2128
-
#284 Keress rá van az egészről cucc fent , sok verseny volt. -
Solt #283 Csak pislogok, egyrészt ügyesek voltak, másrészt ez a körítés... emelem kalapom! :) -
#282 na kapásból:
bokám lefsom...ezt nevezem esport-nak, és közvetítésnek.
most lopom a linket, aztán nézem tovább, gecc nagy :))
-
haflac #281 Ennek semmi köze nem lesz az ACC-hez, de némi közünk azért van hozzá.
Grat a srácoknak!
Utoljára szerkesztette: haflac, 2018.09.26. 09:32:45 -
haflac #280 Letoltam egy 20 perces futamot, világosból a sötétbe, száraz körülmények közt.És brutál.Rengeteg hibával mentem, és nem is volt full grafon, de hatalmas élmény.Fogalmam sincs, hogy laser scan vagy sem a pálya meg, hogy honnan és miből számol ffb-t, de az összhatás k..va jó.Nekem G25-van.Az AI keményen védekezett,védte az ívet,húzódott jobbra-ballra,de ez multiban lesz majd az igazi.i7 4790k, 8gb ddr3, r9 290 nem elég ,erősebb vga és több memoria kell.Nem bántam meg,hogy megvettem.
Utoljára szerkesztette: haflac, 2018.09.25. 22:38:21 -
#279 Hát persze, nincs is vita.
Esetünkben pl. sok múlik a setupon is, ha mondjuk be van az autó állítva esőhöz, akkor egészen másképp viselkedik, mint a default setuppal és ez természetesen kihatással van az FFB-re is. Vagy van különbség az FFB beállítások között is, mert eleve négy féle alap beállítás van a játékban és ha valakinek egyik se jön be akkor ott vannak a Jack Spade beálítások. Reméljük lesz majd ACC-hez is ilyen bőség. -
#278 ez absz. igaz. sosem mondtam hogy ne számoljon, mert ha fel van rá készítve akkor azt lehet finomítani (ha van rá igény), fejleszteni, moddolni mittomén.
..ha nem számol akkor nyilván ez a lehetőség nincs.
Csak ahogy írtam nálam nincs egyenlőségjel a sok kód-sok szám=tuti jó-jobb vezetési érzet, hülye példa, de egy qva tanult ember is tud ostoba lenni, csak egy hülye ideológia kell hozzá, rassz, ufó..hatalom..stb.
attól függ hogy számolnak azok a számok -
#277 Ezen nem érdemes parázni, mert legalább számol, van benne interakció, mikor belemész a pocsolyába, tehát működik, ha leegyszerűsítve is. Amúgy se egy egzakt tudomány, hogy be kell írni egy számsort és már minden működik tökéletesen, hanem kisérletezgetések hosszú sora, mire eljutnak egy mindenkinek tetsző eredményig. Mivel időnként ki kell lépni a piacra valami új produktummal, így azt adják ki, ahol éppen tartanak. A szimulátorok már csak ilyenek. :)))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.09.24. 08:01:05 -
#276 Mert nem annyira fontos gondolom, persze szeretnék..mindig azzal nyugtatom magam hogy majd Black Friday, de nem hiszem sztem már nem lesz, inkább nekem is egy gokart kellene, a fiamnak már készül egy komolyabb. -
MasterMason #275 Felfüggesztés, a suspension rate. Ha rákeresel elég sok leírás meg egyéb dolog van róla, no persze nem a játékban... -
#274 A wheel rate mi a túró lenne a setupban? -
MasterMason #273 Láttam, de még nem próbáltam. Nem tudom, lehet egy próbát megérne bár olvastam róla rosszat meg jót is. Lehet, hogy jó, de biztos nem annyira jó mint egy natív támogatás, és biztos vannak vele anomáliák. De azért köszike, lehet teszek majd vele egy próbát...
-
#272 Nem tudom ez mennyire működik de a VR-al kapcsolatban láttam egy ilyen dolgot:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem tudom mennyire működik, nem áll módomban kipróbálni, pedig ki szeretném :D -
MasterMason #271 Nem vagyok rajongó típus, én csak a legjobbat és legigényesebbet választom a magam részére, jelenleg nem találok olyat ami jobb lenne. Meg van az összes szimulátor eredetiben kb az elmúlt 20 évből, szóval még elég viszonyítási alap is van, ami miatt azt választottam amit...
Persze nyitott vagyok, megvettem ezt is, de majd meglátjuk mi sül ki belőle... :P -
#270 Egy bigott Cars2 rajongóval nehéz érdemben vitázni :) -
#269 A legjobb ever....:)) -
MasterMason #268 Attól az még egy jó hanem a legjobb szimulátor... A vr önmagában nem elég, de egy alapvető fontosságú kiegészítője minden komolyabb szimulátornak. Kivéve ugye azoknál, ahol elég annyi, hogy az usereknek átírunk egy évszámot és minden évben újra eladjuk ugyanazt... Kicsit tolunk itt ott, de ugyanazt adjuk el minden évben... Köszi de kösz nem. -
#267 Csak akkor azt mond, ne azt hogy brutal szimulator :)))
Nincs ezzel baj...
;)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.09.23. 20:34:09 -
MasterMason #266 AZ IS LEGYEN. Mert mint alább is említettem, viszonylag kevés idom van már játszani és azt akkor szeretném már igényesen a lehető legjobban szórakozva eltölteni... -
#265 Az idei sokal jobb....
Olyan kategoria mint Dirt Ralli a rallik kozott..... -
MasterMason #264 Szeretem az F1-et, anno rengeteget toltam GP3-al. Biztos jó játék a CMF1 is de a viszonylag kevés időben amikor "játszhatok", azt meg azért már szeretném a lehető legigényesebb módon eltölteni, VR... Jó váltogatni is a különböző osztályú autókat, gt3, utcai, f1, néha pedig vintage race car. Így egyrészt nem lesz egysíkú a dolog, bár mivel ritkán van idő játszani és még váltogatod is őket, így biztos nem kerülsz egyikkel sem a top idők közelébe de nem is érdekel. Ellenben nagyon jól szórakozol...
Miért nem veszel egy új kormányt? -
#263 Neked mindegy mi csak flancos vr legyen ?! :))) -
#262 nem feltétlen, nekem a 2017 megvan, és még tavasszal amikor indul az F1 szezon akkor játszottam vele, és sok tekintetben komplett játék, jó élményt ad, és sztem is jó...csak maga az F1 már távoli tőlem, érdekel minden ami ott történik, de vezetni nem az én világom, talán soha nem is volt, pláne ugye botkormánnyal. ...ja és nagyon nehéz felmérni, mindig is ezek a királykategóriás technikákat nehéz felmérni egy egyszerű játékosként. akár a LFS, akár az rFactor-s gépekre gondolok, vagy az FVA-ra, illetve az AC modern F1-s autóira gondolok, nagyon kevesek tudják felmérni mit is játszanak.
pl. Kimi gyereke AC-ban nyomja :)) :
Utoljára szerkesztette: b-type, 2018.09.23. 20:00:47 -
MasterMason #261 CM-tól én komplett elvenném a liszenszet és valaki olyannak adnám aki hajlandó haladni a korral. Kapja be a codemasters!...
Szerencsére azért ha kedvem van tudok F1-es autoval is nyomulni VR-ban, de azért jobb lenne ha CM végre megemberelné magát... Neki is jobb lenne mert a szimulátorosok egy jó részének van HMD-je...
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.09.23. 19:43:58 -
#260 Jah, igen, botváltóval nem az igazi :)) -
#259 ááá az nagyon gagyi :DD ...pillangó váltó nélkül.
Nekem csak botváltóm van, letérdelt a kormány mögötti kapcsoló már pár éve.
A Lambo' is fals így de kevésbé mint egy F1-s :)) -
#258 Ha játszani akarsz próbáld ki CM F1-et, van warez. Esős futam ,egy laza 85 % AI az gyí .. sokat ne tankolj , nem jutsz messzire :) -
#257 Nálam Ryzen 5 de 1080. -
#256 Van valaki, aki az ACC-t Ryzen 5 -ös procival és GTX 1060-nal futtattja? Ha igen, milyen teljesítményt képes produkálni a játék alatt? -
MasterMason #255 Én nem feltétlen így látom, pedig én is játszottam és próbáltam az összeset, kb 20 éve tolom ilyen játékokkal. És ezek alapján számomra a mai napig PC2 az egyik legjobb. Persze elfogadom, hogy más esetleg másként látja vagy más fekszik neki jobban... Ilyen az élet, kinek a pap kinek a papné.
Legyünk őszinték ez egyén függő, valakinek ez fekszik jobban valakinek meg az.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.09.23. 15:43:59 -
#254 Knockhill-n ez nem olyan egyszerű :D
De na, ennek nem az volt a lényege hogy mi milyen, hanem hogy ha számol az jó (mert később felpofozhatják tényleg elég jóra), de a fő lényeg az az amit sikerül megjeleníteni a végén a játékos számára, és az baromira nem egyszerű. sokszor egy fapadosabb szim jobban hozza a feeling-t ilyen volt az RBR pl.
Teszem azt egy olyan programon ahol pályánkénti default setup-t állítanak be mondjuk az F1-s Mercedes-nél, ott qva sokat számol és qva jól. felfüggesztést és olyan dolgokat amire ránéz egy mérnök és eldönti hogy mi jó mi nem a kinyert telemetriai adatokból.
De az hogy milyen érzést közvetít, hogy mennyire faxa az FFB, hogy egy pocsolya az hogy viselkedik...ezeket pont letojják. Mert a vezetési érzet, az nem egyenesen adódik a számokból. Nincs egyenlőségjel a qva sok számolás=qva jó vezetési élmény között...még több számolás=még több vezetési élmény.
Az egy fura dolog, vagy sikerül vagy nem. Az RBR-nél annak idején sikerült kevés számolással nagyon jó érzetet adni, de alapvetően én is azzal értek egyet hogy az a jó ha nagyon sokat számol...szelet, pályahőt, realroad felszedett gumitörmeléket, elütött galambokat azokon a bolhát.
Egy a lényeg hogy a végén ha beleülök egy 3-s BMW-be, akkor jó, a valódi érzethez hasonlót közvetítsen...akkor elhiszem hogy nagyobb kategóriákban, amit term. nincs lehetőségem vezetni és összehasonlítani, ott is jó az érzet. ..nekem legalábbis ez volt annak idején ami segített.
Nem a számok-kódok mennyisége.
-
MasterMason #253 Akkor kerüld ki azt a pocsolyát. -
#252 eső gumi, Knockhill, versenyen, RWD, azaz hátsó hajtáson. ott a butcher's után a sikán tetején trükkös a pocsolya, ezért több féle módon próbáltam átcsapatni rajta, de semmi különbség nem volt. Megtekerte a kormányt azt kész.
de ez volt Silverstone short-n is. -
#251 Nicki Thiim teszteli:
-
MasterMason #250 Azért azt próbáld ki még egyszer, mert nálam konkrétan számít, hogy átgurulsz egy pocsolyán vagy átgázolsz rajta nagy sebességgel ráadásul az sem mindegy milyen gumi van rajta és hogy milyen pocsolyán mész keresztül... -
#249 Tegnap 92%-os AI-val versenyeztem, úgy tűnt az én szintemnek az pont jó lesz. Most beraktam egy AI-t, mondom kicsit gyakorlok, rátapadok a lökhárítójára, féktávok, meg ilyesmi. Úgy otthagyott mint a sz@rt, a második körben már nem is láttam hol jár. -
#248 ez egy nagyon jó kérdés :))
Már az RBR-ben felvetődött bennem. Nemrég megvettem a Pcars2-t is, amúgy is megvettem volna télen, ráérős volt. De szal megvetem és megnéztem..és használni is fogom, mert játékosbarát, játéktünete van és nem szégyeli :) ..nem kell mindent szétkomolykodni, elvégre játszunk.
De szal ott pl. nekem hiába számol akármit ezerféleképpen, ha én azt érzem hogy tök mindegy hogy megyek egy pocsolyába, gázon, gázelvéten vagy átgurulok akkor is ugyan úgy rántja meg a kormányt hogy engem most jólmeglepjen hát az nem az igazi. Nekem persze. hozzáteszem gyorsan, régóta nem vagyok barátja a szimek kivagyiságának, mindenki leteszi valami mellett a voksát azt kész.
Nincs ezzel baj, de az hogy valamit számol..az egy nagyon jó dolog, de az hogy mi az eredmény, hogy az 42 vagy lófax az a nem mindegy.
Az ACC-t sem azért vettem meg mert biztos atom lesz, a fenét. Azért vettem meg amiért a Mount&Blade második részét is meg fogom venni, mert kell. :)
-
#247 Az nem lehet, hogy a lap recorder átírta az aszfalthőmérsékletet? A videó alapján olyan féktávot vesz és olyan stabilan teszi fékkel apexig az autót amit nem nagyon lehet reprodukálni.
(Persze elfogadom, ha valaki ufó, meg jól setupol, csak kérdezem, hogy kivitelezhető-e a csalás) -
#246 Amúgy halálom a játékokban, hogy eső csak éjjeli fényviszonyok között van mindenhol :)O) -
#245 Ha mar ott van, akkor persze:D
QuickRace-szel meg nem probaltam, de majd allitok egy tiszta idot, szaraz aszfaltot, es minimalis esot. Kivancsi leszek, mit csinal az AI:DD