880
Destiny 2
-
kat10 #320 Valaki letöltötte már?
Nem tudom letölteni.
Esetleg tudna valki ebben segíteni?
Köszi -
LostInTheCrowd #319 Nem igazán. Mindenképpen szerezd be a három kiegészítőt hozzá. -
savior666 #318 Ezzel az ingyenes alapjátékkal érdemes nekikezdeni?
Mennyire élvezhető így? Van elég tartalom? -
Krusade #317 Destiny 2 is FREE to claim untill 18th November, https://www.destinythegame.com/battlenet -
#316 Én anno csak csak PvP-vel egész jól el voltam, de ez a minden slotra mehet minden annyira összezavart, hogy inkább letöröltem :) -
#315 Mondjuk igen, az alapjátékban sajnos nincs sok lehetőség. -
sanya200 #314 hát semmi sincs már,egyedül a leviathan raid adna powerful geart de ahhoz kellene a minimum 300-as power.Egy van még ami legendary geart adna.A többi csak nyersanyagot ad.A Nightfall strike-hoz is kéne a 270.. hogy legalább tudnám azt összekukázni.
-
#313 Most már jóval több van :-) -
#312 A nagy átalakítás előtt hetente volt 2-3-4 quest ami powerful geart adott, ha jól emlékszem csak az dobott magasabb cuccokat. -
sanya200 #311 hát ennél feljebb nem akar menni :( 260-as cucc amiket dobál 99%-ban.Néha becsúszik egy fegyó..stb ami magasabb
-
#310 Az alapjátékban 305 a power addig tudsz haladni. Olyan dolgokat csinálj főleg, ami powerful gear-t ad.
A Curse of Osiris-ben 335 volt a max, a Warmindben 385 a Forsakenben pedig 600. -
sanya200 #309 hát így nagyon nem fogok jobban fejlődni :( Ameddig meg nem veszem -
#308 Alapjáték 20, Curse of Osiris 25, Warmind 30, Forsaken 50. A power level kicsit bonyolultabb ennél, de az alapjátéknak kb. ott van vége, igen. -
sanya200 #307 Az alapjátéknak csak 20-as szint a maxiumum?Mert nem látom hogy lépne tovább.Meg power max 260 eddig. -
sanya200 #306 ja hát elég sokat kell vele tolni mire összejön a fegyó amit akarok :D
-
#305 A Haunted Forest eventen 200-as szintű ellenfelek vannak, direkt azért, hogy aki csak az alapjátékkal rendelkezik az is tudjon játszani. -
sanya200 #304 Hát csak 20-as szintű vagyok,az alapjáték van meg csak.Az eventet egyedül sokáig nem győzőm max a 3-ast tudom befejezni,max ha raknak mellém 50-es szintű karikat akkor megyek valamire. -
#303 Jelenleg csak úgy, hogy ha kapsz masterworkös fegyót vagy armort és széttöröd. Most van a haunted forest esemény, ott kaphatsz egy fegyót ami masterworkös. Holnap reset után már a póktól vett bountyk is adhatnak majd masterwork core-t. Illetve van egy consumable aminek a neve most nem ugrik be hirtelen, de ha azt aktiválod, boss ölések után eshet mw core. -
sanya200 #302 Masterworke core-t hogy lehet szerezni? -
#301 Akinek csak az alap játék van meg és tervezi a Forsaken megvásárlását, az várjon 16-ig. Ha 16-án veszed meg a Forsakent akkor megkapod ingyen a Curse of Osiris és a Warmind DLC-ket ingyen! -
#300 Én csak heti 3-4 Crucible-t szoktam tolni egyedül, bár mióta bejött a Forsaken annyira fura, hogy nem játszottam :D -
Ssenkradlive #299 Értem amit mondasz és köszönöm a választ, de mint mondtam lesz@rom, hogy a top dolgokat esetleg nem érem el, kérdésem arra irányult hogy egyedül a játék hosszútávon mennyire élvezhető... :)
No offense... A discord linket azért köszönöm, kipróbálom, de esténként ráérő időmben kétlem hogy nekiállnék dumálgatni bárkivel is alvó párom és gyerek mellett... :) max. írásban. -
#298 Lehet egyedül is játszani, de a legjobb tartalmakat inkább csapatban érdemes. Nightfall, Raid, Shattered throne, ezeket nem tudod egyedül tolni. Oké, a nightfallt kicsi szorzóval letolod, de a többit nem nagyon. Ráadásul, a Gambitot is érdemes csapatban játszani, így nem vagy ráutalva olyan játékosokra akiknek fogalma nincs mit kell csinálni :-)
Van egy PC-s discord szerver, itt mindig lehet játékostársat, akár csapatot is találni: https://discord.gg/PsY7RQ
Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2018.10.11. 13:01:29 -
#297 Egyedül játszom, nem vagyok klántag sehol, nincsenek über cuccaim, soha nem pvp-zek, de szerintem élvezetes. A sztori mindenképpen okés, hosszú, és érdekes végig, de a teljességhez kell minden kieg is, amik új helyszíneket és történeteket hoznak be. Ezen kívül is van mit csinálni, a dinamikus események folyamatosan történnek a térképeken és minden hétre jutnak új milestone-ok, extra teljesíthető feladatok, amik külön jutalmakat adhatnak. Elég magas szintre el lehet jutni így is, de úgy tudom, a legmagasabb értékeket így nem lehet kihozni, pl. hiányoznak bizonyos fejlesztési komponensek. Mondjuk a Forsaken óta nem léptem még be, lehet, hogy ez megváltozott valamennyire.
Ha bizonytalan vagy, várj ki egy leértékelést, időnként szoktak lenni, úgy fél éve meg a HumbleBundle monthly-ban is volt a teljes játék minden akkori kiegészítőjével. -
Ssenkradlive #296 A kérdésem az volna urak hogy érdemes e belevágnom úgy ebbe a játékba, hogy az esetek nagy többségében single nyomnám ?
Mennyi tartalomtól esem el, ha nem kívánok - mert nincs rá időm - klánba lépni, max. néha random tagokkal, játszanék teamben, és nem igazán szeretnék PvP-zni ?
Az engem hidegen hagy hogy így esetleg nem lesz meg soha az XY über páncélom/fegyverem, arra lennék kíváncsi, hogy így játszva véleményetek szerint van e benne elég tartalom. -
#295 Kapsz randomokat magad mellé (ha épp más is keres). Igazából csak játsszál a játékkal és szép lassan megtanulod mi micsoda. -
sanya200 #294 Még nem elvileg most mennénk vissza a földre :) a többi bolgyón megcsináltam az összes küldetést.
A vangardo-t meg nem lehet egyedül csak 3-an. -
#293 Vegigjatszottad az alap jatekot mar?
Armorok meg általában a felszerelés az úgy random esik, Mobokbol, bossokbol, feladatokert stb, amit linkeltel az mondjuk pont nem de részletkérdés. -
sanya200 #292 pl a warlock armort hogy lehet megszerezni?Semmit nem ír róla.
vagy páncélfejlesztéshez a masterwork core?
meg járművet hogy lehet szerezni?Hajót cserélni,ghost shell-t..stb
nem toltam az alapot se szóval gőzőm nincs néha mit mivel meg hogy.De azért rájöttem pár dologra már,de nem erősségem az angol.
-
#291 Pontosan mire gondolsz craftolás néven? Mert nincs ilyen funkció a játékban :-) -
sanya200 #290 Most vettem meg a játékot de az elsővel nem játszottam.Pár dologban tudtok segíteni?Craftolás..stb látom hogy reputáció után kapsz ilyen emergan pontokat vagy mit,azt hogy lehet elkölteni.Mert nálam csak dog valami fegyvert meg páncélt.vagy gyűjtögetni kell a legendary cuccokhoz.Találtam egy felsorolást ütős páncélhoz de csak megnézni lehet. -
mate23 #289 kossz -
Daermon #288 Dehogy :D
Itt megtudod venni egyből a Blizznél -
mate23 #287 udv!!!!!!
Ha megszeretnem venni destiny 2 akkor egyet is megkell? -
#286 Sziasztok!
Új és visszatérő, aktív, játékosokat várunk klánunkba.Ha érdekel csatlakozz a discord szerverunkre:
Discord -
#285 Ez pedig a year 2 tartalma:
-
#284 Forsaken Launch trailer:
-
#283 -
#282 Szerintem írj rá Pedrora, nálunk már nem nagyon van hely. -
cckW #281 Sziasztok!
Aktív csapatot keresek, amihez csatlakozhatnék. Eddig solo-ban játszottam, de ezáltal a játék azon részeit, amelyek erősen csapat orientáltak csak felületesen játszottam random emberekkel. Ha van nálatok hely, kérlek írj! Köszi! ;)