72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Bucser
    szerintem ha most fejeznék be 5 rész alatt az nagyon erőltetett lenne... Van olyan Chevalier akiről még nem tudunk semmit...
  • madfist
    A Blood+-ról és is azt láttam, hogy 52 részes lesz, pedig sztem a sztorit erről a pontról (21. rész) lazán be lehetne fejezni 5 rész alatt. Mai-Otome meg tuti nem lesz több 26 résznél. Nem csak azért mert több helyen is ezt írják hanem mert a hátralevő 3 részben ezt is szépen le lehet zárni. A 23. rész sok kérdésre választ adott most már csaka visszavágás hiányzik.

Közben változattak az aoi-n. Most "az oldal jelenleg nem elérhető" szöveg van kinn...
  • Sadun Tryst
    az még legalább normálisan hangzik... ;)
    de ennyi erővel ha már itt tartunk a rejtélyek városa igazából Invasion
  • Ottto
    Sztem nem lesz az több (Bár egyideje már nem nézem, megvárom a végét) De ha annyira beindult, akkor lehet ezután kapunk mégegy évadot (Ne adja az ég)
    Blood+ 51 v. 52 részes lesz (előreláthatólag)
  • Cat #8431
    hát ha ez a hivatalos magyar cím... miért, a battlestar galactica (csillagközi romboló) se jobb...
  • Sadun Tryst
    "Páncélba zárt szellem harmadik egész estés moziját"
    azért ez a sor eléggé odabasz :D
  • Cat #8429
    http://www.sg.hu/cikkek/43394/akira_reszkess_neo_tokio
  • Prof William
    A Blood+ -ról azt halottam 52-részes lessz.

A Mai Otomeben csak reménykedek hogy több lessz, mert egy tisztességes lezárást nehéz lenne a maradék részekbe besűríteni.

• Jagi
    A Blood+-t abbahagytam... én nem tudom úgy nézni hogy egy héten lerágom a körmömet, a másikon meg kezdhetem előröl... szal szépem megnézem az egészet egybe ;)
  • Sadun Tryst
    Mai Otome:
    A mai résszel végleg kiderült, h ez a sorozat sokkal hosszabb lesz mint 26 rész. Jómagam úgy 50re tippelem, de min. 35-re. :)

Blood+:
    Ebben is kételkedek, hogy csak 26 részes legyen. Túl sok ismeretlen szereplő jöt be az utolsó 3 részben...
  • madfist
    április 5.én jön az AniDB szerint link
  • Dying Soul
    Én sem tudok többet nálad :(
  • Factor_007
    Nem tudja valaki hogy mi van a Hellsing OAV-val? Már elég régen kijött az első rész, másodikról pedig semmi hír(persze lehet csak az én figyelmemet kerülte el). Vagy esetleg valami info, hogy milyen gyakorisággal fog megjelenni?
  • Sadun Tryst
    eddig nem is tudtam róla, de ma véletlenül ráakadtam erre a gyöngyszemre.
    blood+ manga ^_^
    link
  • Jagi
    Szerintem mindenkinek... :(
    Néhány láma miatt szívunk mindannyian.

És írtam...
  • madfist
    Mentsük meg az Aoi Anime-ot topic az AnimeAddicts-on. Ha esetleg tudtok hasonló kezdeményezésről írjatok, bárhova szívesen írok... mert már nagyon hiányzik az oldal.
  • Sadun Tryst
    jam. bennük az a jó, h speed-subberek, és még a minőség is jó. szal szerintem jelenleg ők a legjobbak a csapatok között. szépet és jót csinálnak gyorsan :)
    (talán eddig 1 naruto rész volt csak ami nem volt olyan jó minőségű képileg mint a többi, de az is a raw szolgáltató miatt volt. ha jól tom l33t-rawsot használnak)
  • BEAST #8418
    én eddig is ha tehettem Dattebayo-t néztem , gyorsan és jól dolgoznak
  • Sadun Tryst
    az oroszok ha már másban nem is, legalább ebben az egyben jók :)
  • Bucser
    Az oroszok (dattebayo) nem hiszem hogy kifognak:)
  • Adam5
    Itt lehet róla pl olvasni.
  • Adam5
    Nem lesz több Lunar Bleach... Mondjuk én amúgy is Dattebayót néztem az utóbbi időben de azért kár érte :S.

Hogy miért?
    Mert amcsiban hivatalosan is lelicenszelték a Bleachet és ezért pár csapat kiszállt a feliratozásból.

R.I.P
  • Jagi
    :(
    Kár állandó látogatója voltam...
    írok nekik...
  • Sadun Tryst
    akkor fingom sincs, h mi a címe xD
  • via_mala
    Írtam erre a címre, de a mailer-daemon válaszolt Hikari helyett...
  • via_mala
    Naruto-t úgyszintén nem nézem, úgyhogy ahhoz sem tudom hasonlítani.
    Idáig a legjobb olyan sorozat, ami meglehetősen maratoni volt, és mégsem esett a színvonala az a Hajime no Ippo volt, a maga 76 részével, és hasonló elvárásaim vannak a Monster-rel kapcsolatban is, amiben ugyan még csak a 10. résznél tartok, de idáig tökéletesen illeszkedik a mangához.
    Hasonló, de rövidebb eresztés a GTO (43 rész).

Ebből látszik, hogy vannak azért pozitív példák is.
  • Sadun Tryst
    Bleach: ez nem csak ennél a sorozatnál van így. animéknél elmúlt az az idő amikor befejezik a sorozatot egy időre ha elfogyott a történet. túl sok pénz esne ki. de amúgy bleach filler epizódok közel sem olyan rosszak mint amik narutoban voltak. :)

Aoi Anime: a helyes cím szerintem: [email protected]
  • via_mala
    Akkor ugyanaz a történet, mint a Kenshin-nél. Ezzel lehet meggyilkolni egy jó sorozatot végképp -- bár a Bleach-ből nem láttam egy részt sem. Ahelyett, hogy azt mondanák, hogy vége az első szezonnak, és fél év múlva kezdünk egy újat.

Aoi: OK, küldök levelet, de hova?
  • Sadun Tryst
    itt is az van, ami hamarosan véget ér a narutoban. majdnem beérték a mangát, így húzni kell az időt. sztem 20-30 rész min lesz ami nem kapcsolódik a fő történetszálhoz...
  • Sadun Tryst
    bátorító e-maileket kéne írni az aoi anime szerkesztőinek, hogy a többség azokból áll aki szereti az oldalt.
  • Bucser
    Bleach 72:

Kezdem baromira unni ezt a sok Fillert.... Most akkor meg 20 részen keresztül ez fog menni?? mert baromira nem vágom, hogy ez hogy köthető majd a Manga történéseihez ami viszont írtózatosan jó....
  • madfist
    Épp most akartammegkérdezni mi lelte az aoi anime-ot, mikor itt is a válasz.
    Kár...
    Nekem nagyon fog hiányozni az oldal. És remélem, hogy hamarosan ismét meg jön a kedv a folytatáshoz. Kár lenne abbahagyni. Nagyon jó kis oldal.
  • Prof William
    Szomorú...

Ma az Aoianime oldalára menve ezt olvastam...

Az oldal bizonytalan ideig nem üzemel.

A szerkesztőség úgy érzi, hogy bár rengeteg időt és energiát (talán túl sokat is) fektet az oldal fejlesztésébe (annak ellenére is, hogy nekünk ebből semmiféle anyagi vagy egyéb hasznunk nem származik), a visszajelzés sajnos nagyon sok esetben elégedetlen, rosszindulatú, primitív, sértő, és korlátolt megnyilvánulásokból áll.
    Ez elszomorító, és elveszi a kedvünket attól, hogy tovább csináljuk, ezért határozatlan időre elment a kedvünk az egésztől.
  • Sadun Tryst
    ergo proxy 03 és bleach 72 kint van. link
  • Sadun Tryst
    az biztos :D
  • Bucser
    Szerintem azért ott is erősen rostálják a nagyját:D
  • Sadun Tryst
    japánban a nyílvános csókolozás tudtommal még mindig nem valami elterjedt dolog (szemérmes dolog), de amúgy minden úgy megy ott is mint itt, csak itt nem csinálnak képregényt minden szerencsétlenből :D
  • Sadun Tryst
    szinte biztos lehetsz benne, h RAW :)
  • Rigley
    Úgy látom Ergo Proxy 3. rész már van pl. isohunt.com -on (torrent)
  • BEAST #8396
    nem hiszem , de vannak ilyen emberek , nem csak japánok :)) ... mellesleg "filmvásznon" jobban kidolgozható és látványosabb egy ilyen ember "élete"