Destiny 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudok segíteni?
Ennek az ingyenes megjelenésnek köszönhetően én is letöltöttem az alapjátékot és el is kezdtem vele játszani.
A helyzet az, hogy már megcsináltam a prológust, (illetve annak tűnt) és már tudok "utazni" a város és az első küldetés között, viszont egyik haveromnak sincs meg a játék.
Hogyan tudok ONLINE játszani? Nincs valami közösség? Vagy valami? Nem találtam a játékon belül semmilyen erre utaló jelet azon kívül, hogy a barátlistáról tudnék hívni, ha valakinek meglenne...
Meg kell még valamit csinálnom hozzá a sztori módban? Vagy mi lehet?
Köszi a segítséget előre is!
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
A battle.net account-tal könnyebb, mivel rögtön látszanak a roster alatt (plusz mindenki, aki a közeledben van) és rögtön lehet beszélni és fireteam-eket is szervezni.
A kampányban előrehaladva (és szinteket lépve) idővel megnyílik majd a Crucible (pvp), a strike, a raid, meg minden többi. Ezekben, ha nem vagy egy fireteam tagja, random kapsz magad mellé játékosokat.
Ennek az ingyenes megjelenésnek köszönhetően én is letöltöttem az alapjátékot és el is kezdtem vele játszani.
A helyzet az, hogy már megcsináltam a prológust, (illetve annak tűnt) és már tudok "utazni" a város és az első küldetés között, viszont egyik haveromnak sincs meg a játék.
Hogyan tudok ONLINE játszani? Nincs valami közösség? Vagy valami? Nem találtam a játékon belül semmilyen erre utaló jelet azon kívül, hogy a barátlistáról tudnék hívni, ha valakinek meglenne...
Meg kell még valamit csinálnom hozzá a sztori módban? Vagy mi lehet?
Köszi a segítséget előre is!
De amikor elindítom a letöltést csak forog az a Blizzard lógó és ennyi.
Erre most meg elindul a letöltés. 😄
Utoljára szerkesztette: kat10, 2018.11.04. 09:23:26
Utoljára szerkesztette: Alanw, 2018.11.04. 02:19:15
Nem tudom letölteni.
Esetleg tudna valki ebben segíteni?
Köszi
Mennyire élvezhető így? Van elég tartalom?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

A Curse of Osiris-ben 335 volt a max, a Warmindben 385 a Forsakenben pedig 600.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
No offense... A discord linket azért köszönöm, kipróbálom, de esténként ráérő időmben kétlem hogy nekiállnék dumálgatni bárkivel is alvó párom és gyerek mellett... 😊 max. írásban.
Van egy PC-s discord szerver, itt mindig lehet játékostársat, akár csapatot is találni: https://discord.gg/PsY7RQ
Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2018.10.11. 13:01:29
Ha bizonytalan vagy, várj ki egy leértékelést, időnként szoktak lenni, úgy fél éve meg a HumbleBundle monthly-ban is volt a teljes játék minden akkori kiegészítőjével.
Mennyi tartalomtól esem el, ha nem kívánok - mert nincs rá időm - klánba lépni, max. néha random tagokkal, játszanék teamben, és nem igazán szeretnék PvP-zni ?
Az engem hidegen hagy hogy így esetleg nem lesz meg soha az XY über páncélom/fegyverem, arra lennék kíváncsi, hogy így játszva véleményetek szerint van e benne elég tartalom.
A vangardo-t meg nem lehet egyedül csak 3-an.
Armorok meg általában a felszerelés az úgy random esik, Mobokbol, bossokbol, feladatokert stb, amit linkeltel az mondjuk pont nem de részletkérdés.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
vagy páncélfejlesztéshez a masterwork core?
meg járművet hogy lehet szerezni?Hajót cserélni,ghost shell-t..stb
nem toltam az alapot se szóval gőzőm nincs néha mit mivel meg hogy.De azért rájöttem pár dologra már,de nem erősségem az angol.
Itt megtudod venni egyből a Blizznél
Ha megszeretnem venni destiny 2 akkor egyet is megkell?
Új és visszatérő, aktív, játékosokat várunk klánunkba.Ha érdekel csatlakozz a discord szerverunkre:
Discord
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Aktív csapatot keresek, amihez csatlakozhatnék. Eddig solo-ban játszottam, de ezáltal a játék azon részeit, amelyek erősen csapat orientáltak csak felületesen játszottam random emberekkel. Ha van nálatok hely, kérlek írj! Köszi! 😉