72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • via_mala
    Később már lesznek komolyabb pillanatok is, de szerintem a sorozatot összességében tekintve elég jó arányú elegyet képeznek a vidám részekkel.
  • krugman
    neked honnan van meg a bleach ?? ja és nemtudna valaki segiteni hogy honnan tudnám beszerezni a narutot ??? előre is köszi ... ;)
  • Seth
    A mellékelt feliratokat használom,azok vannak elcsúszva. A 12. részig még elviselhető, de a 13. résznél már nem bírtam normálisan követni.
    Eddíg még 1 unalmas rész nem volt, jókat lehet rajta nevetni, nagyon tetszik :D
  • via_mala
    Ezért utálom én a DVDRip-eket. Hiába korrekt a fordítás a DVD-n - ami nem is igaz mindig, ha a feliratot az ANGOL hanghoz igazítják!
    Ezért az utóbbi időben ha tehetem inkább a fansubbolt változatokat nézem a pengeéles képű, több hangsávos OGM/MKV DVDRip rilízek helyett, mert igen gyakran jobb fordítást végeznek ezek a csapatok, ráadásul nem fukarkodnak az értelmezést erősen javító kommentekkel sem. De ha jól látom van ott egy Fruits_Basket_all.zip fájl is a könyvtárban, meg egy ilyen megjegyzést is találtam: "a_kulso_subot_hasznald_mert_a_filmbe_muxolt_az_dubtitle".
    Jó sorozatot választottál, nekem nagyon tetszett.

Én egyébként legutóbb a RahXephon-nal voltam így, egy csomószor vissza kellett tekernem, mert nem olyan ritmusban rakták ki a feliratokat, és gyakran hosszú szövegeket csak töredék-másodpercekig mutattak. Kész szenvedés volt, nagyban rontotta az élvezhetőséget.
  • Sadun Tryst
    :)
    amúgy szerintem ez az új rész nem is volt olyan rossz. bár rukiának most brutálisan durva fejei voltak, de azért úgy most rendben volt minden.

meg érdekesség, a főgonosz vámpír hangja ugyan az, mint ff7 advent childrenben rufusé :D (a tolókocsis) meg még a segítő vámíp narutoból tsunade
    jó a hangmemóriám :D
  • Seth
    Nem tud valaki a Fruits Basket-hez normális angol feliratot?? Ami a steamen van az enyhén szólva késik-siet szinte mindegyik résznél :(
  • Ottto
    Tsubasa Chronicles borító by me
    Mellesleg ennek is késik a második évadja. Grrr...
  • BEAST #8628
    jaja a képpel semmi baj , de az a zene , az a hang ... nem bírtam elviselni :D ... maga az epizód , nem olyan rossz , mint már írtam az elején teljesen elhittem itt vége lesz a filler részeknek ( új opening/ending miatt is ) ... de a végére kb leesett hogy még csak most kezdődik igazán :DDD
  • Sadun Tryst
    75-76os bleach special:
    most néztem meg. ami nagyon borzasztó, az nem más mint az új ending...
    az opening viszont szokható. mert ha a zene nem is, a kép ami alatta megy, az nagyon jó. :) (ending kép anyaga is jó)
  • Bucser
    Én nem tudok róla.
  • CSOCSO
    senki?
  • BEAST #8624
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hát nemtom , picit meglepett ez a rész ... egyik pillanatról a másikra rögtön a főfőfőrosszaknál vannak ahol egyszerre ottvan mindenki ... már kezdtem reménykedni hogy a 2 órás epizódban lerendeznek mindenkit , de rá kellett jönnöm hogy nem 2 órás és nincs itt a vége :D
  • Bucser
  • Sadun Tryst
    vélemény az első perc után: ha új nyitó zene van, akkor még NAGYON sokáig lesz filler... :(
  • BEAST #8621
    vélemény az első egy perc után : nem szeretem az új nyítózenét :)
  • Sadun Tryst
    fájl méret alapján bleach nem lesz 2 órás...
  • CSOCSO
    GITS 2nd GIG hez nincs full felirat? marmint az egesz sorozathoz?
  • madfist
    [doremi]mai otome 26 is felkerült, ugrás tölteni és nézni, mert nagyon jó!!!
    A Basilisk meg én is csak ajánlani tudom, bár eléggé megszívatott. A 22-23 részt a dvd játékosom nem tudta megnyitni és rögtön ugrott az utsó részre, amit gyanútlanul meg is néztem. Csak 12 órával később kapcsoltam, hogy azért a sztoriból hiányoztak fontos elemek :)
  • Sadun Tryst
    másik fpt még mindig nem elérhető... :(
  • Ahhoj
    és még az sem :)
  • Sadun Tryst
    azért az eredetinek jobb feelingje van :)
    (viszont ár-teljesítményben a tdk győz )
  • Seth
    szerintem meg tdk, philips, esetleg verbatim, talán maxell ^.^
  • Ahhoj
    egyáltalán nem :o
  • Bucser
    gondolom www.animebolt.hu
  • Ahhoj
    csak tessék csak tessék az anime dvd-ket, olcsóér az anime dvd!!! :DDD
    (érd privben, és sry reklámért :])
  • FFX
    nagyon jó sorozat sztem
  • Jagi
    Többek között ^.^ :)
  • Bucser
    Az a sok silkroadozás^^:D
  • Jagi
    THX a Ninja scroll az elsők között volt nálam... (az volt az elő utána a kenshin^^)
  • Sadun Tryst
    ha tetszett ninja scroll, akkor ez is fog. :)
    sőt, jobban! nekem már a kedvenceim között van, pedig alig láttam 1 hete ^^
  • Jagi
    Jó régen jártam már erre, gomen...^^
  • Jagi
    Lassan nekiállok megnézni a Basilisk-et...
    Valaki látta már? Vélemény?
    Érdemes megnézni?
  • madfist
    Váááá mit találtam!!! Mai-Otome 25-26 >> csekidáut náo Se nem ss se nem doremi, de nem túlságosan érdekel látnom kell :)
  • Krezga
    az szép idő:)
  • madfist
    Én pl. a Rocko's Modern Life-ot másfél hónapig töltöttem mire lejött, de mivel más megoldás nem volt... De a friss anime-k torrentjei pikk-pakk lejönnek :)
  • Sadun Tryst
    FAQ
    KIbővítettem bár ajánlóval meg a torrent használatával. Ha valakinek van még valami javaslata, írja meg privátba, e-mailbe, keressen fel MSNen, vagy bánom is én, lényeg, h jusson el hozzám. :)
  • Sadun Tryst
    ez lehet túl lassú, de azért ne add fel. ha ezt nem is, nagyon sok másik dolgot, gyorsan beszerezhetsz rajta. szal ha másra nem, arra jó volt, h megtanultál torrentet letölteni. :)
  • Carfanatic
    lehet de nem várok hónapokat addigra találok más megoldást
  • Krezga
    Sajnos a full metal panichoz nem találtam feliratot, ezért most nekiálltam szinkronosan nézni(ez az első eset, hogy ezt csinálom). Szerencsére a vampire hunter d: bloodlusthoz találtam feliratot:)
    Most kezdtem el tölteni a neon genesis evangeliont+2 filmjét.
  • Krezga
    türelmetlen vagy:D