72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#8555 naigen , de Ichigo mindig is ilyen "hülye" volt :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor meg már teljesen egyértelmű a dolog jönnek a megszokott "Ichigo rejtélyfeltáró percei" :D amikor már Chad is rég rájött xD ... azis vicces hogy a mod soulok bábuként is milyen erősek , Novának megvannak a képességei , Kon még mindig csak egy béna maci :D -
#8554 Néha elcsodálkozom, hogy Ichigonak lehet-e annyi IQ-ja mint Forest Gumpnak? Mert triviális dolgok kitalálásához is a MOD soulok vagy Ishida kell... -
#8553 persze igazad van :) de így sikerült :DDD ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mondjuk én már az előző részben behaltam a kupakos kissrácok mint halálos ellenfelek xD -
#8552 Hát hallod inkább nléztem volna még egy olyan Fake-t végig mint ezt a csöpögést...A másik meg hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a víz... azt elhiszem hogy Ishidanak nem jó meg Rukianak a gigai-ban nem tesz jót a víz meg Orihimenek meg Sadonak. DE RENJI meg IcHIGO csak mint szellemek vannak ott!!!!! HOGY A PICSÁBA FULLADHATNÁNAK MEG???? meg már egyszer rájöttek, hogy a Fireball hatásos... erre még mindig a Zanpakoutoukkal csapkodják a vizet.... MEg Ichigo lazán felúszik a test felszínére mikor körbezárja a vízszörny de a többiek meg mozdulni sem tudnak.... EZ ANNYIRA SZAR MÁR!!!!!
De nem? -
#8551 nincs neked szíved :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pedig végre megtalálja az igazit! egy nőt aki emlékezteti az anyjára xD -
#8550 ja gondolom a múltkor elmaradt 73-at akarták 73-74-el pótolni... de ez valami szörnyű... Már majdnem jobban sajnáltam magamat hogy nézem mint
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ishidát ahogy betegen sétál szegény az esőben... hüpp hüpp na itt kapcsoltam ki:D -
#8549 ezzel a filler epizóddal az a fő baj, h 40 perces és nem csak 20.
20at még kibír az ember, de 40et már nem 1huazmban :D -
#8548 Ez nem hinném, hogy túl jó indok:D Attól még szar:D -
#8547 én még mindig azt mondom ezerszer jobbak mint a Naruto nevetségesen szánalmas filler epizódjai :) -
#8546 Nem hittem, hogy elfogok jutni idáig de a Bleachet rész közepén kikakpcsoltam. Ez valami borzalmas:( Szar rajzolás szar történés. Nagyon settenkedően rejtélyes akar lenni és szar az egész... mű rosszabb mint egy 10K-szor elrágott rágógumi... Szóval csalódás.. csak saját felelősségre.. -
#8545 "rape0329" ?? már meg se nézem :D -
#8544 271-es Berserk Manga is megérkezett:) -
Prof William #8543 Az ominózus cikk...
http://index.hu/tech/szoftver/rape0329/
-
#8542 Bleach 73 special by Dattebayo -
Prof William #8541 Jé most látom milyen remek és a Japán kultúrát pártatlanul árnyaló cikk van az indexen. :( -
Prof William #8540 Az a Horn Gyuszi mindig gyanús volt nekem. :) -
#8539 Olvasgatom a FAQ-ot. Lehetne, hogy a feliratokra is kiterjedjenek a hivatkozások? 1600x1200-ban nehéz megtalálni azt a pici X-et:P -
#8538 Gyula...
Esztert nevelő hölgyemény pedig Vitéz Laura. :) -
Prof William #8537 Ne feledkezzünk meg Budapest márkijáról sem akinek a neve.... -
#8536 Trinity Blood
Durva ez a 3. rész. Tiszta magyarság az egész. :D
Benne van a VÁR kifejezés, István = Budapest, plusz a női főhőst is Eszternek hívják, ami a sorozatban Esther. :)
Ez a sorozat már tetszik. ^^ -
#8535 de aztán lehet, h így volt tervezve.
teszteltek az első szezonnal, h mennyire jön be az embereknek, és ha sikeres, akkor lesz folytatás.
ez olyan, mint a girls bravo. van s1 és s2 is, de marhára nincs értelme, mert nem összefüggő a történet :) -
#8534 Ezzel teljes mértékben egyetértek. Az első sorozatban untam a harcjeleneteket, mert eléggé öncélúnak tűntek, és inkább csak CGI villogtatásnak éreztem az egészet, de a második évadban ez már nem zavart annyira, mert volt mondanivalója is a sorozatnak, az űrcsaták pedig csak keretet és körítést adtak hozzá. -
#8533 Ennek inkább pénzügyi, gazdasági okai lehetnek. Nemhiszem, hogy a történet miatt. -
#8532 Ez is igaz:) nekem a mélyebb érzelmek miatt sokkal jobban jött be a season 2... Egyébként gőzöm sincs miért lett 2 részre osztva az egész... -
#8531 Persze hogy láttam. A végén látványos kis finálét dobtak össze. Itt mondjuk kicsit előbbre vehették volna a Misty-Dita viszájt, de tetszett (Lehet csak a Lova Hina féle "véres" féltékenységi csatákhoz vagyok hozzászokva, ez inkább érzelmekkel teli)
Hogy jobb? Nemtom, én végig úgy kezeltem mint teljes 26 részes sorozatot, egyik se teljes a másik nélkül (: -
#8530 2. szezont is láttad? Messze sokkal jobb szerintem mint az első. -
#8529 Valóban rettentően gyenge. Fogtak pár akciójelenetet a seriesből, és összevagdosták. Ez már magában is semminek nevezhető, de ráadásul én az érzelemteli jeleneteket keveslettem a sorozatban is, amik itt teljesen kimaradtak. Szvsz a Seriesben is valamivel több gondot kellett volna fordítani a Hibiki-Dita-Meia-Jura négyesre, de így mindent összevéve a sorozat egész jó volt, tetszett!
Nameg persze a tökéletes pár Duero és Parfait :DD Best!
OVA2-t csak végigpörgettem, de én nem találtam benne új részt. Valószínűleg csak pármásodpercesek, hogy valamelyest csiszolják a történetvonalat, szerintem én is kihagyom. -
#8528 monsterra értettem... vandreadet láttam ^^
(sorry a félreérthetőség miatt)
edit:heh, majdnem 1xre :D -
#8527 A Monster-ről beszél! -
#8526 MÉg nem láttad a Vandread Season 1 2-t?
NEm ismerlek.. Ilyet hogy Love Hina megnézel és vandreadet kihagyod?? Baka... -
#8525 vandread anime jó ;] -
#8524 én a mangában első 2 kötetet elolvastam, de tovább nem bírtam. igaz nem a félelem, hanem az unalom miatt... meg mondjuk nekem az egész alapszitu nem tetszett... :S
majd animében lehet kipróbálom :) -
#8523 A Vandread OAV az egyik leggyengébb anime, amit valaha láttam. Elvileg az első sorozat zanzásítva, de szvsz nézhetetlen. Az OAV2 meg a második évad zanzája lenne, de azt már meg sem néztem.
Inkább nézzétek ti is a Monster-t. Az 57. résznél tartok, és csak annyit mondok, hogy kegyetlenül jó pszichothriller! -
#8522 szerintem azért mindennek van határa :)
(főleg ha az adott cucc fent is van az ööö... szal könnyen fellelhető, de ezt te is tudod hol, minap 1 órán át magyaráztam) -
#8521 na jó van még bőven amit szeretnék pl a one piece megvan valakinek -
#8520 Akkor megnézem. Kössz. -
#8519 link
vmi olyasmi, amit mondtál, csak tartalmaz extra jeleneteket is -
#8518 szép a kép, de szerintem csak rontja a használhatóságot :) -
#8517 Igen? Jajó, azt még nemláttam, szal fel se tűnt :D -
#8516 csak valami szépet akartam (meg eddig kenshin volt a séma) :)