2128
-
#244 Átírtad a .json fájlt? -
#243 A szar nem tartozik hozza, max ugy sikerul;)
A CARS2-nek a gondja (a menun es a hangokon kivul:P) hogy belezsufoltak minden hightech dinamikat (idojaras, napszak, realroad, meg a gumi is valami extras), minden mindennel osszefugg, "lehetetlen" volt osszeloni ugy, hogy a tobbsegnek elvezetes is legyen (hogy mennyire "igazi", azt most hagyjuk, azt az ACC-nal sem feltetlenul erdemes firtatni:D).
-
#242 Az a szim ami sokat számol de jó szarul ? :)) -
#241 Minimal minoseg es felbontas, mert ez a ketszer alig 200MByte-ot 1 oran keresztul toltotte (~100k-val tudok tolteni:D).
Es csak a video miatt motorhazteto, lehessen latni valamit:D
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2018.09.22. 21:34:15 -
#240 Ez meg az inverze:) Szaraz, napos ido, 100% vizes aszfalt (bonusznak 60°C-os):) Meg se realroad, se szaradas:D Bar AI-val (sok autoval) nem probaltam.
-
#239 Ez a tied te:)) azert nem erzel semmit vagy a palinka miatt:) -
#238 Szaraz aszfalt, 56%-os eso. Ugy 1–1.5 kor alatt lesz total vizes.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2018.09.22. 21:32:12 -
#237 Attol fugg, mit nevezunk szimnek;)
Ha azt, hogy mennyi mindent probal szimulalni, kisebb-nagyobb sikerrel(:P), akkor az ACC valszeg messze lesz technikailag a CARS2-tol (meg iR-tol). Az hogy anomaliak vannak es/vagy nem tetszik, az mas kerdes:D
-
MasterMason #236 Jó vicceid vannak... -
#235 Erő van azzal nincs gond, de egy konstans ellenállás, szinte ennyit érzek .... Majd javitják ... -
formula1996 #234 Azert a pcars2-t ne emlitsuk mar szimnek, Need For Speed szinten van..:D Meg az AC-t se mondanam annak viszont hangulatra tenyleg a legjobb, es vannak is multin allandoan talalni fullos szervert, minden este nyomom vele, viszont az hogy padlogazon egy gt2es ferrarit nem tudsz szinte megporgetni vicc :) De a feelingbe osszessegeben ottvan, remelem az ACC is hasonlo lesz :D -
#233 Nálam Fanatec v2.5-ös bázison 70/5. -
#232 A full HUD-on van (a gaz/fek visszahlezes alatt) FFB visszajelzes is. Nezd meg hogyan mozog. Ha sose eri el a max -ot (vagy a voroset ami elvileg clipping) es/vagy nagyon alul van, akkor gaz. Vedd erosebbre a progiban es a minimumot is.
Aalaphelyzetben eleg kaki az FFB, csak ide-oda mozog, semmi jelzes, kozepen lotyog. Nalam, ha jol emlekszem, 130/20 (max FFB / min FFB). De talan lehetne meg erosebb is. De a linearitasa is valszeg komolyabb kormanyokhoz van belove. Tuti reszl rajta, malklitva lesz vagy lesz hozza valami allitas a menuben. -
#231 Ezt vetted? Akkor már értem miért volt occóó ! :DD -
#230 -
#229 Nálam tök halott az ffb, de komolyan, Kb mintha rugós kormányom lenne :) tököm tudja mi van vele ... -
MasterMason #228 Majd meglátjuk milyen lesz de én már bevárom vr-t, mint mondtam is gyakorlatilag már képtelen vagyok monitoron játszani, annyira megszoktam, hogy arra fordítom a fejem amerre akarom, meg hogy bent ülök az autóban... Amúgy nem gondolom, hogy káosz lenne CARS2 szerintem az egyik legjobb autos szim. Persze remélem, hogy legalább ennyire jó lesz ez is, és akkor két nagyon jó szimulátorom lesz. Sima AC-t egyébként egyrészt VR szar minősége miatt kukáztam anno, no meg az egyéb hiányosságok miatt pl esős meg éjszakai futamok teljes hiánya stbstb. Most ebben elvileg minden lesz, és remélem a legjobbakat.
-
#227 Majd kesobb.
De ebben is Kunos a legjobb. Ugy tud EA-t eladni, hogy vegig siekres marad, nem csalodnak vagy unjak meg az emberek, foglalkozik vele, befejezi(!), es kozben hallgat a "tanacsokra" is. De csak annyira, hogy ne legyen kaosz a programbol (lasd. CARS/CARS2).
Sose fog annyit tudni, mint egy iR vagy CARS2 (foleg realroad), de nem is kell. Az macera, bonyolult, ugy sem folglalkozik vele a nep, azzal csak a munka, anomalia es bug van. Legyen egyszeru de nagyszeru. -
MasterMason #226 Azért mutathatná az időt mert replay... De ez legyen a legkevesebb. -
#225 Ahogy lent irodott, "szorakoztato" lett:) Kunos megtalalja azt a kompromisszumot hogy szim legyen, de megis hangulatos, elvezetes stb. A gazelveteles keresztbeallas es megcsuszas; az orrtolas; az FFB-n inkabb a kasztnit, mintsem a gumit erezni: olyan AC-s. De ha megszokja az ember, akkor elvezetes.
Az FFB-t valszeg komolyabb (fanatec vagy DD) kormanyokra optimalizaltak, mert elegge fel kell huzni (~130/20?!), hogy reszletes legyen es erezheto (G25). De ezzel nincs gond, haladni kell a korral;) -
#224 Mutat mindent, az valszeg replay:) Nem neztem, gondolom ott (meg) nem mukodik.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2018.09.22. 18:46:48 -
formula1996 #223 Abban van, nem ablakos mod eseten kinagyitja teljesen a kepet a monitoron kivulre. Esetleg a driverre gyanakszom, tobb mint egy eves, most frissul, majd kiderul. -
#222 Mutatja is csak nem replayben.
Most mentem egy 30 perces versenyt, marhára tetszik a cucc. Első indításnál ugye újdonság varázsa, kurva jó hang, de fasza ez az autó, aztán ahogy mentem pár kört, kezdett nem tetszeni. Tolta az orrát, kanyar bemenetnél kidbta a seggét, mittomén, mit csinált. Most hogy beletoltam már pár órát azt kell mondjam kurva jó lett. Az első sikán után kilökött az AI, mondom na ez megint az agyatlan AI cucc. Aztán replayben látom, hogy én húztam rá, nem hagytam neki helyet, kiforgatott mint az ámerikás zsaruk a menekülő rosszfiút :) Próbáltam én is ezt az 1L benyás űridőt, de félúton kifogyott a benya, pedig nincs beállítva üzemanyag használat.
Egyébként rohadjon meg az sg motor, másodszor kell beírnom a hszt-t, mert az első eltűnt az éterben :)
formula1996: próbáld meg teljes ablakos nézetben
Utoljára szerkesztette: macleody, 2018.09.22. 18:25:58 -
formula1996 #221 Másnak csinál olyat hogy tálcára dobás után, nem akar visszajönni, ha meg visszajön, akkor zölden vibrál a kép? :D
Utoljára szerkesztette: formula1996, 2018.09.22. 18:10:32 -
MasterMason #220 Az marha jó... De mondjuk én inkább a modernebb megoldásokat szeretem, és mondjuk ha már úgy is van motec egy autóban, akkor akár mutathatná a köridőt, a szektor időket és minden mást is... -
formula1996 #219 5400Ft-ért énis bezsebeltem, kód jött rögtön, steam el is fogadta, már települ. -
#218 Nincs a videón, de az idősávon látni. 0:12-2:04 1:52-es kör.
Én most 1:55,7-et tudok, de alattam csúszik, mászik az autó. Nem ilyen stabil mint a videón. -
#217 Ja ilyen időket mentek 1L üzemanyagot beállítva setupban. -
MasterMason #216 ÖÖÖ, és azt hol lehet látni, hogy tényleg 1:52.677, mert a kilométer óra megy ellenben sehol nem írja az aktuális köridőt mindenhol nullát mutat neki...
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.09.22. 17:04:32 -
MasterMason #215 Én meg a vr támogatást várom már mint állat, szerencsére a második körben jön és nem valamikor a vége felé... -
#214 Az csak az első másfél óra utáni benyomás volt. :D
Azóta már kipróbáltam az esőt, vihart, miegymást... Összehasonlítást is csináltam más játékok GT3-asaival. És azt kell mondjam eddig ez a legszórakoztatóbb az összes közül, azt nem tudom, hogy legvalóságosabb-e, de feelingben nagyon ott van. Azt külön kiemelném, hogy amikor a kelleténél nagyobb gázzal akarok elindulni és elkezd dadogni az autó eleje, na ennél kilóra megvett engem. Az összes többi játékban eddig kidobott oldalra, minden beavatkozási lehetőség nélkül. És ezenkívül is van jónéhány olyan apróság, ami külön plusz pont a készítőknek. Most már nagyon várom a dinamikusan változó időjárási körülményeket és real roadot vagy ahogy ők majd elnevezik. :))) -
#213 Szokásos AC-s mindenkanyarbancsúszós körnek tűnik . :) -
-
#211 Hát gondolom nem csak a hiányos tartalom miatt alpha/beta, 0.XX verziós a játék. -
#210 Nem vágom sisak nézetben miért nincs virtuális tükör. Vagy legalább hátra lehetne nézni, hamár a konfigban be van rá állítva egy gomb. -
#209 Nekem tetszene de kb nulla minőségű ffb van nálam ,szóval majd ha jobb lesz akkor próbálgatom ... -
#208 Mentem most egy 10 perces versenyt hevy rain-ben, nagyon állat. Replayben viszont tv-kamerában párszor mocskosul leesik az fps. -
#207 igen, a legdurvább esőben egy gázelvét már kellett a döngetős Advan-ban de úgy egyébként élvezhető az esőben óvatoskodás, viszont a vihar az külön kategória..ott mindig para, bármikor felszalad az autó.
Nem tudom mik lesznek még, de az az érzet tetszik hogy néha elpörög a vízen a kerék...mármint nem kigyorson, hanem tartott,vagy enyhe gázadásnál...amikor már megvan a tapadás és szépen gyorsul, aztán mintha megcsúszna a kuplung, elpörög a kerék, az teljesen f@sza,..nem szeretem ezt a pályát, nem szeretem ezt az autót, de viharban ez a Lambo' csak szimplán egy autó, nem egy ilyen GT szupercsilivili
Utoljára szerkesztette: b-type, 2018.09.21. 21:05:20 -
#206 TC nélkül még szárazon is kihívás konstans köröket hozni, nemhogy esőben. :D
Kíváncsiságból mentem egyet a sima AC-vel is ezzel a kombóval és azt kell, hogy mondjam, hogy ez egy nagyon összetett fizikának tűnik.
Sertex: másfél-két óra után én sem voltam elhalva tőle, fokozatosan változott meg a véleményem. Ezzel az esővel, pályagumizódással meg gumi hőmérséklettel már ilyen korai állapotban is meg vagyok elégedve. Kövi updatben csiszolnak a ffb-n is...na jó lesz ez. :D -
#205 Ja, viharban sima egyenesben is felúszik a gumi. Kíváncsi vagyok a dinamikus időjárásra, lesz-e felszáradó ív. A promó videókban szinte már száraz pályán voltak tócsák, meglátjuk tényleg ilyen lesz-e. Bár én keréknyomot nem láttam a vizes úton.