Destiny 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha gondoljátok én készítek egy facebookos csoportot. 1 hetünk lesz a 260 lightra.. 😄
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Mielott valaki okoskodik, hogy nemtudom miaz a aim assist akkor elkeseritem, hogy az aim assist se fejre szokta huzni a celkeresztett hanem a target kozepe fele, hogy onnet normalisan lehessen celozni. Viszont sajnos itt automatikusan fejre huz PC-n es a kisebb recoil miatt nagyon durvan erzekelheto a gyari aimbot. Mert ugye pont egerel nehez a recoil kezelese <#falbav>#falbav>
Gondolom javitjak majd, de engem igy a beta utan se gyozott meg a jatek pedig adtam egy eselyt neki.
Veni, Vidi, Vici
4 nap múlva meg konzol release. Lehet youtuben tiltani a destiny ajánlásokat, mert tele lesz spoilerrel -.-
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
De még streamelni is nehezebb lesz
De mivel ez 95%ban PVE játék szinte biztos hogy így marad
Utoljára szerkesztette: kraven54, 2017.08.31. 12:42:01
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Utoljára szerkesztette: Jabar, 2017.08.31. 10:54:44
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Amúgy játszottam a PS4-es és a PC-s bétával is. Háááááááááááááát, én nem is értem. Nagyon jól optimalizálták a játékot, és csodával határos módon nem proci igényes, fix 60 FPS. i5 4460-nam van, és maxon viszi. mellé 8GB ram, és Geforce 1070 OC
Ha ezt nem javítják megjelenésig, az nagyon gáz lesz.
Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2017.08.31. 09:24:47
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
De FPS-t játszani konzolon kb olyan, hogy beülsz a pedálos kisautóba és azt hiszed Forma 1-es vesenyző vagy 😄
Segítek: PS4-en játszottam a Destiny első részével. FULL-osra. Minden RAID, fontosabb fegyver stbstb...
PC-n egy teljesen új terep vár, új klán, új emberek, más élmény, míg PS4-en ott a "varázs". Így már érthető? 😄 Az emberekre, a nosztalgia faktorra, a PS Network adta lehetőségekre gondoltam.
Nehéz a döntés. 😞 Nagyon nehéz.
Vagyis a varazsa egyenlo azzal, hogy csunyabb, rosszabbul fut, nem jatszhatsz egerrel.
ertem.
@Shep sajna mar 10+ eve igy vagyok az fps jatekokkal, de kello pihentetessel, 1-2 havonta par ora, azert elobb utobb a vegere er az ember, de leginkabb a haverokkal valo jatszas ami extra motivalo nekem.
Csak nehez osszehozni azt a 2 havonta par orat, hogy mindenkire egy idoben jojjon ra a bugi, akkor meg mar nem sok kulonbseg van, ha az ember borderlands-sel szorakozik, na de az ujdonsag varazsa megiscsak.
szerintem
Lehet XBOX One, illetve PS4 ismerősök ellen játszani PC-ről?
Nem tudom eldönteni, hogy PS4-re, vagy PC-re vegyem meg. PC-n szebb, jobban fut, egérrel játszhatok, de PS4-en még is más a varázsa. :S Jó lenne ha mindkettőre megkaphatnám és egy accountot nyüstölhetnék. 😄
Összeségében béta alapján a Destiny 2 nem váltja meg a világot, de egy kikúrt jó játék lesz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Igazabol kb eddig erdekelne a moka, ha itt is ennyi van, es a hosszuk kb a betaban levovel megegyezik, akkor nekem tobb mint eleg.
Valoban fura volt, hogy semmi tutorial nem volt, de azert amit enged a beta allitgatni nem sok, mire vegere ertunk a missionnek mar ertette nagyjabol az ember. Kb 3-ra sikerult legyozni a foellenseget.
Valami elkepeztoen hangulatosra sikerult a grafikaja, ha jol emlekszem 4 bolygot irtak, gondolom ennyifele gyokeresen mas terulet lesz benne,
szerintem
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ritka már az igazi béta teszt. Ez is inkább demo.
Voltam partyba Hunterrel irto durva volt amit muvelt en a felet se tudtam annak megcsinalni pedig pont azzal kezdtem hogy megneztem a billentyuzetkiosztast.
De ha neked ez a beta igy rendben van akkor ok csapassad nekik, en mar megvettem a jatekot, nekem marad az hogy olyasmit lassak/csinaljanak a fejlesztok amitol megvaltozik a velemenyem.
Raktam legujabb crimsont(amd vga) es azota nincs crash, sot Tess stremjebol azt is megtudtam hogy igazabol MSAA-t kell kikapcsolni mert az nincs rendesen megcsinalva es az okozza a legtobb crasht.
De beléptem és kb 3 perc volt rájönni mi micsoda.
Nézd meg a bill kiosztást menüben és akkor választ kspsz egy csomó mindenre. Azán 15-20 perc játék után már megy csukott szemmel.
Szerintem kár lett volna egy idegesítő tutorial. Max 1 üzenetet az elején, hogy mi mi.