880
Destiny 2
  • Maala
    -Ami küldetés "Powerful Engram"-ot ad, azt ráérsz kinyitni, mert a lightodhoz igazodik. A többit akár ki is nyithatod egyből, mert úgyse változik a szintje a lightoddal. De ha ennyire ... vagy, akkor indíts két vagy három karaktert ugyanabból a kasztból, és duplaannyi küldit csinálhatsz, duplaannyi lootért (vagy tripla). És még a ruhadarabok is kompatibilisek lesznek.

-Tokenekből érdemes egyből fejlődni, amíg el nem éred 265-öt. Utána meg gyűjteni sem érdemes.
  • jan5650
    Elértem a 20-as szintet. Azóta ládákat farmolok EDZ-n. Abból pedig reput növelek, és közben néha még Strike-ot csinálok. Most tartok 240-es Power Level-nél.

Lenne ismét pár kérdésem:
    - amik esnek Engamrok, azokat mindig az aktuális Power Level-re dobnak cuccot? Vagy jobban járok ha 240-en inkább nem nyitom ki, elrakom, és majd 270-280 körül nyitom ki? Vagy már felvételkor eldől, hogy milyen szintűt dob?
    - A tokeneket tartsam meg nagyobb szinte, vagy abból is inkább fejlődjek?
    - Van-e valamilyen magyar klán, ahova be lehet kerülni Destiny 2 szűz, de amúgy jól lövő/értelmes emberként? :D
  • Zs0lt1
    20-as szintig szerintem a sztorit plusz a milestone-okat csináld.
  • jan5650
    Én még csak most vettem meg az eredeti játékot.
    A pályákon elvétve találok Token-eket, amiket elvileg reputációért tudok beváltani. Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem:
    - Érdemes kis szinten beváltani ezeket? Most lvl. 14 körül vagyok. Vagy várjam meg amíg lvl 20 leszek, mert sokkal jobb cuccokat fogok kapni?
    - Illetve egy token-t ha beváltok egyből kapok tárgyat érte?

Ugyan ez a kérdésem a PVP-vel is, ott is lehet tokenezni.

Üdv!
  • Jabar
    Már ahol elérhetőek a "mai" letöltési sebességek... :D
    Mondjuk letöltetni mindenkivel a 4k meg hdr texturákat jó nagy faszság, az teszi ki a nagy részét, de mind1...
    Amúgy meg az a végeredmény nem pedig a letöltendő mennyiség sztm.
    Most 3x gb, 30gb körülit kell majd (vagy kevesebbet ha tömörítve van).
    Utoljára szerkesztette: Jabar, 2017.12.05. 11:41:02
  • Zs0lt1
    Pár száz forinttal olcsóbban meg lehet venni a season pass-t a gmg-n. Link.
  • Maala
    So? A mai garantált letöltési sebességek mellett simán megvan.
  • Zs0lt1
    Konkrétan PC-n 68 gb adatra adnak kettő óra előtöltést. Ez mi lol már. Holnap 5-kor lehet megkezdeni az előtöltést, 7-kor meg indulnak a szerverek :D
    gamespot cikk
  • jan5650
    Egyébként a "SuperCharged" képességeken kívül van különbség a kasztok között? A Trialból ez még nem jött le nekem.
    Most arra gondolok, hogy életerőben, sebzésben van-e különbség közöttük. Vannak-e olyan fegyverek, amiket pl. csak Hunter, vagy Titan használhat? Melyik kasztot célszerű választani?
  • nfrequency
    köszi :)
  • Jabar
    ránéz a cél keresztel és úgy aktiválja.
  • nfrequency
    köszi, de az emote-ok előhozásával nincs gond. a probléma azzal van, hogy hogyan lehet az adott emote-ot egy kiválasztott playernek küldeni.
  • Zs0lt1
    F1 majd az S betű, ott lesznek az emote-ok a jobb alsó résznél.
    A nyilakkal tudja előhozni.
  • nfrequency
    Kérlek segítsetek! Egy barátom játszik a D2 Trial-lal, én elég ügyetlen vagyok fps-ben szóval én már letöröltem és nem tudok neki segíteni de,
    a kérdésem az volna: Hogyan tudsz emote-ot használni direkt valaki másnak, nem csak bele a semmibe. Azt mondja, hogy látja, hogy írja a log, hogy xy salutes ...yyx, de ő ezt nem tudja. Szóval ezt hogyan kell kivitelezni?

Előre is nagyon köszi :)
  • Zs0lt1
    és eventezel még, mert akkor toljuk együtt, gyere trs diszkordra.
  • Jabar
    én ált vak vagyok :D
  • Zs0lt1
    Ki vannak egyenlítve crucible-n a szintek, nincs különbség.
  • jan5650
    Ez a Curcible komoly? Lvl2-esen kb. 20-as Gear Score-al összerak 288 Gear Score-os ellenfelekkel???

Még csak a Trial-t nyomom, de nagyon gondolkodom a megvételen. A gond az, hogy elég kevés időm van, tehát esténként tudok csak 2-3 órát játszani max. És TS-re akkor sem nagyon tudok menni (max. csak hallgatni) mert kisfiam alszik. Van így értelme belekezdeni a játékba? Klánba így nem fogok tudni becsatlakozni, random emberekkel meg nem tudom hogy lehet-e belátható időn belül elkezdeni egy raidet?
  • Zs0lt1
    Aha, de az előbb ott integettem neked mint egy bolond a public eventen még invite-t is küldtem :D
  • Jabar
    az a vehető?
  • Zs0lt1
    Silver.
  • Jabar
    mi az a curency a dust és a shard között?
  • Zs0lt1
    Kösz :)
  • Jabar
    grat!
    Ghost shell-ed a legszebb!! :D

Utoljára szerkesztette: Jabar, 2017.12.02. 08:44:41
  • Zs0lt1
    Nah meglett a fullos raid gear :D
  • Zs0lt1
    Egy új raid lair fog jönni ami kb ugyanaz a felállás, mint a mostani: 3 encounter majd a főboss ami megint egy calus robot lesz.
  • Spaceghost
    Egy új szárny jön a raidbe, majd márciusi dlc-vel is egy új szárny és valamikori nagy kiegészítővel tesznek be új raidet.
  • Jabar
    Jön még is még egy raid? Mert azt mondták nem jön csak valami +activity.
  • Maala
    Tudod vele használni, battle.net-en keresztül lehet beváltani.
  • Zs0lt1
    Szeva!

- Van külön kampány/szori mód
    - Nem rohanósan, kényelmesen és egyedül szerintem 8-10 óra. Rohanósan 6 óra alatt megvolt.
    - Jelenleg egy raid van, de kedden lesz mégegy. Van 5 vagy 6 strike amiből hetente van egy nightfall ami egy nehezített verzió. Publikus eseményből van vagy 8, de triggerelni kell őket a heroichoz. Erről vannak videok yt-on.
    - Van prestige raid meg prestige nightfall ami sokkal nehezebb, mint a sima, pvp, publikus események, heti milestone-k, szóval tartalom az van rendesen, trials of the nine, iron banner stb, ráadásul kedden jön a dlc.
    Nightfallre és raidre csak premade csapattal tudsz menni, de erre vannak a discord szobák. Klánba mindenképp érdemes belépni.
  • jan5650
    Szia!

Engem érdekelhet... GTX 1080-om van, azzal tudom használni? Nem vágom hogy tudom pontosan beváltani...

Illetve én még nagyon új vagyok a Destiny-ben, egyenlőre csak pár videót néztem róla, lenne pár kérdésem:
    - Van külön kampány vagy csak multiplayer módok?
    - Milyen gyorsan lehet elérni max. szintre nem rohanós tempóban?
    - hány instance/raid/heroic event van?
    - van benne elég tartalom ahhoz hogy sokáig lekösse az embert?
    - ha elérem a max. szintet mit tud még a játék nyújtani?
    - gondolom később csak csapattal tudok előre haladni? Lehet menni véletlenszerű csapattal, vagy csak pre-made csapattal?
    Utoljára szerkesztette: jan5650, 2017.12.01. 08:17:51
  • torma1
    Sziasztok. Vab 1db eladó Destiny 2 nvidia kuponom. 7k. Akit érdekel írjon.
  • amikkamakka
    Szia, mindenkit szívesen látunk.
    Utoljára szerkesztette: amikkamakka, 2017.11.30. 00:03:21
  • xalyy
    Sziasztok! Tud valaki ajánlani egy klánt, amibe szabad a csatlakozás?
  • amikkamakka
    Ezen a videón nem tudom hogy nevessek-e vagy inkább sírjak......
  • Zs0lt1
    Ezen röhögök kb fél órája :D
  • Daermon
    Igen én is így voltam :D Oda premade fireteam kell szerintem.
  • plutoka
    a heti nightfall strikeba nem számit, hogy csak magam megyek be? elég durva ellenségek vannak, esélyem nincs megcsinálni :(
  • Zs0lt1
    Xur új helye: EDZ winding cove-nél. Ezeket adja:
  • plutoka
    ah, köszönöm, lesem is linkeket :)