Anthem (BioWare)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A skinek megszerzése igenis vonzó egy átlag multi játékos számára. Ez egy social játék, a haverjaiddal játszol, van tehát szociális nyomás. Lehet, nem rajtad meg rajtam, mert mi nem vagyunk 15-16 évesek, de a célközönség nem is te meg én meg a többi dinoszaurusz vagyunk, hanem ők. Akiket kinéznek az iskolaudvarról, ha nem az új iphone xs van a zsebükben. Ugyanez van online is: ciki lesz nem együtt venni a klappoló skineket a csapattagokkal.
Egyébként mindez engem teljesen hidegen hagy, mivel az egész játék teljesen hidegen hagy. 10 ft-ot nem ér nekem az egész.
Utoljára szerkesztette: lwb, 2019.02.04. 21:03:29
A csoro nyomorultak nem fogjak megvenni, nem telik ra. Pont.
Te (vagy barki aki nagyjabol az atlagfizu kornyeken el), akinek pedig telik ra, majd szepen eldonti, hogy az a sok draga szar skin, amelynek tenyleg egyelore semmi ertelme, csak egy aktualis epeen statusz, na te azt majd eldontod, hogy kell e neked, vagy sem. Spoiler alert: nem kell. Ennyi, megteheted hogy donthetsz, es dontesz is.
ui: senki a rozsaszin kis lelkivilagaba nem akartam belegazolni, de rohadtul unom, minden forumon, minden komment szekcioban, mindenhol szidjak az aktualis kozelenseget (ea, bethesda, stb.), csak mert nem ingyen ad valami extra faszsagot. Baszki, nem o a celcsoport, mit foglalkozik vele? Hol az istenbe nem szarom en telibe, hogy a FO76 8000 Ft egy Power Armor skin, vagy hogy 4000 Ft egy kek Javelin oltozet az Anthemben... :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.02.04. 20:50:11
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Bár egészen sokat javult a játék a VIP- demóhoz képest, ez még baszott kevés tartalom egy AAA - game-hez képest, azon van még mit dolgozniuk, majd ha abban előrelépnek - és jó sokat előrelépnek - majd elgondolkodom rajta hogy fizessek - e még a teljes áron kívül amit eddig kiperkáltam...
Nem szeretem ezeket a lenéző dumákat, itt nem "kozmunkasok" sírásáról van szó, hanem hagy az ilyen EA-féle giga gecik már sokszor nem tudják hogy mennyit kérjenek egy félkész valamiért kínjukban, és van akiknek még van önérzetük, és nem szopnak be mindent azért nyakló nélkül...
Ettől még lehet szeretni, és várni egy játékot természetesen, mint én ezt... :)
Veni, Vidi, Vici
Veni, Vidi, Vici
Miközben sokan azt várják éljenek a karakterek mint a videoba a Bio mai napig az egy helyben álló karakterek, npck híve.
Veni, Vidi, Vici
Amugy az eventel ez a kis aranyos jott a bolygora.
Az event csak kis resze volt a teljes egesznek es lesznek majd nagyobb eventek is.
Itt van egy kis info arrol, hogy az Inty miben fog elterni a demohoz kepest.

Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2019.02.04. 13:29:29
Veni, Vidi, Vici
Az Ancient Titan megolse poen volt a tobb szintes energia hullamok miatt es eleg szepen adta a vegen a kek itemeket is, :D
Veni, Vidi, Vici
Mondjuk jo csapattal max GS-el az is laza mar. Viszont a Devastator nagyon OP a pokon foleg miutan a weakpoint leserult es increased dmg van ra.
Inty-hez igy az event elso hullama utan mar megvan tutira a megfelelo build ami mindenhova jo es high burst kivancsian varom a startot, hogy tobb componenst is kitudjak majd varni.
Veni, Vidi, Vici
Anthem - Demos Boss Fight, ALL Javelin
Azt kell mondjam nem egyszerű maint választani :D
Akik tegnap jatszottak szerintem eszre vettek, hogy kulonbozo idojarasok voltak mostmar a jatekban pntekhez es a vip demohoz kepest. Ugynezki a BioWare nezegette a weather effecteket amik eleg erdekes voltak foleg az eros vihar villamlassal. Remelem ezek az elokeszuletek voltak egy Shaper Stormhoz.
Veni, Vidi, Vici
Ezek a Demo után megmaradnak vagy nem ?
Az is lehet, hogy ISP szolgaltatoval akar ossze, de az is, hogy csak sokan szerencsesek vagyunk, hogy nalunk nem szarakszik.
Pedig szerintem holnap delutan amikor jon a beigert valami akkor tobben lesznek.
Veni, Vidi, Vici
Fasza, hogy itt mindenkinek jó, én meg a VIP,en is meg az Open-en is fellelhető összes hibába belefutok...XD
Egyébként rengetegen reklamálnak tényleg, hogy az alább írt hibaüziket kapják... :)
Utoljára szerkesztette: Kancsalborz, 2019.02.02. 23:44:50
Milyen platformrol tolod mert lehet platform specifikus a hiba.
Veni, Vidi, Vici
Ahogy az Official forum-ot nézem, kb. minden második embernek ez van, megint kikészültek a szerverek. XD
GJ EA ...XD
Nálam így fút a demo FHD MAX
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2019.02.02. 11:36:11
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Mind a 4 páncél alapból más más játék stílust képvisel, és még bonyolíthatod őket különböző buildikkel. Ez elég változatos. Freeplay jó repkedni, nyersanyagot gyűjteni, funolni, de vannak küldik, eventek is, és lesz World Boss is. Aztán az Alliance System, meg ugye a nehézség emelt dolgok, amihez már komolyabb csapatmunka kell. Emellett insták és a szokásos, ami ilyen játékba kell. :)
Valamint az sztori után is lesz elég kontent (ígéret szerint) és már készül az első DLC is, ami egy új terület lesz.
Eléggé megvagyok lőve most, hogy minden páncélt kipróbáltam :D
Ranger és a Storm a 2 nagy kedvenc. Colossus az egy külön életérzés lett, tetszik. Legkevésbé az Interceptor tetszik, de azért nem volt rossz vele pisztolyozni és meleebe irtani. Még jó, hogy minden páncél meglesz :D
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
oO
nagyon über lett, az infinite loadingot kijavitottak <#eljen>#eljen>
Van javulás a múlt heti demóhoz képest?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.02.01. 20:41:34
Minden nagy érdeklődést kiváltó online játéknál van fentakadás előszőr, 2019 ide vagy oda. Én az első 1-2 órában erre számitok. Azt max kellemesen meglepődöm.
* Scomcomputers the future of computing!*
Vasárnap delutan lesz valami meglepi csomag.
Illetve itt egy server figyelo.
Ja es asszem 17:00 amikor lejard az NDA par end game contentrol is ugyhogy jonnek majd hamarosan uj videok illeetve Anthem video Part 2 is esedekes.
Veni, Vidi, Vici
Én is befizettem 1 hónapra, mert 15-re tudtam csak szabit kivenni :D
Veni, Vidi, Vici
Megcafoltak a Premier Access dolgot.
Veni, Vidi, Vici
Veni, Vidi, Vici
Holnap is lesznek meg uj videok mert akkor jar le az NDA.
Veni, Vidi, Vici