72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Bucser
    TAlán Blood - The last Vampire

De az nem ennyire elborult...
  • Krezga
    Hát, ja a Hellsing elég egyedi:D
  • Bucser
    HA elfen lied tetszett akkor Ergo Proxy neked való bár ez hetente jön ki egy újabb episode-al. Hellsinghez hasonlót nem tudok mondani neked:)
  • Bucser
    Csak egy egyszerű kérdés.. a másik csapat droppolta volna a Proxy-t? Vagy miért másikat tettél ki folytatásnak? Még egy apróság a Subber csapat oldalának címét is betennéd a link mellé?
  • Krezga
    hali!
    Most néztem meg a Hellsinget, már régebben az Elfen Liedet, és valami ezekhez hasonló animot keresek.
    Most a Full Metal Panicot töltöm, és Dragon Ballt nézek:D
  • Sadun Tryst
    via_mala: oks, köszi ;)

mindneki: ergo proxy 04
  • via_mala
    pozitív
  • Sadun Tryst
    a másik ftp-n most megy a kb 1 hetes leállás? mert nem todum már napok óta elérni... :(
  • Bucser
    én most ezt megnéztem de valami kegyetlen:D Szétröhögtem az agyamat:) Nem bleach de kurva jó:D még mindig jobb mint ha mondjuk egész részben a mod soulok veszekedését kellene nézni:D az túllépné az ingerküszöbömet:D
  • BEAST #8466
    még szerencse hogy a "tésztagyártás ninja módra" rész óra nem nézem , majd szóljatok ha végeztek a filler részekkel :D
  • Sadun Tryst
    jah. :D
    de legalább 2-3 hét és itt vannak az új részek ^^
  • FFX
    hát a narutoba azért kicsit tulzásba vitték a filler epizódokat XD
  • Sadun Tryst
    :)

ez a történet nincs benne a mangában, szal tessék elnézni a sorozatnak a dolgot. most a bleach azt a korszakát éli, amit most nő ki a naruto.
    filler epizódok. :D
  • FFX
    én nem néztem ilyen meg ilyen körültekintően csak húztam le mint az állat XD (annak ellenére,hogy most szerintem kissé el van laposodva a sztori)
  • Sadun Tryst
    pedig a fájl kiterjesztése is not73 :)
    és a jelzés a torrenten is yhtb (ami a dattebayonak a másik verziója, mikor fake részeket csinálnak :D)
  • FFX
    de nagyon jópofa kis fake. aki valami érdekességet akar látni az nyugodtan szedje le :D
  • FFX
    lál én meg már leszedtem délelött és nagyban örültem neki :S
  • BEAST #8458
  • Sadun Tryst
    ezen a héten nincs bleach. szal ami dattebayo oldalon van 73as jelzéssel, fake. :)
  • Tyrant
    Hello mindenki!
    Emlékeztek a Starship Troopers animációs verziójára? Régen ment a tv2-őn, de már sajna nem megy. Ez nincs valakinek? vagy tudtok e mondani olyan oldalt ahonnan le lehetne tölteni, az se baj ha fizetős. persze itt nem a dvdfutárra gondolok például. Szóval ha valakinek megvan az dobjon már egy mailt a: [email protected] és megegyezünk. Elöre is köszönöm
    Uninspired
  • Jagi
    :)
  • Sadun Tryst
    ja. és tök jó új designnel :)
    hurray! ^^
  • Prof William
    Jeee!
  • madfist
    Bár aki érintett volt az már biztos tudja, de azért közlöm a jóhírt aoi anime is back.
  • Sadun Tryst
    csak private blue :)
    de sztem a manga pont arról szól, h amit nem raktak be az animében, az a mangában teljesen benne van, mindeféle határok nélkül. :)
    pl. mai otome mangában szegény "mashiro-chan"-on szoktam nevetni, h a csajok h szivatják folyton :D (BDSM Nao-tól, stb...)
  • Prof William
    Ja egy közepes csata a Orphanookkal is lazán elmenne a Privát gold késő esti 18+ os műsorába. :)
  • Bucser
    mediakurvulásra ondoltam (fan service mégnagyobb mellek etc:)
  • Sadun Tryst
    csak kicsit erotikusabb a megszokottnál. :)
    lineklék képet a többieknek, de az már 18as karika lenne.
  • Ahhoj
    ha nagyon nem fér bele a topikba, akkor ezer bocsánatot kérek, és plz del ezt a post-ot
    egyébként meg ha vkit érdekelnek anime-k dvd formátumban, az privi rám .)
  • Seth
    Takumi ?? Mármint Mai öccse?? Az meg hogy jön össze? ezt el kell olvasnom
  • Bucser
    Magyarul a Hime meg Otome manga totál el van kurvulva
  • Sadun Tryst
    most mi a bajod a mangával? :D
    tele van fanservicel. pont azzal amiből a legtöbb kell. a megrajzolás szemet gyönyörkodtető. kell még több? ja. több rész :D
    szal aki szereti a hime témát, olvassa ;)
  • Prof William
    Csak a Mai Otome mangának nem sok köze van a sorozathoz.
    Emlékszem a Mai Hime mangán is mennyit röhögtem.
    Csak pár kisebb változás...
    - Takumi a totális főgonosz...
    - A Himék nyilvánosok, van fan clubbjuk stb....
    - A Fuukán külön Anti-Hime vadászcsoprtok működnek.
    - Mindenkiről leszakad a ruha minden második percben...
    - Mai mellei itt már rekordot döntenek. Akane duzzog hogy nem nagyok a mellei közben meg... de!
    - Kicsit nagy a csápszörnyök előfordulási aránya...

Szóval LOL.
  • Sadun Tryst
    váááá! adjatok 1 címet, elküldüm magam postán és vérfürdőt rendezek!
    no de sebaj. mai otome manga hosszabb lesz, szal nem maradok adag nélkül még 1 jó ideig. xD

blood+ *nagy kő esik le a szívéről*

trinity blood: ha ilyen hamar megnézted, akkor tényleg nem lehet rossz. szal már várom is. :)
  • madfist
    Bocsi és nézd is meg. Egész ötlet, meg a sztori is nagyon jó, csak... Egyébként én 2 nap végignéztem, úgy hogy a 2. napon néztem meg 20 részt egymás után, szal izgi meg minden, csak...
  • Ottto
    A Mai Otome 26 részes lesz tehát küldheted a készítőknek az atomot (Üzenem nekik hogy kár volt az Otomebe belekezdeni, főleg hogy semmiféle összekötő szál nincs a két sorozat között!)
    A Blood+ pedig 52 részes lesz, emiatt nem kell aggódni. Egy ilyen jó történetet nem is szabad elsietni. (Syberian Express pl rohadthangulatos rész volt. (Nemtom miért jutott ez most eszembe :j ))
  • Sadun Tryst
    ha mai otome 26 részes lesz, akkor levélbombát küldök valahová. mondjuk ez igaz a blood+ -ra is :D

trinity blood-tól meg ne tessék elvennni a kedvem, mert basilisk mellett az van soron :)
  • zsellerm
    Meg nem lenne idő kidolgozni az újságíró srác szálát sem... Amikor a 15. full róla szólt, akkor kezdtem vakarni a fejem, hogy nem biztos hogy csak 26 részre szól az a menetjegy. Persze ha marad a színvonal, nem kívánom én a korai befejezést :)
  • Prof William
    Halottam némi pletykát miszerint az Otome 25 vagy 26 része, esetleg mindkettő egy órás lessz. Így már kellemesebb lezárás lehetne...
  • madfist
    Ez igaz, de ettől még nem lennék meglepve, ha ilyen gorombán lenne vége. Nem ez lenne az első sorozat, aminek elsietik, elharapják, elrontják a végét. (*sóhaj* szegény trinity blood)