1041
Anthem - Sci-Fi RPG a Bioware-től
-
Since #440 Sziasztok! Akinek van kedve együtt játszani vegyen fel Originen, baconjockey az accountom. -
#439 Az úszás szerintem még most is foscsi. Tyrant Mine-ban egy úszós rész, de rendszeresen eltévedek benne. :-D
A repüléssel nincs gondom, mióta átraktam az érzékenységét 100%-ra. Néha belemegyek 1-2 dologba, de ez inkább az én hibám, legalábbis ritkán érzem úgy, hogy nem az lenne. :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.02.17. 19:26:44 -
#438 én is igy gondolom.. Nekem egy az egyben az első rész.. csak más köntösben.
ez a game viszont baromi jó a Beta alapján. Azt vettem észre, hogy 4-5x ujra inditom, és tolom.
A repülés/úszás nekem gond volt, főleg az úszás, mert nem találtam semmi kijáratot, és azt sem tudtam merre néz a karakter. sztem béna volt a bétában.
Én is a standardot vettem, remélem lesz coop társ aki állandó és lehet NEM ROHANÓSAN játszani 1-2 emberrel akik fixek.. nem mindig random. -
#437 Betaban probaltam finomitgatni az opciok kozott, de aztan ugy voltam vele, hogy majd raerek ezzel az elesben kinlodni, addig max mint egy messzire dobott feltegla :) Nem volt dealbreaker a dolog, csak szokatlan, hogy mas jatekban egesz jo vagyok 3D-s mozgasokban, itt meg annyit benaztam, hogy mar kinomban elore rohogtem, ha repulni keszultem. -
Daermon #436 A repülés és úszás amúgy már rendben van, de tovább is állitható.
Division 2-re én is benevezek majd, de csak nyár, nyár vége -20-30-50% kedvezménnyel. Engem pont a béta nem győzött meg :D -
#435 Miert ne? En mindent kiprobalok, amiben latok kis fantaziat es erdekel a mufaj. Max nem jon be es egy-ket ev mulva ujra nekifutok.
A Standard verziot vettem meg egyelore, a preload kesz, varom a 22-et. A beta tetszett, es mivel nagyon szeretem a Destiny 2-t, en abszolute nem bantam, hogy sok ismeros dolog visszakoszont onnan, kiegeszitve par ujdonsaggal. Minel tobben hasznaltak szitokszonak a D2 klont, en annal jobban orultem. Izlesek es pofonok, ugyebar. Sot, most hogy olvastam, a repules-iranyitas is kap nemi rancfelvarrast, meg inkabb varom a jovo hetet, mert a betaban mint egy szaros reszeg mikulas a turbohajtasu szanjaval, kb azt csinaltam, faltol falig repkedve es becsapodva mindenhova. :)
Fallout 76 nalam most parkolopalyan van, tobb szaz ora utan elertem arra a pontra, hogy eddig volt szorakoztato, nincs mar semmi cel benne, ami erdekelne. Megszolgalta az arat, majd kesobb ujra ranezek. Anthem sorsa egyelore kerdojeles, az biztos, hogy marcius 15-en jon a Division 2, amelyet a legjobban varok iden (foleg a beta utan), addig kell bizonyitania az Anthemnek, vagy megy ez is szunetre egy ideig. -
#434 Fred, te is nyomni fogod az Anthemet?? valahogy Fallout itán nem néztem ki belőled :)) bocs tévedtem :)
-
TomStorm #433 Az jó,köszi! -
#432 Nalam 54.8 gb. -
TomStorm #431 Mert csinálnám a helyet neki SSD-n -
TomStorm #430 Ja akartam is kérdezni mekkora terjedelmü a full játék? -
Probatbicol #429 Igazad van, csak logisztikailag néha egy kicsit nehéz megoldani :) -
#428 Kotelezo. Reszemrol SSD nelkul el nem inditok egyetlen online jatekot sem. -
Daermon #427 Én is arra raktam. -
Probatbicol #426 Átraktam SSD-re. Kell neki -
Piccolo_ #425 Mi a konszenzus, anthem go or no go? -
#424 Mindenesetre a Crimson Lancer, a Detective Hops Mysteries, és Tassyn meg Owen interakciója nagyon adja a hangulatot. :-D -
#423 De hisz lehet tolnil... :-D Csak Origin Premium kell hozzá. -
Krusade #422 szívatnak a fejlesztők...ha már le lett töltve, miért nem lehet tolni, igazságtalanság.:( messze van még a 22 .... -
Probatbicol #421 Első vélemény kb. 4 óra játék után: a játék baromi jó. A harc nagyon élvezetes, az animációk jók, a grafika, pályadesign lélegzetelállító, az effektek, hangok, a pazarok. Az irányítás könnyebb lett a bétához képest, pl. ott észre sem vettem, hogy s-el lehet lassítani repülés közben (pedig próbáltam), így sokkal komfortosabb az egész. Eddig a küldetések is elég változatosak.
Vannak persze negatívumok is.
A töltések megint baromi hosszúak, már az indításkor is - mondjuk ez lehet hogy a túlterhelés miatt. A 2. bétában ez már mintha jobb lett volna.
Nálam 2x is elment a hang misszió közben, de teljesen. Vissza sem jött még a városban sem, ki kellett lépni a játékból, remélem javítják minél hamarabb.
Ha egyedül vagy berak már futó küldetésbe. Gondolom ez az ára, hogy nem kell várni partira, de elég kiábrándító sztori küldetésben hogy úgy kerülsz be, hogy a feladat pl. 'Érjétek el az utolsó pontot is'
És végül ez nem a játék hibája, de mindenki rohan. Mintha parkolási díjat kellene fizetni, ha egy felesleges másodpercet tölt valahol az ember. És gyanítom hogy nem mindenkinek egyszerre jelenik meg a következő állomás markere, mert van olyan hogy mikor nekem megjelenik, a másik 3 társam már csak egy-egy apró pont a helyes irányban...
Hogy hosszú távon milyen lesz a játék azt nem tudom, most minőségi szórakozás az biztos. -
Daermon #420 Lemaradt:
A grafika valami csodálatos lett, hihetetlen szép 1-2 helyszín. Arc animációkkal sincs gond, főleg a főbb npc-k vannak kidolgozva. Valamint vannak madarak, halak is, nem csak gibberek a környezetben. :) -
Daermon #419 Na így az első 5 óra után, hát azt kell mondjam nagyon tetszik :D A sztori halad, kíváncsi vagyok a folytatásra... (a Cortexbe is van bőven mit olvasni)
A gameplay nagyon jó (bár ezt tudtuk), a szerverekkel nincs gond, buggal nem nagyon találkoztam (1-2 grafikai volt az is), és az optimalizáció is javult. De elvileg 22-én még jön egy patch, meg az NVIDIA is kiadott valami drivert az Anthemre.
Megnéztem a mikrótranzakciót, és az is rendben, elviselhető árból lehet költekezni annak, aki akar (kár volt károgni előre).
Úgy érzem a BioWare végre alkotott megint egy jót, remélem a folytatással se lesz gond.
-
Kancsalborz #418 Ne haragudjatok, de én még egy "régebbi" kor gamer-e vagyok, lesz@rom ezeket a videókat, képregényeket, ( az eddigi "teljesítmények" alapján meg az isten mentsen bármilyen filmadaptációtól is...XD ) elő - streameket, anyámkínját, mézesmadzagot, piruettet meg pukedlit...
Az érdekel hogy milyen lesz a játék, arról meg kb. egy hónap múlva tudunk érdemben beszélgetni, a rajongásból már kinőttem,... :) -
Although #417 Szóval, az EA felismert valamit, nem gondoltam volna. Ezek az agyhalottak még értelmezni fogják saját tévedéseiket. Nem szokásuk csak a másra mutogatás.
Ez a video az előző, a játék demok nyomaiban emlékeztetnek valamire amit ez a cég pusztított, tüntetett el. Most látvánnyal, jó rendezőkkel, utánozva azokat akik náluk kevesebb eszközzel, technikával sokkal jobbak voltak. Ez is valami :) Szóval jó lesz ez, de tőlem egy forintot nem kapnak. :)
-
#416 Szia. Én pl szívesen tolnám party ban mert egyenlőre haverok nem ugrottak ra.
Kb coop élményt várok tőle. Nem tudom hogy vagy te evvel.
Üdv
Greg
-
Daermon #415 -
#414 szia since én is tolom sipi vagyok
-
Zarache87 #413 Mi leszunk paran haverokkal, de kulfoldi ismerosok is jonnek :D
Ha akarsz addolhatsz Zarache87 az Origin ID-m. -
Since #412 En se nagyon... :) Lesz esetleg valamilyen sg-s alliance vagy olyan ember aki szivesen jatszana partyban? -
Daermon #411 Nem örülök. :D -
Zarache87 #410 Valtozott a start idopontja.
-
Daermon #409 A rövid film 50 évvel fog a játék elött játszódni. -
Daermon #408 Ja ok, akkor majd azt. Most a lényeg neked, hogy a Premiert kell telepiteni. Ha lejár az előfizud, akkor meg amid van abból inditod. -
retroid #407 De nekem nincs megvéve a LoD csak a sima... A premium miatt van csak LoD a könyvátramba... -
Daermon #406 Nem :D A Premier jelölésüt letöltöd most, és amig az le nem jár azt indítod. Ha lejárt az Accesed akkor meg a LoD verziót indítod. Ekkor telepiteni nem kell már. -
retroid #405 Mármint a LoD kiadást töltöm le most és ha lejár akkor a simát?
Az is letöltődik ha a LoD kiadást választom letöltéskor? -
Daermon #404 Premiert kell most telepiteni, ha lejár akkor meg a másikkal inditod. -
retroid #403 Sziasztok!
RTX 2070 kártyához kaptam Anthem kódot amit aktiváltam.
Viszont vettem 1 hónap Premium Origin Access előfizetést és most 2 féle Anthem is van az Origin fiókomba. A sima és a LoD Edition.
A premium előfizetést nem szeretném meghosszabbítani így most tanácstalan vagyok melyiket töltsem le ma este... Ha letöltöm a LoD kiadást azzal tudok majd játszani a Premium Origin Access lejárata után is vagy akkor le kell töltenem a sima kiadást újra és letörölni a LoD kiadást? -
Zarache87 #402 Az lehet kesobb jon, de eleg sok dolgot nyomnak most. Kivancsi leszek a streamre is a film melett. -
Daermon #401 Alakul, már csak egy regényt kéne bejelenteni :)