2128
-
ManoNegra #564 Ha most valaki bejön a PC2 topikba, hogy anyagilag bukta lesz stb, akkor elmondhatja, de erre miért lenne releváns reakció, hogy "Az AC meg szar"?
Egyébként rajtam nem fog múlni, megveszek hozzá mindent amit kiadnak. -
#563 "Összegezve, én is azt gondolom, hogy az ACC önmagában nem lesz egy hosszú pályafutású, és sikeres játék. A kezdeti eladási mutatók sem lesznek mérvadóak, mert a lényeg az lesz, hogy mennyien maradnak meg hosszútávon akik játszani is fognak vele. Na majd meglátjuk. :) "
érdekes mondat ez úgy h PC2 igen gyorsan meghalt kvázi és nem nagyon játssza a kutya se: és pl pont ebben hasalt el...
ahogy én is hinni akartam benne h jó lesz és megvettem már első napokban jó drága pénzért...aztán óriási csalódás és most már fel sincs telepítve
-
Solt #562 Nem! Jöttél azzal, hogy szerinted bukta lesz az ACC, majd hozzátetted, hogy üzletileg mindenképpen. Erre jött Axtros, hogy ő se hiszi, hogy nagy szám lesz majd... Laccoo ezután szállt be, és ezután jött az ominózus kijelentés ami olaj volt a tűzre többeknél.
#474 #475 Ez a kettő a kiindulópont...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.11.02. 20:09:08 -
#561 Na akkor, nem AC fanboy kezdte a fikázást? Hogy jött ide a PC2? Utána jött, ami jött.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.11.02. 20:01:21 -
Solt #560 El ne hidd már! :D Menj az oldal aljára és gyönyörűen látni fogod, nemhogy neked van igazad, de ACC "elemzéssel" indult a sztori, amire Laccoo természetesen rákontrázott, majd utána nem sokkal jött a "kategória csúcsa" kijelentés, ami finoman szólva barokkos túlzás... :)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.11.02. 19:49:24 -
#559 akkor bocs... :)
Az acc-t meg tessék csak kritizálni, mert Kunos meg esetleg tényleg javít is a dolgokon :)
Jelenleg én Acc - t se indítom el, de hátha egyszer jó lesz...
-
#558 Hát nem! Sorry! Az már következmény.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.11.02. 19:33:14 -
#557 Én meg azt hittem h ott kezdődött h
a "Cars 2 a kategória csúcsa mindenben "
:)
-
#556 Nem a karszosok kezdték itt ebben a topikban isteníteni a kedvencüket, hanem az AC/ACC fanboyok kezdték el fikázni a PC2-t, mert mertünk néhány észrevételt tenni, és kritizálni az ACC-t. Ami persze továbbra is jogos és PC2 fikázástól se lett jobb.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.11.02. 18:52:46 -
#555 Érdekes ilyenekat mondtak valódi versenyzők a PC/PC2-re is és az is érdekes, hogy a GTR-t, GTR2-t és a GTL-t is azok csinálták akik most SMS néven a Project CARS 1-2-t. Nem hinném, hogy azóta elfelejtettek volna szimulátort csinálni. Ha továbbra is az ISI motort használnák, akkor gondolom a CARS lenne az egyik legjobb szim a leghácébb körökben is.
Nézőpont kérdése a dolog. Meg persze az, hogy éppen kit kérdezel.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.11.02. 18:47:46 -
#554 "Egyébként meg nem az a lényeg h mit és mennyit számol hanem h ami kijon vegeredmenykent az milyen lesz... Mennyire hasonlóan kell kezelni a verdát határon... Milyen a terhelésvaltás, mennyire érzed h egy autóban ülsz..."
Nem tudom mire gondolsz, de a BMW M3 E92 utcai változata még köszönő viszonyban sincs egy eredetivel. Ezt százszázalékig állítom, mert van egy ilyenem. És több mint százezer kilométert tettem már bele mióta az én tulajdonomban van. Ezek után nehéz elhinni, hogy a többi autó sokkal hitelesebb lenne.
Persze nem azt mondtam, hogy rossz lenne az AC, hiszen van benne 500 óra játékidőm, csak kétlem, hogy annyival magasabb szintet képviselne, mint ahogy azt itt szeretnéd beállítani, de megértem, mert neked az AC-ban van sikerélményed és távol álljon tőlem, hogy ezt el akarjam venni tőled. Nem is tudnám, az már egyszer igaz.
Az SRS eredményedhez meg gratulálok. :)) -
#553 Latom a hianyzo postokat a lelki serult megint alkot? Nem tudom minekek etetitek a trollt o addig nyomja mig nem hagyod ra, igy azt hiszi hogy igaza van szarjatok ra vagy sg+ es ignore. -
Axtros #552 tök felesleges isteníteni más szimek topicjában...
Azért itt beszéljük meg, mert az ACC-ről sajnos sokat nem lehet mondani. :) -
#551 Content Manager a megoldás és VR-ben mindent vezérelhetsz kormányról , és menüben se kell szenvedni...remélem ACC-hez is lesz majd , mert sokkal kényelmesebb...
a Pc2-t meg inkább nem kommentálom tovább mert úgyse egyezünk meg h gyenge lett és óriási csalódás és nem is nagyon kezelik még csak szimulátorként sem sehol világszerte...
de nem is megyek a PC topicba h az AC vagy az IR vagy az RF2 vagy a Raceroom jobb nála... akinek tetszik az használja egészséggel és tök felesleges isteníteni más szimek topicjában... -
ManoNegra #550 Nekem az AC rémálom VR-ban. A menüt kezelni olyan szinten szenvedés, hogy nekem a PC2 megváltás ahhoz képest.
Az esőben való nagy tapadás sem tudom hova tenni, én azt tapasztalom, hogy könnyebben csúszik meg az autó, könnyebben blokkol a kerék, oda kell figyelni milyen íven mész, nehogy tócsába menj, mert az aquaplaning kiforgat. Sajnos az is igaz, hogy mintha az autó is veszítene olyankor az erejéből.. Lehetséges hogy van olyan kategória vagy autó ahol ugyanúgy tapad mint szárazon, de én ilyennel még nem találkoztam, pedig végignyomtam a karriert. -
GeriDoc #549 Azt hiszem itt a szim világban folyamatosan elbeszélnek egymás mellett az emberek. Mert mindenkinek más a fontos, mert mindenki mást tekint szimulátornak... és mert nincs egy rendes szimulátor. Van aki arra gerjed, hogy torzul a gumi, van aki szerint eső nélkül eleve kuka, van aki a vezetési élményre megy rá (gondolom mindenki tudja, melyik 3 szimre gondoltam). Csak sajnos nincs 1 olyan autóverseny-szimulátor, ahol minden jó lenne. Emlékszem, a GTR kiadásakor azt mondták az akkori GT versenyzők, hogy egy az egyben olyan, mint ha az autóban ülne. Ez talán 2004-ben volt. És most 2018-ban mindenki azon vitatkozik, hogy melyik az az egy, amit szimulátornak nevezhetünk. Kár ezen tipródni. Ráadásul az emberek 90%-a ki van készülve, ha kimenetel előtt be kell indítani az autót. Azt nem is mondom, hogy mi lenne, ha be kellene osztani az autót, gumikat, fékeket, stb. A rendes szimulációtól olyan messze vagyunk, hogy kár is ezen vitatkozni. Hozzáteszem nincs is rá igény. -
#548 Érdekes amit írsz, mert AC-ban volt már olyan h eloregurultam rajtnál, mert lejtett a palya...de lehet rosszul emlékszem..
Egyébként meg nem az a lényeg h mit és mennyit számol hanem h ami kijon vegeredmenykent az milyen lesz... Mennyire hasonlóan kell kezelni a verdát határon... Milyen a terhelésvaltás, mennyire érzed h egy autóban ülsz...
Lehet mondjuk h csak azért szeretem az AC - t mert ott világelső vagyok SRS-en, és úgy néz ki lehet kapok meg lehetőséget ebből kifolyólag h "nagyot mondhassak"
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2018.11.02. 14:09:33 -
AnnieC #547 Nem a gravitáció szimulációja hiányzik a AC-ből, hanem a nullához közelítő sebességeknél is jól működő gumifizika. Ilyen alacsony sebességeknél nem igazán működnek a gumifizikát számoló képletek, így inkább egy bizonyos sebesség alatt egyszerűen kompletten lekapcsolja a fizikát.
Ezért ha egyszer megállsz valahol, akkor az autó ott is marad. Nem a legjobb megoldás, lehetne rajta finomítani, de mivel versenyautókkal ritkán mennek direkt 0-hoz közelítő tempóval, ezért ez nem volt prioritás a fejlesztésnél.
-
#546 Sok a duma, most már jó lenne ezekről valami videó, mert hát én nem tapasztalok ilyeneket, se olyanokat, hogy jobban tapad esőben. Biztos én másik PC2-t használok. -
#545 "...de szerintem semmikép se a kategória csúcsa , még az se biztos h a kategóriába tartozik :) "
És melyik kategória lenne az? Az AC? Amelyikben jobban van lemodellezve az eső? Ja bocs, nem! Nincs benne olyan, sőt semmilyen dinamikus változás nincs benne, tehát nincs is meglepetés. Az az AC amelyikben még a gravitáció sincs leszimulálva vagy mondjuk, hogy nincs gravitáció? Egyszerű. Állj meg Laguna Seca dugóhúzó tetején és engedd, hogy az autó leguruljon. Nem fog. Ott fog állni egyhelyben. Ha nincs gravitáció, akkor ettől kezdve kamu az egész. Ennyit a kategóriáról. És egyelőre az ACC-ben se erőltették meg magukat gravitáció terén, de azt még majd meglátjuk. A legviccesebb magyarázat erre AC fórumon az volt, hogy számolja a játék, csak grafikusan nincs lemodellezve.
Magyarul, amikor azt látod, hogy egy autó ott áll a dugóhúzó tetején az tulajdonképpen gurul lefelé csak nem látszik.
Szóval melyik az a ketegória, amit PC2 nem ér fel? Mondanom sem kell PC2 ben nem lehet egy autót ott felejteni a domb tetején.
Mellesleg ha már szubjektív a dolog, akkor megemlíteném, hogy az AC volt az első olyan autósjáték, amivel játék közben elkezdtem ásítozni. Gondolom ez azért van mert annyi élet van az AC-ban mint egy ravatalozóban.
"...a trackday ugyan nem verseny , de szerintem ad egy képet h h viselkedik egy autó határ közelében... versenyre készített autóval is van kis tapasztalat..."
Hát persze. Na akkor ne fogd vissza magad, mesélj még! De akkor lehetnél egy kicsit konkrétabb is, mert ezt bárki le tudja írni, aki nem riad vissza egy kis nagyot mondástól.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.11.02. 12:49:08 -
Axtros #544 Elhiszem, hogy neked problémád van a PC2-ben az eső/száraz fizikával, de azért legyünk realisták, szerintem nincs - és nem is volt - még olyan program (számítógépes játék, nem ipari szimuláció), amely egy az egyben tudta volna szimulálni azt az összetett fizikai környezetet, amely megjelenik a valóságban.
Én azt gondolom, hogy bármi lehet mondani a PC2-re, valóban vannak hibái, vannak hiányosságai, megvannak a maga korlátai, de ettől még nagyon reális szimulátor, hozza azt a szintet, amit ma, 2018-ban elvárna az ember. Majd meglátjuk, hogy a jövőben, a többiek mivel rukkolnak elő, de az biztos, hogy a PC2-t megugrani, nem lesz könnyű egyetlen egy fejlesztő stúdiónak sem.
Az én véleményem továbbra is az, hogy az ACC majd ha kijön, akkor elemezzük, és összehasonlítjuk a PC2-vel, meg minden mással is, de most, jelenleg a PC2 a király. :) -
#543 AZÉRT LASSABB MERT ESŐBEN (upsz, sorry ) elvész valahol 50 lóerő ,egyszerűen gyengébb a motor :)) Olyan gyenge ( vagy mi ..) hogy legtöbbször kiforgatni se lehet tiltásig :) -
#542 a trackday ugyan nem verseny , de szerintem ad egy képet h h viselkedik egy autó határ közelében... versenyre készített autóval is van kis tapasztalat... na meg a józan ész...pl esőben rohadtul nem tapad szinte jobban az autó mint szárazon :) PC2-ben jobban nyomhatod esőben mint szárazon :) varázslatos esőgumik vannak és csak a köridő lesz lassabb , de gyakorlatilag ugyanúgy kell menni mint szárazon...
nem kell takonyszimulátor , de azért a PC2-nek sok köze nincs ahhoz ahogy viselkednie kéne vélhetően az autóknak...ha lassú köröket mész és csak poroszkálsz akkor is kb ugyanúgy viselkedik mintha a határokat feszegetnéd (értsd : világcsúcs közelében)... pont az vész el ami a legélvezetesebb a szimezésben h megtaláld a kocsi határait...
de akinek tetszik az nyomja bátran és elhiszem h jó szórakozás hisz csodálatos pálya és autó lista van... az AI ott se kihívás sajnos és elég furcsa dolgokat művelt , az online kb halott volt már megjelenés után 1-2 hónappal...de elhiszem h van aki megtalálja benne az ellenfeleit és tud vele szórakozni... úgyhogy rajta... de szerintem semmikép se a kategória csúcsa , még az se biztos h a kategóriába tartozik :) -
#541 " csak semmi sincs jól van megcsinálva (pl se szárazon , se esőben nem jó legalábbis ha valaki próbálta már az életben :) )"
Látom végre van itt valaki, akinek van tapasztalata, hogy élesben, versenyen hogy is működnek ezek az autók.
-
#540 Detto !
Van abban minden, de hamar unalmas lesz, igazából semmi se jó abban a játékban... viszont sok van belőle :) -
#539 én speciel nagyon akartam szeretni a PC2-t , mert papíron tök jónak tűnt ... sajnos nem az számomra,így pénzkidobás volt...
1 hónapig csak Cars 2-ztem h hátha jó lesz ...aztán megváltás volt visszatérni AC-hez és IR-hez...(VR-ben :) )
minden van a pC2-ben amire vágyik az ember , csak semmi sincs jól van megcsinálva (pl se szárazon , se esőben nem jó legalábbis ha valaki próbálta már az életben :) )
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2018.11.01. 22:35:31 -
ManoNegra #538 Ez azt hiszem jellemző, hogy azok köpködik a PC2-őt, akik általában ki sem próbálták. Vagy csak mentek vele tíz percet, és annyi. Egyébként az előző nekem sem tetszett, de ez nagyon jó lett. VR-ban pedig párja nincs jelenleg. -
#537 Éppen ez az: a szempontrendszer nagyon szubjektív, hogy kinek mitől lesz valami a "kategória csúcsa" ... (mostaniakkal nincs tapasztalatom, aka acc vs pc2, de az előző fordulót nálam magasan az ac nyerte, PEDIG én az offline karrierek megszállotja vagyok, papíron az SMS játékát kellett volna szeretnem ;) )
(tényleg azt hittem, csak szórakozol, ahogy lac coo szokott a pcars kapcsán :D ) -
Axtros #536 Nem irónia volt, hanem a saját véleményem. Miért? Talán nem írhatom le azt, amit gondolok? Én úgy gondolom, hogy ma, a piacon fellelhető - játék minősítésbe sorolható - verseny szimulátorok között a Project Cars 2 a kategória csúcsa.
Természetesen a jövőben, megjelenhet, sőt, elvárom, hogy jelenjen meg ennél jobb is. De most éppen a PC2 a legjobb, több szempont szerint is. A szempontok természetesen szubjektívek, és a magánvéleményemet tükrözik.
De ez itt az ACC fóruma, talán nem itt kellene ezt megbeszélni.
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2018.11.01. 18:38:43 -
#535 ez most irónia volt? beragadt a detektorom.... :D -
#534 tudnál számokat abból az időből, amikor az AC volt 2 hónapja EA-ban? (hint: 1.0 környékén AC nem járt 300k felett)
sok értelme van összevetni egy 12 eurós "kész" játékot a két hónapja EA-ban levővel....
(ettől még lehet bukó az ACC, persze) -
Solt #533 Nyüstölni akarom még egy kicsit mielőtt véleményt mondok... -
#532 Tényleg nem is mondtál semmit az ACC-ről. Hogy tetszik? -
MasterMason #531 Őszinte leszek én még ki sem próbáltam oculussal, megláttam, hogy külön be kell konfigurálni a menüt mert nem müxik az egér, mondom akkor hagyom is, nincs nekem időm erre. :P Majd később ha majd müxik, meg haladtak már eleget a játékkal ráérek kipróbálni VR-ban... Nem kell kapkodni, a játék megvan dolgoznak rajta, szóval ráérek majd akkor foglalkozni vele, ha minden autóba beülhetek kedvemre. -
MasterMason #530 Dehogy eszi meg reggelire az 1080TI-t a vive pro, az oculusban a legtöbb játék 1.5-ős SS-el is megy jól beállítva, ami nagyobb felbontás mint a vive pro-é... Szóval ahhoz is tökéletes a 1080TI csak ott nem kell már akkora SS-t használni mivel a natív felbontása alapból nagyobb... Persze, bizonyos játékoknál lehetnek eltérések, de igazából ez egyébként egy EA játék, tehát még dolgoznak rajta. És ha megnézed, az eddigi legjobb VR játék szintén UE4 motorral készült, bár igaz az nem szimulátor hanem a robo recall. De az is 1.5-ős SS-el olyan simán és zökkenésmentesen fut miközben a látványon kívül még nagyon vagány realtime rigid és soft body szimulációk vannak, hogy öröm nézni...
Szóval nyugi, tuti lesz optimalizáció ennél a játéknál is és akkor VR is jobb teljesítményt fog nyújtani.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.10.28. 22:31:17 -
Solt #529 Azért is írtam úgy, hogy "ha a pénz nem számít". Bármennyire ésszerűtlen, ha megtehetném megvenném annyiért is, mert VR alatt az a plusz 30% bizony jól jön. A hobbi az sohasem az épelméjűségről szól! :)
No meg a Vive Pro a magasabb felbontása miatt az 1080Ti-t megeszi reggelire, főleg ACC alatt. Az Oculus + 1080Ti párossal most küzdök azon, hogy meglegyen a fix 90 FPS, de az fix, hogy a PD emelést el kell felejteni, plusz sanszos, hogy versenyen vagy esőben nem lesz meg úgy, hogy közben élvezhető legyen a látvány is.
Egyébként meg egyetértek, épp eszű ember már csak elvből sem vesz most 2080Ti-t... főleg, ha az árát máshonnan nélkülöznie kéne.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.10.28. 21:59:31 -
MasterMason #528 Ha belefér az árba a 2080TI akkor sem ajánlott épelméjű embereknek, ki fog kb 25%-ék többlet teljesítményért 100%-os felárat fizetni?! Egy 1080TI ma már kapható 250 ezerért is újonnan, viszont egy 2080TI meg kerül 500 ezerbe... És mondom, cserébe csak 25-30% hoz többet.
Nem éri meg... -
Solt #527 Szerintem(!) ár érték arányban az Oculus a nyerő, ha a pénz nem számít és belefér az RTX2080Ti is, akkor Vive Pro. -
Axtros #526 És melyik VR-t ajánlod? -
#525 Mindent cserélni kellene, még házat meg tápot is :)