880
Destiny 2
-
#240 -Ami küldetés "Powerful Engram"-ot ad, azt ráérsz kinyitni, mert a lightodhoz igazodik. A többit akár ki is nyithatod egyből, mert úgyse változik a szintje a lightoddal. De ha ennyire ... vagy, akkor indíts két vagy három karaktert ugyanabból a kasztból, és duplaannyi küldit csinálhatsz, duplaannyi lootért (vagy tripla). És még a ruhadarabok is kompatibilisek lesznek.
-Tokenekből érdemes egyből fejlődni, amíg el nem éred 265-öt. Utána meg gyűjteni sem érdemes. -
#239 Elértem a 20-as szintet. Azóta ládákat farmolok EDZ-n. Abból pedig reput növelek, és közben néha még Strike-ot csinálok. Most tartok 240-es Power Level-nél.
Lenne ismét pár kérdésem:
- amik esnek Engamrok, azokat mindig az aktuális Power Level-re dobnak cuccot? Vagy jobban járok ha 240-en inkább nem nyitom ki, elrakom, és majd 270-280 körül nyitom ki? Vagy már felvételkor eldől, hogy milyen szintűt dob?
- A tokeneket tartsam meg nagyobb szinte, vagy abból is inkább fejlődjek?
- Van-e valamilyen magyar klán, ahova be lehet kerülni Destiny 2 szűz, de amúgy jól lövő/értelmes emberként? :D
-
#238 20-as szintig szerintem a sztorit plusz a milestone-okat csináld. -
#237 Én még csak most vettem meg az eredeti játékot.
A pályákon elvétve találok Token-eket, amiket elvileg reputációért tudok beváltani. Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem:
- Érdemes kis szinten beváltani ezeket? Most lvl. 14 körül vagyok. Vagy várjam meg amíg lvl 20 leszek, mert sokkal jobb cuccokat fogok kapni?
- Illetve egy token-t ha beváltok egyből kapok tárgyat érte?
Ugyan ez a kérdésem a PVP-vel is, ott is lehet tokenezni.
Üdv! -
#236 Már ahol elérhetőek a "mai" letöltési sebességek... :D
Mondjuk letöltetni mindenkivel a 4k meg hdr texturákat jó nagy faszság, az teszi ki a nagy részét, de mind1...
Amúgy meg az a végeredmény nem pedig a letöltendő mennyiség sztm.
Most 3x gb, 30gb körülit kell majd (vagy kevesebbet ha tömörítve van).
Utoljára szerkesztette: Jabar, 2017.12.05. 11:41:02 -
#235 Pár száz forinttal olcsóbban meg lehet venni a season pass-t a gmg-n. Link. -
#234 So? A mai garantált letöltési sebességek mellett simán megvan. -
#233 Konkrétan PC-n 68 gb adatra adnak kettő óra előtöltést. Ez mi lol már. Holnap 5-kor lehet megkezdeni az előtöltést, 7-kor meg indulnak a szerverek :D
gamespot cikk -
#232 Egyébként a "SuperCharged" képességeken kívül van különbség a kasztok között? A Trialból ez még nem jött le nekem.
Most arra gondolok, hogy életerőben, sebzésben van-e különbség közöttük. Vannak-e olyan fegyverek, amiket pl. csak Hunter, vagy Titan használhat? Melyik kasztot célszerű választani? -
#231 köszi :) -
#230 ránéz a cél keresztel és úgy aktiválja. -
#229 köszi, de az emote-ok előhozásával nincs gond. a probléma azzal van, hogy hogyan lehet az adott emote-ot egy kiválasztott playernek küldeni.
-
#228 F1 majd az S betű, ott lesznek az emote-ok a jobb alsó résznél.
A nyilakkal tudja előhozni. -
#227 Kérlek segítsetek! Egy barátom játszik a D2 Trial-lal, én elég ügyetlen vagyok fps-ben szóval én már letöröltem és nem tudok neki segíteni de,
a kérdésem az volna: Hogyan tudsz emote-ot használni direkt valaki másnak, nem csak bele a semmibe. Azt mondja, hogy látja, hogy írja a log, hogy xy salutes ...yyx, de ő ezt nem tudja. Szóval ezt hogyan kell kivitelezni?
Előre is nagyon köszi :) -
#226 és eventezel még, mert akkor toljuk együtt, gyere trs diszkordra. -
#225 én ált vak vagyok :D
-
#224 Ki vannak egyenlítve crucible-n a szintek, nincs különbség. -
#223 Ez a Curcible komoly? Lvl2-esen kb. 20-as Gear Score-al összerak 288 Gear Score-os ellenfelekkel???
Még csak a Trial-t nyomom, de nagyon gondolkodom a megvételen. A gond az, hogy elég kevés időm van, tehát esténként tudok csak 2-3 órát játszani max. És TS-re akkor sem nagyon tudok menni (max. csak hallgatni) mert kisfiam alszik. Van így értelme belekezdeni a játékba? Klánba így nem fogok tudni becsatlakozni, random emberekkel meg nem tudom hogy lehet-e belátható időn belül elkezdeni egy raidet? -
#222 Aha, de az előbb ott integettem neked mint egy bolond a public eventen még invite-t is küldtem :D -
#221 az a vehető? -
#220 Silver. -
#219 mi az a curency a dust és a shard között? -
#218 Kösz :) -
#217 grat!
Ghost shell-ed a legszebb!! :D
Utoljára szerkesztette: Jabar, 2017.12.02. 08:44:41 -
#216 Nah meglett a fullos raid gear :D
-
#215 Egy új raid lair fog jönni ami kb ugyanaz a felállás, mint a mostani: 3 encounter majd a főboss ami megint egy calus robot lesz. -
Spaceghost #214 Egy új szárny jön a raidbe, majd márciusi dlc-vel is egy új szárny és valamikori nagy kiegészítővel tesznek be új raidet. -
#213 Jön még is még egy raid? Mert azt mondták nem jön csak valami +activity. -
#212 Tudod vele használni, battle.net-en keresztül lehet beváltani. -
#211 Szeva!
- Van külön kampány/szori mód
- Nem rohanósan, kényelmesen és egyedül szerintem 8-10 óra. Rohanósan 6 óra alatt megvolt.
- Jelenleg egy raid van, de kedden lesz mégegy. Van 5 vagy 6 strike amiből hetente van egy nightfall ami egy nehezített verzió. Publikus eseményből van vagy 8, de triggerelni kell őket a heroichoz. Erről vannak videok yt-on.
- Van prestige raid meg prestige nightfall ami sokkal nehezebb, mint a sima, pvp, publikus események, heti milestone-k, szóval tartalom az van rendesen, trials of the nine, iron banner stb, ráadásul kedden jön a dlc.
Nightfallre és raidre csak premade csapattal tudsz menni, de erre vannak a discord szobák. Klánba mindenképp érdemes belépni. -
#210 Szia!
Engem érdekelhet... GTX 1080-om van, azzal tudom használni? Nem vágom hogy tudom pontosan beváltani...
Illetve én még nagyon új vagyok a Destiny-ben, egyenlőre csak pár videót néztem róla, lenne pár kérdésem:
- Van külön kampány vagy csak multiplayer módok?
- Milyen gyorsan lehet elérni max. szintre nem rohanós tempóban?
- hány instance/raid/heroic event van?
- van benne elég tartalom ahhoz hogy sokáig lekösse az embert?
- ha elérem a max. szintet mit tud még a játék nyújtani?
- gondolom később csak csapattal tudok előre haladni? Lehet menni véletlenszerű csapattal, vagy csak pre-made csapattal?
Utoljára szerkesztette: jan5650, 2017.12.01. 08:17:51 -
torma1 #209 Sziasztok. Vab 1db eladó Destiny 2 nvidia kuponom. 7k. Akit érdekel írjon. -
amikkamakka #208 Szia, mindenkit szívesen látunk.
Utoljára szerkesztette: amikkamakka, 2017.11.30. 00:03:21 -
xalyy #207 Sziasztok! Tud valaki ajánlani egy klánt, amibe szabad a csatlakozás? -
amikkamakka #206 Ezen a videón nem tudom hogy nevessek-e vagy inkább sírjak...... -
#205 Ezen röhögök kb fél órája :D -
Daermon #204 Igen én is így voltam :D Oda premade fireteam kell szerintem. -
plutoka #203 a heti nightfall strikeba nem számit, hogy csak magam megyek be? elég durva ellenségek vannak, esélyem nincs megcsinálni :( -
#202 Xur új helye: EDZ winding cove-nél. Ezeket adja:
-
plutoka #201 ah, köszönöm, lesem is linkeket :)