Destiny 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Amúgy jópofa játék, nem mondom hogy rossz, ha pakolnak még bele olyan tartalmat ami nem csak a hc rétegnek szól (pl új public event-eket) akkor az fasza lenne.
Ami viszont nagy pozitívum, hogy régi gépen is nagyon jól fut és ez mellett még szép is nagyon szerintem.
upsz, ezt nem neked akartam írni amikkamakka, hanem úgy mindenkinek :D
Utoljára szerkesztette: Jabar, 2017.10.30. 16:53:10
"Jabar sa bu eeda murishani!"
bosco05 hagyd már abba. eleget hallottuk a nagy életmentő szerepedet hogy ki miért ne vegye meg, de nem kell körbemajmolni a témát még 100X. elég. Tudjuk, felfogtuk; túl lehet lépni már végre rajta!
Köszi
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Annó a Divisionban még ennyi sem volt. Ha megvolt a 30-as szint mehettél a dark zone-ba vagy ismételhetted azt az 5 kldetést amit jó cuccot adott. Majdnem két hónapot kellett várni, hogy az első incursiont behozzák.
Itt folyamatosan adják hozzá a kontentet. Szerdán Raid, pénteken trials. Tény, hogy maga a max level hamar megvan, de a játék utána kezdődik. Tekintsd azt csak egy bevezetőnek, egyfajta tutorialnak. Ha meg nagyon kemény vagy mehet a nightfall presztizs módon :D
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nekem a legnagyobb fájdalmam hogy van kb. 5-6 féle public event amit az ember seperc megun (heroicban is).
Ha az lenne bolygónként 5-6 már sokkal jobb lenne.
(Amit felhozott warframe pl. ingyenesen 100x több tartalmat ad, sok cég tanulhatna tőlük).
- A vasárnap este, csak egy példa volt, mint csúcs időszak. Az 1 perc alatt talál példád, csak csúcsban helytálló, egyébként nem. Azt hittem ez világos, de most akkor így majd talán átmegy :)
- "Kedd reggel nézz meg bármilyen online játékot mennyire aktív...." <- erre reagáltam a 2. pontban (mégis jó hogy számoztam :D ), most meg teszel rá?
- A kontenthiány szubjektív dolog, szerintem van, szerinted nincs (mármint hiány!!), más a mérce. Külön ezért is emeltem ki, hogy azok ne vegyék meg (hiszen ebből indult az egész), akik jól megírt sztorihoz, hosszú, élvezhető, változatos kontenthez vannak szokva, mint amilyen pl. a Borderlands volt, mert azok valószínű hozzám hasonlóan csalódni fognak (hiszen ennek a genre-nek vannak ám rajongói, vagy vannak akik kedvelik, azok nem is gondolják, hogy ebből ennyit hoz csak ki valaki...). Az egyszeri játékosnak elég lehet, aki heti pár órát játszik meló után, vagy a nyugdíjas éveiben.
- Senki nem mondta, hogy nem vásároltad legálisan. Azt mondtam, hogy az "olcsóbb helyek" általában azt jelentik, hogy a készítőknek járó összeg egyáltalán nem, vagy csak nagyon kis százalékban jut el a célig. Ennek oka pedig az, hogy sokan lopják a kulcsokat, sokan kamu profillal magukat streamernek stb. beállítva kérnek ingyen kulcsot népszerűsítés néven, sokan feltörnek adatbázisokat, stb stb... Ezek az olcsóbban be lehet szerezni források. Persze erről nem a vásárló tehet végeredményben, de én szeretem eljuttatni a pénzt annak, aki megdolgozott érte, hogy legközelebb akár még jobbat alkothasson, illetve, hogy adott esetben legyen legközelebb...
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
1. de igen is bele kevertél mert én nem állítottam hogy vasárnap este játszottam vele
2. teszek az OW-ra meg a többire ez nem az a topik, és arra is hogy ott mennyien játszanak vele.
3. A kontent hiányon igen is lehet javítani,hozzátenni bár én még nem érzem hiányát pedig megjelenés óta aktívan játszom vele.
4. Legálisan vásároltam én is
5. Meg még sorolhatnám de hogy téged idézzelek "nem is érted amit írok...de igazából nem is gond"
6. Engedd el ;) Részemről ennyi de írd ki magadból a többieket biztosan érdekli
2. Nem én keverlek bele, hanem te válaszolsz.
3. Megnézhetsz egy overwatchot, lol, pubg-t, csgo-t, ugyanúgy talál multiban, mellesleg Destiny 2-t is játszák, csak nem PVP-znek sokan (ha nem csúcs időszak van, akkor tényleg az a jelenség, amit írtak már itt is, hogy nehezen talál, ez ezért van)
4. A kontenthiányt elég nehéz javítani, a DLC-nek minimum négyszer ennyi kontentet kéne adnia, hogy felvegye a harcot, így már nem is reménykedem.
5. Ha elolvastad volna amit írtam, okosabb lehettél volna, mivel rögtön úgy kezdtem, hogy nem a 100 euró fáj :) Szerintem eléggé a top rétegbe tartozom itthon, ha játékra kell költeni, de továbbmegyek zenét sem kalózkodok a netről, meg úgy általában semmit. Még Amazon prime-om is van, hogy tudjam nézni a The Grand Tourt, meg HBO GO is, amikor megy az Aranyélet. Én ilyen legálisan veszem a tartalmat csávó vagyok és amit olcsóbban veszel innen onnan, az általában sajnos nem jut el a tartalom készítőjéhez (ingyen kuncsorgott kulcsok, feltört adatbázisok, nvidia kártyához mellékelt promóció stb...).
Szóval egy szó, mint száz, nem is érted amit írok, de igazából nem is gond :)
Utoljára szerkesztette: amikkamakka, 2017.10.30. 14:12:14
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2017.10.30. 13:05:34
Az inkább te gondolkodj el, hogy itt senki nem kíváncsi a véleményedre, mert mi szeretjük a játékot típusú kommentelőknek előre szólok, ez itt nem a Destiny 2 fan topik, meg az I love Destiny topik, hanem a Destiny 2 topik, ahova ugyanúgy beletartozik a negatív írás is :) Sajnálom, ha ez bántó, de ez is vélemény :)
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2017.10.30. 11:16:21
Amit én tanácsolok (friss lvl20-asként :D):
Fejlődj nyugodtan, csináld a sztorit. Előbb legyen kész a sztori és lvl20, aztán a közös mókák. PvP-t 20 alatt felejtsd is el. PvE (Strike-ok) pedig majd megnyílnak menet közben, ahogy haladsz a sztorival. Arra meg bejelentkezel és keres embert és mehet a móka.
Kedd reggel? Az nem mérvadó. Ott a WoW 6-7-8 millió játékossal, de PvP-re ott se találsz reggel embert. PvE-re is nehezen. Tudod kedden suli, munka, kinek ami. 20 alatt valóban felesleges a PvP., és ez egy hiba is, hogy a lvl20 nincs külön.
Az, hogy Te nem vagy tisztában az igényeiddel az a Te bajod. Én sem játszottam az 1-el mégis tudtam mit várjak egy ilyen játéktól. Utána olvasás és béta. Főleg úgy, hogy konzolon 1,5 hónapja kint van, úgyhogy lehetett tudni (sztori spoiler nélkül is), hogy mi várható.
Ez egy jó 8/10 játék lett, amibe nem kell végtelen időt beleőlni se (ha jó csapatod és szerencséd van).
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2017.10.30. 00:42:53
Huntert lett az első lvl20, sztori is pipa, 3 subclass is nyitva. A sztori szerintem teljesen jó lett, a hosszal sincs gondom. Most jöhet a másik kaszt meg az item farm :D
Az 1-el nem játszottam, de utána néztem, meg a 2-nek is és bétáztam. Igazából azt kaptam, amire számítottam.
Ez egy jó kis 8/10 lett, ami jó patchekkel és DLC-kkel felmehet 8,5/10re is :)
volna néhány kérdésem a játékkal kapcsolatban. Már 7-es szintű vagyok és a titánon garázdálkodok. De mindvégig egyedül, látom, hogy itt ott vannak más játékosok is, farmon nyilván sok. De senkire nem tudok ráírni, azt meg végképp nem tudom, hogy lehetne közösen menni misszióra, hogy co-opban lehessen tolni a küldetéseket. Közös chatet se találok. PVE-t is kipróbáltam volna, de negyed óra után is csak 1/8-at mutatott úgyhogy elengedtem. Szóval, összefoglalva:
- a single-t először le kell nyomni egyedül, vagy lehet társakkal is?
- farmon pl. rá lehet írni másik emberkékre is?
- ha lehet, akkor hogy lehet közösen tolni a küldetéseket?
- PVE-nél tovább illenék várni, vagy más lehet a bibi?
Nem kizárt, hogy csak én mutatok erősen autisztikus jeleket és valójában pofon egyszerű, de például a TC:The divisionben egyértelmű, hogy kell. Itt-ott nyomod a tabot és akkor össze szinkronizál olyanokkal, akik ugyanazt tolnák. Ennél viszont nem vágom.
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
https://www.bungie.net/en/ClanV2?groupid=2743807
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
"Hogy ezt 1 nap, vagy 1 hónap alatt éred el, sztem tökmindegy, ugyanúgy várnod kell. A genre hibája, nem a játéké. Az meg a tiéd, hogy se a PvP, se a lootolgatás nem érdekel téged, mégis ezzel a típusú játékkal próbálkozol."
Szerintem nagyon nem mindegy, hogy egy játék 1 napig, vagy 1 hónapig szórakoztat. Ennyi erővel egy mozi is lehet egészestés, meg 5 perces, hiszen a folytatásra (ha lesz) ugyanúgy várnod kell. Nem értem a logikát ebben. A genre egyáltalán nem ilyen, csak ha nem jól csinálják meg, mint például jelen esetben. A PVP nem nem érdekel, hanem rohadt unalmas, 0 adrenalin, teljesen mindegy, hogy nyersz vagy veszítesz, se rank, se pont, se semmi, csak egy random drop. A lootolgatás érdekelne, de nincs mit. Pont ez a baj, hogy nincs elrejtve semmi sehol, a ládák meg a collectable-ök kiszúrják a szemedet, egy sarkot nem kell felfedezni sehol, mert nagyon lineális. Egy rohadt rejtett kapcsoló nincs az egészben, ami csak egy járatot megnyitna vagy bármi. Ne haragudjatok, de innen az én szemszögemből nézve, rólatok úgy tűnik, hogy ez az első ilyen játékotok, ami nem baj, sőt így biztos hozzácsapódik még az újdonság varázsa is, ami elmegy kategóriába sorolhatja ezt a borzalmat, de akkor tényleg javaslok egy Borderlands 1-2-t végigjátszásra és érteni fogjátok amit írok. Az pl egy remek sztori, tele humorral, csavarokkal, rejtett elemekkel, változatos helyszínekkel, évszakokkal, rendes nehezen leküzdhető boss-okkal, taktikával, valóban számít, hogy ki mivel megy, érnek valamit a képességek és a kasztok stb stb stb... Azt a szériát kimaxolni több mint 100 óra, ezt meg úgy 8. Én nem a ti kedveteket akarom elvenni, nem is akarom a véleményemet másra erőltetni, csak azt akarom tudni, mit csináltok, hogy ezt élvezitek? Mitől hiszitek ezt MMO-nak? Mi az a tartalom amit én nem vettem észre? Mit hagyhattam ki? Mert a kommentek alapján nem ugyanazt játszuk, vagy nektek tényleg ennyire nincs összehasonlítási alapotok, akkor viszont őszinte mély elnézést kérek, mert úgy biztos bántó volt amit írtam. Kicsit olyan, mint amikor nem voltak még külföldi csatornák és a Fradit mindenki a világ egyik legjobb klubcsapatának hitte, aztán utána mikor megjött a "nyugat" láttuk a Real Madridot, a Manchester Unitedet, meg a Bayern Münchent és rájöttünk, hogy van még hova... Komolyan ezt gondolom sajnos :/ Mind át lettünk verve, legalábbis én biztosan :(
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2017.10.29. 00:08:11
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
ad2) én se néztem utána semminek, mégis megvettem előre. ez egy MMO, és az MMOk ilyenek. Elérsz a végéig, és utána marad a PvP meg a raid lootolgatás, amig új tartalom nem jön. Hogy ezt 1 nap, vagy 1 hónap alatt éred el, sztem tökmindegy, ugyanúgy várnod kell. A genre hibája, nem a játéké. Az meg a tiéd, hogy se a PvP, se a lootolgatás nem érdekel téged, mégis ezzel a típusú játékkal próbálkozol.
Nekem megérte azt a 9ezret, amit az nvidias kuponért fizettem. :-)
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2017.10.28. 22:03:06
tudnátok abban segíteni hogy mi a legjobb módja 270 fölé tolni a powerlevel-t? Volt időm játszani de másoknál azt látom hogy jóval gyorsabban haladnak akár több karakterrel is mint én... remélem nem állandóan a public eventeket kell tolni mert rém unalmasak már.
A nightfall-al nem bírok biztos én vagyok a béna. ja és jól látom hogy nem látok semmiylen normális matchmaking rendszert??
Köszi
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2017.10.28. 15:51:31
Mert én aki ismerte és játszott is az elődjével, tudtam mire számítsak és minden szempontból beleillik a várt képbe. Nem szoptam be, mert tetszik és utálom is azt a metódust hogy 10 perc alatt én akarok a jani lenni és fullos minden. Nekem ez hosszútávú szórakozás lesz, és ennek megfelel. és nem 100 euro-ért.
Sajnálom hogy csalódtál, de akkor is tartom magam ahhoz hogy nem kell postról postra elmondanod csalódottságodat. Kifejtetted, tudjuk, köszi.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka