Assetto Corsa Competizione

← ElőzőOldal 43 / 43

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sertrex
Hát látod! Nem lehet kijönni játékokkal, hetente. 😄

Másrészről meg fene tudja, ha nem Kunosék játéka lenne, valószínű, hogy fene se foglalkozna vele. Számomra biztos nem ez az elsődleges játék. Csak egy újabb GT3-as cucc. A Blancpain nem egy vezető sorozat. Végignéztem a pilóták névsorát és volt vagy három pilóta akikről már hallottam, azok közül is Barthez az egykori francia válogatott kapus volt. 😊)) Online már be se lépek GT3 szerókra, egyik játékban se.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.07.16. 07:44:32

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

Alexease
Ma mar az is hirerteku, ha jovoheten jon egy hir😄
sertrex
ACC News Coming in Next Weeks... Plus New Interview and Footage

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.07.15. 19:45:26

b-type
A szabad választás adott.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

És újra előjön az a gond, ami talán nem is gond. Sőt... Jól néz ki ez az ACC, de igazából nah... Semmi extra. Hiába a fasza engine meg minden, aki jártas az autós játékokat illetően (nem csak HC kategóriában), az tudja, hogy nem extrán szép. Hanem átlagosan...

Hamarosan ez lesz a standard a HC szimek közt is, utána meg aztán már tényleg csak az extra dolgok fogják tudni eladni a "játékot". A fizika persze fejlődhet, fejlődik, de szvsz elértünk egy olyan pontot, ahonnan nagyon nehéz tovább fejlődni, már olyan értelemben, hogy azt egy átlagos szimes felhasználó kézzel foghatóan észre is vegye... Grafika meg engine miatt nem fognak rohanni a játékosok egy új szimért, mert miért...

A Codi ismerte ezt fel jól. hogy nyilván a grafikán nem fognak tudni évről évre hatalmasat dobni, erre okosan RPG irányba tolták el a játék karriermódját, amit nagyon okosan is tettek... Ezzel egy ideig el lehet játszadozni, mert újdonság faktora van...

De hosszabb távon az olyan platformoknak lesz jövője, mint az iR, R3R... Ezeket szarrá lehet optimalizálni, ami jó a VR miatt, a többmonitoros rendszerek (alacsony hardverigénye) miatt, ezeknél nincs kiadói sürgetés, határidő, akkor lesz kész a törésmodell, az AI, amikor azt mondják, de az nyilván olyan is lesz... És hát lehet, hogy ezekben drágák a tartalmak, de egyszer vásárlósak, és lehet öregezni az iRacinget, de szvsz mai napig jól néz ki, sőőt, az egyik legrészletesebb még mindig, arról nem is beszélve, hogy bár náluk szvsz még nem téma, de simán lehet ott is egyszer egy nagyobb engine váltás... Nem hinném, hogy az iR rossz befektetés lenne....
hát nem.... 😄
Alexease
Nem, de ugy nez ki, nem elegge early 😊
Mondtak már valamit az early a. megjelenésről?
sertrex

Skypack

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

sertrex
Na, akkor van remény egy jó kis versengésre az AI ellen is. Majd én indulok mindig a legkönnyebb autóval. <#idiota>
A megjelenésig megnézem, mit kell tudni a Blancpainról. 😊)

barcalaci84
Blancpain -ben BOP van, úgyhogy gyakorlatilag teljesen mindegy melyik autóval mész majd... Minden szezon előtt mesterségesen hozzák(próbálják) egy szintre a kocsikat...
sertrex
Végül is, ha neked ez örömet okoz. <#nemtudom>
Végül is eddig csak az F1-ről volt szó, de a Blancpainban úgyse ismerek senkit, vagy legalább is csak hallomásból, szóval tök mindegy ki nyer. Megnézem melyik autóval nyerik a legtöbbet, kiválasztom azután félgázon lenyomom az AI-t, sőt még lehúzom a csúszkát is, biztos ami biztos. És majd jövök ide kommentelni, hogy mekkora ász vagyok. Na ebben benne lesz a játék minden élvezete. <#idiota>

"Mert az ő álláspontja szerint SZAR a FIFA, a PES, az NBA 2K, az F1 játékok, mindenben van reális erősorrend. Pont."
És akkor nagyjából itt is a válasz, hogy miért nem játszom egyik játékkal se a felsoroltak közül. <#taps><#wow1>

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.06.08. 18:43:46

Nem érted, átestél a ló túloldalára. A véletlen le van produkálva a játékban. Pont.

Komolyan, nem is értem mit gondolsz te itt ezekről, vicc, hogy erről kell vitatkoznunk. Mert az ő álláspontja szerint SZAR a FIFA, a PES, az NBA 2K, az F1 játékok, mindenben van reális erősorrend. Pont.

Az összes sport és autós játékban valósághoz közeli erősorrend van.
F1-ben meg karrier alatt oda fejlődik, fejleszted magad ahova akarod. Persze normális időkereten belül.

Amúgy meg simán nyerhetsz most is Alonsoval is. Rögtön. Ehhez annyira le kell venned a nehézséget, hogy éppen hogy, de nyerni tudj. Ennyi. Nem egy bonyolult dolog ez...
sertrex
Ez ugye egy játék. Ha megvan a kedvenc pilótám és én azzal szeretnék versenyezni, mondjuk Alonso, akkor amiért az életben topáskodik a McLaren, azért én a játékban se tudjak nyerni vele, mert már gyárilag úgy le van butítva, hogy oda se érek soha????... Ez így nettó hülyeség.
De tegyük fel, hogy jó ha van előre meghatározott erősorrend, hogy hasonlítson egy kissé a valóságra, akkor építsenek bele karakterfejlődési sorrendet is. Nem a pilóta karakterére gondolok, hanem az autókéra, csapatokéra. Mondjuk olyasmire gondolok, mint akár a valóságban is, hogy egy hónapos szünet után úgy jön vissza egy korábban gyengélkedő csapat, hogy a dobogóért kezd harcolni, vagy pl. egy esős meccsen a nagyok elé kerül. Ha nincs véletlenszerűség, akkor olyan az egészet végig játszani, mintha a maffia megvette volna az egész bajnokságot és tudom, ha egy Mercibe ülök nyerek, ha egy Ferrariba, akkor 2. leszek. Vagy akkor csinálják inkább azt, hogy a papírforma szerinti első öt autó/pilóta között van random helyezés, azután a második öt között és így tovább. Vagy tudjak a kedvenc pilótámmal másik, erősebb csapathoz igazolni. Persze ez csak a karrierben. Online legyen minden autó győzelemre kész.

"de ez a véletlenszerű ség nem szimuláció, nem sport, nem körítés, hanem még a játék élvezeti értékéből is csorbító szerncsejátékká tenné... "

Gondolom halottál a sportfogadásról. Arra fogadnak, hogy ki lesz a befutó, ki lesz a nyertes, stb... Mert igaz hogy van papírforma, de mindig van egy véletlen faktor is. Én sokáig totóztam, ha kiiktatódott volna a véletlenszerűség, akkor már milliomos lennék. 😊)
Na az a normális, ha nem úgy ülsz le megnézni egy meccset vagy bármilyen eseményt, hogy tudod a végkimenetelt. Amikor a korábbi években a Mercedes uralta a mezőnyt, vagy korábban Schumi a Ferrarival, annál lehangolóbb nem volt. Nem tudom, hogy ezt miért kellene egy játékban is szimulálni? Na mindegy, úgyse rajtunk múlik. Legfeljebb ha nem tetszik, akkor nem játszom vele vagy meg se veszem, ahogy már az F1-et se. 😊))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.06.08. 07:40:34

Azért ne vicceljünk már, hogy egy F1-es játékban, egy hivatalosban gyorsabbnak vagy ugyanolyannak legyen megcsinálta egy Williams meg egy Ferrari mondjuk...

Ha egyformák lennének, hol a "szimuláció" varázsa?

Nevetséges lenne, ha egy tragacsban ülő Strollal harcolnék a vb címért...

Normál AI. Jah, részben jobb. Részben még nem. Ha totál véletlenszerű az egész, akkor az offline vb átmenet nevetségesbe. Miközben valaki stabilan hozná a 3. vagy 4 helyeket, az AI egyik versenyzője egyszer első lesz, aztán 20. És ez mindenkire igaz, miközben te konstans hoznád haza a pontokat...

Még a Nascar annak is van egyfajta erősorrend, ahogyan minden autósportban. Pont az offline játékot vágják haza, ha te pl két futammal a vége előtt jókat harcolnál a VB címért, de a gép ugye mint írtam, úgy dönt, hogy ő most kétszer totál béna lesz...

Persze vannak az életben is eldobott győzelmek, etc, de ez a véletlenszerű ség nem szimuláció, nem sport, nem körítés, hanem még a játék élvezeti értékéből is csorbító szerncsejátékká tenné...
sertrex
Hát én ennek nem látom értelmét, hogy a játékban rekonstruáljam a valódi eseményeket. Ez olyan olyan, mintha a végéről kezdenék egy krimit. A normál AI-t jobbnak tartom, hogy véletlenszerűen, osztja ki a helyeket köztük, az adott erősségi szinten. A lényeg, hogy jól megírt szabályrendszer legyen.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.06.07. 11:49:11

Biztos lesz, az lesz az egyik lényeges eleme. Én tök jónak tartanám, ha beépítenének F1-be, meg ide is olyan érték táblázatot, amelyen megadhatnám az erősorrendet, és az átlagos különbségeket. Pl.: Ferrari a leggyorsabb. Utána Mercedes: +0.2 Red Bull: +0.35 stb...

Emlékszem GP3-hoz volt ilyen külső program, igen hasznos volt, hogy totál testre tudtam szabni... Sőt asszem a pilótákat is be lehetett lőni, meg azt is, ki mennyire hibázott...
sertrex
Hááááát… A kinézettel biztosan nem lesz gond. Sőt! A legszebb szim/autósjáték lesz a piacon. A GT autók is népszerűek, ráadásul mivel csak egy versenysorozat lesz, így az AI-t is jól lehet hangolni. Csak ne olyan erőviszonyos megoldást válasszanak, mint az F1-ben a CM. Lehessen a karrierben bármelyik autóval nyerni, amit választok. Persze, ha lesz karrier. 😄D
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.06.07. 08:08:34

sertrex
<#eljen>
Jó ötlet volt.

Még mindig rohadt jól néz ki, és hát ha az AI és a fizika is rendben lesz (miért ne lenne), talán ezzel lesz a legnagyobb élmény idén körözgetni. Mondjuk a GPU igényére kíváncsi leszek...

Az az 50-es meg remélem a megjelenés napját is jelöli. 😊
Gondoltam egy külön topic nem fog ártani ennek a játéknak így az E3 közeledtével.

Mivel egy teljesen különálló szimulátor lesz, saját online rendszerrel, karrierrel, stb, teljesen "új" grafikus motorral, szerencsétlen dolog lenne összemosni a sima AC-vel.
← ElőzőOldal 43 / 43