880
Destiny 2
-
#360 Sorban a Merkúr az első (Curse of Osiris), aztán a Mars (Warmind), végül a Shore (Forsaken). -
Bandeeka #359 Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni merre tovább. Végigjátszottam az alap story-t és nem tudom eldönteni hova érdemes menni? Mars, Mercury, Tangled Shore. Lvl 35 vagyok 350es powerrel. Melyik részt érdemes elkezdeni?
Köszönöm ha segítséget kapok első ilyen típusú játék a destiny 2 amivel játszok -
T800 #358 Ezeket a kiegészítőket már sehonnan sem lehet beszerezni ahogy néztem.
Vagy megveszem a forsaken dlct-t vagy a deluxe forsakent amihez annual pass is van.
Más lehetőség nincs... ! -
#357 Warmind és a The Curse of Osiris. Egyébként jobban megéri a Forsaken Legendary Collectiont megvenni, amiben minden benne van (leszámítva az Annual Pass-t). -
T800 #356 Te is csak az alapjátékkal játszol? Ha nem, akkor melyik kiegészítőket vetted meg? -
undY1ng #355 Főleg ugye a PC-sek, nekik "újdonság" volt. -
#354 Én úgy vettem ki, hogy akik játszottak az előző játékkal azok tartották gyengének a Destiny 2-t, akik ezzel kezdtek azoknak ugye új volt minden, szóval nem volt probléma. -
T800 #353 Nekem az az egy dolog érthetetlen, hogy pl. ha meg akarnám venni a Forsaken kiegészítőt azt írja, hogy szükség van hozzá az alapjátékra, illetve az előtte megjelent 2 kiegészítőre. Na de melyikek azok az előtte megjelent kiegészítők? Se a Blizzard oldalán nem találok róla semmit, se sehol... -
#352 Amikor megjelent az alapjáték volt egy kb 1-2 hónapos időszak amikor nem volt túl sok tartalom, de utána folyamatosan pakoltak a játékba dolgokat, mára pedig már néha annyi dolog van, hogy követni nem lehet. -
undY1ng #351 Nemrég kezdtük mi is haverokkal, minden más játék offolva lett, annyira beszippantott és van benne bőven teendő. Régebbről én olyat olvastam, hogy nagyon nem tetszett a közösségnek, főleg ugye a konzolosoknak, mert alig volt benne újítás, na meg tartalom. Viszont a Forsaken kiegészítővel elég sok új dolog lett benne és érdekesebb.
Ui: Ez csak egy most belecsöppent játékos véleménye. -
T800 #350 Első nekifutásra marha jó játék, nagyon magával ragadó. Zene, grafika, hangok. Haverokkal meg még jobb! Kíváncsi vagyok mennyire fog ez kitartani ... :) Aki régebb óta játszik az is elvan még vele? Van benne tartalom dögivel? -
#349 Úgy tűnik, igen. Nekem meg voltak korábbról, így külön már nem kaptam meg még egyszer. -
T800 #348 Forsaken+Annual bundle az mindent tartalmaz ami eddig megjelent az alapjátékhoz? -
#347 Pontosabban a következő hármat. -
undY1ng #346 Annual Pass > Jövőbeli Forsaken DLC-ket tartalmazza, szóval nem kell külön-külön megvenni. -
T800 #345 Sziasztok!
Mi a különbség a standard és a deluxe forsaken között? Pl mire jó az Annual pass?
Gondolkodom a vásárláson.
Előre is köszi !
Utoljára szerkesztette: T800, 2018.11.12. 11:02:16 -
#344 Sziasztok!
Az ingyenes alapjáték miatt megnövekedett játékosszámra való tekintettel alapult új klánunkba szívesen látunk minden új és veterán játékost:)
ha érdekel, itt tudsz csatlakozni
(először bungie.netes felhasználót kell létrehozni, majd join clan:) -
#343 Most 30 euro a forsaken amiben benne van a coo és a warmind kiegészítők! -
#342 Az Activision-nek nem tetszenek a Forsaken eladási számai és másféle pénzügyi modellre ösztönöznék a készítőket... -
#341 Előtte is olyan 60-70 körül volt, meg neked hiába nincs meg a kieg, Crucible/open worldben ugyanúgy fogja használni a másik fél a fegyvereket/skineket :D -
#340 Akkor is le kellene kb 60 GB-t tölteni, most 60 vagy 80, már nem mindegy? -
Sunrider924 #339 Igen, Forsaken-el bezarolag minden, mert abban a pillanatban mikor megvasaroltam mar oldotta is fel, azt gondoltam na majd mennyit kell varni a 3 dlc amig letolti de nem, instant mehettem is oda, ez azert amelett hogy utolag praktikus azert kicsit okorseg, mi van ha a jatekos nem akarja csak a free lvl20as contentet akkor minek eroltetik ra a tobbit mert csak.... -
#338 Ha bolygón vagy menj evenetekhez, a sima raideknél általában keres automata partyt, a PvP (Crucible) meg értelemszerűen több ember ellen van. Illetve általában a város is tele van emberekkel (vagy ahol épp tartasz a történetben). -
T800 #337 Igazából csak annyi, hogy hiába játszok, egy lélekkel sem találkozok és nincs is lehetőség online játékra. -
#336 Abban már valószínű benne van az eddigi y2 is, hogyha megveszed ne kelljen pluszba töltögetni. -
hawkie22 #335 Most, hogy november 11-ig ingyenesen tölthetö és utána játszható a játék, gondoltam, letöltöm. Azt megmondaná nekem valaki, hogy mi a tököm 82GB ezen a játékon? Egy pár óráig biztos letölt még a battle.net. :) -
Sunrider924 #334 En ezt nem igy tudom, A Forsaken lesz az ami 40 euro, es ha jatszani akarod a Forsakent kell hozza a ket korabbi dlc az Osiris es a Warmind is, ez az 3 cucc egyutt a legendary collection ami 59,99 euro. Tehat ha Forsakent akarsz jatszani akkor az 60 euroba faj(megeri szerintem, embertelen amit a jatek nyujt, az elso 20 szint az kb nem is mervado az alapok alapja, vagy kicsit kevesebb.- gondolom ezert is dobtak ki ingyen vendegcsalogatonak)
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2018.11.09. 00:18:51 -
#333 Itt van a magyar pc közösségi discord linkje:
https://discord.gg/yuC2Ka
Vegyétek figyelembe, hogy a legtöbb játékosnak itt megvan a forsaken is és a régi tartalmakat már nem sokan játsszák.
Viszont egymással tudtok játszani.
Egyébként az 1. évi dlc-k + a forsaken 40 euro. -
#332 Ami fehér/zöld/kék és már nem kell (alacsony értéke van), bontsd szét (F - dismantle). Csak azt tartsd meg minden slot-nál, aminek a legmagasabb power értéke van, később még jól fog jönni. Fegyvereknél az energy/power slotnál érdemes megtartani a legjobb különböző típusúakat (solar, arc, void), hogy ha energiapajzsos ellenféllel találkozol, egy fedezékbe behúzódva átcseréled és könnyebben el tudsz velük bánni.
A lilát és sárgát tartsd meg, ezeket ugyanis lehet majd upgrade-elni. Ha elérted a max. szintet, bizonyos (pl. bounty) eseményekből (és lila/sárga szétbontásból) esnek majd enhancement core-ok, ezekre, valamint az előző pontban szerzett anyagokra (gunsmith materials, stb.) lesz szükség. Gyakorlatilag egy másik tárgy power level-jét lehet átmigrálni rá, ezért jó megtartani a legjobb kékeket is. Jobbklikk a tárgyra (Inspect), majd balra lent az első ikon, ez kilistázza a potenciálisan ráépíthető tárgyakat és mutatja, miből mennyi kell. Ha minden zöld, mehet az upgrade.
A mindenféle szerzett nyersanyagok a frakció NPC-knek is kellenek, a szintet lehet növelni náluk és minden szint egy új lila engram-ot is ad (illetve megnyit frakció tárgyakat, amiket meg lehet venni). Ezt nem érdemes a kampány vége előtt forszírozni, jópár NPC-nél nem kapsz semmit addig, míg ez nincs meg. Ne használj el mindent, mert az upgrade-hez is kellenek. Ha nincs elég valamiből, utazz el a megfelelő világra, darálj egy kicsit és a szerzett tárgyakat lebontva a helyi nyersanyagot kapod majd.
Lilát és sárgát is szét lehet (és kell is) bontani, ha nem jók az ability-jei. Ezeket a collection-ökből amúgy is újra lehet generálni (más, random ability-ket fognak kapni).
A glimmer általános fizetőeszköz több NPC-nél is, illetve a játék egyéb funkcióihoz. A dusklight később, majd a lila/sárga tárgyak megjelenésekor lesz fontosabb, szintén főleg NPC-knél hasznos, pl. mod-okat lehet venni belőle, de a collection-ben lévő tárgyak újragenerálásához is kelleni fog.
@T800: Neked már válaszoltam, mi nem érthető?
-
pimpi001 #331 oki. a kapott Glimmer-el mit lehet kezdeni? illetve a Dusklight Shard-dal? -
T800 #330 Srácok! Van itt valaki akinek van néminemű köze a játékhoz úgy komolyabban is?
Tudok segíteni?
Ennek az ingyenes megjelenésnek köszönhetően én is letöltöttem az alapjátékot és el is kezdtem vele játszani.
A helyzet az, hogy már megcsináltam a prológust, (illetve annak tűnt) és már tudok "utazni" a város és az első küldetés között, viszont egyik haveromnak sincs meg a játék.
Hogyan tudok ONLINE játszani? Nincs valami közösség? Vagy valami? Nem találtam a játékon belül semmilyen erre utaló jelet azon kívül, hogy a barátlistáról tudnék hívni, ha valakinek meglenne...
Meg kell még valamit csinálnom hozzá a sztori módban? Vagy mi lehet?
Köszi a segítséget előre is! -
#329 Ha jól emlékszem ráviszed a kurzort a cuccra ami nem kell, és nyomva tartod az F betűt és eladja. -
pimpi001 #328 hali. a kerdesem annyi hogy az a sok felszedett cucc ami nemkell azzal mit lehet kezdeni? /armor-weapon/ van valami trader ahol eladhato vagy craftolni lehet belolluk valamit vagy csak kidobhato a foldre? -
#327 Amennyire én tudom (nem vagyok tag sehol), a Bungie oldalán kell regisztrálni és ott a Community-n belül már lehet klánokba szerveződni, meg van valami app is erre a célra. A játékon belül van valami chat-féleség, de nagyon-nagyon elvétve láttam, hogy bárki is írt volna valamit rá.
A battle.net account-tal könnyebb, mivel rögtön látszanak a roster alatt (plusz mindenki, aki a közeledben van) és rögtön lehet beszélni és fireteam-eket is szervezni.
A kampányban előrehaladva (és szinteket lépve) idővel megnyílik majd a Crucible (pvp), a strike, a raid, meg minden többi. Ezekben, ha nem vagy egy fireteam tagja, random kapsz magad mellé játékosokat. -
T800 #326 Srácok!
Ennek az ingyenes megjelenésnek köszönhetően én is letöltöttem az alapjátékot és el is kezdtem vele játszani.
A helyzet az, hogy már megcsináltam a prológust, (illetve annak tűnt) és már tudok "utazni" a város és az első küldetés között, viszont egyik haveromnak sincs meg a játék.
Hogyan tudok ONLINE játszani? Nincs valami közösség? Vagy valami? Nem találtam a játékon belül semmilyen erre utaló jelet azon kívül, hogy a barátlistáról tudnék hívni, ha valakinek meglenne...
Meg kell még valamit csinálnom hozzá a sztori módban? Vagy mi lehet?
Köszi a segítséget előre is! -
kat10 #325 Köszi. Teljesen megnyugodtam tegnap kb 1.5 órig frissült. :D -
#324 A Bnet app egy f*s... Miután elindítottad, érdemes vagy 5-10 percet állni hagyni, ennyi minimum kell neki, hogy ellenőrizze a frissítéseket. Ha pedig olyan tűzfalad van, ami érzékeny a könyvtár váltásokra, ki fogod tépni a hajad minden app frissülés után, ugyanis sorszámozott alkönyvtárakba telepíti magát. -
kat10 #323 Fennt van az app minden engedélyezve.
De amikor elindítom a letöltést csak forog az a Blizzard lógó és ennyi.
Erre most meg elindul a letöltés. :D
Utoljára szerkesztette: kat10, 2018.11.04. 09:23:26 -
savior666 #322 Fel kell tenni a battle.net appot és abból lehet indítani a letöltést. -
Alanw #321 mi a gond a letoltessel?
Utoljára szerkesztette: Alanw, 2018.11.04. 02:19:15