72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
FFX #8395 Különben a Japánok a valódi életben is ilyen bénák, hogy hónapokig tart mire megfogják egymás kezét, csókólóznak? -
#8394 én az I"s mangával voltam így. nagyjából a manga fele szól csak arról, amiről sokszor egy egész történet. szal aki szereti a témát, olvassa el, nagyon aranyos történet, főleg h szegény főhős itt kicsit emberibben béna, mint szokott lenni :) -
#8393 :O -
#8392 most nézem bible black shint haggyá' má :D -
Prof William #8391 Én az Eien-ben néztem először nagyot, amikor 2-rész alatt történt meg az ami egy háremanimében 26-rész.(ismerkedés, vonzalomébredés, megmondjam-ne mondjam? megmondom!, beteljersülés.) + még ágyjelenet is volt. Döbbenés... Föleg hogy aztán jöt a többi rész. ÉS csak egyre jobb lett! -
#8390 :D
-
Prof William #8389 Ha a főhős kihasználja a helyzetet azt Hentai-nak hívják. :) -
#8388 vandred? -
#8387 Általában a főhős a legnagyobb pancser, a csajok mégis buknak rá :c -
#8386 bár idillikus :)
(főleg ha a főhős ki is használná a helyzetet) -
FFX #8385 meg kicsit irreális is ez a helyzet... -
Cat #8384 ahh, idegesítő amikor a fiura rá van kattanva mindenki, ő meg nem csinál semmit :) -
#8383 pl. love hina. tipikusan háremanime.
azaz nagyon sok lány, és 1 vagy 2 fiú van csak a történetben :) -
Cat #8382 mi az hogy "háremanime" ? -
#8381 jaaa, oks xD -
#8380 félreértessz, az oldaladon megvan. Tegnap meg ma nem találtam sehol
-
#8379 link -
#8378 jóvanakkor megy az oldalad a kedvencek közé :D
most vagy én vagyok figyelmetlen, vagy én, de sehol nem találtam -
#8377 már kijött tegnap.
oldalamon fent is van. ;)
manga13-2nd.atw.hu -
#8376 Fate 10.részét nem látta még vlaki torrenten??? Késik -
#8375 Én utalom a gót csajokat de a sorozat tetszik:P -
#8374 én imádom az igényes goth csajokat, szal nekem kész öröm nézni ezt a sorozattot :)
Magus: csak nézd az oldalam és ott mindig megtalálod a legújabb részeket ;) -
Prof William #8373
Nézd csak továb...
Nekem a Top 10-be bekerült ez a sorozat. Majd kommentáld az észrevételeidet... :) -
#8372 Na 8 részt megnéztem a Shuffle-ből, eddíg egy szimpla háremanime, de ahogy olvastam átmegy majd komoly drámába. Primulától miért ilyedtek meg a többiek(még az istenek meg a sötétség ura is)? Tuti valami armageddon varázslattal van felszerelkezve a kicsike:D
Kaede-n meg már most látszik, hogy nemsoká elpattan benne valami, oszt leossza a jónépet.... -
#8371 Hát nemtom. Újabban ez a gótikus stílus annyira nem jön be. A Samurai Champloo (sokkal) jobban tetszett! -
#8370 Csekkold le a Cowboy bebop movie-t (másfél órás remekmű) Azután pedig kezdj el mondjuk EVA-t nézni:) -
#8369 oh ezer koszonet, sehol sem talaltam meg rendesen es mar varom egy ideje ezt a orozatot -
#8368 no nem mintha sokat ertenek az animekhez, csak ugy kozbeszolnek szerenyen
sajat velemenyemet osztva, nekem az utolso anime ami bejott, az a cowboy
bebop volt, a sorozat...nem mindegyik resze, de volt par ami remekmu. :D -
#8367 Berserk chapter 270 Az Evil Geniustól Innen Torrent formájában letölthető. -
#8366 Megnéztem ezt a második részt ... Ennek a sorozatnak a hangulatát nagyon elkapták:) -
#8365 Jó sokáig tartott:) Már egy hete leadták TV-ben:D -
#8364 Ergo Proxy 02 -
#8363 még annyian sem mennének el rá.... -
Cat #8362 félreértesz: japánul kéne, magyar felirattal :) -
#8361 Bizony Magyarországon ez elég nagy hibának számít (fél ország nemtud angolul :p ) Pl: Galaxis útikalauzra elmentem mikor még csak feliratosan volt. Jó ha voltunk 5en a teremben (Miskolc) -
Cat #8360 bah, forumban irják: "A kópia egyetlen szépséghibája, hogy angol nyelvű (magyar felirattal)." -
Cat #8359 érdemes megnézni port.hu jobb alsó, "Premier előtt vetítik" dobozkáját. Fura. -
#8358 :DDDD -
#8357 Köszi még 1x ^^
Kicsit off, de ami még nagyon faja az a Prison Break. Remélem hamarosan hozzánk is elér :) -
#8356 Szerintem itt senki