Destiny 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jabar
ránéz a cél keresztel és úgy aktiválja.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

nfrequency
köszi, de az emote-ok előhozásával nincs gond. a probléma azzal van, hogy hogyan lehet az adott emote-ot egy kiválasztott playernek küldeni.

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency

Zs0lt1
F1 majd az S betű, ott lesznek az emote-ok a jobb alsó résznél.
A nyilakkal tudja előhozni.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

nfrequency
Kérlek segítsetek! Egy barátom játszik a D2 Trial-lal, én elég ügyetlen vagyok fps-ben szóval én már letöröltem és nem tudok neki segíteni de,
a kérdésem az volna: Hogyan tudsz emote-ot használni direkt valaki másnak, nem csak bele a semmibe. Azt mondja, hogy látja, hogy írja a log, hogy xy salutes ...yyx, de ő ezt nem tudja. Szóval ezt hogyan kell kivitelezni?

Előre is nagyon köszi :)

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency

Zs0lt1
és eventezel még, mert akkor toljuk együtt, gyere trs diszkordra.

Jabar
én ált vak vagyok :D

Zs0lt1
Ki vannak egyenlítve crucible-n a szintek, nincs különbség.

jan5650
Ez a Curcible komoly? Lvl2-esen kb. 20-as Gear Score-al összerak 288 Gear Score-os ellenfelekkel???

Még csak a Trial-t nyomom, de nagyon gondolkodom a megvételen. A gond az, hogy elég kevés időm van, tehát esténként tudok csak 2-3 órát játszani max. És TS-re akkor sem nagyon tudok menni (max. csak hallgatni) mert kisfiam alszik. Van így értelme belekezdeni a játékba? Klánba így nem fogok tudni becsatlakozni, random emberekkel meg nem tudom hogy lehet-e belátható időn belül elkezdeni egy raidet?
Zs0lt1
Aha, de az előbb ott integettem neked mint egy bolond a public eventen még invite-t is küldtem :D

Jabar
az a vehető?

Zs0lt1
Silver.

Jabar
mi az a curency a dust és a shard között?

Zs0lt1
Kösz :)

Jabar
grat!
Ghost shell-ed a legszebb!! :D

Utoljára szerkesztette: Jabar, 2017.12.02. 08:44:41

Zs0lt1
Nah meglett a fullos raid gear :D

Zs0lt1
Egy új raid lair fog jönni ami kb ugyanaz a felállás, mint a mostani: 3 encounter majd a főboss ami megint egy calus robot lesz.

Egy új szárny jön a raidbe, majd márciusi dlc-vel is egy új szárny és valamikori nagy kiegészítővel tesznek be új raidet.

PS4 ID: Vordengo

Jabar
Jön még is még egy raid? Mert azt mondták nem jön csak valami +activity.

Maala
Tudod vele használni, battle.net-en keresztül lehet beváltani.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Zs0lt1
Szeva!

- Van külön kampány/szori mód
- Nem rohanósan, kényelmesen és egyedül szerintem 8-10 óra. Rohanósan 6 óra alatt megvolt.
- Jelenleg egy raid van, de kedden lesz mégegy. Van 5 vagy 6 strike amiből hetente van egy nightfall ami egy nehezített verzió. Publikus eseményből van vagy 8, de triggerelni kell őket a heroichoz. Erről vannak videok yt-on.
- Van prestige raid meg prestige nightfall ami sokkal nehezebb, mint a sima, pvp, publikus események, heti milestone-k, szóval tartalom az van rendesen, trials of the nine, iron banner stb, ráadásul kedden jön a dlc.
Nightfallre és raidre csak premade csapattal tudsz menni, de erre vannak a discord szobák. Klánba mindenképp érdemes belépni.

jan5650
Szia!

Engem érdekelhet... GTX 1080-om van, azzal tudom használni? Nem vágom hogy tudom pontosan beváltani...

Illetve én még nagyon új vagyok a Destiny-ben, egyenlőre csak pár videót néztem róla, lenne pár kérdésem:
- Van külön kampány vagy csak multiplayer módok?
- Milyen gyorsan lehet elérni max. szintre nem rohanós tempóban?
- hány instance/raid/heroic event van?
- van benne elég tartalom ahhoz hogy sokáig lekösse az embert?
- ha elérem a max. szintet mit tud még a játék nyújtani?
- gondolom később csak csapattal tudok előre haladni? Lehet menni véletlenszerű csapattal, vagy csak pre-made csapattal?
Utoljára szerkesztette: jan5650, 2017.12.01. 08:17:51
Sziasztok. Vab 1db eladó Destiny 2 nvidia kuponom. 7k. Akit érdekel írjon.
Szia, mindenkit szívesen látunk.
Utoljára szerkesztette: amikkamakka, 2017.11.30. 00:03:21
Sziasztok! Tud valaki ajánlani egy klánt, amibe szabad a csatlakozás?
Zs0lt1

Igen én is így voltam :D Oda premade fireteam kell szerintem.
a heti nightfall strikeba nem számit, hogy csak magam megyek be? elég durva ellenségek vannak, esélyem nincs megcsinálni :(
Zs0lt1
Xur új helye: EDZ winding cove-nél. Ezeket adja:

ah, köszönöm, lesem is linkeket :)
305 a max jelenleg ha jól tudom. A heti mérföldköveket érdemes megcsinálni (pvp, pve, flashpoint, nightfall, osiris, raid).Ezek a mérföldkövek adják azokat a cuccokat amelyekkel tovább tudsz fejlödni.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Zs0lt1
- Milestonoknál ami powerful gear-t ad. Ami ilyen reputation bundle-t ad azt nem érdemes.
- publikus heroic eventek farmolása exotic engramért (10% esély). (itt megnézheted, hogy kell aktiválni a heroic eventeket)
- PVP
- Heti, Nightfall, Raid, illetve majd ami elvileg ma kerül be a trials of nine.

Amit totálisan felesleges csinálni 260 felett: tokenek beváltása. A tokenekből kapott engramban olyan cuccok vannak ami a power leveled mínusz a bennük lévő modok átlaga. Például én most 289 vagyok és 280-as cuccot kapok a tokenekből.

Szerk: Illetve EZT érdemes végignézni, mert a legendary (lila) és exotic (sárga) tárgyakba be tudsz olvasztani másik kék vagy lila tárgyat ami nagyobb szintű ezáltal az alap tárgynak is emelkedik a szintje, ezáltal a power level is.
Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2017.11.03. 11:04:53

A base powert meddig és mivel lehet hatékonyan növelni. Most kb 270-nél járok, ha jól láttam a következő szint a 280-as lenne, pár helyen már bele futottam a base power korlátozásba (infusion, lila dolgok pakolása felszerelésre). Ha csak PvE-zek, klán nélkül, van rá esély, hogy a mostani szintről feljebb lépjek?
Kb 2 napja csak 260-as kék dolgokat kapok lootokból, ezért megcsináltam esotic fegyverekre a küldiket EDZ és Nessus-ban, sok public eventel és lost sector lootolással, szinte mindenből van már egy sárga cuccom, de az alap base power már nem nő.
Erre lenne való a raid és a többi klános vagy PvP tartalom?
Az korrekt akkor, köszi!
Zs0lt1
A Nightfall kb 10-15 perc, a Raid attól függ mennyire tudjátok mikor mit kell csinálni. Ha mindenki tudja a dolgát akkor 1-2 óra, ha akkor találjátok ki akkor sok óra is lehet. Mi tegnap kb 5 órát próbálkoztunk, pedig nagyjából tudtuk mi a dolgunk. A royal poolon nem jutottunk tovább.

Csak kiváncsiságból. Egy Nightfall vagy egy Raid kb mennyi idő egy normális csapattal?
Ha valaki guildet keresne bátran csatlakozzon hozzánk!
Maala
Valaha tényleg igy volt. Jó régen.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

mondjuk úgy hogy ez nem elég hozzá :) egy online játék alapja hogy chat legyen.....
Maala
Mert csak előhozza a toxicitást. Tessék használni fülest az ismerőseiddel, úgy boldog lesz a gameplay élmény.

hát az hogy nincs chat az egy vicc számomra még mindig, jó lenne ha valami region chat vagy bármi lenne olyan mintha nem is lenne közösség nem értem ezt miért hagyták ki...
Mod-okat vegyél majd belőle, 280as powerlevel-nél majd lehet őket upgradelni legendary típusra, másra nem nagyon használom, persze ha modot cserélsz, skint stb arra is kell
ewuk
Köszi a válaszokat, már összeállt a kép. De sajnos nem nagyon akadnak emberek akikkel lehetne tolni, ha belépek egy strike teambe, akkor kitesznek onnan, hozzám nem lép be senki, invite-ra senki sem reagál. Pedig nehéz elhinni, hogy én vagyok az egyedüli ember, aki éppen azt a küldetést csinálja. Látok egy csomó magyar játékost is, de mivel rájuk írni nem lehet, így az esélye sincs meg, hogy segítséget kérjek tőlük. Úgyhogy most el is akadtam a Io-n az egyik küldetésnél. Remélem, ha elérem a 20-as szintet akkor változik a szitu strike team fronton.
Zs0lt1
Aki játékosokat keresne, ide jöjjön fel, itt vannak elég sokan. Blizz appban a social lapfülnél lesz majd egy szoba:
https://eu.blizzard.com/invite/JGL2ehqwZ

STREEX
Ez a Clan roster senkinek se működik jelenleg?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

TDC Geronimo
raid az benne van alap játékba csak le volt zárva.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Zs0lt1
Twitteren is írják, holnap jön az első Raid. Amit a #106 ban írtam az mind lesz PC-n is.

Szerintem minden platformon
Hexex86
<#vigyor2> Pc-re is Dec.5 vajon?

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

Glimmert mire lehet/érdemes költeni? amig szinteztem vettem néha belőle jobb fegyver/páncélt, de lvl20 után mindenből jobbat kapok mint a vehetőek. Gondolom Tower-be lehet sokat költeni belőle, hajóra, skinre, stb, de mire érdemes elszórni igazából?