880
Destiny 2
  • Nomad90Hun
    Kérdés ha most behúzom és megveszem akkor egyelőre csak az alap game-el tolhatom ugye? Kiegekkel majd szeptembertől, ha jól vettem ki.
  • TBTPumpa
    "Destiny 2 is being renamed & going free-to-play, eliminating PS4 exclusive content, moving from Battlenet to Steam"
  • SzirmosSzisza
    "Cross-save will be added for Xbox One, PC, and Google Stadia. No PS4 support for now" (forrás)

ez a legutóbbi hír amit olvastam, bár lövésem sincs, hogy megy, ha több karaktered is van, de ahogy nézem PS4 amúgy is kiesne neked
  • Nomad90Hun
    Hogy PS-ről át tudod-e simán hozni PC-re az jó kérdés, viszont elvileg PC-n ha minden jól megy elég lesz a steames verzióval bejelentkezni azzal az accal amit B.neten használtunk. Én valószinűleg előveszem / megveszem, révén, hogy B.neten nem csapattam addíg, hogy nagyon sokáig eljutottam volna, viszont bejött, és jó lenne csapatozni. Ha van valami klán, vagy guild, annak örülnék.
    Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2019.06.06. 22:13:53
  • blackfire001
    Sziasztok!
    Át tudom vinni a PC-s profilomat PS4-re hogy ha a Bungie.net-en összekapcsolom őket?
    Karakter, itemek, minden..? Onnan folytathatnám PS4-en ahol abbahagytam?
    PS4-en most jóval olcsóbb a Forsaken mint PC-n, ezért gondoltam arra hogy platformot váltok.
  • sanya200
    Lehet kicsit láma kérdés,ha igen bocsánat.Megvettem a Forsaken kiegészítőt,de vagy én vagyok balfasz vagy nem tudom,pár küldetés volt csak.Eljutottam egy ilyen kihalt bolygóra ahol megkaptam az íjat és kb ennyi?Egy darab küldetés nincs utána?Volt egy átvezető ahol felgyújtják a tront de ennyi.Azon a sivár bolygón sincs küldetés egy darab se csak közösségi kihívások meg a többin se találok semmit..
  • Daermon
    Szétválik a Bungie és az Activision
  • Alanw
    Itt tudsz osszehasonlitani arakat https://www.allkeyshop.com/blog/catalogue/search-destiny+2/
    Utoljára szerkesztette: Alanw, 2019.01.09. 00:10:15
  • Zs0lt1
    Szia,

Igen a Thunderlordot már csak random dropból tudod megszerezni.
    Ellenben a Wish Ender íjat a Shattered Throne-ból tudod megszerezni ami minden harmadik héten van a full curse idején. Legközelebb jövő héten lesz kedd 18:00-tól.
  • zizko72
    Sziasztok!
    A Thunderlordot már csak random dropból lehet megszerezni?
    Wish Ender íjjat szintén? ....vagy az íjj még elérhető kvestből később?
  • McFrost
    Köszi!

Újrakezdtem egy Hunter-el.
  • PetruZ
    A sparrow-t harcon kívül tudod előhívni. Rövid Tab, feljön a ghost-od, és ott V (vagy E?) lenyomva hosszan. Bal alul látszik kiírva.
  • McFrost
    Köszi!
    A történetet mindenképpen szeretném, szóval lesz új karakter. Örülök a boostnak, mert így legalább látom mire számíthatok a történet vége után, és izgalmasnak ítélem. Ráadásul most egy küldiben a Dark Forstben van egy főgonosz, aki mindenre immunis, szóval kell a tapasztalat. Aztán azt sem tudom még, hogy a motoromat? mivel tudom előcsalogatni, tehát vannak még kérdőjelek.
  • Sunrider924
    Fene ezt a szekesztesi idokorlatot, mire eszembe jutott meg valami.... tehat a tortenet egy pontjan lesz exotic questreward, ami a classodhoz passzol, ha boostolsz akkor ezt is kihagyod.
  • Sunrider924
    Szerintem torold a karit es kezd elolrol, nemcsak a storyt pipaltad ki hanem a subclassokat is, van egy felfejlesztett karaktered aminek nem fogod erteni a mukodeset, bele lehet tanulni utolag is persze de az egesz hangulata ugrik akkor es ez az a jatek ahol van hangulat boven(foleg a zenenek meg talalasnak koszonhetoen)
    A boostot eltolhatod akarmikor uj karakter inditasakor en viszont nem ajanlom, en mindharom karit rendesen vegigcsinaltam, egyszer sem ereztem hogy sietnem kell, sot igy utolag azt erzem tul hamar ertem a vegere.
  • McFrost
    Akkor az egyik szemem sír, a másik meg nevet.
  • Daermon
    Igen, mert boostoltál :D De másik karival letolthatod nyugodtan.
  • McFrost
    Gondoltam lövöldözök egy jót, ezért megvettem a Forsaken verziót. Indítottam egy Titánt. Eljutottam a farmig, onnét az első küldetésig, majd a Templomhoz. Legközelebbi belépéskor a karakter választásnál megkérdezte, hogy fel tápolhatja-e a karaktert, gondoltam miért ne, és 30-as szintűre emelt, ruhával fegyverekkel, meg mindennel együtt. Ez szép és jó, de ahogy nézem, a sztori részt is kipipálta, mintha megcsináltam volna... létezik? Buktam a sztorit?
  • Daermon
    Mindenféle finomság :)
  • Maala
    Na, most battle neten 39 euró a D2 Forsaken legendary collection, Black Friday alkalmából.
  • PetruZ
    Egyedüli hivatalos oldal (Magyarországra) a Bnet.EU, válaszd bármelyik edition-t, mindegyik tartalmazza a korábbi két expansion-t (alul írja). A napokban ért véget az akció, amikor 25%-kal olcsóbban vehetted volna meg bármelyiket.
    Vagy ahol akarod.
  • Gilmoor
    60 euró és megkapsz minden kiegészítőt + forsaken-t.

A legutóbbi forsaken akció, ahol 30 euró volt a 25%-al kedvezőbb ár, az tartalmazta a két korábbi kiegészítőt?
  • Maala
    Nem tudom, miről beszélsz, a Legendary Editiont linkeltem be.
  • T800
    Az a baj hogy a hivatalos oldalon csak a legújabb kiegészítőt lehet megvenni az azt megelőzőeket nem és a legújabb kiegészítő csak úgy játszható hogyha mindened megvan ami addig megjelent legalábbis a hivatalos leírásban az szerepel most akkor mi a helyzet igazából?
  • undY1ng #376
    Pénzlehúzás. :D
  • Maala
    Mondjuk a hivatalos oldal.
  • T800
    Srácok! Légyszíves akkor mondjátok nekem egy olyan oldalt ami hivatalos és megtudok venni egy olyan csomagot ami minden kiegészítőt tartalmaz mert jelenpillanatban csak az alap játék van meg. Aki tud nekem ilyen oldalt javasolni azt kérem ne tartsa magában!
  • Gilmoor
    Igazad volt, amint befejeztem a red war milestone-t egy halom új küldetés jelent meg, szinte megtelt tartalommal a program.
    Köszönöm.
    Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2018.11.15. 08:06:58
  • undY1ng #372
    GW2 szintúgy onnan lett vásárolva, azóta is vígan működik.
  • PetruZ
    Hajrá. Az oldal (a hasonló társaival egyetemben) semmilyen komoly játéknak nem hivatalos viszonteladója. És biztosan tudom, hogy pl. GW2-nél voltak account ban-ok onnan vásárolt kulcsokra.
  • undY1ng #370
    Tíz játék vásárlása után 10x megkaptam mindent. :) Több mint 2 éve működnek a dolgok. Érdekes, hogy pont az ellenkezőjét olvasom annak amit írsz.. és hogy "elismert" kulcs oldal. De hát nyilván nem mindenki hiszi a piszi.
    Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2018.11.14. 19:24:02
  • PetruZ
    Ha a Traveler-en térképet nézel, villognak azok az ikonok, akikkel a játék szerint dolgod lehet (nem csak quest miatt), illetve normál játék nézetben is az ikonjaik ki vannak emelve fehér, villogó kerettel.
    Az űrben a Destinations nézetben meg "E"-vel megnyílik oldalt, milyen aktuális küldetések és lehetséges feladatok vannak még (a pursuit-ok kivételével, azokat jobbra rakhatod ki, ha az inventory-ban megjelölöd őket (max. 3-mat lehet)).
    Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2018.11.14. 18:56:51
  • Gilmoor
    Köszönöm, akkor újrajárom az arcokat lehet valamit kifelejtettem.
  • PetruZ
    A Red War akkor ér majd véget, ha sorban mindenkivel beszéltél a Traveler városban, akivel kell. Azt hiszem, Ikora az utolsó.
  • PetruZ
    Az az oldal nem megbízható, egyetlen játéknak sem hivatalos viszonteladója. Általában máshol terített, vagy lopott kártyákkal vett kulcsokat árulnak. Semmi garancia nincs a kulcs működőképességére és ha a játékban letiltják az account-odat, nem reklamálhatsz. Mindenki csak a saját felelősségére kockáztasson!

Más.
    Amandánál a hangárban még felvehető az egyedi Cryptarch küldetés, aminek végén a Thunder Lord nevű power fegyvert (3. slotos, sárga) lehet megszerezni. Gyorstüzelő villámszóró, ami fel is robbantja az ellenfeleket, embertelenül erős. A küldetés utolsó fejezete egy máshol nem elérhető helyszínre, az elpusztult ruszki Kozmodrómba visz (bár nem sok látványossága van), ott a végén van egy kemény fight.
    Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2018.11.14. 18:30:15
  • Gilmoor
    Nem tudom hogyan tornázzam fel magam 265-ről. Megnéztem egy rakás videót, ahol public eventben sorra találják a sárga labdákat. Hát én még egyet sem kaptam. Alapverzióval játszom. 270 az ajánlott PS nightfall-hoz. Azt sem tudom elérni. Ez a cayde-6 meg nem beszél velem, valami inventory problémája van. A red war milestone meg nincs kész annak ellenére, hogy kivégeztem azt a ronda fickót a végén.
    Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2018.11.14. 17:53:57
  • undY1ng #364
    2 éve innen vásárlok. Rendelés leadása után már kaptam is a kódot.
    Már a legújabb címek is alapból akciósabban jönnek ki, sztem egyáltalán nem éri meg hivatalos oldalról vásárolni!
  • T800
    Amúgy ez baromi érdekes, hogy hivatalos oldalon keresztül már nem lehet ezekhez a kiegészítőkhöz hozzájutni csak ilyen CD-KEY-es oldalakon?

Ez amúgy megbízható oldal? (Lehet, hogy az nem kötözködni akarok, de eddig én még nem találkoztam vele)
  • Sunrider924
    Eeegen, en is ezt vettem 60ert aztan most nagy learazasba van 52er forsaken+ anual passos hogy a menyko csapjon a hulye fejukbe(vagy az enyembe)
  • undY1ng #361
    Forsaken-es Season Pass sajnos nincs, viszont én egyből ezt vettem meg: Cdkeys
    Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2018.11.13. 22:49:05