72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#8595 kösz mindent de nekem ez túl lassú -
#8594 ezt a programot letöltöd, majd feltelepíted.
aztán amit adtam előzőleg linket, azt letöltöd még megnyitod a bittorent programmal. ezek után csak ki kell választanod a helyed, h hová akarod menteni a digimont, és ki kell várnod, míg leér. :)
u.i.: torrent-et be kell rakni a faq-ba. -
#8593 sajnos nem tom hogy kell torrenttel tölteni:( -
#8592 sztem erről a torrentről elég hamar lejönne a digimon frontier vagy mi... igaz a fájl is elég nagy (8 GB) -
#8591 új bleach manga fejezet kint van és innen el is érhető :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bazd! durva lesz a következő rész, főleg h valami nagyon nézett a többi vizard. :) -
Inquisitor #8590 "Usteam megszünt. rest in peace már elég régóta."
:)
Csak ma va elseje, ezt eltévesztetted ... -
#8589 Hi all!
School Rumblehoz keresek magyar felirato.Tud vki olyan helyet mondani ahonnan leszedhete?addictson néztem.Nincs. -
#8588 Bleach
Nem hiném, hogy visszaemlékezés lesz, mert Rukia azt mondta, h kemény harc vár rájuk. Szerintem csak nagyjából levezetik ezt a Baounto részeket, ami tényleg nem lenne rossz... Ezek az elba*szott vámpírok már mindenhol ott vannak (Gantzban is vannak).
Karin
Aham. :( Akkor drukkoljunk egy második szezonért! ^^ -
#8587 karin 24 részes (Most szedem a 19est)
Nem kell ennyire aggódni. Hány olyan anime volt amit az utolsó két részben lett befejezve, vagy nem volt teljes a vége? Nemegy. Mégis jók voltak, mert az előző részekből tudtunk rá utalni mégis mit meg miért. Inkább csak hirtelen jött, de nem teljesen váratlanul. 24 részes lesz az, persze folytatás várható (Talán jó is lenne. Karin rulz!) -
#8586 NA mibe mibe hogy visszaemlékezés lesz hogy mit tudtunk meg eddig??? Na ki mit gondol??? -
#8585 Bleach
nya. megnéztem ezt az 1 órás speciált. a megrajzolás szvsz csak 1 helyen volt borzasztó, és az akkor volt, mikor zaraki visszaemlékezet. (brutális feje van ott)
a harc viszont az elején szvsz elég jó volt. az animáció gyors volt, szép volt és nem voltak benne fura testek és fejek.
persze azért azt el kell mondani, ha erről szólna main plotban a bleach, nem nézném...
ja meg info annak aki esetleg nem nézte végig ezt a részt, a köv rész is special lesz, és 2 órás! -
#8584 igaz még kb 7 rész vissza van karinból, de én ennél a sorozatnál is úgy érzem, h nem fog ez beleférni 26 részbe. :)
így van 2 szezon lesz, vagy pedig 50 részes lesz ez a sorozat is. ^^ (nagyon nem bánnám ha tényleg 50 részes lenne) -
#8583 "szal ha az ftp címet megkaptátok, akkor mást is kapnátok. ergo nincs olyan ftp cím amiről tudunk, és még digimon is van rajta." -
#8582 és msn-en elmondaná valaki ott nem tudja meg más [email protected]
-
#8581 nem sajnáljuk a dolgokat, csak nem akarjuk, h megint baj legyen, így nem akarjuk kiadni az infokat, minden jött-mentnek. szal ha az ftp címet megkaptátok, akkor mást is kapnátok. ergo nincs olyan ftp cím amiről tudunk, és még digimon is van rajta... :) -
#8580 na és valami mást amit nem sajnáltok? ahol fent van a digimon frontires meg ilyenek -
#8579 ok felfogtam
-
#8578 nahát xD -
#8577 már én is küldtem:) -
#8576 berlinboy6329 & Carfanatic: privátok mentek -
#8575 az usteam létezik
-
#8574 Jaja,én is de a legtöbbje amit le akarok szedni(általában mindig a teljes sorozatot szedem le ami 1 torrentben van összeszedve)és azok legtöbbje atom lasúú.FTP is azért kellene mert ott biztos h lejön és max sávszél. -
#8573 /shrug
én torrentről szedem a dolgokat -
#8572 itt a keresőbe beírva az "fdtp" szót kiadott 1 pár HSZ-t és sok helyen láttam, hogy "az ftp".Melyik az az ftp?Mi a címe? -
#8571 Usteam megszünt. rest in peace már elég régóta. -
#8570 Usteam? Én úgy tom h már tavaly megszünt.Most mi van? -
#8569 Tud valaki animés ftp-t mondani a usteam-met már használom de van egy pár dolog ami nincs ott
elöre is kösz -
#8568 nem csak erre. hanem arra is, hogy ha pl. van 1 sorozat amivel pl. szívesen foglalkoznál, akkor azt is nyugotan vezetheted, senkinek nem fog fájni. :)
szal ha akarsz segíteni, akkor a segítséget szívesen fogadom. ^^ -
#8567 Nem tudjátok, hogy van-e a full metal panichoz felira, és ha van hol, mert az animeaddicton csak szinkront találtam, a magyarul beszélő animokat meg nem kifejezetten kedvelem:D -
#8566 mod?! pl. ha hamarabb észreveszek egy torrentet akkor feltolhatom? ilyenekre gondolsz? mert akkor elgondolkodom :) -
#8565 no problem ;)
regben semmi :D
max annyi, h ha akarsz kommentelni, akkor nem kell mindig beírnod e-mailed és neved. meg ha akarsz segíteni az oldal frissítésében (plusz sorozatok, stb), akkor kapsz modi jogot. :) -
#8564 zsír! köszke! A regisztrálásban mi a poén egyébként? -
#8563 Már nem aktuális a link és az oldal.
A Torrent @ Manga13 elköltözött erre a címre. -
#8562 Manga13 RSS:
Úgy tűnik még plugin sem kellett, mert a Wordpress alapban támogatta, csak az adot skin nem. De a skint módosítottam, és a belépés és egyéb menüknél már megtalálható a Hírek RSS formában menüpont. :)
Manga13 on RSS -
#8561 elvielg valami pluginnel megoldható. szóval utánanézek. :)
(úgy örülök, h azért van valami érdeklődés :D) -
#8560 elolvasam a faq-t, de most nezem, hogy Wolf's Rainbol van OAV meg TV is. Mi a kulonbesg koztuk? az OVA (ez OAV nem?) az 20 perces a TV fel oras, akkor az egyikbol csak siman tobb resz van? -
#8559 Lenne egy felvetésem, de mivel nem értek hozzá... Nagyon nagy macera lenne a mangaXIII-hoz csinálni egy RSSfeed-et? Mert már egész kezdek hozzászokni... -
#8558 énis végignéztem , nem akartam abban a tudatban élni hogy lehet történt valami izgalmas is vagy kiderült valami amiről lemaradtam volna xD -
#8557 T meg tudtad nézni?? akkor minden tiszteletem a tied:D -
FFX #8556 Hát ezt a részt elég nyögvenyelősen néztem meg :/