880
Destiny 2
-
barmi #200 305 a max jelenleg ha jól tudom. A heti mérföldköveket érdemes megcsinálni (pvp, pve, flashpoint, nightfall, osiris, raid).Ezek a mérföldkövek adják azokat a cuccokat amelyekkel tovább tudsz fejlödni. -
#199 - Milestonoknál ami powerful gear-t ad. Ami ilyen reputation bundle-t ad azt nem érdemes.
- publikus heroic eventek farmolása exotic engramért (10% esély). (itt megnézheted, hogy kell aktiválni a heroic eventeket)
- PVP
- Heti, Nightfall, Raid, illetve majd ami elvileg ma kerül be a trials of nine.
Amit totálisan felesleges csinálni 260 felett: tokenek beváltása. A tokenekből kapott engramban olyan cuccok vannak ami a power leveled mínusz a bennük lévő modok átlaga. Például én most 289 vagyok és 280-as cuccot kapok a tokenekből.
Szerk: Illetve EZT érdemes végignézni, mert a legendary (lila) és exotic (sárga) tárgyakba be tudsz olvasztani másik kék vagy lila tárgyat ami nagyobb szintű ezáltal az alap tárgynak is emelkedik a szintje, ezáltal a power level is.
Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2017.11.03. 11:04:53 -
plutoka #198 A base powert meddig és mivel lehet hatékonyan növelni. Most kb 270-nél járok, ha jól láttam a következő szint a 280-as lenne, pár helyen már bele futottam a base power korlátozásba (infusion, lila dolgok pakolása felszerelésre). Ha csak PvE-zek, klán nélkül, van rá esély, hogy a mostani szintről feljebb lépjek?
Kb 2 napja csak 260-as kék dolgokat kapok lootokból, ezért megcsináltam esotic fegyverekre a küldiket EDZ és Nessus-ban, sok public eventel és lost sector lootolással, szinte mindenből van már egy sárga cuccom, de az alap base power már nem nő.
Erre lenne való a raid és a többi klános vagy PvP tartalom? -
Daermon #197 Az korrekt akkor, köszi! -
#196 A Nightfall kb 10-15 perc, a Raid attól függ mennyire tudjátok mikor mit kell csinálni. Ha mindenki tudja a dolgát akkor 1-2 óra, ha akkor találjátok ki akkor sok óra is lehet. Mi tegnap kb 5 órát próbálkoztunk, pedig nagyjából tudtuk mi a dolgunk. A royal poolon nem jutottunk tovább. -
Daermon #195 Csak kiváncsiságból. Egy Nightfall vagy egy Raid kb mennyi idő egy normális csapattal? -
amikkamakka #194 Ha valaki guildet keresne bátran csatlakozzon hozzánk! -
#193 Valaha tényleg igy volt. Jó régen. -
Ackronikon #192 mondjuk úgy hogy ez nem elég hozzá :) egy online játék alapja hogy chat legyen..... -
#191 Mert csak előhozza a toxicitást. Tessék használni fülest az ismerőseiddel, úgy boldog lesz a gameplay élmény. -
Ackronikon #190 hát az hogy nincs chat az egy vicc számomra még mindig, jó lenne ha valami region chat vagy bármi lenne olyan mintha nem is lenne közösség nem értem ezt miért hagyták ki... -
Ackronikon #189 Mod-okat vegyél majd belőle, 280as powerlevel-nél majd lehet őket upgradelni legendary típusra, másra nem nagyon használom, persze ha modot cserélsz, skint stb arra is kell -
#188 Köszi a válaszokat, már összeállt a kép. De sajnos nem nagyon akadnak emberek akikkel lehetne tolni, ha belépek egy strike teambe, akkor kitesznek onnan, hozzám nem lép be senki, invite-ra senki sem reagál. Pedig nehéz elhinni, hogy én vagyok az egyedüli ember, aki éppen azt a küldetést csinálja. Látok egy csomó magyar játékost is, de mivel rájuk írni nem lehet, így az esélye sincs meg, hogy segítséget kérjek tőlük. Úgyhogy most el is akadtam a Io-n az egyik küldetésnél. Remélem, ha elérem a 20-as szintet akkor változik a szitu strike team fronton. -
#187 Aki játékosokat keresne, ide jöjjön fel, itt vannak elég sokan. Blizz appban a social lapfülnél lesz majd egy szoba:
https://eu.blizzard.com/invite/JGL2ehqwZ -
#186 Ez a Clan roster senkinek se működik jelenleg? -
#185 raid az benne van alap játékba csak le volt zárva. -
#184 Twitteren is írják, holnap jön az első Raid. Amit a #106 ban írtam az mind lesz PC-n is. -
Daermon #183 Szerintem minden platformon -
#182 Pc-re is Dec.5 vajon? -
plutoka #181 Glimmert mire lehet/érdemes költeni? amig szinteztem vettem néha belőle jobb fegyver/páncélt, de lvl20 után mindenből jobbat kapok mint a vehetőek. Gondolom Tower-be lehet sokat költeni belőle, hajóra, skinre, stb, de mire érdemes elszórni igazából? -
Daermon #180 Első DLC :)
-
#179 Ingyen nem fog jönni semmi. FIzetős DLCben majd lesz új patrol bolygó, event, strike stb. Ingyen max az újrahasznosított eventeket kapod majd meg 1-2 skint. Aki tolta egyel tudja kb mire számíthat. -
#178 Nincs szerintem baj azzal ha valaki leírja a véleményét, akkor sem ha az nem egyezik a sajátoddal. :)
Amúgy jópofa játék, nem mondom hogy rossz, ha pakolnak még bele olyan tartalmat ami nem csak a hc rétegnek szól (pl új public event-eket) akkor az fasza lenne.
Ami viszont nagy pozitívum, hogy régi gépen is nagyon jól fut és ez mellett még szép is nagyon szerintem.
upsz, ezt nem neked akartam írni amikkamakka, hanem úgy mindenkinek :D
Utoljára szerkesztette: Jabar, 2017.10.30. 16:53:10 -
#177 Hagyjátok már bosco-t baszki :D -
foxxi #176 Kezd már unalmas lenni a téma hogy még mindig az adok kapok megy pár értelmes hozzászólás mellett...
bosco05 hagyd már abba. eleget hallottuk a nagy életmentő szerepedet hogy ki miért ne vegye meg, de nem kell körbemajmolni a témát még 100X. elég. Tudjuk, felfogtuk; túl lehet lépni már végre rajta!
Köszi -
#175 Srácok, ne baszakodjatok már ezen a tartalom témán :D
Annó a Divisionban még ennyi sem volt. Ha megvolt a 30-as szint mehettél a dark zone-ba vagy ismételhetted azt az 5 kldetést amit jó cuccot adott. Majdnem két hónapot kellett várni, hogy az első incursiont behozzák.
Itt folyamatosan adják hozzá a kontentet. Szerdán Raid, pénteken trials. Tény, hogy maga a max level hamar megvan, de a játék utána kezdődik. Tekintsd azt csak egy bevezetőnek, egyfajta tutorialnak. Ha meg nagyon kemény vagy mehet a nightfall presztizs módon :D -
#174 Szerintem térjünk vissza a Warframes összehasonlításra akkor, ha a D2 is 4 éves lesz. -
amikkamakka #173 Napi több órát játszom vele, 2 nap alatt elértem a max szintet, azóta mindig van mit csinálnom. Tegnap a térképeken jelzett barlangokat fedeztük fel a guildtagokkal, érdemes felkeresni őket vannak nagyon szép és válltozatos helyszínek. Szépen elment az idő mire a földön felfedeztük az összeset. Aztán meg tresure mapokat vadásztunk, persze közben meg mentek az eventek is. Anno a Divisionnél éreztem ezt amiről beszélsz de szépen telepakolták kontenttel azt is tudomásom szerint, de nem néztem vissza rá később. A Warframe lassan 5 éves játék, azért volt rá idő telepakolni minden jóval :) -
#172 Én is még játszom vele, tetszik, de 100%-ban igaza van bosco05-nek hogy ez a tartalom nagyon szegényke.
Nekem a legnagyobb fájdalmam hogy van kb. 5-6 féle public event amit az ember seperc megun (heroicban is).
Ha az lenne bolygónként 5-6 már sokkal jobb lenne.
(Amit felhozott warframe pl. ingyenesen 100x több tartalmat ad, sok cég tanulhatna tőlük).
-
Daermon #171 Áh igy már oké, köszi :) -
#170 Elnézést mindenkitől a negatív kommentekért, elmondtam amit akartam, nem generálom tovább a dolgot. Szerintem aki érti amit mondok, az egynek el tudja tenni a véleményemet, ha még szemezik a játékkal, a többieknek akiknek meg tetszik, további jó játékot kívánok. -
amikkamakka #169 Az én vállamon bármikor kisírhatod magad...De hidd el el kell engedni ez a játék nem neked való. -
#168 Te szedted pontokba a mondanivalód, gondoltam én is így csinálom és akkor hátha érted :D Csinálom kötőjelekkel akkor :D
- A vasárnap este, csak egy példa volt, mint csúcs időszak. Az 1 perc alatt talál példád, csak csúcsban helytálló, egyébként nem. Azt hittem ez világos, de most akkor így majd talán átmegy :)
- "Kedd reggel nézz meg bármilyen online játékot mennyire aktív...." <- erre reagáltam a 2. pontban (mégis jó hogy számoztam :D ), most meg teszel rá?
- A kontenthiány szubjektív dolog, szerintem van, szerinted nincs (mármint hiány!!), más a mérce. Külön ezért is emeltem ki, hogy azok ne vegyék meg (hiszen ebből indult az egész), akik jól megírt sztorihoz, hosszú, élvezhető, változatos kontenthez vannak szokva, mint amilyen pl. a Borderlands volt, mert azok valószínű hozzám hasonlóan csalódni fognak (hiszen ennek a genre-nek vannak ám rajongói, vagy vannak akik kedvelik, azok nem is gondolják, hogy ebből ennyit hoz csak ki valaki...). Az egyszeri játékosnak elég lehet, aki heti pár órát játszik meló után, vagy a nyugdíjas éveiben.
- Senki nem mondta, hogy nem vásároltad legálisan. Azt mondtam, hogy az "olcsóbb helyek" általában azt jelentik, hogy a készítőknek járó összeg egyáltalán nem, vagy csak nagyon kis százalékban jut el a célig. Ennek oka pedig az, hogy sokan lopják a kulcsokat, sokan kamu profillal magukat streamernek stb. beállítva kérnek ingyen kulcsot népszerűsítés néven, sokan feltörnek adatbázisokat, stb stb... Ezek az olcsóbban be lehet szerezni források. Persze erről nem a vásárló tehet végeredményben, de én szeretem eljuttatni a pénzt annak, aki megdolgozott érte, hogy legközelebb akár még jobbat alkothasson, illetve, hogy adott esetben legyen legközelebb...
-
barmi #167 A játékban a sima pvp (ami nem egy adott eventhez tartozik) nincs szinthez kötve, mindegy mekkora szintű vagy, mindenki ugyanolyan kaliberű, viszont aki már 20-as és magas a powerje annak már sokkal több fajta felszerelése van, így sokkal jobban testre tudja szabni a karakterét ami azért ad némi előnyt az újoncokkal szemben (exotic fegyverek, exotic ruhák, gyorsabb gránát töltés, gyorsabb szuper, gyorsabb melee stb.) . De ha bemész egy kettes szintű karakterrel, szürke alap fegyókkal, ruhákban és ellened csak 20-as szintűek vannak akkor is simán le tudod lőni őket azokkal a fegyverekkel is ha nem vagy teljesen fogalmatlan... :-) Az a pvp ahol számít a szint azt úgy hívják, hogy Trials of nine, ez egy hétvégi event ami mindig pénteken este hétkor indul és hétfőn van vége ha jól tudom. Ott már számit a karakter powerje, szintje. Régen az Iron banner is ilyen volt, hogy számított a szint, de most már azt hiszem itt a második részben nem számít, mindenki egyenlő. Egyedül a trials of nine-ban számít, hogy ki mekkora szintű. -
amikkamakka #166 Ha már ennyire pontokba szedted akkor
1. de igen is bele kevertél mert én nem állítottam hogy vasárnap este játszottam vele
2. teszek az OW-ra meg a többire ez nem az a topik, és arra is hogy ott mennyien játszanak vele.
3. A kontent hiányon igen is lehet javítani,hozzátenni bár én még nem érzem hiányát pedig megjelenés óta aktívan játszom vele.
4. Legálisan vásároltam én is
5. Meg még sorolhatnám de hogy téged idézzelek "nem is érted amit írok...de igazából nem is gond"
6. Engedd el ;) Részemről ennyi de írd ki magadból a többieket biztosan érdekli -
#165 1. Én már rég elengedtem :)
2. Nem én keverlek bele, hanem te válaszolsz.
3. Megnézhetsz egy overwatchot, lol, pubg-t, csgo-t, ugyanúgy talál multiban, mellesleg Destiny 2-t is játszák, csak nem PVP-znek sokan (ha nem csúcs időszak van, akkor tényleg az a jelenség, amit írtak már itt is, hogy nehezen talál, ez ezért van)
4. A kontenthiányt elég nehéz javítani, a DLC-nek minimum négyszer ennyi kontentet kéne adnia, hogy felvegye a harcot, így már nem is reménykedem.
5. Ha elolvastad volna amit írtam, okosabb lehettél volna, mivel rögtön úgy kezdtem, hogy nem a 100 euró fáj :) Szerintem eléggé a top rétegbe tartozom itthon, ha játékra kell költeni, de továbbmegyek zenét sem kalózkodok a netről, meg úgy általában semmit. Még Amazon prime-om is van, hogy tudjam nézni a The Grand Tourt, meg HBO GO is, amikor megy az Aranyélet. Én ilyen legálisan veszem a tartalmat csávó vagyok és amit olcsóbban veszel innen onnan, az általában sajnos nem jut el a tartalom készítőjéhez (ingyen kuncsorgott kulcsok, feltört adatbázisok, nvidia kártyához mellékelt promóció stb...).
Szóval egy szó, mint száz, nem is érted amit írok, de igazából nem is gond :) -
amikkamakka #164 Ember, engedd el a Destiny 2 -t mert nem neked való játék, és már engem is bele keversz a hülyeségedbe. 1, Nem beszéltem vasárnap estéről. 2, Kedd reggel nézz meg bármilyen online játékot mennyire aktív....A többi baromságodat már el sem olvastam...Jah és nem a játékot védem, játszom vele aktívan vannak hiányosságai, ennyi. Vagy javítják vagy nem. De elvagyok vele. Az meg hogy te ennyiért vetted az meg a te bajod. Miért nem voltál körültekintőbb vásárláskor, sokkal olcsóbban hozzá lehet / lehetett jutni.
Utoljára szerkesztette: amikkamakka, 2017.10.30. 14:12:14 -
#163 Annyit még gyorsan hozzáfűznék, hogy az exotic itemet semmi esetre se törje, amíg nem tudja milyen subclassal megy :) Annak függvényében lehet vele játszani ugyanis pár komolyabb legendary betörésével felhúzza simán. Szóval ami sárga azt tessék elrakni :) Adventure-ből érdemes farmolgatni a token-t, annak a vége mindig legendary-t adó engram, azt meg lehet tördelni fölfelé szépen.
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2017.10.30. 13:05:34 -
#162 Bocsi nem fért bele a szerk-be:
Az inkább te gondolkodj el, hogy itt senki nem kíváncsi a véleményedre, mert mi szeretjük a játékot típusú kommentelőknek előre szólok, ez itt nem a Destiny 2 fan topik, meg az I love Destiny topik, hanem a Destiny 2 topik, ahova ugyanúgy beletartozik a negatív írás is :) Sajnálom, ha ez bántó, de ez is vélemény :) -
#161 Igen ez egy sokkal casualebb játék, mint én hittem, meg mint amit a genre megkíván, főleg idő szempontból. Beszoptam, zárjuk le :) Szerintem még 26-an írják le, hogy én vagyok a hülye, amit egyébként tudunk, hisz felültem a hypera és ezt el is ismerem :) Mondjuk azért annak ne örüljünk szerintem, hogy egy olyan játékot ami MMO akar lenni, egy délután alatt ki lehet vinni :D és az alatt gyakorlatilag mindent látsz is és onnantól csak ismétlődik a tartalom más néven csúfolva (raid, public event, quest, adventure, nightfall stb...), de ez már ugye megint csak egy vélemény, bár minden ilyen fajta játékot szerető ember kivan ettől, de elhiszem, hogy azoknak akiknek ez új és főleg alig játszanak úgy ámblokk bármivel elég és élvezhető. Bétát próbáltuk, de ugye szinte semmit se lehetett látni az egészből, arra utaló jeleket, hogy ennyi a kontent meg pláne nem. Azt meg nem tudom, hogy lehetett volna spoiler nélkül bárminek is utánanézni, hisz láttam volna mennyi helyszín van, mi a sztori stb... Én ezeket szeretem mind magam felfedezni, hiszen ennek ez (lenne) a lényege többek közt. A legnagyobb mínusz, akkor ezek szerint ez szintén csak nekem és a társaimnak baj, hogy tök egyszerű az egész játék. Még csak a pulzusom sem emelkedett meg egyszer sem. Hátradőlve vapeltem még a fő fő fő boss alatt is, a többiről nem is beszélve. Persze elhiszem, hogy nem mindenki rutinos FPS player, de aki az (mert sajnos vannak még ilyenek azért rajtunk kívül is), annak tehettek volna be valami alternatívát, akár egy második jóval nehezebb végigjátszás formájában, vagy valami. Szerintem egy WOW klóntól se várná senki azt, hogy egy világ legyen benne kb 20 féle ellenféllel és 20 rankkal úgy, hogy az egészet egy délután alatt felfedezi és ennek még örülünk is, hogy de jó, hogy nem kell sokat játszani vele :D Ha napi vagy heti pár órát tud valaki játszani, akkor nem ez a műfaj való neki sajnos, bár ez a játék meg lehetőséget nyújt két hónapos kikapcsolódásra ily módon, szóval tulajdonképpen van célközönsége, csak nem én és a haverok vagyunk :D Én ezt készséggel el is ismerem, csak nektek meg azt kéne belátni, hogy ez a genre szempontjából vérszegény nagyon, mintha egy Forma1-es szezon két versenyből állna és világbajnokot avatnánk, csak ezt elfelejtenék előre mondani. De mind1 igazából én megértem amit írtok és részben igazat is adok, ez egy jó játék annak, akinek ez a tartalom mennyiség elégséges és sok idő végigjátszania, viszont azt beláthatnátok, hogy az ilyen stílusú játékhoz szokott embernek ez egy semmi. Mondjuk ahhoz kellene összehasonlítási alap és tényleg egészen odáig egyetértek, hogy tud ez jó játék lenni egy rétegnek, de amikor megmondjátok hogy a genre ilyen, meg hogy ebben több száz óra tartalom van, na azt már akkor sem fogadom el, ha mind ütni kezdtek az utcán, mert ez nettó hülyeség sajnos :D. Erre ott a példának a már emlegetett Warframe, vagy Borderlands series, nagyjából 20-50x ennyi helyszínnel, valóban különböző nehézségű és típusú küldetéssel, hosszú sztorival, izzasztó bossokkal stb... Én pontosan ennyit is írtam első hsz-ben, hogy aki erre számít az NE vegye meg, ha esetleg okosabb lenne nálam és utánaolvasna, mondjuk itt. Na őket kérlek szépen ne vezessétek félre :( És igen, addig fogok erre válaszolni, ameddig ti is reagáltok arra amit írok, jól láthatóan sok esetben összehasonlítási alap nélkül. (Egy újszülöttnek minden vicc új alapon...) //Persze tudom, most jönnek majd az "én az összes ilyen játékot kitoltam 6x" kommentek, de mind tudjuk az igazat :D // És ez amúgy nem trollkodás részemről, csak annyira bevéditek az egészet, hogy az már fáj. Persze tudom, a túloldalról meg úgy tűnik, hogy indokolatlanul "fikázom" a játékot, pedig én csapok mellé érveket is, hogy miért :) Ráadásul, mivel rossz véleményem van a játékról, még abba is beleköttök, amikor veszem a fáradtságot és válaszolok pár kérdésre, mert ti a nagy Destiny2 fanok sajnos ezt nem tettétek meg. Arra bezzeg volt idő, hogy kiforgatva a szavaimat újra belém álljon a nép, csak azért mert negatív a véleményem, szemben a tiétekkel. :) Azért én elgondolkodnék ilyenkor...
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2017.10.30. 11:16:21