2128
-
#164 Nah, akkor nyújtsa már fel a kezét akinek működnek a pótrefik, sisak nézetben van virtuális tükre és szintén sisak nézetben tud jobbra-balra nézni. -
#163 Én is előkapartam a régi LG monitoromat második monitornak és ha úgy hozza kedvem akár egész nap gyártom különböző autókhoz, különböző pályákon a setupot. Időnként az is van olyan szórakoztató, mint egy public szerver.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.09.17. 13:49:08 -
#162 Koca játékosokról beszéltünk..... de egyből másik monitoron telemetriát futasson .. na ne má:D -
MasterMason #161 Ezt csinálhatod magadnak is , telemetria azért nem olyan bonyolult és minden szimhez van, kiteheted egy másik monitorra és vagy akár tabletre is, amúgy is érdemes használni mert sok hasznos információt ad...
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.09.17. 13:07:19 -
Solt #160 Semmi sem tökéletes, viszont az tény, hogy a jelenlegi semminél meg a letöltött setupnál jobb lenne... és ugye akinek nem jön be, mert ügyesebb, okosabb, szebb mint a program, az még mindig állíthatja kézzel mint eddig. :) -
#159 Mondja az user hogy blokkol az eleje. Ok. Fekero lejebb, fekelsztosa hatrebb , elso rugok puhabbra ..
Most blokkol ? Nem.
De a tobbi user fele akkora fektavot vesz !!!
Tanulsag ? ;) -
#158 Ilyesmire gondoltam, sokat hozzá adna egyébként. -
Solt #157 Mész pár kört, azt elemzi a program, hogy leért az alja, nem ért le, jó a végsebesség, nem jó a végsebesség, leforog a hatodik, nem forog le a hatodik, egyenletesen melegszik a gumi, nem melegszik egyenletesen. Ennek fényében állítanak a boxban az autón, plusz rákérdez a versenymérnök, hogy ezeken kívül van-e észrevételed. Jelzed, hogy igen, tolja az orrát... jön a kérdés, hogy kicsit, közepesen, vagy nagyon. Jelzed, hogy kicsit, állítanak rajta, megint mész kőrözni... Imádnám, és szerintem nem lehetetlen egy ilyet megcsinálni. Akinek meg ez nem jön be, az állítja magának manuálisan ahogy eddig... :) -
#156 Lehet nem kétsorost is írni:) Simán lehet olyat írni ami elviszi az embert egy neki jófajta setuphoz, mármint gondolom én:D aztán lehet hogy nem.. -
#155 De amit egy ketsoros program mond az er ? :)
Ezt mondom, tok felesleges az egesz....
Hangulatnak jo de ennyi...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.09.17. 12:11:46 -
#154 Szóval a valódi versenymérnökök is tök hülyék hozzá, mert telemetriát és egyéb diagnosztikai szoftvereket használnak?
Nem is tudtam, hogy a kőbaltás, barlanglakókhoz is be van vezetve az internet. -
#153 Szart se ér a letöltött set, mivel az nem rám van hangolva hanem valaki másra.
Amit én írtam nem a pro gémereknek segíteni hanem a nagy többségnek és plusz egy kis adalék a játékhoz, mégis szimulátorosabb mint a letöltöm a setet:D
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2018.09.17. 12:09:53 -
#152 Amugy meg van mar ilyen, ugy hivjak setup download ! :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.09.17. 12:05:42 -
#151 Jah, csak poenbol irtam.
Amugy nem mukodne, mindig elonyben lenne az , aki magahoz hangol egy setupot, egy gep soha nem tudja ezt megtenni, foleg egy jatek. Es utana ugyanott lennenk, menne a siras, meg hogy szar, meghogy miert is kell ez a setup hulyeseg :)) -
#150 Nem akarsz menni , te írtad setupért nem mennél simán igen mi a különbség?:) -
#149 Hogymivan ? :))
Amugy en eloszor megelegednek egy jo AI val es normalisan mukodo idojarassal is....:)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.09.17. 11:22:42 -
#148 Idő... hát az a problémám nekem is:( -
#147 Figyuzka minek autókázol ha nem akarsz autókázni -
#146 A Discordon megy a real time csevegés, mindenről. Setup guide, tippek, kész setupok, más játékokról is. És már van vagy 400 felhasználója a proginak, legalább is, akik Discordra is bejelentkeztek.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.09.17. 11:19:18 -
MasterMason #145 És ezt hol olvastad, mert én sem a blogjukon sem máshol neten nem találok erre utalást, persze ettől még lehet, csak én nem látok ilyet. De nyilván ha felveszik a fejlesztőkkel a kapcsolatot, és megkapják hogy azok az értékek mik jelentenek, akkor megírható volna más prg-re is ehhez hasonló. -
#144 Mellesleg dolgoznak egy AC és egy F1 2018 verzión is. És tervbe van véve az ACC-hoz is, de az majd akkor, mikor már közel kész lesz vagy teljesen kész lesz.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.09.17. 11:08:11 -
#143 Sőt mi több.
"Designed by Real Engineers
OUR STORY
Racing Sim Tools is a leading provider of cutting-edge software, using real-world engineering to help you achieve your optimal performance in game. Designed and tested by real life engineers, Racing Sim Tools promises to provide the highest quality products on the market. Zach Etier is a mechanical engineer in the real world. His passion is motorsports and he takes great pride in helping others achieve their best performance. Herman Ewert is a programmer who fell in love with coding at the age of 14. He enjoys watching, following and reading about motorsports and has found a passion for sim-racing." -
Solt #142 Az biztos, hogy így élvezetesebb lenne... én sem szeretek a setup-l bajlódni, pontosabban szeretek, csak az a kevés időt a rendelkezésemre áll játszani, sajnálom erre fordítani. Ezért is megyek olyan autókkal amelyekben minél kevesebb dolgot kell, lehet babrálni! :) -
MasterMason #141 A srác pont azért tudta azt a progit megírni, mert valódi mértékegységek alapján ki lehet számolni azon értékeket, ha nem tudod, hogy egy bizonyos egység konkrétan milyen mértékegységet meg milyen számot jelent akkor mi alapján lehetne kiszámolni?
De még egyszer mondom, ahhoz az egyszerű integer számhoz ami más játékokban van ezen setupoknál, lehet hozzárendelve egy valós szám is, csak fogalmad nincs mi az a konkrét szám vagy milyen szorzó az ami alapján a prg számolja.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.09.17. 10:58:19 -
#140 Meg tesztpilotat, aki ejjel lefutja a setup koroket ! :))
Vagy olyan opcio is lehetne, aki sik hulye hozza az ne jatszon ilyennel ...? :))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.09.17. 10:57:44 -
#139 Berakhatnának valami olyasmit mint a manager játékokban, ha kimész pár körre ad egy javaslatot miben tudnál javulni, megint kimész így finomodna a set:) -
#138 Ezt hidalja át a már említett mértékegység nélküli számadat, illetve a setup ablak jobb oldalán lévő leírások is ebben igyekeznek segítségedre lenni. -
Solt #137 A PC2-ben ugye van olyan, hogy kiválasztod mi a nyűgöd és akkor tippet ad, hogy min változtass. Innen már csak egy lépés, hogy ezt egy "versenymérnök" tegye meg helyetted a játékban. Remélem minél előbb megoldják ezt valamelyik játékban... -
#136 Dehogy esik, én testközelben dolgoztam autón ahol volt prodrive-os mérnök velünk, versenyző csak beszél hogy mit csinál az autó és kész, aki egy kicsit vágja elmondja min szeretne változtatni. De nem azért mert mérnök hanem mért már egyszer viselkedett így az autó és Józsi ezt csinálta és jó lett:D -
#135 Igen és hol van a játékokban a mérnök, akiről beszélsz? Ja, neked kellene annak lenni. -
#134 Én amikor elindítok egy autós szimet, akkor leginkább a versenyző bőrébe szeretnék bújni és nem a versenymérnök bőrébe. Pont leszarom, hogy amit most állítgatok, az Nm, mm, stb. Feltételezem, a valóságban is úgy zajlik egy ilyen kommunikáció, hogy a versenyző elmondja az autó viselkedéséről alkotott véleményét és, hogy mit szeretne, aztán a mérnökök ez alapján indulnak el. Kétlem, hogy azonnal konkrét fizikai mértékegységekről esne szó. -
#133 Ne foglalkozz vele! Heveny pCARS fóbiában szenved. Orvosi eset. -
#132 Neked nem rendes telemetria kell, hanem csillivilli fucsomo, hogy nezegesd vr ben ! :))
Ha rendes telemetria meg fizika szamitana nem beszelnel hulyesegeket folyton, es talan nem pc2 volna szamodra a netovabb....;) -
#131 Persze értem én, hogy valóságosabb, valós mértékegységeket használni. Nincs is ellenemre, de ha nincs meg alapképzésem hozzá, akkor akár kínai jeleket is írhatnának oda. A SimTools egy olyan eszköz ami lefordítja számomra, egy grafikon és most már egy real time telemetriai rendszer segítségével, hogy mit merre állítsak, persze nem kapom meg az űber tutti beállítást, de jóval közelebb kerülök a saját vezetési stílusomhoz illő beállításhoz. Mondhatom, hogy megvilágosodtam e téren. :))
Pont ezen a ponton kellene valami nagyot alkotniuk a játék fejlesztőknek, mert a mérnöki teendők is a játékosra, játékon belül a pilótára hárulnak.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.09.17. 10:31:53 -
MasterMason #130 De gondold végig, hogy a fizikában mértékegységek vannak. Tehát fizikában olyan nincs, hogy egy klikk vagy két klikk, még akkor is konkrét mértékegységek vannak, ha az emberek nagy része nem érti.
Persze ettől függetlenül lehet, hogy az az egy klikk is egy olyan számot takar, amelyek valódi fizikai értéket jelölnek, de fogalmad nincs róla, hogy pontosan mennyi is vagy miért így van?
Abban is igazad van, hogy a játékok nagy része hiányos sok szempontból, bár nyilván nem mérnököket akarnak akarnak képezni, de ha már csinálják belemerülhetnének jobban, és magában a játékban megadni azon lehetőségek mindegyikét, amelyek segíthetnek ezekben a dolgokban. Rendes telemetria stbstb. -
MasterMason #129 Azt nem tudtam, hogy te vagy a kunos verőembere, hogy bárki egy észrevételt tesz, akkor jön a Laccoo az "önkéntes rendőr", aki majd rendre inti azokat, akik bármi egyebet mernek szólni azon kívül amit ö gondol...
-
#128 Ezek a nm, mm, meg egyéb mértékegységek, önmagukban nem sokat jelentenek egy laikusnak, mint amilyen én is vagyok. Szakemberek biztos jobban elboldogulnak vele. De mit sem ér, mondjuk ha nem tudod mihez viszonyítani. Tök jó lenne ha lenne a szimekben valami animált grafikon, ami megmutatja, hogy mit is csinálok éppen. Amióta használom PC2-ben a SimTools-t, azóta van értelme ezeknek a dolgoknak a setupban, számomra. Itt már kaptam egy olyan segítséget, hogy bizonyos autó típusoknak, milyen értékek között kell mozogniuk és így már tudom használni a pályánkénti finomhangolást. Amíg a játékokban nincs vagy nem lesz valami hasonló, addig szinte tök mindegy, hogy 1-10-ig csúszka van-e vagy a valós értékekkel operálnak, mert úgyis csak érzésre, találomra tologatom ezeket csúszkákat. Persze mint laikus mondom, akikből a játékosok nagy része áll... Szerintem.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.09.17. 10:06:56 -
#127 Nem ertem a kerdest, de mindegy is, egyebet en nem tudok hozzafuzni.Ha neked pc a tuti akkor hajra ...
-
MasterMason #126 Az miért lenne hülyeség, hogy a fizikát a fizikában használatos mértékegységekkel számolják?! Na ne hülyítsél már! -
#125 Ezt meg tudom erősíteni, GT3 kategóriában fix a váltóáttétel.