Anthem (BioWare)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most màr melóban vagyok, reggel 7 után még rendben volt.
Teleportos töltögetés meg attól van, hogy csapatba rak, és melléjük akar rakni. Viszont, ha valaki tovább rohan, akkor újra oda próbál a rendszer. Próbáld meg egyedül, private gameban.
De többször elmondták, hogy a demo egy jóval korábbi verzióból van, és rengeteg bug fix, irányitás javitás nincs benne. A nyilt béta ugyan ez a kliens lesz, nem lesz új. Addig annyit kalapàlnak rajta, hogy ne legyen olyan szerver halál, mint tegnap. Ennél többett ne várj.
De, ha úgy érzed mond le, aztán majd megveszed 1-2 hónap múlva.
Én még délután 1-2 órát beleverek és hagyom, mert majd a live verzióban akarom kiélni magam. 😊 Most csak az alapokat próbálgatom.
drop
ugyan ezek a hibák voltak a zárt bétába meg mikor behívót grupba levegőbe maradtál és ott futkároztál a többiekkel míg újból nem invelt a rendszer

Ezzel vitatkoznék mert jelenleg sem lehet 1 db dungeont sem végigjátszani mert nem rak be másokat + összevissza teleportálgat a játék gondol egyet és elkezd repülni magától ha ez így marad akkor engem el is buktak ennek semmi értelme így csak a sima story küldit tudtam lejátszani eddig ami valljuk be nem sok hiszen demo! még jövő hétre kiváncsi leszek ha ott is gondok lesznek akkor tuti vissza mondom az előrendelést amit sajnálok mert a játék maga amit láttam eddig belőle az jó de nem szeretnék úgy járni mint a fallout76al hogy megvettem és kb max 2 órám volt benne akkora egy rakás...... lett!
drop
nekem is ez van pedig zárt bétába is bent voltam

drop
esetleg lenne valakinek egy kulcsa megköszönném

Nem tudom. Nekem olyan tegnap este 3/4 10től jó volt minden, ahogy ma reggel is. Elég jó lesz ez majd 😄
Hát... Ez érdekes. Amikor elindítom a játékot, akkor azt írja ki, h nincs jogom a demó kipróbálására és majd csak akkor tudom, amikor mindenki számára elérhetővé válik jövő hétvégén. Ugyanakkor az EA oldalán meg azt írja, h van jogom rá. Most akkor mi van? 😄 Legrosszabb esetben várok egy hetet, de össze vagyok zavarodva.
Értem én, és igazad is van, csak kissé ironikus nemde ? XD
PiszkosFred
Forditsd meg a dolgot: ok most elvannak 3 napig, es utana sosem latod oket tobbe a jatekban, nyugodtabb es jobb lesz a kozosseg 😊 Ennyit meger.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Azok a "meghívókulcsos pistikék", akiknek többsége velünk szemben akik várták ezt a játékot, szinte minden fórumon azt kommunikálták, hogy leszarják\nem különösebben érdekli öket a game, -"mer biztosan szar lesz"- (tisztelet a kevés kivételnek ) de "ingyé" azér' "eljáccogatnak", én mint fizetős meg nézek hogy : mi a f@sz... teszem hozzá halkan XD
Igen, én nem irígy vagyok más örömére, de mondjuk én pl. pont azért vettem a "Legion of Dawnt" elővételbe hogy most már ki tudjam próbálni, de nem tudom, mert a "meghívókulcsos pistikék" elárasztották a szervert. Akkor miért is fizettem előre ?...
Szokásos EA-san átgondolt lépés volt ez ismét... XD
A mindenkinek 3 plusz kulcs megtette hatását... 😄
Utoljára szerkesztette: Daermon, 2019.01.25. 22:07:20
TBTPumpa
Ez tényleg VIP demó. 😄 Még a VIP játékosokat is szűri az EA. 😄

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

scomcomputers
Az összes EA szerver összefosta magát,ma már nem lesz game...semmivel...<#szomoru1>
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2019.01.25. 21:20:50

* Scomcomputers the future of computing!*

Én most még tölteni se tudom, mert még az Origin is összeszarta magát. 😄
És egyébként valamikor játszani is lehet vele ???
Mert hiába vagyok én "pre - order" ,"VIP", vagy bármi f@szom, a szerver elérhetetlen egyébként bármennyi ideje próbálkozom... XD
Így egy "kicsit" nehéz lesz kipróbálni...
Utoljára szerkesztette: Kancsalborz, 2019.01.25. 20:55:54
Sziasztok!

Ha esetleg valakinek lenne egy friend key a hétvégi bétára amit nekem tudna adni, azt nagyon megköszönném! <#worship>
jó lesz ez, viszont a repülés katasztrófa, remélem finomitanak rajta.

Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM

Azért remélem amikor kiadják nem ez lesz!
PiszkosFred
Meg jo, hogy nem steames, menne az ostoba birkanyaj obegatni es lepontozni 😊

Gondolom az elsőket beengedte, aztán mi meg várhatunk 9 utánig hogy megunják páran. Bár nem értem ilyenkor miért nem készülnek fel nagyobb szerverekkel. Most nézem irták hogy már dolgoznak rajta, mert kb mindenkinél előfordult.
Utoljára szerkesztette: sztar007, 2019.01.25. 18:26:48

Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM

scomcomputers
Be is fostak a szerverek...<#hehe>

* Scomcomputers the future of computing!*

Nagylaci
Szívesen, mind a három el lett használva szóval már nem jó a link semmire.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Köszi. Én is beaktiváltam egyet. Nem fűzök nagy reményeket a játékhoz, de egy próbát megér. 😊
TBTPumpa
Egyet felhasználtam! Köszönöm!
Csak be kell jelentkezni az Origin/EA fiókba és hozzá is csatolja a játékkönyvtáradhoz VIP demó címén.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.01.25. 14:34:56

Nagylaci
Sziasztok, minden ismerősöm akit érdekelt a játék már megvette úgyhogy a három meghívómat (vagy mit?) nem tudom felhasználni. Szóval itt a link amivel három embernek be lehet kerülni a VIP demóba:

https://www.ea.com/games/anthem/anthem-demos/redeem?token=RjQvM0J0Zz0jTSMxMDAwMDAwMDQyNzIy

Nem igazán tudom hogyan kell felhasználni, de jó játékot annak akinek sikerül! 😊

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Emlékeim szerint igen.
Ha van egy sima mezei alap ORIGIN ACCESS előfizetésem (Basic) akkor is tudok már holnap estétől játszani a DEMO val?

szomferi
nekem még ott van a megrendelésben, hátha nem... ha mégis törlik, akkor veszek kulcsot, nincs értelme 17k-t adni érte

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

TBTPumpa
Úgy tudom, hogy vissza is vonták. Nem lesz belőle idehaza fémtok ajándékba, csak DLC. 😞
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.01.24. 20:39:22

szomferi
Konzolvilágnál még azzal rendeltem elő 12-én, de már nincs belőle úgy látom

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Igen, a sztori folyamatában lesz meg a 4 páncél majd.
Hali, én úgy vettem le , hogy a Colossus és Interceptor inkább közel harcok a földön karakter többségében ,
míg a Storm és Ranger inkább távolsági harcok a levegőben karakter többségében.
/persze szituáció ,felszereltség, build függő és ki hogy kedveli irányítani gondolom/
"•New javelins unlock at Levels 2, 8, 16 and 26.."
ez azt jeleni, hogy nem egyszerre kapjuk meg mind a 4 féle Classt tehát ?
Utoljára szerkesztette: titani, 2019.01.23. 16:29:44
Én csak abban az 1-ben voltam, ami decemberben volt, azon kívűl nem volt. Csak meghivott streamereknek/sajtónak.
PiszkosFred
Nyilvan, ezekkel tisztaban vagyok. Csak azt hittem volt mar par zart beta/alpha teszt, amelyre te is bejutottal (ugy ertelmeztem a kommentedben azt a fel mondatot), ezert is kerdeztem ra. Jobban szeretek elso kezbol kapni egy valaszt/informaciot, mint a rakas affektalo idiota meg idiotabb videojat bamulni (nem az en vilagom, hiaba na) 😊

Lehet, ha már rutinossan megy, akkor mi is igy összevissza repkedve tudunk majd harcolni 😄 Belegondolok, hogy pl Destiny 2-ben, hogy toltam mikor kezdtem, és most hogy.... Ég és föld 😄
Meg vegyük figyelembe, hogy a legtöbb streamer videója össze van vágva, hogy főleg az akció legyen benne. Plusz amikor kint voltak Bionál október-novemberben ezeket felvenni, akkor átlagban 50-60 órát tudtak játszani.
PiszkosFred
Ertem. Szeretem a looter-shootereket, kikapcsolodasra tokeletes amikor nincs kedvem gondolkodni, csak loni, lootolni, menni tovabb, igy nem volt kerdeses, hogy az Anthem is kap egy eselyt es megy a polcra. Csak az utobbi idokben a gameplay videokban latott ugrabugra es kaosz picit elgondolkodtatott, hogy akarom e en ezt a kapkodast 😊 De ha nem jellemzo, csak szituacio fuggo, akkor az siman jo. Koszonom a valaszt.

A kevés tapasztalatom és a streamek alapján ez függ az ellenféltől, a páncéltól, buildtól és tőled is.
Demoba szerencsére mind a 4 kipróbálható lesz.
A melegedés miatt pl eleve nem tudsz lebegni végtelenségik. De a nagyobb páncél gyorsabban is melegedik, mint a kisebb.
Én specc nem nem ugráltam jobbra balra, ezt elárulhatom 😄
1-1szer jó volt lebegni és úgy lőni, ha váratlan rám rontottak, de nem kellett tulzásba vinni. Értelemszerűen egy gyors, kevesebb hp-s Interceptorban jobban kell figyelni és pörögni.
PiszkosFred
Ha jatszottal az alpha verzioval, akkor annyit mondj meg nekem, hogy a videokban lathato harcok kozbeni folyamatos "ugralas" es "pattogas" mennyire jellemzo/kotelezo a harci jatekmenetre?

Mert az oke, hogy a harc 3D-ben zajlik a javelinek mozgekonysaga es repules kepessege miatt, de kotelezo is folyamatosan a levegoben lenni/ugralni es ugy gyilkolni? Vagy csak szituacio kerdese es lehet ervenyesulni kevesbe "kapkodos/ugralos", inkabb foldrol lovom modon is?

Az oke, hogy egyes szerepkorokhoz mas es mas kepessegek es jellemzok tartoznak, vagyis lesz aki tankkent allja a pofonokat es belefer a statikus jatekmod, lesz akit osszecsomagolnak ha kap ket pofont, stb., de engem az erdekel, hogy mennyire kell buveszkedni es precizios jatekot jatszani harcok kozben?

Mindenkeppen kiprobalom a betat (vagy ha osszeomlik a beta a rush miatt - nincsenek ketsegeim, hogy ossze fog-, akkor az access reszekent majd a premierkor), de az meg soka' lesz es kivancsi vagyok a velemenyedre. 😊

Szépek. Mondjuk én dobozosan csak akkor veszek játékot, ha van benne gyári magyar felirat, más esetben digitális.
TBTPumpa
Szép ez a fémtok:

Kár, hogy idehaza sehol sem adják... 😞
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.01.22. 22:15:25

Ma napig nem vettem meg az ME:A-t és nem is fogom. Nincs értelme és szerintem ezt sem. Nem vesztek vele semmit.

Nem rohanok a boltba megvenni továbbra sem. Erről már a DA3 leszoktatott. Szép, hogy vannak olyanok mint te aki rendíthetetlenül hiszel a lehet jobban. Én nem, majd ha igazolódik. Nem két nap elbaszni a bizalmat de ezeknek sikerült. Semmi nem hiszünk el demokra meg bemondásra. Egy ilyen szar bandának mint az EA főleg.
Utoljára szerkesztette: Although, 2019.01.22. 21:41:38

Ezt tudtuk meg az Anthemről 20 óra játékot követően
Bő és hosszú cikk. Most jobban várom a februárt 😄
Február 1-3 ingyen kipróbálhatja bárki 😊 (demo infóban ott van mindrn)
Mivel ME3 után kezdték fejleszteni az Anthemet, így volt idejük kitalálni mit akarnak és tanulni mások hibáiból. Alpha után pedig rájöttem, hogy nem is lesz rossz. Még jó, hogy kiváncsi lettem az egészre 😄
EA-t ismerve az utolsó morzsáig cumizza a bevételt. Sőt azon túl is esélytelen normális motort készítsen mint a CD. Túl vérszegény csapat ehhez. Még a Bethez képest is. Edit: Ja meg persze polkorrekt 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2019.01.21. 22:22:41

Hát, hogy a Bio copyzza a Bethet azt nem gondoltam volna. Az a beszállás tiszta F4. Persze motort már ismerem a DA3 óta realizáltam alkalmatlan, még annyira sem alkalmas rp játék készítésére mint a Beth bryo motorja. De hajrá majd mesélj mennyire szuper lett 😊