72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#8635 Később már lesznek komolyabb pillanatok is, de szerintem a sorozatot összességében tekintve elég jó arányú elegyet képeznek a vidám részekkel. -
#8634 neked honnan van meg a bleach ?? ja és nemtudna valaki segiteni hogy honnan tudnám beszerezni a narutot ??? előre is köszi ... ;) -
#8633 A mellékelt feliratokat használom,azok vannak elcsúszva. A 12. részig még elviselhető, de a 13. résznél már nem bírtam normálisan követni.
Eddíg még 1 unalmas rész nem volt, jókat lehet rajta nevetni, nagyon tetszik :D -
#8632 Ezért utálom én a DVDRip-eket. Hiába korrekt a fordítás a DVD-n - ami nem is igaz mindig, ha a feliratot az ANGOL hanghoz igazítják!
Ezért az utóbbi időben ha tehetem inkább a fansubbolt változatokat nézem a pengeéles képű, több hangsávos OGM/MKV DVDRip rilízek helyett, mert igen gyakran jobb fordítást végeznek ezek a csapatok, ráadásul nem fukarkodnak az értelmezést erősen javító kommentekkel sem. De ha jól látom van ott egy Fruits_Basket_all.zip fájl is a könyvtárban, meg egy ilyen megjegyzést is találtam: "a_kulso_subot_hasznald_mert_a_filmbe_muxolt_az_dubtitle".
Jó sorozatot választottál, nekem nagyon tetszett.
Én egyébként legutóbb a RahXephon-nal voltam így, egy csomószor vissza kellett tekernem, mert nem olyan ritmusban rakták ki a feliratokat, és gyakran hosszú szövegeket csak töredék-másodpercekig mutattak. Kész szenvedés volt, nagyban rontotta az élvezhetőséget. -
#8631 :)
amúgy szerintem ez az új rész nem is volt olyan rossz. bár rukiának most brutálisan durva fejei voltak, de azért úgy most rendben volt minden.
meg érdekesség, a főgonosz vámpír hangja ugyan az, mint ff7 advent childrenben rufusé :D (a tolókocsis) meg még a segítő vámíp narutoból tsunade
jó a hangmemóriám :D
-
#8630 Nem tud valaki a Fruits Basket-hez normális angol feliratot?? Ami a steamen van az enyhén szólva késik-siet szinte mindegyik résznél :( -
#8629 Tsubasa Chronicles borító by me
Mellesleg ennek is késik a második évadja. Grrr... -
#8628 jaja a képpel semmi baj , de az a zene , az a hang ... nem bírtam elviselni :D ... maga az epizód , nem olyan rossz , mint már írtam az elején teljesen elhittem itt vége lesz a filler részeknek ( új opening/ending miatt is ) ... de a végére kb leesett hogy még csak most kezdődik igazán :DDD -
#8627 75-76os bleach special:
most néztem meg. ami nagyon borzasztó, az nem más mint az új ending...
az opening viszont szokható. mert ha a zene nem is, a kép ami alatta megy, az nagyon jó. :) (ending kép anyaga is jó) -
#8626 Én nem tudok róla. -
#8625 senki? -
#8624 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát nemtom , picit meglepett ez a rész ... egyik pillanatról a másikra rögtön a főfőfőrosszaknál vannak ahol egyszerre ottvan mindenki ... már kezdtem reménykedni hogy a 2 órás epizódban lerendeznek mindenkit , de rá kellett jönnöm hogy nem 2 órás és nincs itt a vége :D -
#8623 -
#8622 vélemény az első perc után: ha új nyitó zene van, akkor még NAGYON sokáig lesz filler... :( -
#8621 vélemény az első egy perc után : nem szeretem az új nyítózenét :) -
#8620 fájl méret alapján bleach nem lesz 2 órás... -
#8619 GITS 2nd GIG hez nincs full felirat? marmint az egesz sorozathoz? -
#8618 [doremi]mai otome 26 is felkerült, ugrás tölteni és nézni, mert nagyon jó!!!
A Basilisk meg én is csak ajánlani tudom, bár eléggé megszívatott. A 22-23 részt a dvd játékosom nem tudta megnyitni és rögtön ugrott az utsó részre, amit gyanútlanul meg is néztem. Csak 12 órával később kapcsoltam, hogy azért a sztoriból hiányoztak fontos elemek :) -
#8617 másik fpt még mindig nem elérhető... :( -
#8616 és még az sem :) -
#8615 azért az eredetinek jobb feelingje van :)
(viszont ár-teljesítményben a tdk győz ) -
#8614 szerintem meg tdk, philips, esetleg verbatim, talán maxell ^.^ -
#8613 egyáltalán nem :o -
#8612 gondolom www.animebolt.hu -
#8611 csak tessék csak tessék az anime dvd-ket, olcsóér az anime dvd!!! :DDD
(érd privben, és sry reklámért :]) -
FFX #8610 nagyon jó sorozat sztem -
#8609 Többek között ^.^ :) -
#8608 Az a sok silkroadozás^^:D -
#8607 THX a Ninja scroll az elsők között volt nálam... (az volt az elő utána a kenshin^^) -
#8606 ha tetszett ninja scroll, akkor ez is fog. :)
sőt, jobban! nekem már a kedvenceim között van, pedig alig láttam 1 hete ^^ -
#8605 Jó régen jártam már erre, gomen...^^ -
#8604 Lassan nekiállok megnézni a Basilisk-et...
Valaki látta már? Vélemény?
Érdemes megnézni? -
#8603 Váááá mit találtam!!! Mai-Otome 25-26 >> csekidáut náo Se nem ss se nem doremi, de nem túlságosan érdekel látnom kell :) -
#8602 az szép idő:) -
#8601 Én pl. a Rocko's Modern Life-ot másfél hónapig töltöttem mire lejött, de mivel más megoldás nem volt... De a friss anime-k torrentjei pikk-pakk lejönnek :) -
#8600 FAQ
KIbővítettem bár ajánlóval meg a torrent használatával. Ha valakinek van még valami javaslata, írja meg privátba, e-mailbe, keressen fel MSNen, vagy bánom is én, lényeg, h jusson el hozzám. :) -
#8599 ez lehet túl lassú, de azért ne add fel. ha ezt nem is, nagyon sok másik dolgot, gyorsan beszerezhetsz rajta. szal ha másra nem, arra jó volt, h megtanultál torrentet letölteni. :) -
#8598 lehet de nem várok hónapokat addigra találok más megoldást
-
#8597 Sajnos a full metal panichoz nem találtam feliratot, ezért most nekiálltam szinkronosan nézni(ez az első eset, hogy ezt csinálom). Szerencsére a vampire hunter d: bloodlusthoz találtam feliratot:)
Most kezdtem el tölteni a neon genesis evangeliont+2 filmjét.
-
#8596 türelmetlen vagy:D