880
Destiny 2
-
#280 -
#279 Már csak reménykedjünk, hogy jövő héten a prestige raid lair-hez a curated loadoutvab sniper legyen és nem lesz gond :D -
#278 Nekem a 48. ep után dobta ki a shotit. A whisperes küldi ugrálós részt a végén már ilyen 4-5 perc alatt lefutottuk, titánnal nem vészes. -
#277 Szeretem én is az ugrálós hülyeségeket, bár volt a küldivel valami mert kb 2 órán keresztül vártuk hogy adja be és semmi. Mondjuk nekem ep-n sincs szerencsém, 21 Boss killbol 0 fegyver csak shader... -
#276 Na, meglett, nem gyenge küldetése van, kb 4. próbálkozásra.
Konkrétan ez lett a játék legjobb sniperje, a darci sehol nincs ehhez.
-
#275 Szia, erre a discordra gyere fel, itt mindig találsz magadnak aktiv klánt:
https://discord.gg/9BYBEc
-
radical #274 Van valahol aktív, magyar PCs klánba felvétel? -
#273 Végre meg tudom akkor csinálni a DLC-s hetit?:D -
#272 Ingyenes D2 hétvége jön, a teljes, most aktuális játékot ki lehet próbálni. -
#271 Megérkezett az E3-mas bemutató gameplay változata. -
Daermon #270 Kiderül. Én egy rendes gameplayt várok róla még. -
#269 Néztem ezt az Anthem-et (nagy pirospont nálam, hogy pvp-t nem szándékoznak belerakni (egyelőre), így egy hőbörgő csoporttal kevesebb), de amiket láttam és olvastam róla, nem igazán győzött meg. A látvány nagyon szép, de mint looter-shooter nem tűnt érdekesnek. Olyan, mint egy Mass Destiny Effect Division. Ééés EA... -
#268 :D
-
Beni521 #267 a magyar Digic csinált egy making of video -t az átvezető cinematicokról -
#266 pm! :o -
#265 Gambit játékmód bemutató -
#264 Destiny 2 - Expansion Pass - 43% kedvezménnyel a Humble Store-ben -
#263 -
#262 Hááááájppp! :D
Btw én várom nagyon. Már elő is rendeltem :-) -
Daermon #261 Ki, mit érezna Forsakkennel kapcsolatban? -
Daermon #260 Forsaken kiegészítő -
#259 -
#258 Néhány balszerencsés loot dropp után végre tegnap este meglett a max szint mindhárom karakteremen :-)
-
#257 Szerintem is nagyon jó lett, bár a kampány kicsit rövid, de a körítés viszont nagyon jó.
Az új Escalation Protocol iszonyat élvezetes, bár irtó nehéz. Tegnap a 6. szintig eljutottunk, de annyira sok élete volt a két bossnak, hogy nem bírtunk velük. Az új Raid Lair, 50 prestige Leviathan után is baromi nehéz, eljutottunk a bosshoz, de ott nagyon sokan jönnek nagyon sok élettel :D Bár ez a labdázós móka jópofa.
Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2018.05.14. 06:51:50 -
#256 Jo lett, nekem/nekunk bejott. -
foxxi #255 Most gondolkodom hogy megvegyem e SP-t. Amerre számomra halad, az tetszik. lehet érdemes volna esélyt adni neki ismét? -
#254 Launcherben már töltődik a DLC. -
#253 -
#252 Egy kis segítség a DLC utáni szintezéshez :-)
-
#251 Játékos társakat a legkönnyebben ezen a discordon találsz:
Destiny 2 PC közösség
A játék teljes élvezetéhez nem feltétlen kellenek a DLC-k, de sok olyan dologtól elesel amihez azok kellenek. Raidek Nightfall pályák stb.
Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2018.05.06. 14:51:05 -
#250 Május 8:
-
Daermon #249 1. Viszonylag sok, most hogy javul/változik a PvP elvileg, így többen pörgetik majd.
2. DLC-k kellennek. -
Darkman86 #248 *beruházok -
Darkman86 #247 Sziasztok! Gondolkodom, hogy a Humble Monthly keretein belül bérházok a játékra, de lenne 1-2 kérdésem, ha válaszoltok megköszönöm.
1. Kb.mekkora az aktív PC játékosbázis? A sztori végigjátszása után engem főleg a PvP érdekelne.
2. Mennyire van szükség a játék teljes élvezetéhez a Season Pass-ra? -
#246 mindegy, hogy pc xbox vagy ps egy gépen nem tudtok egymás ellen játszani. -
mate23 #245 en xboxra gondoltam
erdemes meg venni? -
#244 Egy gépen nem tudtok ketten játszani, két gépen külön tudtok, de egy kulccsal nem. A max szint dlc nélkül 20, a power level 305. DLC-vel 25-ös a max szint és 335 a max power level. -
mate23 #243 osztott kepernyos lesz ha ketten jatszuk?
hanyas a max szint? -
#242 Szia,
Az alapsztori, kb 8 óra, az első dlc sztorija kb 3 óra. De ezen kívül számos tartalom van a játékban amivel el lehet lenni.
Lehet ketten játszani. -
mate23 #241 udv!
Milyen hosszu a jatek?
lehet egy konzolon 2 jatszani a jatekkal?