1055
Bethesda új open world játéka
-
Ssenkradlive #850 Nézném én, csak ehhez már olyan szintű hit kellene, ami bennem nincs meg, mert a valóság az, hogy egyre kevesebb az esély arra hogy ez valaha jó véget érjen.
Attól a lehetőségtől meg hogy a Disney egy ilyenen fellelkesülve esetleg a saját ilyen SW játékát kezdje készíteni, a hideg végigfut a hátamon, ne haragudj..
Kösz ne... Már eleget tettek...
Mondom ezt úgy, hogy amikor anno Lucas eladta a brandet nekik egyetértettem, és a megújulás lehetőségét láttam benne...XD
-
#848 Na latod, pont ezek azok a dolgok, amiket leszarok. Felreertes ne essek, erdekel a tema persze, elolvasom a cikkeket, sot, el is beszelgetek errol barkivel eloben a kozossegi feluleteken, de csak laikuskent, mivel se en nem ertek hozza, se a tobbi a forumon/kozossegi terben (azok se, akik ostoba modon esetleg azt hiszik igen), igy aztan az egesz csak fun es kb ennyit is er: telik vele az ido.
Nem az en harcom, se nem az en problemam a jelenseg, nem is erint kozvetlenul (se csaladomat, se munkamat, se eletminosegemet) es mivel porszemkent a sivatagbol amugy sem tudok rajta valtoztatni, akkor minek idegeskedjek rajta? Beszelgetni oke, gyomorfekelyt kapni miatta nem oke. Foleg sg-n vagy zart magyar csoportokban. Lesz, ami lesz, olyan meg sosem volt, hogy ne lett volna valahogy - lasd osi szittya mondast.
Bedol a SC? Na bumm, buktam 60-70 dollart es lepek tovabb.
Nem dol be es megjelenik? En ebben bizok, jo lenne, mert barmennyire is megaloman az egesz projekt, van benne kraft es varom.
Ha bedol az SC es miatta a crowd funding is, kar ertek, de na bumm, lesz helyette mas modszer. Nem vagok eret magamon, mert hiszem, hogy a jatekipar (is) kihordja majd fellabon az ilyen sulyos kovetkezmenyeket (ezek rendszerint torvenyszeruen erkeznek is az elet minden teruleten, kell a megujulashoz). Minden nagyobb gebasz utan van visszaeses, de aztan jon a korrekcio/recovery, majd vagy a folytatas, mintha mi sem tortent volna, vagy a jobb szituacio. Akar igy, akar ugy, lesz valami. Szerencses esetben tanulnak belole, szerencsetlenebb esetben nem.
Ha bedol a crowd funding, akkor abbol rosszul jon ki a szituaciobol a fiatal fejleszto is? Ez tenynek tunik, de! Aki kreativ, az megtalalja mindig a kitoresi lehetoseget, manapsag annyi lehetosege van mar mindenkinek az elet barmely teruleten, hogy aki tenyleg tehetseges, az meg is talalja a szamitasait. Tovabb fog tartani, szinte biztos, de nem az SC bukasan es annak kovetkezmenyein fog mulni egy random wannabe fejleszto karrierje. Aki pedig nem tehetseges, csak azt hiszi magarol, hogy az, az igy jart - persze majd hibaztat mast a sikertelensege miatt, de ezt mar megint leszarom, nem erdekelnek az olyan onjelolt szakik, akik eveken keresztul a vilagot hibaztatjak a sajat nyomoruk miatt, jojjon az a siras az elet barmelyik teruleterol is. Sirjon, de ismetlem onmagam, nem az en gondom es nem erdekel.
Negativan hat minden jatekosra, ha bedol a dolog? Lehetseges, sot biztos, hogy a szarcunamibol mindenki kap legalabb egy szarcseppet az arcara. De, annyi jatek jelenik meg evrol evre, hogy aki az aktualis kinalatbol nem talal maganak evi par jatekot, ami tenyleg lekoti es szorakoztatja, az vagy hazudik vagy siman csak hulye, vagy martirkodik, vagy nem tudja hol keresse. Utobbi esetben lehet segiteni az illetonek, az elozoeket leszarom. Kb mint azt, aki sir a Netflix/Amazon elott ulve, hogy jajj, nincs mit nezni.
(Plusz szemely szerint akkora a backlogom, hogy meg az unokam is talal majd ujdonsagot a steam/gog/egs/(stb. random kiado platformja) konyvtaramban, miutan azt a halalos agyamon megorokolte - addig nem, addig el a kezekkel :)). -
Caboca #848 Irányíthatatlan hajó, célgömbben kurzorral csak körözni lehet. Akit érdekel, nem hardver gond (itt mindenki ebbe irányba gondolkodott) hanem bug. Megoldás: béna hajóval egy olyan ürkikötőbe kell ugrani ahol van technikus, nála hajot kell váltani. Új hajóval felszálva már kézben irányitás. Leszáll csere vissza főhajó és már az is jó. Ennyi. -
#847 De nézd a másik oldalát is,ha valami csoda folytán sikerül neki,az szintén alapjaiban rázza meg a gamer világot,és megmutatja hogy eredeti új ötleteket is lehet behozni,ha jó,és nem kell biztosra menni pl egy sokadik cod klónnal.
Ha bejön,akkor pl lehet a Disney is látja mekkora lehetőség van benne,és megcsinálja a sajátját jól egy Star Wars világban pl,ami nekem nagy álom :)
Chris abban tolta el hogy túl sokat akar. ki kellett volna hozni már a játékot,egy stabil alapot,aztán lehet modulokban hozzátolni pl a bázis építés stb
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.10.26. 10:23:20 -
#844 . -
Ssenkradlive #845 Én meg az enyémet tartom valószínűbbnek, de mint írtam ez részletkérdés, meg számomra érdektelen is akkor, ha nem visz magával a sz@rvár összedőlese olyanokat is akiket nem kellene... -
Ssenkradlive #844 Ok. Ezt így elfogadom, és egyetértünk.
Elnézést az előzőért, higgadt és jogos a válaszod, most én voltam a f@sz.
Mea culpa. :)
-
#843 Szerintem nem ez a verzió lesz. Egyszerűen soha nem kerül ki early accessből a SC, amíg Chris él vagy legalábbis aktív, nem vonul vissza. 10 év még simán benne van ebben a történetben. Jönnek ki újabb játszható alfák, meg ezer új feature, hogy a sokezer dollárral beszállt rajongók ne lázadozzanak, de 1.0 megjelenési verzió nem lesz. Visszavonulás után meg a CIG gyorsan összecsap valamit, amit aztán kiadnak, jön a pici csalódás, aztán a támogatás megszüntetése, végül a hivatalos szerverek is leállnak és a cég szépen csendben megszűnik, esetleg játszható marad kiherélt offline módban vagy fan servereken.
Ha jósolnom kéne, akkor szerintem ez valószínűbb, mint a szimpla kipukkant lufi. -
#842 Tévedés. Az érdemi kritikát meghallgatom. Egy részét osztom is. A játék jó volt nekem, ez igaz, szó szerint "jó" és nem "kiváló". Pont így értékeltem 8/10 az egy négyest jelent, ha iskolai osztályzatra fordítjuk le.
Ami viszont elvitathatatlan, hogy a bethesda játékok azért maradnak fenn 10 évig is akár, mert erősen moddolható az engine. Igen, a modderek miatt tudja Todd 12. alkalommal is eladni a Skyrimet. Modok nélkül nem menne. Nem véletlen lett végül mod support konzolokon is, mert ez a legfontosabb eleme ezeknek a játékoknak. Fallout 4 dettó. -
#838 . -
Ssenkradlive #840 Majd akkor beszéljünk erről hogy "mekkora óvoda" is ez már, ha az SC-lufi majdani kipukkanása mondjuk majd nem viszi magával az egész kickstarter finanszírozasi formulát, egy csomó tehetséges, nem "vallási szektát" fenntartó, hanem valóban kreatív ötletet megvalósítani kivánó, de máshogyan pénzhez egyébként nem jutó fiatal csapattal, alkotóval együtt...
Ha csak önmagába döglik és a whalebélák pénzmáglyája "csak" úgy égeti el azt a -hol is tartunk már ? 600+ millánál ?- sok lóvét hogy másnak, meg a játékiparnak kárt ezzel nem okoz, akkor nincs gond, mert egyébként mindenki olyan baromságra b@ssza el a pénzét amire úri kedve tartja, az magánügy...
A gond ott kezdődik, hogy ha esetleg Chris bácsi szektájának története -ne adj isten , és tudom szörnyű eretnek gondolat, mi több szimpla irígy károgás - rossz véget ér, az jóval negatívabb hatással lehet minden játékosra hosszútávon annál, minthogy a támogatók max. kapnak egy : "Thank you for being excited with us on this fantastic journey!" levelet, és nagyon szomik lesznek...
Csak hogy felvessek egy okot az "óvodás b@sztatás" vitaalapjaként, hogy miért érdekes ezt feszegetni... :)
-
Ssenkradlive #838 Egyre gyengébb vagy...XD
NEKED jó volt ez így is ahogyan kiadták, tehát minden ellenvélemény csak sírás.
Ez kb. az a szint amit itt szoktál hozni, több komment nem is kell.
A játék értékeléseit, -főleg a "hájp" elmúltával- meg látja mindenki.
A kutya nem emlékezne rá moddolhatóság nélkül két-három év múlva, de lehet még vergődni hogy ez nem így van, élvezet olvasni...XD -
#837 Hát igen, a régi fallout 1-ben glitch vagy cheat nélkül is fél óra alatt végig lehetett vinni a játékot, ha azonnal ÉNY-ra indultunk el a vaultból és felrobbantjuk a Mastert a fenébe. Ezzel kb levágtuk a játék 99%-át, de a lehetőség adott volt, még ha furán is hatott, hogy teszünk magasan a water chipre.
A mai játékok ehhez képest alig engednek már eltéréseket a fősztoritól. Még a BG3 is kötelez minket arra, hogy végigjárjuk az Act 1-2-őt, mire a 3-ba belekezdhetünk és a városig eljutunk. Jó, Gale-lel rövidre lehet zárni a sztorit az Act 2 végén, de az azért nem az igazi. -
#836 Külön kell venni a kettőt. A Bethesda játékai mindig adnak egy hatalmas nyílt világot, némi sandbox beütéssel, amelyben azt csinálsz, amit akarsz. Ez nem másabb, mint pl az online survival játékok, ahol nincs narratíva, csak maradj életben, használd a játék által biztosított eszközöket és lehetőségeket. Ez esetben a világ nem változik (az alkotásaidat leszámíva), ugyanaz lesz később is, mint amikor elkezdted. Mondjuk, hogy statikus, bár azért lesz reakció is, pl sokat szemétkedsz, kapsz vérdíjat a fel világ rád vadászik, vagy meglopsz valakit és rádküldi a bérgyilkosokat. Ezek akciók és reakciók, de a világ ugyanaz marad.
Ha viszont érdekel a sztori, akkor elindíthatod a fő történetet, a frakciók sztorikat, stb. - ekkor már változni fog a világ és a korábban megismert környezet idővel más lesz, megváltozhat a világ állapota, megjelennek új szereplők, új lehetőségek, a korábban ismert statikus világ picit kitárul. Na nem nagyon, de pont annyira, hogy a játékos érezze a világra gyakorolt hatást. Skyrimban például addig nem jönnek a sárkányok, amíg meg nem csinálsz 1-2 bevezető sztorit, így anélkül teljesen inkatív marad a játék shout rendszere, a Starfieldben nem szerzel erőket vagy nem tudsz mit kezdeni a templomokkal, vagy addig nem is nyaggatnak a Starborn "ifjak", amíg nem jutsz el odáig a sztoriban, stb.
Ha kiveszed az openworld/sandbox részt a Bethesda játékaiból, akkor kapsz egy Mass Effect szerű interaktív történetet, aránylag fontos döntésekkel, de sztorivezetés miatt az A pontból indulva mindig D-ben fogsz kikötni, akár A-B-D akár A-C-D útvonalon is közlekedsz, majd a végén lesz egy nagy döntés (választhatsz endinget) és ezzel le is zártad az egész történetet.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.10.25. 15:01:11 -
#835 A választások jobban befolyásolták a sztorit pl a Fallout 1-ben, mint Fallout 3-ban, de a sztori attól még adott volt ott is. A jó rpg-k onnan ismerhetőek meg - szerintem - , hogy a döntéseid milyen mértékben tudják a történetet befolyásolni. De ez magánvélemény. -
Deviome #834 Ahh oke! Ezt nem tudtam. Viszont ez a korábbi játékaikban is így volt? Fallout mondjuk? Mert ha jól tudom ott a választások irányították a sztorit. -
Deviome #833 Oke, ez így fair.
Viszont tudjuk, hogy az SC még nincsen kész ezért én még várok ezzel a nagyon mély rétegű RPG részével, mert nem tudja senki mit fognak még belerakni ennek érdekében. De amit írtam ahoz tartom magam a játék jelenlegi formájában is. Amúgy még annyit, hogy kalózként túlélned a rád vadászókat vagy kirabolni egyre nagyobb hajókat az szerintem nem lesz unalmas egy jó ideig, mert egyre ügyesebbnek kell lenned abban amit csinálsz. Amúgy az SC-ben is volt ilyen even-t. Most meg nem mondom mi volt a neve, de ott is választhattál, hogy rossz vagy jófiú leszel. Ráadásul az egy elég nagy event is volt.
Senki nem személyeskedik! Mért kell személyeskedést mondani, ha a neve meg van említve valakinek? Ha te azt mondod, hogy én nem értettem, hogy a Fallaut 1 jobb volt mint a 2 akkor én ezt elismerem. Mi ebben a személyeskedés? Vele vitáztam. Jó hogy felhozom a nevét. Az személyeskedés lett volna, ha azt mondom, hogy xy ne pofázz bele. NA ez személyeskedés. -
#832 "Amúgy nem értem mért jó az, ha az NPC megenged 4 választást és te kiválasztod, hogy kalóz leszel, mert az NPC megengedi. Ezzel ellentétben a SC-ben nincsen benne ez a választási forma, hanem ezt átugorva nem az NPC ad rá engedélyt, hanem egyből a játékos dönt minden nélkül. Szóval miért is jobb a Beteshda módszer. ( értem, hogy valakinek ez a jó, de vita közben nem személyes érzelem érdekel, hanem a tény. :D )"
Ne keverjük a szezont a fazonnal. :) A Bethesda open world játékaiban nem az NPC engedi meg, hogy mi akarsz lenni, hanem te döntöd el és úgy cselekszel úri kedved szerint. Simán lehetsz kereskedő, kalóz, fejvadász, iparmágnás, vagy akár csempész és felfedező a Starfieldben anélkül, hogy egyetlen egy npc-vel is beszéltél volna vagy "engedélyt" kaptál volna erre. Ugyanez megvolt a TES játékokban vagy a 3d-s Falloutokban, úgy játszhattál egy szerepet és élhettél a Bethesda által létrehozott nyitott világban, hogy egy darab npcvel nem beszéltél korábban.
Ha úgy érzed, hogy mindezt szervezett formában akarod tenni, akkor becsatlakoztál egy-egy frakcióba és az ő lobogójukat viselve csináltad tovább azt, amit, kialakítva némi kapcsolatot, megismerve a hátterüket, stb. - mint az életben, ha hozzácsapódsz egy társasághoz és maradsz velük egy ideig.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.10.25. 14:39:15 -
#831 "de IWB nem érti még mindig az RPG. Ő kezdte az egészet."
Erre amúgy miért van szükség? Személyeskedés nélkül is lehet társalogni. Szokjatok már le erről, nem twitteren vagyunk. -
#830 "Szóval miért is jobb a Beteshda módszer."
Narratíva. Az RPG lényege a karakterfejlődésen kívül a történet, legyen az saját vagy a "játékmester" által lefektetett nagy kép, de a saját is a nagy képből fog képződni. Valamilyen formában célnak, katarzisnak mindig kell lennie, a végtelen céltalanság unalmas, a játékosok 99%-a elvár legalább egy simogatásnyi vezetést.
Ezért pl. vannak napi hírek és időszakos sztori eventek Elite Dangerous-ben, MMO-kban stb. Skyrimmal sem játszana senki, ha nem lennének mod-ok, amik alapvetően új ingereket hoznak a játékba. De ezek a játékok már alapból szélsőséges példák. Starfield, Cyberpunk, Mass Effect és társai alapvetően a casual réteget célozza meg, míg Citizen, Flight Simulator, Elite Dangerous, (de még a No Man's Sky is aminek van erős narratívája) és hasonló játékok pedig sandbox játékok, amik mindig is csak egy nagyon szűk réteget fog szórakoztatni. Ez pedig alapvetően üzletileg sem menő.
TL;DR
Sokkal élvezetesebb egy jól kitalált törtétenet interaktívan alakítgatva beleélni magad egy játékba, mint sem nesze ott a homokozó, azt csinálsz amit akarsz. Kb mint amikor este munka után leülsz a TV elé, nézhetsz egy sivatagot pásztázó webkamera képet vagy egy a holywood-i blockbuster mozit. 7 napból hányszor választanád az előbbit és hányszor az utóbbit?
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2023.10.25. 14:26:10 -
Deviome #829 Pont ezt beszéltük mi is ismerőssel tegnap. Egyet értek veled, de nem azért mert UBI-nál melóztál ( bár az a cég ritka tróger egy valami ), hanem mert valóban így van.
Viszont számomra amíg én egy nyílt világban kalóznak öltözök és kalóz hajóba ülök és törvénytelen dolgokat teszek amiért a rendőrség és a törvényes játékos megkeres és levadász. Addig számomra a Star citizen is ugyan olyan rolle playing game mint a Starfield, mert én döntöm el hogy kalóz leszek és nem egy kényelmes ruhában állomások között szállító kereskedő akinek még fegyvert sem kell fogni. Szerintem ez elég nagy RPG, mert azt játszom amit akarok amibe beleélem magam és adott hozzá minden.
Amúgy nem értem mért jó az, ha az NPC megenged 4 választást és te kiválasztod, hogy kalóz leszel, mert az NPC megengedi. Ezzel ellentétben a SC-ben nincsen benne ez a választási forma, hanem ezt átugorva nem az NPC ad rá engedélyt, hanem egyből a játékos dönt minden nélkül. Szóval miért is jobb a Beteshda módszer. ( értem, hogy valakinek ez a jó, de vita közben nem személyes érzelem érdekel, hanem a tény. :D )
Mondjuk ha már az RPG akko az EVE online a legnagyobb RPG, mert ott valós időben kell tanítattnod a karaktered ami alapján fejlődik egy sandbox avagy nyílt világban.
Ennek ellenére igazad van, hogy nehéz megmondani mi micsoda, de IWB nem érti még mindig az RPG. Ő kezdte az egészet. Ott van leírva feketén fehérre. Amúgy meg nem mondom meg senkinek mit vegyen és melyik a jobb. Az emberek csak két oldalt látnak életükben. Fidesz meg MSZP. Egy vita volt két játékról ahol senki nem akart meggyőzni senkit ki mivel játszon hanem vita volt dolgokról! Elméletről és megvalósításról. Szóval ezt a kétoldalas dolgot hanyagoljátok már jó, mert rohadt kevés intelligenciára vall.
Utoljára szerkesztette: Deviome, 2023.10.25. 14:00:41 -
#828 Ezen elvileg mennie kell. Ha modot se használsz, akkor nem tudom mi lehet a baj.
Nem, ezek a hibák annyira nem általánosak, hogy te vagy az első, akiről olvasok, hasonló hibát hirtelen a neten sem találtam. Fagyások, képernyő ki- és bekapcs van, de ilyen, amit te leírsz, nem találtam másikat.
Én amit még megpróbálnék, hátha, az egy hwinfo vagy msi afterburner letöltése és annak megnézése, hogy a cpu és a gpu nem melegszik-e nagyon. Lehet ez thermal throttle eredménye is. Laptopnál a hűtés mindig probléma az én tapasztalataim szerint. -
#825 "Az, hogy játékos mit gondol az alapvetően irreleváns, amíg a fejlesztők a saját filozófiájuk alapján fejlesztik nekünk a játékokat :)"
Ezért mondom, hogy abból indultam ki a témában, amit a fejlesztők maguk mondtak a saját játékukról. Pont ezt írtam.
"Lehúztam két évet Ubisoft-nál,"
Nem bántásból, de a ubisoftnál fogalmuk nincs, mi is az az rpg, mert épkézláb rpg-t még életükben nem raktak össze. Ha esetleg beszélsz még ott valakivel, említsd meg nekik. Ha az Obsidiannál dolgozol majd, ott valószínűleg jobban képben lesznek az emberek, mert már csináltak is olyat. -
Caboca #826 Alap játék, ha erre gondolsz módokkal, csalás kódokból meg semmit nem használok. -
Caboca #825 De van 2 másik két gond is, hajó lebénúltságán kivül ami szerintem nem általános(bár nem tudom, először játszom Starfield). Hajom normál közlekedés E betüre "Hozzáférhetetlen". R betüvel be pilótafülke E betü feléáll intézi dolgát, majd vissza ülve X betű "Bezár" közlekedem.
Másik meg társak nem jellenek meg hajón, hiába vannak hozzá rendelve. Így képességeik sem adódnak hozzá rendszeréhez. Legalább is gondolom ez lenne értelmük. -
#824 Mod-ok esetleg? -
#822 . -
Caboca #822 Sokkal régebbi mentést is vissza töltöttem (azaz 10-diket mett azokat sem hagyom felhalmozódni max 15). Régi betöltés ahol jó volt, most ott is rossz. Több újra indítás, játék újra telepítés, frissitések ellenőrzése (nehogy ez miatt akadjon, bár akkpr egész játék akadna, de földi hatcokkal semmi gond), de semmi nem használt. -
#820 Ez nem vita, ez az én és többnyire az ipar látásmódja :D Lehúztam két évet Ubisoft-nál, végigültem pár száz órányi konferenciát a játékműfaj témában. Lehet egyet nem érteni vele, azzal már nem tudok mit kezdeni :)
Az, hogy játékos mit gondol az alapvetően irreleváns, amíg a fejlesztők a saját filozófiájuk alapján fejlesztik nekünk a játékokat :)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2023.10.25. 11:05:57 -
Caboca #820 Steam. Config elméletileg nem lehet gond 40 szint felett karakter, eddig jó volt. De erről laptopról játszom: MSI BRAVO 15 C7VE - Ryzen 7 7735HS, 15.6FULL HD 144Hz, 512 GB, 16GB, Geforce RTX 4050 6GB -
#819 A "mi is az RPG" viták kb minden fórumon hosszas flame-elésbe vezetnek. Ahány ember, annyiféle vélemény, eléggé képlékeny ez a fogalom.
Én ebbe nem is akarok belemenni, arra hagyatkozok, amit a fejlesztők mondanak maguktól. -
#818 Tölts vissza egy mentést. 10 percenként ment a játék magától. -
#817 Az RPG lehet műfaj és lehet mechanika. A műfaj, a role playing game, tehát szerepjáték, ahol bele tudod élni magad a karakter bőrébe. A Starfield ilyen. A Diablo nem tipikus RPG, teljesen más kategória.
Dióhéjban
- A klasszikus RPG az ami nyílt világban játszódik, döntéseket kell hoznod, nincs megszabva a tevékenységed sorrendje és az akció (pl sebzés) nem statikus értékek alapján történik, hanem a képességeket alapul vevő matekon (Baldurs Gate, Bethesda játékok, stb).
- A akció/kaland RPG pedig a mai játékok 80%-a, ahol töbnyire a karakterrel való komolyabb azonosulás nélkül, több-kevesebb matek, pusztán a skill alapú karakterfejlődés és lineáris párbeszédek vannak átvéve a műfajból (Tomb Raider, Dark Souls, Remnant, stb).
A Star Citizen valahol a kettő között van.
Az ARPG (ami valójában asszimetrikus RPG), mint Diablo, PoE, stb meg egy teljesen különálló saját hibrid műfaj. -
#816 Még csak hasonlót sem tapasztaltam vagy láttam. Konfigod? Steam vagy game pass a játék? -
traz #814 WC3: 1994
Privaater 2: 1996
Jó volt mind a kettő. Nyilván a maga korában, nem pedig így lassan 30 évvel később. :) -
Caboca #814 Remélem volt vakinek ilyen hibája (több is van, de ez a legfontosabb), és tudja megoldást vagy legalább kapok értelmes tanácsot.
Hajómmal felszálva elvesztem az irányítást, eddig jó volt (40 szint felett karakter). Most korzorral csak körözni tudok célgömbben. Fegyverek elsülnek hang van, de róla látvány nincs, Rendszerek állíthatók de ennyi. Pl felállva székből mintha kikerülnék csillagok közé, és utána semmi, már csak menű megnyítását engedi.
Valakinek valami ötlet? -
#813 Amikor új volt a nyálam csorgott utána, de nem volt olyan gépem, amin futott volna. Brutális 486-os kellett neki, az én pici gépemen meg se zizzent volna. Azóta egyszer belenéztem a WC3-ba és hát, tényleg nem öregedett szépen. A sztori, ami az újság hasábjain a világ legjobb dolgának tűnt, az mai fejjel már inkább vicces fanfilm kategória volt.
A kilrathi macskaemberek meg a béna díszletes nagy párbeszédek a pilóták között ... uhh. A privateer 2 volt kb ilyen szint. -
#812 Nem oregedtek szepen, de a WC3-4 + Prophecy meg ma is megerhet egy vegigjatszast, a missionok kozotti interaktiv kornyezet es/vagy FMV sztorielemek osszedolgozasa nagy slager volt akkoriban (is). -
#811 Ugyanaz a nóta, van akit zavar, hogy páran szeretjük a Starfieldet és mindenképp meg akarják mondani, hogy tévedünk. :D -
#810 Nekem semmi bajom azzal, ha valaki SC-re költ egy rakás pénzt. Az ő pénze, az ő dolga. Én aztán ezért nem fogom őt bántani.
Egyébként az SC nekem is tetszik, ha kijön egyszer az én életemben, akkor meg is fogom venni majd.