Anthem (BioWare)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Teleportos töltögetés meg attól van, hogy csapatba rak, és melléjük akar rakni. Viszont, ha valaki tovább rohan, akkor újra oda próbál a rendszer. Próbáld meg egyedül, private gameban.
De többször elmondták, hogy a demo egy jóval korábbi verzióból van, és rengeteg bug fix, irányitás javitás nincs benne. A nyilt béta ugyan ez a kliens lesz, nem lesz új. Addig annyit kalapàlnak rajta, hogy ne legyen olyan szerver halál, mint tegnap. Ennél többett ne várj.
De, ha úgy érzed mond le, aztán majd megveszed 1-2 hónap múlva.
Én még délután 1-2 órát beleverek és hagyom, mert majd a live verzióban akarom kiélni magam. 😊 Most csak az alapokat próbálgatom.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Szokásos EA-san átgondolt lépés volt ez ismét... XD
Utoljára szerkesztette: Daermon, 2019.01.25. 22:07:20
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2019.01.25. 21:20:50
* Scomcomputers the future of computing!*
Mert hiába vagyok én "pre - order" ,"VIP", vagy bármi f@szom, a szerver elérhetetlen egyébként bármennyi ideje próbálkozom... XD
Így egy "kicsit" nehéz lesz kipróbálni...
Utoljára szerkesztette: Kancsalborz, 2019.01.25. 20:55:54
Ha esetleg valakinek lenne egy friend key a hétvégi bétára amit nekem tudna adni, azt nagyon megköszönném! <#worship>#worship>
Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM
Utoljára szerkesztette: sztar007, 2019.01.25. 18:26:48
Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Csak be kell jelentkezni az Origin/EA fiókba és hozzá is csatolja a játékkönyvtáradhoz VIP demó címén.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.01.25. 14:34:56
https://www.ea.com/games/anthem/anthem-demos/redeem?token=RjQvM0J0Zz0jTSMxMDAwMDAwMDQyNzIy
Nem igazán tudom hogyan kell felhasználni, de jó játékot annak akinek sikerül! 😊
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.01.24. 20:39:22
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
míg a Storm és Ranger inkább távolsági harcok a levegőben karakter többségében.
/persze szituáció ,felszereltség, build függő és ki hogy kedveli irányítani gondolom/
"•New javelins unlock at Levels 2, 8, 16 and 26.."
ez azt jeleni, hogy nem egyszerre kapjuk meg mind a 4 féle Classt tehát ?
Utoljára szerkesztette: titani, 2019.01.23. 16:29:44
Meg vegyük figyelembe, hogy a legtöbb streamer videója össze van vágva, hogy főleg az akció legyen benne. Plusz amikor kint voltak Bionál október-novemberben ezeket felvenni, akkor átlagban 50-60 órát tudtak játszani.
Demoba szerencsére mind a 4 kipróbálható lesz.
A melegedés miatt pl eleve nem tudsz lebegni végtelenségik. De a nagyobb páncél gyorsabban is melegedik, mint a kisebb.
Én specc nem nem ugráltam jobbra balra, ezt elárulhatom 😄
1-1szer jó volt lebegni és úgy lőni, ha váratlan rám rontottak, de nem kellett tulzásba vinni. Értelemszerűen egy gyors, kevesebb hp-s Interceptorban jobban kell figyelni és pörögni.
Mert az oke, hogy a harc 3D-ben zajlik a javelinek mozgekonysaga es repules kepessege miatt, de kotelezo is folyamatosan a levegoben lenni/ugralni es ugy gyilkolni? Vagy csak szituacio kerdese es lehet ervenyesulni kevesbe "kapkodos/ugralos", inkabb foldrol lovom modon is?
Az oke, hogy egyes szerepkorokhoz mas es mas kepessegek es jellemzok tartoznak, vagyis lesz aki tankkent allja a pofonokat es belefer a statikus jatekmod, lesz akit osszecsomagolnak ha kap ket pofont, stb., de engem az erdekel, hogy mennyire kell buveszkedni es precizios jatekot jatszani harcok kozben?
Mindenkeppen kiprobalom a betat (vagy ha osszeomlik a beta a rush miatt - nincsenek ketsegeim, hogy ossze fog-, akkor az access reszekent majd a premierkor), de az meg soka' lesz es kivancsi vagyok a velemenyedre. 😊
Kár, hogy idehaza sehol sem adják... 😞
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.01.22. 22:15:25
Utoljára szerkesztette: Although, 2019.01.22. 21:41:38
Bő és hosszú cikk. Most jobban várom a februárt 😄
Mivel ME3 után kezdték fejleszteni az Anthemet, így volt idejük kitalálni mit akarnak és tanulni mások hibáiból. Alpha után pedig rájöttem, hogy nem is lesz rossz. Még jó, hogy kiváncsi lettem az egészre 😄
Utoljára szerkesztette: Although, 2019.01.21. 22:22:41