72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Carfanatic
    Tudom itt kicsit nagyobb igényű emberek vannak de a tud valaki valamit a dragon ball gd-ről?
  • Carfanatic
    Hi tud valaki mondani ahonan tudok fullmetal alchemist ből és a gundam ből részeket letölteni ingyen jó minőségben?
    Előre is kösz
  • Ottto
    Shuffle, Spoiler:
    Mikor a penge végighasította a szeme felett ott én is megrezzentém. Abban a pillanatban nem is értettem, hogy Rin hogy bírja ezek után is elviselni Kaedet. Aztán végülis világossá vált....
  • Prof William
    Beírom ide is mert még hatás alatt vagyok...
    Shuffle 18-19...
    Gyilkos!

Ahogy

Spoiler
    Kaede éveken át gyűlölte Rin-t + az a késes trükk a lépcsőnél... kegyetlen...
  • Bucser
    217 Bleach manga kint van és ZSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍRRRRRRRRRRRRRR:)

Csak egy idézet a végéről amit lehetett már sejteni korábbról SPOILER

"Long time no see"

Aki elolvassa tudni fogja miről van szó:)
  • Jagi
    Pfúúúú ezt én is olvastam, nagyon bejön a story asszem megnézem . JAPÓ!!!
  • CSOCSO
    :D en is
  • Sadun Tryst
    jam, a listán fent van
    blue gender után valszeg meg is nézem, azt jöhet a gundam victory :)
  • Ottto
    EZT tessék megnézni! Mikor Aoin megláttam, rögtön tudtam hol kell keresni(!!!) El se hiszem, hogy végül végig subbolták. Fél évet vártam erre!!! Szép (hát szerelmi) történet, látványos, érdekes harcokkal, (k*rva) hangulatos zenékkel, tehát mindenképp ajánlott
    A jelszó pedig: NINDZSÁ!!!44
  • Bucser
    érdemes előtte szerintem Death and rebirt (mármint end of eva előtt) én legalább is úgy néztem:)
  • InfectedMann
    megnéztem a Battleg Angel Alita-t meg a Hellsinget :) mind2 nagyon bejött...
    köv. sorozat a Neon Genesis Evangelion lesz :P :) aztán az End of EVA movie...
  • Jagi
    Az 100 :DDD
  • Gábor
    Tuti, hogy a japók nem 100-as népség! :)
  • BEAST #8302

de utálom a részeket amiben ő is szerepel :D
  • CSOCSO
    bwahahahaha
  • Sadun Tryst
    sztem az első képen mindneki király, főleg Kon. :)
    de a 3. kép mindent visz :D
  • Bucser
    Az első képen Komamura a másodikon pedig Hitsugaya nagyon ott van!
  • Sadun Tryst
    úgy éreztem, hogy ha ezeket nem osztom meg mindenkivel, akkor az kibaszás lenne. :)

BLEACH KÉP 01
    BLEACH KÉP 02
    BLEACH KÉP 03
  • Sadun Tryst
    nemtom miez, de gundam fanokat lehet érdekli, így kiaraktam: gundam seed destiny final plus 01
  • Malakai
    Én is éppen azon vagyok, mert nemrég néztem meg az animeot és hát, nah, a vége, na mind1, amúgy addig rettenetesen tetszett... :P
  • Ottto
    Az i-re pontot? Pont hogy nyitva hagyott sokmindent. Mai napig zavar, hogy nem tudom pontosan mi történt a végén. Ha több időm lenne már rég a mangát olvasnám....
  • Bucser
    JA jó hosszú pont.. már szinte vessző:D

Egyébként elkezdtem nézni a Memoirs of a Geisha... Hatalmas zavaró tényező van benne ami böki a szemem kegyetlenül... ANGOLUL BESZÉLNEK JAPÁN AKCENTUSSAL!!!!

Miért nem lehetett japánul hagyni az egészet??? És nem szinkronizált mert ha figyeled a szájukat angolt beszélnek a színészek... Ez nagyon zavar:( Olyan jó lett volna japánul hallgatni... Abszolút nem illik ez a tört angol a környezetbe...
  • via_mala
    Hát az i-re messze nem teszi fel a pontot, azt csak a manga végzi el.
    Szóval kezdd el nézni a mangát, és kapaszkodj!
  • Ahhoj
    jé most látom milyen szép új logó van :]

amúgy mostanában pótoltam be két súlyos lemaradást: Those Who Hunt Elves, és Vandred (S1, S2)... Hát aki nevetni akar, annak mindenképpen ajánlom ezeket :DD
  • InfectedMann
    köszi a tippeket ;)
  • Sadun Tryst
    :)

ha már fullmetal, akkor inkább alchemist, azzal jobban jársz ^^
    battle angel alitából pedig nehohgy kihagyd a mangát. nagyon ott van.
  • InfectedMann
    Végignéztem a Berserk-et...az utolsó 2 rész nagyon érdekes volt... de feltette az i -re a pontot... nagyon nagyon nagyon tetszett ez az Anime... köv. az a Battle Angel Alita lesz aztán pedig a hellsing sorozat :P :) aztán majd meglátom... talán a Full Metal Panic vagy a Neon Genesis Evangelion... nemtom még :)
  • Bucser
    Bleach 70 dattebayotol és Bleach ch 216LQ manga megérkezett Bleach7.com -on.

Happy downloading:)
  • Prof William
    Ha tetszett olvasd el a Mangáját is! Sokkal részletesebb és jobb! Telejsen az elejétől, Gats születsésétől kezdi, és a sorozat vége után is fojtatja....
  • InfectedMann
    áhhh ááááh ááááhh
    ez a Berserk ez valami nagyon király... az Elfen Lied is nagyon bejött az emberi kegyetlenség bemutatása miatt, de a Berserk felülűbereli, de nem is egyszerűen...
    most tartok a 15. résznél... de lehet, hogy ma még megnézek egy párat :)
    aztán nem is tudom mivel folytassam majd...
  • Jagi
    Teljesen más az angol ritmusa és hanghordozása, mint a japáné. Az indulatok is sokkal erőteljesebbek, többek között ezért kedvelem annyira.

A jenkik meg ráerőltetik a szinkronra a saját mentalitásukat ami néha igen gáz.

"még a simma hümmögéseknek is iszonyat fontos jellentése volt." Na ja és ezeket természetesen elfelejtik. Kik csinálják ezeket a szinkronokat? Miért nem hozzáértők. Visznylag amatőr, laikus is simán levágja, hogy valami nem stimmel...
  • Inquisitor
    Viszont az angol szinkronokban iszonyat gyengén szoktak szerepelni a színészek (néhány kivételtől eltekintve), a hanghordozásukban a tizedéd nem közvetítik annak, amit az eredeti japán hangok próbálnak átadni. A Habane Renmei-ben pl. még a simma hümmögéseknek is iszonyat fontos jellentése volt.
  • Inquisitor
    "már csak azért is mert a japánok által használt angolt sok helyen jap-englishnek vagy minek hívják a sok szó végi toldó hang miatt. pl. adam-et, adamu-nak ejtik és írják is romanjiban."
    Kicsit bonyolultabb. Ugyebár nincs egyértelműen különbség náluk az R/L a V/B és még pár hangnál. Ergo kevesebb hangból kéne kigazdálkodniuk az angolhoz szükségeseket. Hát így sikerül nekik. Anno egy Sony küldötségről egy magyar cégnél csak este 6 körül jöttek rá, hogy egésznap angolul (próbáltak) beszélni hozzájuk :)
    A szó végén meg csak bizonyos hangzók után ejtik az U-t szerintem.
  • Jagi
    Ja, az angol a kiejtésre visszatérve a Hack-ben visznylag jól nyomatják... ott is van 1-2 furcsán kiejtett szó, de elmegy
  • Jagi
    ja :DD
  • Bucser
    "Ilyen kis helyen értelmetlen így kirántani a kardot..."
  • Jagi
    Ja a banner meg kitály lett felőlem is mehet. (na nem mintha számítana a véleményem : DD)
  • Jagi
    Kitano egy másik mágus : ))) nagyon tetszenek a filmjei, a Zatoichi meg kolosszális! A kedvenc jelenetem, a kocsmában van a következő mondat előtt:
    "Ilyen helyzetben értelmetlen így kardot rántani..." (vagy ilyesmi)
  • Sadun Tryst
    zatoichi szinte alapmű (nem is, legyen alapmű ^^), a gés meg 1 órája töltöm :)
    sokanmondták h faja, szal nagy elvárásaim vannak.
    meg zatoichi legjobb jelenete az, amikor a parasztok ritmusra kapálnak :D

meg aki takeshi "beat" kitano-tól, a nagymestertől akarnak filmet látni, azoknak a Brothers és Hana-bi (Fireworks) filmet ajánanám még a zatoichi mellett
  • Cat #8276
    mindkettőt láttam, mindkettő fasza :)