2128
-
#124 Egyszerű ez egy offical game, namost 99% az esély rá hogy azért nem tudod állítani mert a való világban sem lehet! Egyszerűen egy csomo dolog fixált, szerintem ez az ok nem hogy nem számol dolgokat. -
#123 Semmi nem attol lesz jo fizika, szimulator mert hemzseg a newtonoktol a menu...
Biztosithatlak ha pc2 vel vegig mesz esoben , akkor otszor melosabb f1 2018 ban, valszeg ot percet nem birsz versenytempoban.....;)
Ezt az AC t meg ne is mondjam, tippem szerint egy kor nem sikerul, ez nem padlokigyorsitasos pc2...
Szoval kicsit uncsi mar a sok hulyeseg . :))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.09.17. 07:01:03 -
MasterMason #122 Első körben nyilván az autót nézném, aztán jobban megnézném a pályát is, már ha tudnám fordítani a fejem... De ez most igazából másodlagos ahhoz képest, hogy egyrészt jóval kevesebb beállítási lehetőség van az autó setupjában, mint bármi egyéb szimulátornál, és ez sajnos arra enged következtetni, hogy hát bizony ez nem számol-szimulál annyi paramétert mint a már "megszokott" szimulátorok...
Ahogy nézem kompletten hiányoznak még a sebességváltó áttételei is , nincs sem motor sem fékhűtés stbstbstb, ráadásként a legtöbb helyen mint AC esetében is volt eddig, csak egy szimpla integer számot adhatsz meg ami ki tudja mi alapján és mit számol... Ehhez képest PC2-nél meg pl dampereknél is ugye a bump stop-ot milliméterben az egyéb értékeket pedig N és N/m/s adhatod meg. Nyilván ez biztos nem véletlen, ugyanis a fizikában konkrétan ezen mértékegységekkel számolnak. -
#121 Ja ok, de nem is az volt a lényeg hogy fut nálam :) Van akinél 4K-ban fullon szépen szalad :) Reméljük lesz némi optimalizáció, bár nekem nem létszükséglet a fullfull graf, de azért ne nézzen ki szarul. Mondjuk ideje lenne már egy kicsit fejleszteni a gépet, csak ugye megint ott tartok, hogy mindent cserélnem kellene :)
Szóval sisak nézetben nincs virtuális tükör és nem mennek a refik. Se villogásnál se simán világítást kapcsolva. -
#120 Nem gondoltam volna, hogy kérdés lesz de akkor kifejtem. Azt írod, hogy ilyen kinézet mellett diavetítés a játék. Tehát arra gondolok, hogy pl. tizen X évvel ezelőtt ismerősi körben előszeretettel futtattunk különböző benchmark programokat (3D MARK) a gépeink képességeinek összehasonlítása végett és sokszor arról ábrándoztam, hogy de jó is lenne ha olyan módon néznének ki az akkori játékok mint a benchmarkban látott tech demó ami 5 FPS-el futott, persze akkor erre esély sem volt pedig egy létező engine volt amit számolt a gép, remek screenshotokat lehetett volna csinálni, de attól az még egy játékra alkalmatlan dolog lett volna. Vagy egy másik példa. Nem tudom mi most a piacon a legüberbrutálabb kinézetű játék de minden bizonnyal én is az alsó-közép kategóriás gépemmel tudnék olyan screenshotot lőni a játékról, hogycsak na csak éppen közben lehet nem menne 5 FPS-el sem a játék. Nem real time már 20 évvel ezelőtt is tudtak remekül kinéző dolgokat képernyőre rittyenteni, elég ha csak a egy-egy ismertebb régebbi animációs filmre gondolunk, de, hogy a játékoknál maradjunk, gondoljunk csak egyes játékok átvezető videóira. Volt olyan amit le is mentettem magamnak mert annyira jól megvolt csinálva. Itt engine szinten az lenne a lényeg, hogy mi az amit meg tud jeleníteni valós időben és azt milyen gyorsan, tehát azzal nem érünk semmit, hogy ez ahogy írtad diavetítés mellett néz ki így. Engine-t szerintem tudnának írni olyat, hogy megszólalna de lehet, hogy a mai legmodernebb hardverek alatt sem mozdulna meg. Nem tudom, hogy sikerült e érzékeltetnem, hogy mire gondoltam, de a lényeg az, hogy jó kinézet és jó sebesség mellet hogyan működik a dolog. Én legalábbis erre gondoltam és így gondolom.
Nyilván lesz ez még jobb is, kár lenne az első Alpha verzió után messzemenő következtetéseket levonni.
Béke!
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2018.09.16. 23:31:02 -
Jackal #119 4k-n tévén játszottam vele FXAA-val, de belső nézetből igénytelen a pálya, a fű, az épületek. A kocsi belseje az okés.
50-60 fps szerintem meg volt a kis gépemmel. -
MasterMason #118 Nem csúnya ez, ráadásul nekem 4K-n fullon megy... De őszinte leszek hiába is van hatalmas 4K-s monitorom, képtelen vagyok már ezzel így játszani, úgy megszoktam már, hogy ha forgatom a fejem VR-ban, akkor oda nézek ahova akarok, hogy képtelen vagyok monitoron vezetni.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.09.16. 23:20:30 -
#117 Nálatok sincs sisak nézetben virtuális tükör? Úgy rémlik a patch előtt volt. -
#116 Kocsiban ülve nem ilyen zsivány ... -
#115 És ez most hogy jön ide? -
#114 Állóképet bármilyet lehet csinálni -
Solt #113 Ez tényleg szép, plusz az élsimítás is elég korrekt! -
MasterMason #112 Csak megvettem már most, csak nem bírtam kivárni a VR támogatást. -
#111 Azért nem néz ki szarul full grafon.
Igaz így diavetítés van nálam :) -
#110 Hát ahogy olvasom, lehet nem fog, nem egy olyan villám az az unreal motor ... -
GPx8 #109 Én is azt gondolom, hogy gyorsulni fog, bár még egy csomó plusz dolognak is bele kell kerülnie... -
#108 Szerintem is fog gyorsulni, átáltak egy enginre ezt tanulni kell kb ennyi majd probálkoznak:) -
MasterMason #107 Adjunk nekik egy kis időt, tuti lesz optimalizáció a megjelenésig. Én egyébként örülök neki, hogy lesz egy hivatalos játék amely feldolgozza ezt a sorozatot, és bár PC2-vel elég jól elvagyok, de októberben azért megveszem ezt is ahogy lesz VR támogatás... Tényleg kevés csapat van, amelyik megpróbál kiszolgálni minket szimeseket és még kevesebb aki ránk VR játékosokra is gondol... -
#106 most nem emlekszem tervezik-e ezt konzolra kiadni, de amig szo nem volt rola, addig nem nagyon torodtek a tempojaval, ott kenyszerultek ra es gyorsult sokat.
Mondjuk oktoberig nem derul ki, de ha nem fog vr-ben sem jol muzsikalni, akkor erosebb lesz a dorgalas. Hogy a megszokott minosegben a jonep nem tud jatszani, vagy egyaltalan vele a tobbseg elfogadhato minosegben.
Mondjuk lehet ezzel probaltak elebe menni, hogy van ez az opcio, hogy hany auto latszodjon. Mondjuk egy-ket mod autonal, az ac-be is jol jonne, foleg amikor indul a verseny.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.09.15. 16:38:15 -
#105 Hanyatt én sem estem, főleg autóban ülve ...
De nem is ez a lényeg. Picit lassú az már inkább aggaszt ...
De messze a vége még . -
GPx8 #104 Nekem egyelőre az Unreal Engine csalódás.
Pl. PCars grafikai motorja is van ilyen szép(?), de 2x gyorsabb... -
Fela #103
Live stream a jatekban is valaszthato hivatalos Lambo versenyzokkel -
Fela #102 Na akkor itt is :-)
0.1.1 Hotfix
- fixed AI remaining without fuel
- fixed crash caused by faulty recognition of T500 Gear Shifter
- fixed time loop after midnight
- added starter and ignition command on Controller Page
- fixed car lights not working when opponents visibility video option is used
- fixed backfires and other particles visible on hidden cars when opponents visibility video option is used
- fixed misleading option values with AA and visible opponents
- fixed marshal spline detection
- expanded camera FOV and frame rate limits
- visual and LOD tweaks to the Lamborghini Huracán GT3
- disabled saving the discord username for in build configuration
- slightly increased the retry-interval after a disconnect from the servers
- added proximityIndicatorsVisible setting to hud.json
- fixed music looping in some conditions
- tweaked volume for reverb zones -
#101 Az ignition marad ki pedig tudatosan is kerestem ilyet de nem találtam, többször is átlapozva a kontroller beállításokat. Siettem is mert indulnom kellett csak gyorsan ki akartam próbálni. -
GeriDoc #100 Az enyémben nem volt semmi rossz. Shift+I - ignition (gyújtás), S - starter (gyak. önindító, vagy indítózás). Ok, itt nem kell megvárni, hogy megjöjjön az olajnyomás.
-
flyinghigh #99 Shift+I majd S -
#98 bahh igy mukodik es az a.i is latszik, koszi. -
#97 Valaki írta, hogy az opponent visibilityt le kell venni off-ra és akkor megy a világítás. Még nem próbáltam. -
#96 ehh, megneztem a forumon, ez valami bug lehet mas is jelezte, nem megy a vilagitasom, index, helyzetjelzo vagyis varosi feny, villogas megy, csak az utat nem latom igy sotetben :)
Meg emlekszem 20 eve azzal szorakoztunk neha mentunk kint a hatrban fak kozott, vilagitas lekapcsol, es csak a veszvillogo fenye mellett.
Na itt is ez volt, csak a harom villogas mukodott es azt sem engedi folyamatosan :)
-
#95 Igen az elég amatőr, hogy autóban ülve nem lehet az irányítást állítani ... -
#94 na atporgetem megegyszer a menut, mondjuk ami vilagitassal volt kapcsolatos a tobbi gombra tettem ott meg nem tortent semmi. Na de amit nem hiszek el jatek kozben nem lehet allitani a kiosztast, hihetetlen.
Ja valoban "flashing lights", felreolvastam.
A video konyvtar eleg beszedes, mintha csak kiszedtek volna a kesz palyakat, legyen mit adagolni. Ha jol emlekszem ezek kozul nem egyet mar demoztak, de majd valaki kijavit,ha nem.
Spa.wmv
Monza.wmv
Nurburgring.wmv
Misano.wmv
Brands Hatch.wmv
ac2test.wmv
Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.09.13. 21:28:32 -
#93 Mert az a villogás, nem a világítás ... -
#92 Ha felkapcsolom a vilagitast, harmat villog es ennyi, azt hittem a kocsim tort, de friss autonal is ugyanez.
Lehet masik gombot kene keresnem? :) -
peti79 #91 A linkelt oldal azonnal küldte a vásárlás után a kódot (+ e-mailben is megkaptam), amit a termék aktiválásánál rögtön föl is ismert a steam. Megnéztem, elindult, de a fiammal nem lehet bírni amióta meglátta a FH4 demóját, úgyhogy most jegelem picit ezt a játékot. -
#90 Ha nem probaltad, akkor autoban ulve F2 (HUD, none, HELP). Ott fel van sorolva minden alapbeallitas. -
#89 Sehogy, tegnap kinlodtam vele, aztan talaltam egy automata motorinditast...
En ha ramegyek a bill resze ahol van kormany, gamepad stb, tok ures az egesz... -
#88 Akkort hogy inditottad be az autot?! :) Nalam kiir vagy 30-40 alap bill. kiosztast. Ami kellett (FOV, ulespozicio, ablaktorlo, inditas, ABS/TC allitas stb.) az mukodik. Atallitani nem probaltam, csak atfutottam a beallitasokat, de nem nagyon van atfedes a ketto kozott:DDD -
#87 Nálam semmi nincs kiosztva se gyárilág se sehogy a billentyűzetre :))
ami a kormányra ráfér az működik ,többi semmi :) -
#86 Ez igy eppen arra jo, amire kiadtak: alpha/beta tesztelgetni:)
Viccesek az alap bill. kiosztasok, nem tudom szivatasnak szantak vagy valamiert nekik igy jo (ALT-R, SHIT-I, CTRL-SHIFT-nyilacska:DDD). -
#85 Hát én elégé AC fun vagyok ,de ez így simán a semmire való kategória :)
gumi se tetszik, FFB -t akárhová rakom hulladék kb egy állandó ellenállás meg némi rángatózás, bug és hiány hegyek, bindelhetetlen funkciók , ...
Ááá, majd megnézem két hónap múlva :)))