880
Destiny 2
-
#440 Ennyi! :D Személy szerint örülök, hogy az Activision már nincs képben. Nemrég néztem LegacyKillaHD videóját az új CoD-ról is például és azt gondolom még rosszabb kiadó mint az EA. Az ilyen kapzsi üzletemberek teszik tönkre az egész ipart. -
Daermon #439 Destiny 2 Shadowkeep lett a Steamen az első :D -
Daermon #438 Igen, mindenki 750en kezd. -
#437 Sziasztok, megvettem a shadowkeepet standard editiont, lesz benne 750-es boost?
Utána olvastam elvileg mindenkinek lesz.
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2019.09.30. 12:07:12 -
Daermon #436 A New Light igen, az az ingyenes verzió neve. -
#435 Nem is azt kérdeztem, ha elolvasod, hanem a New Light-ot. A Shadowkeep egyértelmű, hogy fizetős, mint a Forsaken. -
Daermon #434 A Shadowkeep már kiegészítő, az persze, hogy nem lesz ingyenes :) -
#433 Köszi! Ez a New Light viszont még most se tiszta, hogy akkor ingyenes lesz-e, mert a cikk elején azt mondja, hogy igen, viszont az utolsó bekezdésben meg együtt említi a fizetős Shadowkeep-el, hogy az is október 1-én fog megjelenni. -
Daermon #432 El fog majd. De kb 1 perces művelet összekötni a Bungie honlapján. -
Bandeeka #431 Sziasztok!
Lehet volt már róla szó így elnézést kérek ha nem olvasok vissza. A kérdésem az lenne ha nem kötöm össze a battle net-es destiny2-es accountom a steammel akkor az eddig elért eredményeim karaktereim elvesznek?
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és elnézést még1x ha volt már róla szó.
Üdv -
Daermon #430 Ezt tartalmazza az ingyenes verzió (ign.hu cikke) -
#429 Nem tartalmazza. Az október 1-től érvényes felállás a következő:
- Az alapjátékkal egyesül a Curse of Osiris és a Warmind, azaz a kampányban a Marsig el lehet jutni.
- A Forsaken és a hozzá tartozó annual pass még egy jó darabig önálló marad.
- A Shadowkeep dettó.
Ha nincs Forsaken-ed, attól még eshet season-ös cucc, illetve strike-okban, ha azt dobja a gép, lehet olyan pályával összefutni, ami a Shore-on van, de a kampányt nem tudod ott folytatni, nem mehetsz az oda tartozó raid-be, és normál játékra sem nyitott a hely.
Vannak még kisebb különbségek, amiket én sem látok át, de kb. ennyi a lényeg.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2019.09.26. 16:39:43 -
#428 A kettő külön kezelendő. :)
Igen, mindenki megkapja, ezért is tanácsolták a fejlesztők hogy ne fejlessz semmit en. core-ból, mert úgyis mindent 750-re nyomnak fel. Igazából ez mindenkinek nagyon jó, veteránoknak is, de főként az új játékosoknak imponálnak ezzel vagy akik inaktívak voltak. -
#427 Oké, de annak is akinek nincs meg a Shadowkeep? Az alapjátékkal rendelkezők is?
Persze ez alapján igen: "It’s like a free global burst of infusion for all players." Bár ez se egyértelmű.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2019.09.26. 12:54:34 -
#426 Még egy kérdés, de a Blizzardot ismerve nem hiszem, de nem találok hozzá infót, ami azt is jelenti, hogy tuti nem. A Shadowkeep tartalmazza a Forsaken kiegészítőt? -
#425 Az nem számít, ez mindenkire érvényes lesz. :)
"Every single item in the game is being raised to a Power floor of 750 when Shadowkeep and New Light launch. Every item in your inventory (and vault) is going to automatically jump to 750."
"It’s like a free global burst of infusion for all players." -
#424 F2p lesz steamen: Destiny 2 Steam -
Daermon #423 Amugy olyan 380 volt azt hiszem, mert 400-as itemeket Forsaken területeken dob. -
#422 Oké, de nekem csak az alap van meg. -
#421 Szerintem mindegy, mivel mindenki cuccát automatikusan 750 level-re tolják fel az új dlc-vel. :) Afféle univerzális boost. -
Daermon #420 Hu jó rég volt, de ha 30 vagy akkor az alap + dlc-k. Ott azt hiszem 400-450 volt a max, de már nem emlékszem.
Forsakenben jóval magasabb, mert lvl50 és a power meg 750. -
#419 A sima alap Destiny 2-ben mennyi a maximum level és mennyi a power? Most vagyok Level 30-as és a power-em 321. Írnak mindenhol mindent. Konkrétan mennyi mod nélkül? Tudna valaki pontos infót. Ebből jön a kérdés, hogy akkor a Forsaken-el ez mennyire nő? Esetleg valaki tudna egy pontos infó linket? -
Daermon #418 Trailer :)
-
Daermon #417 Immár hivatalos:
“Ada-1, The Drifter, and Werner 99-40 are waiting for you. The Forsaken Annual Pass is now FREE for all Forsaken owners.” -
#416 10+ perc hosszú összefoglaló az újdonságkról, hogy mi várható majd a jövőben, és hype. :) -
#415 Szerintem Destiny alatt semmiféle overlay nem engedett, azért nem mennek ezek sem - még, mert a Steam miatt biztosan lesz. Azt olvastam, hogy a linuxos lehetőségeket is vizsgálják, mivel a Steam/Proton miatt nagyobb igény lesz rá. Addig linux alatt ne próbálja futtatni senki, mert még a próbálkozásért is végleges account ban jár, ha észreveszik (egyébként a Bnet kliens működik, de maga a játék nem fut, el sem indul). -
#414 Egy kérdésem lenne. A Fraps FPS mérő, miért nem működik a játékban? Valaki találkozott már a problémával? Battlenet-en nincs FPS mérő? -
#413 Vannak hibái ugyan ahogy a fejlesztőknek is, gondolok itt a nemtörődömségükre és a balanszolásra, de egyetértek veled. :) Tavaly nyár óta nyüstölöm, pár hónapja egy jó kis klánba is sikerült belépnem és rendszeres raid is megy, szóval így már még élvezetesebb. :) Már megvan minden a játékban, amit szerettem volna, Shadowkeep berendelve és epekedve várom az októbert. :D
Az új híreket is jó olvasni, akad bőven szerencsére, de nekem némely exotic páncél/ruhadarab átdolgozása hiányzik vagy legalábbis erről eddig még nem volt semmi infó. Azért szerintem sokan vagyunk így, hogy a hasznavehetetlen darabokat szeretnénk hogy használhatóra csinálják meg különben mi értelmük van? Múltkor elővettem kicsit az Ahamkara sisakot és vmi katasztrófa, hogy 10% supert sem adott vissza(talán ~5% körül lehetett), míg csinált 7 orb-ot. Többek között ezért is írtam fentebb róluk, amit, de remélem az új kieg-ben vagy utána ezzel is komolyan foglalkoznak végre.
Szerencsére olyan mély szinten nincsenek e területen, mint a Blizzard az Overwatch-ban. :)
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2019.09.17. 16:15:30 -
Daermon #412 Fogalmam sincs miért halogattad :D
Szerintem egyelőre továbbra is ez a legjobb Online Looter-Shooter (pedig nem tökéletes). -
#411 Cuccom nem volt semmi, mert csak tegnap indítottam el először és kezdtem el. Döbbenet, hogy milyen szép a grafikája! Minden a legmagasabb beállításon egy 2080-assal! Röccenés nélkül fut, tükörsimán. Nem is értem eddig miért halogattam?! -
Daermon #410 Én mondjuk beruhzátam a Shadowkeepre meg a majd jövő DLC-kre. Forsaken óta nagyon jó a Destiny 2. Pedig csak casualkodom. :)
Most kicsit majd lehet több időt szánokrá, és összeszedek valami Title-t.
Meg az Izanami Forget kéne kinyitnom még kieg elött, csak valahol félúton félbe hagytam a questet :D Pedig a Forgeok jó móka. -
Daermon #409 Igen az akkor is megjelenik Steamen, minden cuccoddal. Ez független az új kieggől. -
#408 Oké, tudtam, hogy jó, csak kérdeztem. Már akkor mindent faszán megcsináltam, amikor megjelent a hír, hogy össze lehet kapcsolni. Viszont a Shadowkeep-et nem muszáj megvennem (ha nem érdekel az új tartalom), hogy megjelenjen az alap Destiny 2 steam-en, ami megvolt Battlenet-en? Szóval ez a nem tiszta. Tehát az alap Destiny 2-nek így meg kéne jelennie október 1-jén. Igaz?
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2019.09.16. 13:23:04 -
Daermon #407 Rendben összekapcsoltad a két accountot. Ez jó.
És amikor a Shadowkeep kieg megjelenik, akkor lesz Steamen is játszható a Destiny 2 és tűnik el BlizzAppból.
A Shadowkeepet akkor kell megvenned, ha játszani akarsz az új tartalmakkal. -
#406 Ez jó dolog ha nekem ezt írta ki?:
"Success!
You are now ready to play Destiny on Steam for Shadowkeep launch. Review your future Steam account below."
Ezt nem igazán értem, ami írtál: "A Shadowkeep a Steam-en már előrendelhető, a transzfer során hozzáíródik majd a migrált adatokhoz". Szóval ha megvan a Destiny 2 Battlenet-en, akkor ezt nekem miért kéne megvennem?
Steam-en még nem jelent meg, de automatikusan, hogy fog ez aktiválódni? (a fiókon október 1-én megjelenik és zöld lesz a játék, hogy ez nekem megvan?) Nem igazán értem. Mindent összekapcsoltam. Viszont már előtte, mielőtt láttam volna ezt a posztot. Minden okés volt.
-
#405 Az account linkelést már el lehet kezdeni, működik. Röviden leírom a saját példámon, mire kell figyelni.
Fontos: ha van autentikátor a Bnet-en, vagy a Steam-en, győződj meg róla, hogy működik, mert szükség lesz rá!
A lépések egyszerűek:
- A bungie.net oldalán legfelül a piros figyelmeztető csíkra kell bökni. Ez átdob a login/regisztráció folyamatára.
- Ha még nincs bungie account-od (nekem sem volt még), akkor előbb be kell lépni a Bnet account-tal, ami automatikusan linkelődik is. Olyan mailcímet adj meg, ami biztosan jó és lehetőleg egyezik a Steam-essel (bár ahogy olvastam, ez nem feltétel, mindenesetre nekem ugyanaz volt a kettő).
- Az account létrehozás után kell majd kapj egy megerősítő mail-t, ebben lesz egy link, amire rá kell bökni. Mivel sokan kezdtek linkelni, a levél nem biztos, hogy azonnal meg jön (nekem kb. 10 perc volt). Ha nem jön fél óra után sem, a sárga "resend verification email" gombra bökve kérj újat.
- A levélben lévő link az account főoldalra dob, ahol rögtön látszik, mire kell kattintani a migráció folytatásához (PC Steam migráció, vagy valami ilyesmi, bal szélen rögtön).
- Megerősítő kérdések következnek. Az egyik fázisban felsorolásra kerülnek a linkelt Bnet account-on lévő karakterek, játék licencek, silver, klán, stb., ezeket ellenőrizd le.
- Az utolsó lépés a Steam account linkelés lesz. Itt külön ablak nyílik majd a Steam login-hoz. Ha több account-od is van, kétszer is ellenőrizd le a login adatokat!
- Ha minden rendben ment, ki fogja írni, hogy készen állsz a transzferre, és fent a csík pirosról zöldre vált. A részleteket még ellenőrizheted, ha akarod.
A Steam-en még nem jelenik meg a játék, a tényleges migráció október 1-én fog lezajlani. Addig továbbra is a Bnet klienst kell használni a belépéshez. A Shadowkeep a Steam-en már előrendelhető, a transzfer során hozzáíródik majd a migrált adatokhoz (ezért fontos, hogy győződj meg arról, jó account-ot linkelsz).
Nem kell kapkodni, van idő október 1-ig.
-
#404 Friss, mai pontosítás: az account-ok átvitelének kezdete augusztus 20. Ezután október 1-ig van lehetőség a migrációra. Azon a napon a bnet kapcsolat megszűnik, aki addig nem ment át, így járt... -
#403 Kb. a Diablo 2 vége óta van nekem is és eleinte nekem se volt bajom vele, csak az utóbbi 5-6 évben, amióta áttértek erre az új kliensre. A bnettel nincs gond, maga a kliens tetűlassú, hagyni kell 5-10 percet is futni, hogy frissítést találjon, és a legnagyobb bajom vele az, amit írtam alább. -
Daermon #402 Sose volt gondom a Bnet kliensel, elejétől kezdve megvan. :D (14 éve WoW-ozok, meg a többi Blizz játék is ott figyel).
De nem bánom, hogy Steamre költözik, a kiegre beruházok szerintem úgy is.
Plusz infó (hogy nyoma maradjon), hogy csúszik az egész Október 1-re. -
#401 További részletek. A Bungie megfelelő oldalán egyelőre nincs infó, hogy is fog végbemenni a migráció, figyelni kell majd szeptemberig. Őszintén szólva én örülök, a b.net nálam megbízhatatlan, a kliensüktől meg hajtépést kapok, amikor frissül és mindig új könyvtárba rakja magát, amitől a tűzfalam teljesen másnak hiszi és újra engedélyeznem kell azt az ezer portot és IP címet, amit használ.