1041
Anthem - Sci-Fi RPG a Bioware-től
  • PiszkosFred
    > Az Anthem looter-shooter RPG

En sem neveznem annak. A megfogalmazast kiegesziten az elemekkel kifejezessel, vagyis "az Anthem egy looter-shooter rpg ELEMEKKEL". En ezt hasznalnam.

Az RPG fogalmat pedig esely sincs definialni, mert kb olyan, mint a jo no/jo pasi kifejezes. Neked X, neki Y, nekem Z ugy, hogy egy dologban fogunk egyeterteni: egyikunk XYZ-je sem Zambo Jimmy/Kiszel Tunde. :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.01.30. 16:42:20
  • Zarache87
    Demo addig volt jo amig nem barmoltak szet az agyatlan tarsak :D
    Amugy a mostani demora szerrintem nezzel ra mert lesz valami vasarnap. Egy probat meg meger foleg, hogy ez open demo lesz.
  • lwb
    Nekem is van EA accessem, de arra sem volt kedvem, hogy a demot letöltsem. Én inkább skippelem ezt.
  • lwb
    Lószart, mama. A te definíciód alapján a Call of Duty is RPG, mert ott is karaktert alakítasz, xp-t gyűjtesz, képességek is vannak, sőt még F betűt is nyomhatsz hogy pay your respect a temetésen. Tuti RPG, mi más. Ennél már csak a Far Cry nagyobb RPG, ahol aztán kész skill treek meg craftolás is van.

Ehhez képest ugye a nyomorult Planescape Tormentben anno nem volt felszerelésed se (nem tudtál még vértet sem felvenni!), nem tudtad a karaktered costumizálni, még nevet sem tudtál neki adni, sőt crafting sem volt. A te definíciód szerint az nem RPG. Ellenben a CoD ...

Az RPG nem a fejlődéstől RPG. Ma már minden játékban van "fejlődés", nem is attól RPG, hogy karaktert alakítasz, szerepet játszol, mert azt csinálod a Super Marión keresztül a Doomon át szinte minden játékban. Még a craftingolás sem tesz egy játékot RPG-vé, a craftingolás eleve nem is volt szerves része a régi CRPG-knek, egyik gold box játékban sem volt, de nem volt az IE játékokban sem. Az RPG lényege egész más, megbeszélhetjük valamikor, de nem akarom szétoffolni a topikot ezzel.
    Utoljára szerkesztette: lwb, 2019.01.30. 16:26:52
  • Zarache87
    Altalanosagban az a 4 pont sok embernel kiveri a biztositekot. Pedig Year pass-t en is vennek 40€ kornyeken amit egy road mappal bemutatnanak, hogy mi lesz benne.
    En se szeretek olyanert fizetni ami nem eri meg az arat foleg nem skinert ami draga vagy otvarul nezki. Viszont ahogy mar irtam Joe is csak egy legbol kapott teoria alapjan lotte be az arat. Azt is irtam, hogy en is sokkallom azt az osszeget foleg egy olyan skinert hatenyleg annyi lenne az ara, de sokan vannak akik mar most az MTX ellen vannak, de a DLC-k meg legyenek ingyen. En ugyis premium accessel indulok eloszor is boven lesz idom megnezni milyen a game elesben is majd. Szoval ha erezni a content hianyt vagy az eros lehuzast vagy no supportot akkor is csak 15€ banja ha meg nem akkor johet a rendes game LoD verzioja.
  • Daermon
    Ennyi erővel a Mass Effect és a Witcherek se RPG-k :D
    Az Anthem looter-shooter RPG, ha tetszik neked, ha nem. Karaktert alakitasz, szerepet játszol, XP-t gyűjtesz, szintet lépsz, felszerelést, nyersanyagot gyűjtesz, craftolsz, és még a szövegeknél választási opciót kapsz, és még statok is vannak. Ugyhogy bőven rádzolgált az RPG feliratra. :)
    Zarache meg a többit leirta.
  • lwb
    Angry Joe engem egyáltalán nem érdekel, egy csomó mindenben nem értek egyet vele és az ízlése is eltér az enyémtől, de ebben a dologban igaza van. Többször elmondja a videóban, hogy nyilván az egész még csak egy leak, feltételezés, nincs semmi konkrétum, mert a demóban ugye nem volt még rendes árazás (ez is megér egy misét mondjuk). Ettől még hasznos az ilyen video. Mert a kiadónak szól és nem a vásárlónak.

Azon se lepődnék meg, ha az EA/BW szándékosan szivárogtatta volna ki azt a képet, hogy tesztelje a közönséget, mekkora lesz a felháborodás.
  • Zarache87
    Joe honnet is tudja, hogy a skin 20 dollar? Sehonnet o is arra a spekulaciora ugrott ra ami ott redditen volt, hogy 2000 Shardot centekre bontottak le es akkor 20 dollar az adott skin. Ha tenylegesen 20 dollar a skin az sok erte, de o es meg sokan masok kesz tenykent allitottak ezt amikor semilyen kezzelfoghato informacio nincsen rola. Sooot a Coin-ok szerrzeserol sincsen info, hogy mit mennyire nehez beszerezni, de helyette csinaltak egy rage videot tenyek nelkul. Sot azt is kihagyta Joe, hogy itt a skinek az adott javelinre bundlbe jonnek ergo mas skinekkel kombinalhatod, hogy egyedi hatast hozzal ki. Szoval nem akarom lehuzni Joet, de o is ragurott a hate bandwagonra anelkul, hogy kezzel foghato bizonyiteka lenne es az utobbi idoben os is szereti a click bait cimeket csinalni. Abban amugy mindenki egyet ert, hogy egy olyan ronda skinert foleg drag a 20 dollár ami nalunk 20€ lenne tutira, de a Shardok arat nem tudni.

A videoban amit linkeltem ez is benne van reszben es sok mas dolog is. Sajnos az a build is meg mindig nem a legfrisebb amit lathattunk, de mar igy is sok valtozas volt. Ott meg azt is megemlitettek, hogy nem csak az alliancebol es kihivasokbol johet Coin, de az NDA miatt tobbet igyse mutattak meg belole.

Itt is egy video amiben jopar kulonbseget megemlitenek.
  • lwb
    Annak a spekulációnak azért van alapja. A redditen megszólaló BW fejlesztő sem azt mondta, hogy ez a screen ez kamu, hanem hogy ez egy korábbi ötlet és még nem végleges, hogy ez lesz az ár. De ebből az is lejön, hogy egyszer valamikor legalább ötlet szintjén felmerült, hogy ez legyen az ár. Persze, sok még a spekuláció, nem tudjuk a shard/USD váltási árfolyamot sem, de azért nagyon ne lepődj meg, ha tényleg az lesz, amit a videóban is írnak: sokéves tapasztalat mondatja ezt az emberekkel.

Az ilyen videoknak pontosan az a haszna, hogy az emberek felháborodása eljusson a kiadóhoz és az a skin a végleges verzióben már ne 20 dollár legyen, hanem csak mondjuk 10 vagy 5. Ezen te is nyersz majd.

"1, No DLC because ppl hate that.
    2, No Seasson Pass because ppl hate that.
    3, No Sub because ppl gona cry in the corner.
    4, No MTX for Cosmetic elements because ppl even rage on this."

Ezzel a listával nem értek egyet. DLC igenis kell. Egy nagy kaliberű, sok tartalmat adó DLC-t akár 40-50 dollárért is piacra lehet dobni. Senki nem sírt a Forsaken miatt sem, ahogy SP játéknál a Witcher 3 kiegjei miatt sem volt probléma. A season pass sem baj, a witcher 3-ban is volt, senkit nem zavart. A baj ott kezdődik, amikor a season pass nem fed le mindent, hanem csak a későbbi tartalmak egy részét. Erre is van sajnos példa a AAA játékok terén. Az előfizetési díj egy archaikus megoldás és nagyon kevés játék tudja megengedni ma magának, hogy ilyen modellel működni tudjon. A looter shooterek között egyik sem működik így, ha az anthem ezt próbálná, az a halálos ítélete lenne. A kozmetikai mtx-ek nem zavarnak, de a 20 dolláros atszínező skinek, azok igen. Legyen 5 dollár, az oké. 20, az k sok. Az a teljes játék árának egyharmada.

Egyébként vicces, hogy két kommentelővel szemben kell vitatkozzak azért, hogy majd a végleges verzióban ti kevesebbet fizessetek. Nekem őszintén mindegy, miattam 20 000 dollárt is beletolthatsz a játékba, ahogy a mobiljátékoknál szokás. Én 10 forintot nem adok ezért. Warframe-mel meg Destinyvel meg Divisionnel már ki looter shootereztem magam egy életre, a D2 már nem is érdekelt, ez sem érdekel. Minimál újítást tesz le az asztalra azokhoz képest és azok is kb egy hétig voltak csak érdekesek.
  • lwb
    Hát, ha ez neked RPG, akkor ezzel az erővel a Destiny is RPG, a Warframe és a Division is.

A WoW egy MMO. Azok közül is azon kevesek egyike, amelyik még képes havidíj mellett működni. Sokan próbálkoztak új MMO-t indítani havidíjjal, aztán előbb-utóbb ugyanott kötöttek ki: ingyenesek lettek. Az új kiegek egy rakás új tartalmat is hoztak, senki nem sír, ha érdemi tartalomért kérnek pénzt. Pl. a Witcher 3 kiegjeiért sokan akárt a dupláját sem sajnáltuk volna. Amiért sírnak az a nyomorult skinek 20 dolláros árazása. Ahogy Joe is mondta: 5 dollár egy skinért, az oké. 20 dollár nem oké.
  • Zarache87
    Na uj video es ez mar a Full verziobol persze a Day 1 patch nelkul.

A videoban foleg az infok szolnak a Full-rol es nem a gameplay.
  • Zarache87
    Olvastam a future contenteteket es jol hangzanak, de remelem 3-4 honpa utan azert lesz valami pvp benne. Valami GW 2 jellegu item balanszolt kulonbozo arenakkal. Lehet full pvp, de pvx modok is mert kell valami valtozatossag. Sot storyba illoen akar vaktoltenyekkel magyrazhato lenne a pvp :P
  • Daermon
    Persze, amúgy Destiny 2-ből a Gambitot copyzhstnák valamilyen formában, meg egy CtF, és sima deathmatch. Az elég lenne.
    Viszont már készül az első DLC is, ami egy új régiót ad a játékhoz, új szörnyek és eventek, meg változó időjárást/vihart, ami módosit a játékmeneten akkor.
    Hogy alapból mennyi lesz a tartalom azt meg meglátjuk, elvileg külön készültek rá.
  • Zarache87
    Mar rahuztak erre a genrere a MMO Light jelzot es a Lobby MMO jelzot bizonyos MMO-s jellemvonasok miatt.
    Amugy igy PvP nelkul eleg nehez dolgok lesz a contentel mert ugye igy a playerek jobban daraljak majd.
  • Daermon
    Multi-coop, nem MMO. De egyetértek.
    Ennél barátibb mikrotranzakciós rendszert nem is kivánhatnánk. Aki akar költhet, előnye nem lesz belőle, és nem is zsákbamacska, mert tudod mit veszel. A fejlesztőknek pénz az ingyen kontent DLC-khez.
  • Zarache87
    Az a gond, hogy a video amit AngryJoe csinalt kapasbol ugy inditott, hogy egy 60€ gamebe miert van ilyen. Viszont az a ulvoltozos kis agyaig nemjutott el, hogy ez egy MMO. Sokan sokaljak a 20€-os arat (koztuk en is mert az a skin nem volt olyan brutalis, hogy annyit is erjen), de az az ar is csak egy spekulaciobol ered miszerint egy Shard 1 cent szoval a 2000 Shard pontos arat se ismerjuk. Azok a tenyek is hianyoznak, hogy az Alliance system mennyit Coin-t tud kitermelni. Viszont a jatekban nem lesz fizetos story DLC sot tegnap a discordon megerositettek megint azt, hogy a jatekos bazist nem akarjak feldarabolni fizetos contentel. Ergo az MTX az egyetlen beveteli forrasa az MMO-nak ami eleg keves a folyamatos content kesziteshez. A MMO jatekokba meg sajnos laptolni kell a penzt ahhoz, hogy nyereseget terlmeljenek mert uj content nelkul az emberek raunnak es ezert szokott joljonni a PvP mert az end game content melett elutik ott az emberek a z idot. Viszont itt kezdeskor nem lesz PvP sot a Destinyn nevelkedett playerek erosen ellenzik is Redditen, hogy legyen benne PvP mert a Bungie toketlensegehez merik a balance problemakat. Szoval ha nincsen bevetel se pvp ami idohuzasnak jo akkor a jatek kihal.
    Ebben a jatekban nincsen havidij ami fixen termelne a penzt es a DLC-k is kizarva maradt az MTX ami a mozgato rugoja lesz a future contenteknek. Max azt tudom elkepzelni, hogy Year Passok lehetnek meg a Javelinek felnyitasahoz amivel elobb nyitod fel az adott Javelint mint az aki nem vette meg es persze par kozmetikai cucc is lenne a csomagban melle. Sokan akik raharapnak erre meg mindig ugy gondolkodnak, hogy egy AAA-s SP jatekrol van szo es ezert pofatlansag a MTX pedig semmi extrat nem ad neked a kulsodon kivul.
    Itt egy lista amit a jelenlegi playerek melett ell kell kerulni:
    1, No DLC because ppl hate that.
    2, No Seasson Pass because ppl hate that.
    3, No Sub because ppl gona cry in the corner.
    4, No MTX for Cosmetic elements because ppl even rage on this.
    Negy olyan dolog csak ami a future contentre termelne a penzt, de ebbol fixen harom nem lehet benne a negyediknel meg igy is megy a hiszti. Alapbol Joe is kiemelte ha f2p lenne a game akkor ok, de ez is csak azt bizonyitja, hogy neki sincsen lovese a kulonbozo jatektipusokrol csak a szokasos beszukult gondolkodas modot koveti. Az MTX mar 2005-2006 ota letezik elterjedten az MMO jatekokban es foleg a B2P kategoriaban voltak jelen.

Szoval a lenyeg az, hogy igen sok a 20€ egy olyan egyszeru skinert max egy legendary skinert ami rohadt jolz nez ki lehetne normalis, de sok embenel itt alapvetoen a MTX-el van bajuk. Amikor ez lenne az egyetlen penzforras a future contenthez. Persze amikor ezt is osszestive oda tolod valamelyi kagyatlan arcaba akkor vagy nem is reagal mert ugye nemtud mit vagy masra tereli a temat mert rendes valaszt nemtudsz kapni.
  • Daermon
    Nézetség generálás. Haterkedéssel könnyebb, egy objektiv videot kevesebben néznek meg, mert informatív, tényeket tartalmaz, ami sokaknak uncsi :) De ilyen a net. Mindenki verte a farkát, hogy új Metro játék, mikor mondták, hogy a Denuvo védi, akkor meg kezdődött a felesleges hiszti :D
  • Darkman86
    Én csak az alfával játszottam az mondjuk tetszett, de nagyon kíváncsi vagyok a most következő public demora. Ha az ott látottak tetszenek akkor valszeg adok még egy utolsó utáni esélyt az EA-nak.
  • Darkman86
    Én sem értem mi ez a hiszti. Persze soknak sok 20 dollár egy skinért, de ez sem egy kötelező dolog, hogy mindenképp meg kell venni.
  • Daermon
    Istenem. :D
    Ingame és fizetősrn is kiszedhető skinek lesznek, az árak nem véglegesek, ezt elmondták.
    A másik meg ott a WoW: 2 évente kieg 50-60€, havi elő fizu 13€, ingame shop mount 25€. Van vele gond? Nincs. Aki akarja megveszi, akinem nem. Itt is felesleges előre hisztizni.
  • Daermon
    Looter-shooter RPG teljesen jó, mivel RPG is, havtetszik, ha nem :D
  • lwb
    Egyébként valamilyen mod az "RPG" szót kivehetné a cím alól. Ez nem RPG, ez egy looter shooter.
  • lwb
    Akkor rosszul nézted, mert az a video nem arról szólt. Hanem arról, hogy ez a 20 dolláros skin is ott van az asztalon, amikor az EA és a BW azon agyal, hogy mi mennyibe kerüljön majd. És igen, most kell ezért verni a vészharangot, nem azután, hogy már kifizette érte mindenki a 60 dolláros árat, mert ez nem Fortnite vagy Warframe, ez egy teljesárú játék lesz. A 20 dolláros skinek meg még a F2P játékoknál is szokatlanul magasak, a teljesárúaknál elfogadhatatlanok.

A mikrotranzakciók tipikusan olyasmik, amiket mindig lehet módosítgatni: itt kár várni a hivatalos megjelenésre, amikor valami elfogadhatatlan felüti a fejét, akár pletyka szintjén is, azonnal el kell kezdeni zajt csinálni. Emiatt hátráltak meg a Battlefront 2-nél is. Ha nem elégedetlenkedik senki, akkor legközelebb nem 20, hanem 40 vagy 60 dollárért fogod a skineket venni. A kiadók tesztelik a piacot és elmennek a falig is, ha kell. Ha a fogyasztó nem védi meg magát, pofátlanul le fogják nyúlni.
  • Daermon
    Viszont ez az Engri Dzsó még mindig akkora gyökér. :D
    Most néztem meg egy videoját, hogy 20€ egy skin az Anthemben... Én nem értem miért követik ennyien ezt a megjátszott megmondó embert... Az már csak hab a tortán, hogy hisznek is neki.
    Ilyenről (árakról) megjelenés után kell beszélni, mikor látod a valódi árakat és rendszert, előre hisztizni/észt osztani egy még meg se jelent rendszerhez.
  • Daermon
    Jól tetted, én is így éreztem. Mondjuk a haterkedésben pont igaza volt :D Viszont Anthem front egy kicsit lemaradt infókkal.
  • Zarache87
    Megneztem a videot es irtam is ala mert sok helyen nagyon hianyos es inkabb a EA vs Haterekrol volt szo benne mintsem a jatekrol. Nem volt rossz video, de foloslegesen volt ilyen hosszu mert az osszes informacio 5 percbe belefert volna a tobbi sallang volt.
  • Daermon
    Magyar videóstól némi vélemény, érdemes megnézni:
  • Daermon
    PC Guru első benyomásai
  • Zarache87
    Itt egy jo kis video ahol az Alliance system is lathato, hogy hogyan fog kinezni.
  • Daermon
    Megjelenés utáni tartalmakról
  • Zarache87
    Hat egyenlore a pilota skillek ugrottak, de lehet majd meg visszajonnek teljesen mas formaban. Viszont az uj egyedi componensek jonak tuntek nagyon csak igy lehet nehezebb lesz osszerakni a fullra maxolt buildeket amig nem lesz re roll az inscriptionre. Viszont ahogy neztem most demo alatt nem szabad betorni semilyen fegyvert mert erdemes a zold receptet kifarmolni veluk eloszor.
  • Daermon
    Frissítettek:
    Minden javelin elérhető :)
  • Daermon
    Kb ezt mondtam vilna én is :)
    Bár én nem igénylem freeplayba, hogy több ember legyen, mint 4. Sőt! Ha lehet egyedül fogok repkedni :)

A pilota skillek meg remélem visszakerülnek, de úgy, hogy a kimponensek is maradjanak. Aztán akkor még durvábban lehet buildokat csinálni.
  • Zarache87
    Hali

• A chat azert nincsen bent meg kezdeskor mivel 2019-ben jott egy uj jogszabaly, hogy milyen korulmenyeknek kell megfelelni ahhoz, hogy a kulonbozo gyengesegekben szenvedok is konnyen tudjak hasznalni. Mondtak is, hogy nem lesz startkor chat mert ehhez egy uj rendszert kell kifejleszteni ami a jogszabalyoknak megfelel es mindenki tudja rendesen hasznalni.
    • Freeplaynel kezdeskor 4 emberes lesz ez bovulhet illetve demoban korlatozott volt a terulet es a kinti lepegetok se voltak most bent.
    • Az eventes dolgot nemtudom az QoL change ami konnyen modosithato ha kell.
    • FPS dropok randomra jottek volt olyan akinek eros gep melett is volt es volt akiknek szinte hasonlo volt a gepuk es az egyik fps dropolt a masik nem.

Alapbol ez egy november kornyeki build sajnos amibol meg sok QoL is hianyzik.
    • A menuk es a map meg mindig nagyon konzolos es a mouse hasznalata nem olyan mint aminek lennie kene PC-n.
    • WQHD felbontasban a fullscreant nem kezeli nalam es sok masik playernel rendesen csak borderlessben.
    • A Sensitivity beallitasok is meg konzolosak ebben a buildben ezert nem lehet szazalekonkent allitani rendesen.

Vannak persze olyan dolgok is amik valtoztak azota pl ma tudtam meg, hogy a pilota skillek amik voltak ki kerultek a jatekbol most egy helyette egyedi componentsek kerultek be amivel maskeppen lehet szemelyre szabni a Javelineket.
    Azt is lehet tudni, hogy a tervezo asztalon van mar jo ideje 2 masik javelin is amirol nulla info van.
    A Guildekrol meg nem mondtak semmit illetve a Raidekrol is csak kesobb jon majd info.
    A Free Play letszam nohet mivel alapbol a 16 szemelyes hangar lobbyt is a playerek miatt csinaltak meg ami szinten lehet nagyobb is.

Kivancsian varom mennyire lesz content update majd mert a jatek alapjai jok, de ha nem lesz rendesen content es support mogotte akkor kar lesz erte, de eddig nagyon bejon foleg csapatban.
  • Spaceghost
    Én most ezektől a login és töltőképernyő dolgoktól eltekintve mondanám el az észrevételeimet, amik szerintem problémát okozhatnak később.

Kezdjük rögtön a multiplayer mivoltával. Nincs benne chat. Persze konzolon mondjuk, hogy oké, de PC-n azért elfért volna (konzolon is...), egyrészt nem mindenkinek van fixen 4 haverja akikkel discordra felmegy és dumálnak, vagy épp nem akar voice-ra felmenni, márpedig én úgy vettem észre, eléggé igényli a játék a kommunikációt. A másik a freeplay-es matchmaking. Ezt remélem nem gondolták komolyan, hogy összesen 4 ember fog tudni freeplayben játszani. Márpedig, úgy nézett ki, hogy belépek, bedob mellém squadba másik 3 embert és ennyi. Nem láttam a másik 3 embernél több embert freeplayben bolyongani, olyanokat se akik esetleg nem az én csapatomban lennének, ebből márpedig az jött le, hogy 4 emberrel lehet freeplayezni, aztán ennyi. Itt érdekesség az volt, hogy akikkel engem összematchelt azokat freeplayen belül viszont nem az én squadomba mutatta. Szóval teljesen összezavar ez az egész. xD Demoban azt sem láttam, hogy térképen jelezné az eventeket, max ha a közelében vagy, akkor észreveszed, hogy villog, márpedig randomokkal bent vagyok, akkor azok kb folyamat totál messze voltak tőlem és akkor itt jön megint az, hogy nincs chat, szólni se tudsz nekik, hogy event van. Úgyhogy remélem a teljesben minimum az, hogy térképen látszik az event és freeplayben nem csak 4 emberrel lehet együtt játszani, hanem 4 emberes squadokba lehet tömörülni freeplayen belül, ahol azért többen vannak. Bár az eventeken úgy vettem észre még le is lehet solozni, szóval lehet teljesen lényegtelen is, hányan vagyunk bent freeplayben. Csak ahogy néztem óriási a térkép, tényleg röhejes lenne, ha 4 emberrel vagy bent egy ekkora mapon.
    Fps droppok... PC-n oké, erős géped van, nyilván azon no para, de konzolon botrány egyelőre. Nekem sima ps4-em van azon is kipróbáltuk a játékot és külső helyszíneken, ha nagy harc van rettenetes az fps. Belső helyszíneken jobban bírja, de ezzel remélem kezdenek valamit, mert a látvány már így is elég szépen meg van vagdalva az alap konzolokon.

Egyelőre én ezeket látom problémának, ami mélyebbről gyökerezik, mint az ami most hétvégén volt. Azt simán elnézem, mert én még olyan multis játékot nem láttam, ahol első körben ne lettek volna problémák.
    Amúgy meg tetszik az alap elgondolás, látom benne azt, hogy el tudnék vele szöszölni, csak ha már azt mondták tanultak a Division meg a Destiny hiábáiból, akkor azért azt jó lenne tudni melyek voltak ezek a hibák, mert amiket felsoroltam egyelőre elég nagy problémák és az előző 2 említett játékban ezek meg vannak oldva.
    Pár hét van még a megjelenésig, én nagyon bizakodó vagyok, hogy a teljesben rengeteg dolog már máshogy lesz, vagy ha nem is minden klappol, de dolgoznak rajta megjelenés után, mert potenciál van benne, de egyelőre kusza minden.
  • scomcomputers
    Ne izgulj,másnál is ez van kb. 6 héttel ezelőtti build a demo,szóval nem friss,talán az open-re(Febr.1-3) lesz valami update,bár nem hiszem....
    Nekem is vissza kellett venni az oc-t,mert nem akart normálisan futni....lásd: itt.
  • Kancsalborz
    Ma pl. 2-órája próbálkozom, és eddig kb-25-30- crash, vagy freeze volt az összes "élményem" a játékban.
    A városba még betölt, ott fasza gyors is, de missiont képtelen vagyok indítani, legyen az public vagy solo...
  • Kancsalborz
    És ha már bejutott végre a játékba, ott mindenkinek normálisan működik is ?
    Mert az első nap "apróbb szerverproblémái" után itt mindenki csak arról beszél hogy milyen fasza hogy végre játszik vele, tehát mindenkinek frankón működik is ???
    Én biztosan akkor peches vagyok, nekem folyamatos crash-ek vannak, kidobál az asztalra missionok betöltése közben, vagy soha nem tölt be, kurva nagy lagg-ok vannak, ha néha betölt 3-ból 2-szer ki kell lépnem mert játszhatatlanul szaggat, ha nincs akkor néha mission végén "basz" ki az asztalra, azt bukom a loot-ot, stb...
    Talán ha 3-óra tiszta játékidőt produkált nálam a játék 3 nap alatt, meg kb. 9-10-órányi várakozást, meg vagy 300-újraindítást, LvL 12-őn tartok csak, talán ha öt tiszta problémamentes játékom volt...

Még mielőtt valaki írná: a gépem lazán viszi (vinné) a game-et még ultrán is, értek hozzá karbantartott, frissített, bármi más fut rajta mint az állat, és net-problémáim sincsenek. :)...
  • gregoryan
    a Tank karakter szimplán nagyon durva ha valaki tud vele jatszani..
  • Daermon
    Jaja jónak igérkezik :)
    Destiny 2 is most befejeztem, ugyhogy várom nagyon az Anthemet.