Destiny 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency
A nyilakkal tudja előhozni.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
a kérdésem az volna: Hogyan tudsz emote-ot használni direkt valaki másnak, nem csak bele a semmibe. Azt mondja, hogy látja, hogy írja a log, hogy xy salutes ...yyx, de ő ezt nem tudja. Szóval ezt hogyan kell kivitelezni?
Előre is nagyon köszi :)
ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency
Még csak a Trial-t nyomom, de nagyon gondolkodom a megvételen. A gond az, hogy elég kevés időm van, tehát esténként tudok csak 2-3 órát játszani max. És TS-re akkor sem nagyon tudok menni (max. csak hallgatni) mert kisfiam alszik. Van így értelme belekezdeni a játékba? Klánba így nem fogok tudni becsatlakozni, random emberekkel meg nem tudom hogy lehet-e belátható időn belül elkezdeni egy raidet?
Ghost shell-ed a legszebb!! :D
Utoljára szerkesztette: Jabar, 2017.12.02. 08:44:41
"Jabar sa bu eeda murishani!"
PS4 ID: Vordengo
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
- Van külön kampány/szori mód
- Nem rohanósan, kényelmesen és egyedül szerintem 8-10 óra. Rohanósan 6 óra alatt megvolt.
- Jelenleg egy raid van, de kedden lesz mégegy. Van 5 vagy 6 strike amiből hetente van egy nightfall ami egy nehezített verzió. Publikus eseményből van vagy 8, de triggerelni kell őket a heroichoz. Erről vannak videok yt-on.
- Van prestige raid meg prestige nightfall ami sokkal nehezebb, mint a sima, pvp, publikus események, heti milestone-k, szóval tartalom az van rendesen, trials of the nine, iron banner stb, ráadásul kedden jön a dlc.
Nightfallre és raidre csak premade csapattal tudsz menni, de erre vannak a discord szobák. Klánba mindenképp érdemes belépni.
Engem érdekelhet... GTX 1080-om van, azzal tudom használni? Nem vágom hogy tudom pontosan beváltani...
Illetve én még nagyon új vagyok a Destiny-ben, egyenlőre csak pár videót néztem róla, lenne pár kérdésem:
- Van külön kampány vagy csak multiplayer módok?
- Milyen gyorsan lehet elérni max. szintre nem rohanós tempóban?
- hány instance/raid/heroic event van?
- van benne elég tartalom ahhoz hogy sokáig lekösse az embert?
- ha elérem a max. szintet mit tud még a játék nyújtani?
- gondolom később csak csapattal tudok előre haladni? Lehet menni véletlenszerű csapattal, vagy csak pre-made csapattal?
Utoljára szerkesztette: jan5650, 2017.12.01. 08:17:51
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
- publikus heroic eventek farmolása exotic engramért (10% esély). (itt megnézheted, hogy kell aktiválni a heroic eventeket)
- PVP
- Heti, Nightfall, Raid, illetve majd ami elvileg ma kerül be a trials of nine.
Amit totálisan felesleges csinálni 260 felett: tokenek beváltása. A tokenekből kapott engramban olyan cuccok vannak ami a power leveled mínusz a bennük lévő modok átlaga. Például én most 289 vagyok és 280-as cuccot kapok a tokenekből.
Szerk: Illetve EZT érdemes végignézni, mert a legendary (lila) és exotic (sárga) tárgyakba be tudsz olvasztani másik kék vagy lila tárgyat ami nagyobb szintű ezáltal az alap tárgynak is emelkedik a szintje, ezáltal a power level is.
Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2017.11.03. 11:04:53
Kb 2 napja csak 260-as kék dolgokat kapok lootokból, ezért megcsináltam esotic fegyverekre a küldiket EDZ és Nessus-ban, sok public eventel és lost sector lootolással, szinte mindenből van már egy sárga cuccom, de az alap base power már nem nő.
Erre lenne való a raid és a többi klános vagy PvP tartalom?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
https://eu.blizzard.com/invite/JGL2ehqwZ
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius