72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#8675 20 perces mer 170 megás... -
#8674 Bleach 77
1 óra és véleményem is lesz -
Prof William #8673 Nem nem a Trinity Blood 2-3-4 része egyértelműen budapesten játszódik. Ott van a hősők tere meg minden. -
#8672 szvsz anglia vagy valami mas -
#8671 van 1-2 új japó film linkem. m13 torrent
aki leakarja tölteni a sky hight, szóljon, mert akkor addig seedelem... -
#8670 vidéki vagyok :D -
#8669 Szerintem meg inkább a vár van rajta, minthogy a parlament. Ha megfigyeled van alatta domb is ;) -
Prof William #8668 Igen. Budapest gonosz márkija, meg egy Kadar Gyula nevu muksó ha jól emlékszem. Ej, ej Horn Gyuszi, mindig gyanús voltál te nekem. :) -
#8667 de az. és pontosan budapestre gondoltam a parlamentre :) -
#8666 ez nem a Trinity Blood ?
európa nagyvárosaiban játszódik aszem 1 rész Budán is -
#8665 anglia???
( jo persze ertem hogy mire hasonlit... de....) -
#8664 jee mit találtam :D
egy kép aminek a háttere az érdekes (már ha jó a felismerésem xD) -
#8663 engem Jingoro jobban érdekel megoldásra :) -
#8662 Megnézem akkor. Kíváncsi vagyok néhány technikát hogy oldanak meg. Pl.: Rosai képességét vagy Josuke technikáját. Aztán ott van Shougen, vagy Juubee akiknek csak a kinézetét realben el sem lehet képzelni!
Na mind1. Kössz az infot. Majd ha megnéztem akkor folytatjuk.... :j -
#8661 Egész egyszerűen azért nem mondunk olyan FTP-t ahol Digimon Frontiers van mert nem tudunk olyat. érted? ha tudnánk mondtuk volna... -
#8660 Még mindig nincs senki aki tudna egy értelmes helyet ahonnan le lehet tölteni a digimon frontires összes részét aviban lehetőleg nem torrent jobb lenne ftp de nekem mind1 csak ha torrent akkor olyan ahonnan nem 1-el jön
nagyon megköszönném ha valaki tud ftp-t csak nem akarja elmondni mert fél hogy betíltják akkor itt az msn-címe [email protected] -
#8659 a sorozatra épülő élő szereplős film, ami látványos és jó. :)
legalábbis amit így belenézegettem, nekem az jött le belőle :D -
#8658 Ez mi is? Majd írd már meg mert csak a sorozatot láttam.... -
#8657 Privibe,hogy kicsoda,mert megőrülök :D
Illetve csak akkor, ha már rá kellett volna jönni amúgy is a sorozatból, de ha majd csak később lesz világos akkor nem kell :D
Csakugye olvastam itt ott rájöttek egyesek, de nekem nem esett le -
Prof William #8656 A játékképeti leszedtzem anno. 3 képcsomag van. Gondolom a 3 végigjátszáshoz. Az anime némileg ötvözi a hármat, mert a képek eddig full viszaköszöntek az eniméből. És ott
Spoiler
mint Rider, mint Archer feltűnt még.
Archer visszahozására talán majd a köv részben tesznerk kisíérletet.
És hogy ki Archer? Én a hivtalos leírásból tudta meg. Szakad is le a pofám rendesen. :9
Spoiler end. -
#8655 hát öhm, a játék biztos nem lehet olyan érdekes (nekem a stílusa után elég monotonnak tűnik :D), de ha téhed érdekel xD
na mind1.
a másik ftp elérhető (digimon nélkül), igaz sztem még nem teljes tartalommal, viszont egy csomó új cuccal + gyorsabb sávszéllel. :)
én most töltöm basilisk live actiont, kiv vagyok h milyen :) -
#8654 tudom,chuck-ost csak úgy magamnak jegyeztem meg
a 2.bekezdés szólt végülis neked
játékból is lehetnek a képek(amit még nem sikerült megszereznem:(), illetve sima art-ok -
#8653 nézd meg melyik hozzászólásra válaszoltam előbb :)
rider még tényleg lesz, leaglábbis elég sok jel mutat arra, mivel elég sok kép fellelhető a neten úgy, h rideren nincs "szemüveg" :) -
#8652 hátőő, kicsit erőltetett lett a chuck-os poénom, no mindegy
Kiváncsi vagyok mi lesz ebből az egészből. Vajon feltűnnek még az elhullott slave-k? Ridert sem mutatták konkrétan,hogy meghal, csak leesett a "szemvédője" aztán nagy fényesség,talán még feltűnik a színen. Őróla sem derült ki hogy ki is ő valójában meg a lándzsásról sem. De nekem Archer kiléte b@ssza nagyon a csőrömet :D -
#8651 ez durva xD
sztem Archernek valami kapcsolata van az elöző háborúban Emiyaval. miuttudomén az apjának, vagy bárkinek ő volt a slave-je.
bár amúgy fingom sincs, csak tipp. -
#8650 persze,persze, hol máshol...de a Chuck Norris az csak és kizárólag raw-ban szerezhető meg,semmiféle feliratot nem enged magára aggatni
senki nem hajlandó nekem elmagyarázni, hogy a Fate-ben kicsoda Archer valódi énje és hogy jön az az összefüggés hogy Emiya=Archer ???
-
Prof William #8649 Én az Ifjú Chuck Norris és az ifjú David Hasselhof c. animéket keresem! Ott van ahol a Digimon? -
#8648 -
#8647 most mér szivatod, nincs egy normális ember ezen a fórumon?
ITT VAN a jó link -
#8646 -
#8645 Digimon letöltés -
#8644 hey. látom lemaradtál. már elmondtuk, hogy nem tudunk ilyen ftp-ről. és ha tudnánk, már megadtuk volna. -
#8643 Bleach 222 By Maximum 7:)
Enjoy:) Jó kis rész:) -
#8642 tom hogy nem szeretitek megadni de msn-en vagy valhol ahol nem látják nem adna valaki olyan ftp-t ahol fent van a digimon
előre is kösz és a z msn-címem [email protected] -
#8641 A 182 részt az www.AnimeNewsNetwork.com-ról néztem a 179-et meg az aniDB-ről. De részletkérdés. -
#8640 oh értem . nem baj, de köszi a segitséget ... ;) -
#8639 narutoban kicsit tévedsz. :)
annyi van amennyi subbolva van. narutofan.com-on ki is van írva mindig, h mikor jön / volt a köv. / utolsó rész ^^ -
#8638 Hát ebben több okból sem tudok segíteni:
- egy rész sincs meg sem a Bleach-ből sem a Naruto-ból, mert futó sorozatokat elvből nem nézek (néhány ritka kivételtől eltekintve)
- a Naruto már a 182. résznél tart, 179 van belőle subbolva, ezt pedig letölteni és DVD-re kiírni is sok/rengeteg lenne
-
#8637 aha vágom , csak nekem laptopom van és nincsen benne dvd iró , meg sajna már helyem is alig van memoria terén . valaki nemtudná nekem kiirni dvd-re ? ha kell fizetek is valamennyit érte .... :) -
#8636 Pl. torrentről