880
Destiny 2
  • blackfire001
    Lassan elkezdhetnénk toborozni egy csapatot PC-n.
    Ha gondoljátok én készítek egy facebookos csoportot. 1 hetünk lesz a 260 lightra.. :D
  • TBTPumpa
    Dat rage:
  • Sunrider924
    Inkabb ne menj... Quin ugy jatszik mint egy debil majom,Tess meg annyit pofazik hogy 3 ora alatt lepett 1-2 szintet... inkabb ne, szerintem.
  • Nagylaci
    Hát akkor menj fel a Twitch-re már dől a szpojler... :) Amúgy engem is csak kicsit bosszant a dolog.
  • Daermon
    Már akit zavarnak a spoilerek :D
  • Nagylaci
    Na pécéseknek lehet homokba dugni a fejüket, megjelent a konzolos változat. :(
  • Zarache87
    Nem kell semlyen cheat a gyari aimbot melle amit kiadtak.

Mielott valaki okoskodik, hogy nemtudom miaz a aim assist akkor elkeseritem, hogy az aim assist se fejre szokta huzni a celkeresztett hanem a target kozepe fele, hogy onnet normalisan lehessen celozni. Viszont sajnos itt automatikusan fejre huz PC-n es a kisebb recoil miatt nagyon durvan erzekelheto a gyari aimbot. Mert ugye pont egerel nehez a recoil kezelese
    Gondolom javitjak majd, de engem igy a beta utan se gyozott meg a jatek pedig adtam egy eselyt neki.
  • TDC Geronimo
    majdnem 2 hónap még :(

4 nap múlva meg konzol release. Lehet youtuben tiltani a destiny ajánlásokat, mert tele lesz spoilerrel -.-
  • Maala
    Ahhoz képest Geforce XP simán kiírja továbbra is az FPS-számot. :-)
  • Daermon
    Itt külön figyelnek erre, hogy ne legyen könnyű. Szerverről megy majd sok minden.
    De még streamelni is nehezebb lesz
  • blackfire001
    Na igen, viszont addigra is is kiderül, hogy tényleg jó-e a játék. A DLC-k meg gondolom nem csúsznak. 2 jó haverom van, akik PS4-re veszik meg, nekem viszont PC-n jobban bejön. Kényelmesebb, meg minden... Még mindig nem tudtam eldönteni. Félek, hogy sok lesz a cheater. A PC-s játékokat mindig beszennyezik.
  • Daermon
    Akkor oké :D
  • TDC Geronimo
    Amiatt sajnálom csak a majdnem 2 hónapos csúszást, hogy minden meglepetést lelőnek. Itemek, raid, strikeok.
  • kraven54
    Nem, az hogy a hitbox kibanagy, viszont az már aim assist hogy ráhúzza a célkeresztet a fejére, ha fölötte vagy..
    De mivel ez 95%ban PVE játék szinte biztos hogy így marad
    Utoljára szerkesztette: kraven54, 2017.08.31. 12:42:01
  • TDC Geronimo
    Ha mellé lősz és beadja az nem aim assist. Mondom itt a többségnek fogalma sincs róla mi az.
  • kraven54
    Próbáltam sajnos van... Full mellé lövök és beadja. Ez így egy vicc. Így sajna nekem nem rendelős
  • Zs0lt1
    Jól van maradj már a hülyeségeddel.. PC-n kotrolleren ne legyen aim assist, mert nem korrekt a bill+egeret használókkal szemben.
  • TDC Geronimo
    aimbot lol. Fogalmatok sincs mi az aim assist
  • Daermon
    Ugyan úgy javítják, mint jó pár FPS-ben, ami így járt. Ennyi előnye volt a bétának :)
  • Jabar
    Van egy trükk amivel úgy érzékeli a játék hogy kontroller az egér/bill és bekapcsol az aim assist, így ha már a közelébe húzod az ellennek a célkeresztet akkor (ha jól értem) az első lövésnél rárántja automatikusan a fejére.
  • blackfire001
    Várjatok. Egérrel is megvan ez a rásegítés? Úgy gondoltam, hogy csak kontrollereknél van. Egérhez minek rásegítés. O.o
  • Jabar
    Az olyan nuboknak mint én akik rendőri helyszínelői pontossággal képesek körberajzolni az ellenfeleket szerintem brutál nagy rásegítés és igazságtalan. Azt írják hogy igazán a hand cannonal basz oda nagyon.
    Utoljára szerkesztette: Jabar, 2017.08.31. 10:54:44
  • Zs0lt1
    Hát ha téged nem zavar, hogy aimbotot használnak pvp-ben, lelked rajta ...
  • TDC Geronimo
    Szerintem ez inkább zavar egérrel, mintsem segít... Ez megint egy nagy semmi felfújva
  • Zs0lt1
    Maga a béta egyébként iszonyatosan bejött nekem is, már mindhárom kaszttal végigtoltam a sztori részt meg a strike-ot párszor. Csak ez a pvp-s dolog idegesít.
  • blackfire001
    Biztosan javítani fogják. Ha pedig nem, akkor csatlakoztatom a PS4 kontrollert és játszok úgy, nem feltétlen kell nekem az egér.
    Amúgy játszottam a PS4-es és a PC-s bétával is. Háááááááááááááát, én nem is értem. Nagyon jól optimalizálták a játékot, és csodával határos módon nem proci igényes, fix 60 FPS. i5 4460-nam van, és maxon viszi. mellé 8GB ram, és Geforce 1070 OC
  • Zs0lt1
    Az mennyire gáz már, hogy pvp-n mindenki a kontrolleres autoaimet használja és úgy rohangál ... -.-
    reddit

Ha ezt nem javítják megjelenésig, az nagyon gáz lesz.
    Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2017.08.31. 09:24:47
  • TDC Geronimo
    szerintem itteni idő szerint szeptember 1 hajnal, de gondolom lesz itt is 1 nap hosszabbítás
  • JaSoN HuNTeR #52
    meddig tart az open béta? 31. hány óráig?
  • TDC Geronimo
    Kurvajó pc port lett. Én ps betat is toltam az destiny 1 után "meh" volt. Ez pcn ég és föld
  • Daermon
    Kontrollernél engem zavarna az aim. Ne célozzon már helyettem, ne segítsen rá. Tehát nekem bill+egér > kontroller egy FPSnél. Persze egy autós játéknál meg a kontroller a jobb.
  • blackfire001
    Először én is ezt gondoltam, aztán megszoktam a kontrollert. Az is épp csak egy külső periféria, mint az egér. Még mindig nem egy fegyverrel lősz, hogy azt mondd már pedig az az igazi. Egy egérrel lőni is furcsán hat ha egy valós fegyverhez hasonlítod. Két periféria, két lehetőség, részletkérdés. Kinek mi a kényelmesebb, vagy a megszokott, nálam ez nem szempont. Van, hogy PC-n is kontrollerrel játszok FPS-t, mert kényelmesebben hátra tudok dőlni stb.. :)
  • Daermon
    Semmi bajom a konzolokkal, ezt leszögezem.
    De FPS-t játszani konzolon kb olyan, hogy beülsz a pedálos kisautóba és azt hiszed Forma 1-es vesenyző vagy :D
  • blackfire001
    Nem tudom hogy jutottál erre a következtetésre. :D Miből gondolod hogy negatív formában értettem a "varázst"? Vagy úgy gondoltad, hogy irónia volt?
    Segítek: PS4-en játszottam a Destiny első részével. FULL-osra. Minden RAID, fontosabb fegyver stbstb...
    PC-n egy teljesen új terep vár, új klán, új emberek, más élmény, míg PS4-en ott a "varázs". Így már érthető? :D Az emberekre, a nosztalgia faktorra, a PS Network adta lehetőségekre gondoltam.
    Nehéz a döntés. :( Nagyon nehéz.
  • alma2
    "PC-re vegyem meg. PC-n szebb, jobban fut, egérrel játszhatok, de PS4-en még is más a varázsa."
    Vagyis a varazsa egyenlo azzal, hogy csunyabb, rosszabbul fut, nem jatszhatsz egerrel.
    ertem.

@Shep sajna mar 10+ eve igy vagyok az fps jatekokkal, de kello pihentetessel, 1-2 havonta par ora, azert elobb utobb a vegere er az ember, de leginkabb a haverokkal valo jatszas ami extra motivalo nekem.
    Csak nehez osszehozni azt a 2 havonta par orat, hogy mindenkire egy idoben jojjon ra a bugi, akkor meg mar nem sok kulonbseg van, ha az ember borderlands-sel szorakozik, na de az ujdonsag varazsa megiscsak.

• Daermon
    Nem lesz platformok közti. Amúgy PC-re vedd szerintem.
  • blackfire001
    Crossplatformos lesz a játék?
    Lehet XBOX One, illetve PS4 ismerősök ellen játszani PC-ről?
    Nem tudom eldönteni, hogy PS4-re, vagy PC-re vegyem meg. PC-n szebb, jobban fut, egérrel játszhatok, de PS4-en még is más a varázsa. :S Jó lenne ha mindkettőre megkaphatnám és egy accountot nyüstölhetnék. :D
  • Daermon
    Tegnap végre co-opot és a PvP-t is toltam. Elég szórakoztató volt.
    Összeségében béta alapján a Destiny 2 nem váltja meg a világot, de egy kikúrt jó játék lesz.
  • Shep
    Na lenyomtam a storyt, meg mentem egyet random társakkal a másik küldetésben, nem rossz de a végére már kicsit unalmas volt a sok lövölde, meg az effekt halmaz. A story rész mondjuk hangulatos volt, a zene nagyon el lett találva de maga a játékmenet pár óra után szerintem unalmassá válna, legalábbis nekem.
  • alma2
    Az elozo reszevel nem jatszottam, de ha jol latom ott kb 30 story missions volt? Gondolom ezeket lehetett coopban vegig tolni.
    Igazabol kb eddig erdekelne a moka, ha itt is ennyi van, es a hosszuk kb a betaban levovel megegyezik, akkor nekem tobb mint eleg.
    Valoban fura volt, hogy semmi tutorial nem volt, de azert amit enged a beta allitgatni nem sok, mire vegere ertunk a missionnek mar ertette nagyjabol az ember. Kb 3-ra sikerult legyozni a foellenseget.
    Valami elkepeztoen hangulatosra sikerult a grafikaja, ha jol emlekszem 4 bolygot irtak, gondolom ennyifele gyokeresen mas terulet lesz benne,