880
Destiny 2
-
foxxi #120 Azt nem értem, ha az első részt ismerted ( ami semmiben sem több mint ez ), miből gondoltad hogy ez lényegesen / gyökeresen más lesz? Számítani kellett volna rá hogy szinte ugyan azt kapod. A jövőre nézve még nem írnám le, hisz pár napos cuccról van szó, minek a road map-ja szépen telítődik.
Nekem semmi bajom vele. Bár én nem is 0-24-ben játszom, és a pvp-s részével együtt jól el leszek vele. -
#119 Sajnos óriási csalódás a játék. Előrendelőibe vettem a deluxe edition-t, de rég nem bántam meg ennyire 100 eurót... Aki csak olvasgatja a topikot és gondolkodik az esetleges vásárláson, annak csak annyit tudok mondani NE! Baromi monoton játékmenet, kliséhalmaz nulla sztori, semmi perc alatt maxra lehet húzni benne mindent, tartalom nulla, változatosság nulla, a combat rendszer teljesen primitív, úgy ámblokk az egész egy semmi. Ez max 10 eurót ér barátok között is... Ez egy semmi tényleg. Aki egy warframe-hez, vagy esetleg egy borderlandshez van szokva ezt köpködni fogja. Lehet, hogy konzolon ez elég, de PC-re ez ku*va vérszegény. Az egyetlen pozitívuma, hogy szép. Nálam 10 pont csak az a baj, hogy 100-ból... -
barmi #118 Sziasztok ! Tegnap este mindhárom karakter maxos lett . Jöhet a DLC ! Öröm és bódottá ! :-)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#117 Ahogy látom lentebb ti is említettétek, de hát ez hihetetlen. Vártam a Limited Editiont mint a messiást, erre nincsen benne lemez csak letöltő kód.
Köszi, várhatok még egy napot a játékkal. :'(
Daermon: Jól emlékszel. :)
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2017.10.25. 12:43:26 -
Daermon #116 Zöld a kinetic azt hiszem, fehér az energy, lila a power fegyver, ha jól néztem. -
plutoka #115 zene muteolva, hogy TS-en halljam az ökörködést. EDZ-ben pár küldetést megcsináltam már és mivel nekem elég új ez a lödőzünk+lootolunk játék típus, bejön. pár hétig biztos fogok vele játszani, bár az ellenségek tényleg nem túl okosak. Bár ennek ellenére sikerült már jópárszor meghalni (mert béna vagyok :) ).
A lőszerek és fegyverek még elég kaotikusak nekem, csak kinetikus fegyvereket tudtam venni LVL 4-5 ig, pedig mintha folyamatosan dobna a rendszer energia alapú lőszert is. A gond, hogy a fegyvereken még nem sikerült megtalálni azt a jelzőt, hogy milyen lőszert használ (detailt alatt sem) :( -
#114 en is pont itt tartok. Zene nekem is bejon, viszont az egyaltalan nem, hogy nem lehet lehalkitani :(. -
Daermon #113 Screenshot mappát megtalálta valaki? Mert prtscn gombal nem tudom kirakni pl paintba. -
#112 Hát jah, elég fapados. -
Daermon #111 Na Huntert kezdtem. Végig vittem a prológust, és most a Farmon vagyok. Tetszik a dolog, a zenék eddig bejöttek :)
Nagy fekete pont viszont (ha nem én bénáztam): nincs se borosta, se szakáll a karakter generálásban :( -
goofey84 #110 Megvettem 17 ezerért boltban és csak egy szaros letöltőkód volt benne, micsoda pofátlanság! 9-10 fele talán leér az én lassú netemmel. Nem sokat játszom mostanában, de erre most nagyon rá vagyok izgulva. -
#109 Az elég vicces, hogy a "fizikai" példány miközben ugyanúgy néz ki mint egy hagyományos DVD kiadás, csak egy aktiváló kód van benne. :D -
#108 -
#107 ez mind lófasz. Tegnap volt twitchen stream hogy mik lesznek. Semmi másról nem beszéltek csak skinekről meg emotekról. Ha contentet akarsz majd lehet venni DLCt nemsokára. -
#106 l2p
-
#105 Töltöm már én is. Remélem nem csak fizetős content updatek lesznek, bár activisiont ismerve nem várok semmi jót -
#104 Elvileg pont fontos változás a sima Destinyhez, hogy van Matchmaking. -
#103 Én mennék, annál is inkább mert ha jól értem ezeket a Nightfall strike -okat illetve a raid -et nem is lehet máshogy megcsinálni csak ha társakkal nyomod, illetve jól értem, hogy olyan nincs is, hogy matchmaking ami összedobna ezekhez véletlenszerűen más emberekkel?! Még nem játszottam a játékkal úgyhogy javítsatok ki ha tévedek... -
amikkamakka #102 Sziaszok, baráti társaságunk alapított egy klánt pc-n, ha van kedvetek csatlakozzatok hozzánk :)
Utoljára szerkesztette: amikkamakka, 2017.10.19. 16:55:27 -
plutoka #101 Annyira csak nem fogják elszarni. Pre-installal már fennt lesz a játék, tudjon autentikálni és következő 2 napban solo kampány végig tolás pont elég lesz, ahhoz nem kell nagy szerver készenlét :P -
Daermon #100 Foggalmam sincs, nem néztem utána :/ De tippre a Bungie. -
#99 Mondjuk ezek közül csak a D3 -ban voltam érdekelt, de az tényleg egy ordas nagy katasztrófa volt! :D Viszont legutóbb első naptól játszottam az Overwatch -ot és ott minden tökéletesen működött. Mondjuk az is jó kérdés, hogy a szervereket ki üzemelteti igazából? Most ugye az van, hogy a Bungie a fejlesztő, az Activision a kiadó viszont a Blizzard online rendszerét használják... Szóval izé. :) -
Daermon #98 Szerintem se (khm D3 start, BC start, WotLK start, Cata start, WoD start) :D -
#97 Hát most már telepítve is van, tényleg csak a megjelenést kell várni. Szerintem Blizzard -nál nem lesz nagy gubanc a megjelenéskor általában az ilyen bénázás nem jellemző rájuk. -
#96 Oh köszi az infót. Akkor kedden este már csak play gomb elvileg. Meg talán kis update vagy nemtudom. Mondjuk biztos meg lesz terhelve a szerver. :) -
#95 Holnap indul PC-n az előtöltés. Ez elég korai, de az csak jó végülis. -
#94 PC launch trailer:
-
#93 Yep yep, erre céloztam. :-D -
#92 Hát ha arra célzol, hogy igazából nincsenek egyáltalán akkor egyetértünk, tényleg nem nehéz elkerülni őket. :) -
#91 Jah, kb. Mondjuk elég egyszerű elkerülni a D2-s spoilereket. :-o -
#90 Nem, sajnos csak október 29 -én állunk vissza a CET -re szóval 19:00 lesz az! :) De mondjuk ha valahogy kihúztuk szeptember 6 óta akkor már egy óra nem oszt nem szoroz... -
#89 Umm, már nem nyári időszámítás van, nem? Szóval csak 6-ig. :-) -
#88 Megvan a pontos megjelenési idő PC -re. Sajnos eszerint még 24. -én is este hétig kell majd várnunk...
-
#87 Igen, mert csak ezekhez a kártyákhoz adják a D2 kulcsokat. -
#86 Amit ezekhez a videokártyákhoz adnak azokat csak ilyen vagy hasonló kártyával lehet aktiválni. Játszani már bármivel lehet ha elfut rajta,de amikor megkapod a kulcsot az Nvidia-tól akkor leellenőrzi,hogy milyen a videokártya és ha nem 1050-1060-1070-1080 valami akkor nem engedi az aktivációt. -
torma1 #85 Igen. -
#84 A játék szándékos lejáratására tett videó teszt. Már az első pár mondatban is hallani,hogy itt bizony fikázás lesz de kőkeményen. -
#83 Ez jó volt... Bár sok mindenben lehet, hogy legalábbis részben igaza van azért itt erősen azt az állapotot vélem felfedezni mint a klasszikus "az autópályán az összes hülye rossz irányba hajt". :) Erősen érezni, hogy a szerző egyszerűen rühelli a "looter-shooter" típusú játékokat ami nem baj csak így tök értelmetlen kritikát készíteni róla. Béta kipróbálása után szerintem az amúgy is elismert gunplay olyan elképesztő jól van eltalálva, hogy nekem már az simán elviszi majd a játékot a hátán. És fura módon erről a kritikában egy szó sem esik, ez alapján olyan mintha a játéknak csak negatívuma lenne, mindenképp túlzás. -
#82 Vettél egy 1080 körüli kártyát? -
torma1 #81 Sziasztok. Van 1db eladó Destiny 2 nvidia kuponom. 9k.