72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#8435 szerintem ha most fejeznék be 5 rész alatt az nagyon erőltetett lenne... Van olyan Chevalier akiről még nem tudunk semmit... -
#8434 A Blood+-ról és is azt láttam, hogy 52 részes lesz, pedig sztem a sztorit erről a pontról (21. rész) lazán be lehetne fejezni 5 rész alatt. Mai-Otome meg tuti nem lesz több 26 résznél. Nem csak azért mert több helyen is ezt írják hanem mert a hátralevő 3 részben ezt is szépen le lehet zárni. A 23. rész sok kérdésre választ adott most már csaka visszavágás hiányzik.
Közben változattak az aoi-n. Most "az oldal jelenleg nem elérhető" szöveg van kinn... -
#8433 az még legalább normálisan hangzik... ;)
de ennyi erővel ha már itt tartunk a rejtélyek városa igazából Invasion -
#8432 Sztem nem lesz az több (Bár egyideje már nem nézem, megvárom a végét) De ha annyira beindult, akkor lehet ezután kapunk mégegy évadot (Ne adja az ég)
Blood+ 51 v. 52 részes lesz (előreláthatólag) -
Cat #8431 hát ha ez a hivatalos magyar cím... miért, a battlestar galactica (csillagközi romboló) se jobb... -
#8430 "Páncélba zárt szellem harmadik egész estés moziját"
azért ez a sor eléggé odabasz :D -
Cat #8429 http://www.sg.hu/cikkek/43394/akira_reszkess_neo_tokio -
Prof William #8428 A Blood+ -ról azt halottam 52-részes lessz.
A Mai Otomeben csak reménykedek hogy több lessz, mert egy tisztességes lezárást nehéz lenne a maradék részekbe besűríteni.
-
#8427 A Blood+-t abbahagytam... én nem tudom úgy nézni hogy egy héten lerágom a körmömet, a másikon meg kezdhetem előröl... szal szépem megnézem az egészet egybe ;)
-
#8426 Mai Otome:
A mai résszel végleg kiderült, h ez a sorozat sokkal hosszabb lesz mint 26 rész. Jómagam úgy 50re tippelem, de min. 35-re. :)
Blood+:
Ebben is kételkedek, hogy csak 26 részes legyen. Túl sok ismeretlen szereplő jöt be az utolsó 3 részben... -
#8425 április 5.én jön az AniDB szerint link -
#8424 Én sem tudok többet nálad :( -
#8423 Nem tudja valaki hogy mi van a Hellsing OAV-val? Már elég régen kijött az első rész, másodikról pedig semmi hír(persze lehet csak az én figyelmemet kerülte el). Vagy esetleg valami info, hogy milyen gyakorisággal fog megjelenni? -
#8422 eddig nem is tudtam róla, de ma véletlenül ráakadtam erre a gyöngyszemre.
blood+ manga ^_^
link -
#8421 Szerintem mindenkinek... :(
Néhány láma miatt szívunk mindannyian.
És írtam... -
#8420 Mentsük meg az Aoi Anime-ot topic az AnimeAddicts-on. Ha esetleg tudtok hasonló kezdeményezésről írjatok, bárhova szívesen írok... mert már nagyon hiányzik az oldal. -
#8419 jam. bennük az a jó, h speed-subberek, és még a minőség is jó. szal szerintem jelenleg ők a legjobbak a csapatok között. szépet és jót csinálnak gyorsan :)
(talán eddig 1 naruto rész volt csak ami nem volt olyan jó minőségű képileg mint a többi, de az is a raw szolgáltató miatt volt. ha jól tom l33t-rawsot használnak) -
#8418 én eddig is ha tehettem Dattebayo-t néztem , gyorsan és jól dolgoznak -
#8417 az oroszok ha már másban nem is, legalább ebben az egyben jók :) -
#8416 Az oroszok (dattebayo) nem hiszem hogy kifognak:) -
#8415 Itt lehet róla pl olvasni. -
#8414 Nem lesz több Lunar Bleach... Mondjuk én amúgy is Dattebayót néztem az utóbbi időben de azért kár érte :S.
Hogy miért?
Mert amcsiban hivatalosan is lelicenszelték a Bleachet és ezért pár csapat kiszállt a feliratozásból.
R.I.P -
#8413 :(
Kár állandó látogatója voltam...
írok nekik... -
#8412 akkor fingom sincs, h mi a címe xD -
#8411 Írtam erre a címre, de a mailer-daemon válaszolt Hikari helyett... -
#8410 Naruto-t úgyszintén nem nézem, úgyhogy ahhoz sem tudom hasonlítani.
Idáig a legjobb olyan sorozat, ami meglehetősen maratoni volt, és mégsem esett a színvonala az a Hajime no Ippo volt, a maga 76 részével, és hasonló elvárásaim vannak a Monster-rel kapcsolatban is, amiben ugyan még csak a 10. résznél tartok, de idáig tökéletesen illeszkedik a mangához.
Hasonló, de rövidebb eresztés a GTO (43 rész).
Ebből látszik, hogy vannak azért pozitív példák is. -
#8409 Bleach: ez nem csak ennél a sorozatnál van így. animéknél elmúlt az az idő amikor befejezik a sorozatot egy időre ha elfogyott a történet. túl sok pénz esne ki. de amúgy bleach filler epizódok közel sem olyan rosszak mint amik narutoban voltak. :)
Aoi Anime: a helyes cím szerintem: [email protected] -
#8408 Akkor ugyanaz a történet, mint a Kenshin-nél. Ezzel lehet meggyilkolni egy jó sorozatot végképp -- bár a Bleach-ből nem láttam egy részt sem. Ahelyett, hogy azt mondanák, hogy vége az első szezonnak, és fél év múlva kezdünk egy újat.
Aoi: OK, küldök levelet, de hova? -
#8407 itt is az van, ami hamarosan véget ér a narutoban. majdnem beérték a mangát, így húzni kell az időt. sztem 20-30 rész min lesz ami nem kapcsolódik a fő történetszálhoz... -
#8406 bátorító e-maileket kéne írni az aoi anime szerkesztőinek, hogy a többség azokból áll aki szereti az oldalt. -
#8405 Bleach 72:
Kezdem baromira unni ezt a sok Fillert.... Most akkor meg 20 részen keresztül ez fog menni?? mert baromira nem vágom, hogy ez hogy köthető majd a Manga történéseihez ami viszont írtózatosan jó.... -
#8404 Épp most akartammegkérdezni mi lelte az aoi anime-ot, mikor itt is a válasz.
Kár...
Nekem nagyon fog hiányozni az oldal. És remélem, hogy hamarosan ismét meg jön a kedv a folytatáshoz. Kár lenne abbahagyni. Nagyon jó kis oldal. -
Prof William #8403 Szomorú...
Ma az Aoianime oldalára menve ezt olvastam...
Az oldal bizonytalan ideig nem üzemel.
A szerkesztőség úgy érzi, hogy bár rengeteg időt és energiát (talán túl sokat is) fektet az oldal fejlesztésébe (annak ellenére is, hogy nekünk ebből semmiféle anyagi vagy egyéb hasznunk nem származik), a visszajelzés sajnos nagyon sok esetben elégedetlen, rosszindulatú, primitív, sértő, és korlátolt megnyilvánulásokból áll.
Ez elszomorító, és elveszi a kedvünket attól, hogy tovább csináljuk, ezért határozatlan időre elment a kedvünk az egésztől.
-
#8402 ergo proxy 03 és bleach 72 kint van. link -
#8401 az biztos :D -
#8400 Szerintem azért ott is erősen rostálják a nagyját:D -
#8399 japánban a nyílvános csókolozás tudtommal még mindig nem valami elterjedt dolog (szemérmes dolog), de amúgy minden úgy megy ott is mint itt, csak itt nem csinálnak képregényt minden szerencsétlenből :D -
#8398 szinte biztos lehetsz benne, h RAW :) -
#8397 Úgy látom Ergo Proxy 3. rész már van pl. isohunt.com -on (torrent) -
#8396 nem hiszem , de vannak ilyen emberek , nem csak japánok :)) ... mellesleg "filmvásznon" jobban kidolgozható és látványosabb egy ilyen ember "élete"