossz, de biztos hogy FAQra is megfelel a Hellsing téma? Jó, szeretjük, de ez mégiscsak FAQ, és nem Hellsing fanpage.
Más: a Vandread OVA ez az első évadból összevágott valami akar lenni? Van itt egy olyan hogy "Recap 2nd stage" Ez valami más, vagy ugyanaz, esetleg egy Session2es mix? -
#8514 ide kattintva mindneki megtekintheti az új hellsing sémájú sg anime faq-ot :)
ha valakinek valami 5lete van még, írja ide le, vagy írja meg nekem mailben. az e-mail címem egyezik a MSN címemmel... -
#8513 hamarosan elkészülök az új faq oldal külsejével... duh. elég összetett lesz :D
na mind1, legalább szép lesz ^^
szal még lehet a mai nap megtekinthető lesz a minta :) -
Cat #8512 hidd el, mi akkor is felfigyelünk
- ha csak egy sort irsz
- ha nem irsz nagybetüvel
- ha nincs a hozzászólásban kép. -
#8511 -
#8510 VAlószínűleg ha a kérdésedre nem érkezett válasz akkor a hallgatsá beleegyezés alapon nem tudnak olyan helyet... Mert egyébként mi olyan szemét banda vagyunk (ahogy azt már többször megkaptuk) hogy visszatartjuk az információt olyanoktól akik nincsennek annak birtokában. -
#8509 nem látszik a kép :( -
#8508 a képeken kivül valaki azt is nézte hogy mit kérdezek VALAKINEK MEG VAN A FRONTIRES HA IGEN AKKOR NEM ÍRNÁ KI NEKEM EGY BIZONYOS ÖSSZEGÉRT VAGY TUD ADNI EGY OLDALT AHONNAN LETÖLTHETEM -
#8507 erre legalább felfigyelnek -
#8506 nem bántom, csak csendben megjegyeztem ^^ -
#8505 nebáccsd:D Legalább feldobja a topicot:D kezdtem totál beszürkülni^^ -
#8504 látom a képek a védjegyed :D -
#8503 most már mind1 megoldottam a fullmetal alchemist gondot
-
#8502 tom van külön olyan topic és itt kicsit igényesebbek az emberek de a digimon frontires részek is érdekelnek
-
#8501 És akkor ezt lehetne most magyarul is? -
#8500 köszi a gundam info-ért nem még a full metal alchemist érdekelne de aról rész movie mindegy csak jó minőség és ingyen legyen:D -
#8499 :) -
Prof William #8498 Már befejezték egy párszor csak mindig kitalálnak valami alternatív idővonalat. -
#8497 Van már egy pár GUNDAM :)))))
Ezt (Gundam saga) sosem fogják befejezni : ) -
#8496 ok, akkor ezt majd valahogy kiokoskodjuk :) -
#8495 Itt hamarabb elérsz mint MSN-en:D Azt nem szoktam használni:) De majd akkor megoldjuk úgy hogy szólsz itt és ha elolvastam flemegyek:D -
#8494 hátööö, akkor majd ha lesz egy kis szabadidőm (közeljövőbn elég sok lesz, bah ), szal akkor majd csinálok 1 tisztességes oldalt és hozzá szépen minden megírok. de ahhoz kelletek majd ti is, h szépen minden benne legyen. :)
szal aki segíteni szereten, lécci vegyen fel MSNen.
[email protected] -
#8493 ja biztos, odáig már nem jutottam el, hogy ráklikkeljek és megnézzem a tartalmát :D -
#8492 de ezek mind 1-1 sorozat folytatásai.. akár OVA-k is lehetnének. Én a Movie alatt azt értem amikor teljesen önálló történettel bír valami. (mint Pl a Ninja Scroll vagy a Miyazaki filmek.) Úgy hogy nem kell őket a sorozathoz kötni. Mint ahogy kellett mondjuk az Endless waltzot vagy a X-the movie-t. -
#8491 gundam -ok
létezik movie is :) (én se tudtam eddig :P) -
#8490 JA meg a Seed Destiny már nem fut (hála az égnek és szerintem az ajánlottak közül is ki lehet venni amilyen szar gyászos volt az egész...) -
#8489 NEm tudok Moviekról Gundam esetén. Csakis sorozatokról (abból van vagy 15-20). Maximum OVA (ha jól tudom az egyetlen ilyen az Gundam Wing Endless Waltz) -
#8488 Srácok olvasgattam a F.A.Q.-ot... Szerintem NGE nyugodtan kerülhetne a 16+ kategóriába... Vagyis legalább az End of Eva... -
#8487 torrentről(kép helye) :P -
#8486 gundam movik vannak és ha igen akkor honnan tudnám letölteni -
#8485 na akkor végre elkezdhetem nézni a sorozatot:D -
#8484 most néztem végig 24es otomét és le vagyok sújtva... :(
a köv. epizód igaz 1 órás lesz, de az utolsó... -
#8483 jah, gondoltam rá, de azt majd csak a végén. most nem fogok szarozni vele xD -
#8482 Sztem az össze Doremis részt cseréld le az SS-re vagy fordítva, mert fordítási eltérések vannak a két verzió közt!!! -
#8481 mai otome 24 az oldalamon :D -
#8480 hű! thx! :) -
#8479 A mangazinon fenn van a 62. fejezetig...magyarul... link -
#8478 no, tessék felnézni az oldalmra újra, mert vagy 1-2 újdonság rajta, ami bizony elég sok embert érint. ;) -
#8477 a jelly caption team kínai fordító csapat, és csak néha csinálnak angol subokat. szal ők nem olyan gyorsak. :)
a yorosiku pedig már nem joint projectként dolgozik az anime-uniteddel ergon, így azért van már csak az ő nevük kint.
yoroshiku-nek pedig nincs oldala, csak ez:
irc://irc.rizon.net/Yoroshiku -
#8476 Gungrave