1041
Anthem - Sci-Fi RPG a Bioware-től
-
Zarache87 #400 Na kepregeny kedveloknek is lesz Anthem es a Dark Horse-nal lesz.
-
Zarache87 #399 Anthem Live Stream
Feb. 13. 22:30
Pre Launch Stream
Anthem CGI Live
Feb. 14.-en 16:30-or lesz a 30 perces film elerheto itt.
-
Daermon #398 Közben elvileg rövidfilm lesz, és jóval a játék előtt fog játszódni. -
Although #397 Eddig elég szarul csinálták a dolgokat. De itt mintha kicserélték volna őket. Ez az élő szereplős trailer is, nyoma nincs a bughegynek ami a DA:I előtt volt. -
Zarache87 #396 Hat amikor meglattam ezt en mar filmet kernek tole :D
Kivancsi leszek milyen lesz. -
Daermon #395 Csütörtökön jön a Bolmkamp féle, Conviction című élőszereplős rövidfilm/trailer -
Zarache87 #394 Hat majd valamikor valamilyen formaban Anthemen keresztul elerheto lesz a Mass Effect. Vagy onnet jonnek at vagy mi megyunk at nemtudom. Csak siman crossovernek irtak le es az, hogy majd valamikor :D
Viszont november 7.-e az N7 nap a legrealisabb egy ilyen eventhez. -
Daermon #393 Milyen crossover? Erről lemaradtam :D
Storm egy jó Marksman Rifle + Sniperrel felfegyverezve tényleg nagyon kényelmes, megkedveltem hamar :D
Nálam kb ez a rangsor:
1. Ranger - Storm (nehéz dönteni)
3. Colossus
4. Interceptor -
#392 Az SWTOR már a vég kezdete volt, 2011-ben jött ki. A bio legjobb játékai mind azelőtt születtek (csak az ME3 és a DAI jött ki utána, ami említésre méltó). Egyébként a bethesdánál már láttuk ugyanezt a TESO-val: az is lefagyasztotta a rendes TES játékokat már 7-8 éve.
Egyébként nem mondtam, hogy "csak sp stúdió" lenne a bio, hanem hogy az egyik legjobb sp stúdió volt. -
Zarache87 #391 Stormon meg se lepodok, hogy elso mivel demok alatt annak volt a legkisebb a lurning curve. A hover alatti dmg mitigation a hover miatt tarhato tavolsaggal eleg konnyu kari volt. Viszont a demok alatt is a tobseg haszontalan volt a Stormal :D
Viszont a Colossus masodik helye az jo mert annak meg erosen kell a colossus component, hogy legyen eleg hp/armor-ja. Illetve ugye rendszeresen kell blockolni a nagy tamadasokat pajzsal.
Inty harmadik helyen valahol itt kepzeltem el mivel ennek is kell a component mint a Colossusnak mivel face to face van folyamat es Inty specific componentek nelkul eleg sokat kell ugralni es elkerulni.
Ranger negyedik helye csak azert meglepo mert a Storm utan a masodik legkonyebb Javelin megis ezzel akarnak a legkevesebben jatszani :D
Viszont a Mass Effect Crossover hivatalos lett csak azt mondtak, hogy majd idovel amikor mar sok minden kiforott. Remelem november 7.-re lehetsges lesz. Illetve egy discordos agymenesnek hala amit egyik este csinaltunk par emberrel Grabbits hustveti event is lehetseges lesz valamikor :P -
Daermon #390 Mi a meglepő az EA neve alatt? Azt tudjuk ugye, hogy a BioWare 2007 óta az EA tulajdona? -
Although #389 Molni értelmezd a szavakat. A zászlóhajó nem reformál meglátásom szerint hanem az egyik legjobb vezető terméke lehet. Ha olyan lesz mint gondolom. Jól reklámozzák, jók a visszajelzések bugok és javítások tekintetében. Számomra hihetetlen ez az EA neve alatt jön ki.
Edit: Ráadásul a Bio sztori még harmadvonal szinten is jobb lehet mint sok másik.
Utoljára szerkesztette: Although, 2019.02.12. 09:15:11 -
Daermon #388 Kiváncsiságból visszanéztem a magyar fb csoport szavazatait, ugyan ez a mimta :D
1. Storm
2. Colossus
3. Ranger
4. Interceptor -
Daermon #387 De a BioWare rég nem csak SP stúdió: ott keserű tapasztalatuk, hála a bukott SWTOR nevű MMO-nak. -
#386 Más a célközönség, ez igaz. Ezért is fájó, ha egy olyan stúdiót veszít el az SP célcsoport, amelyik eddig az egyik legjobb SP játékokat csinálta. -
#385 Bizony így van. Ha valaki komolyabban elmélyed egy multis címben, több száz, vagy akár több ezer órára tervez. Hosszú időre, lehet akár több évre. Ezt egy Single Player gama nem tudja megadni, teljesen mások a szempontok, célok, célközönség. Nagyon, nagyon hosszú ideig single player játékokkal toltam kizárólag. Aztán úgy 8-10 éve megfogott egy multis cím, azóta 99%-ban csak multis címekkel játszom ismerősökkel, barátokkal. Sajnos… azóta sokkal, de sokkal több időt töltök játékkal. A heti 4-6 órát felváltotta az időnként akár heti 20-30 vagy több. ha pl. szabin vagyok, vagy nem melózok hétvégén. -
Zarache87 #384 Aki akar szavazzon itt szepen lassan, de gyulnek a szavazatok a javelinekre :D -
Zarache87 #383 Asszem ez az egy hetes cikk se volt linkelve meg. -
Daermon #382 Niell Bolmkamp is várja az Anthemet :D -
#381 Ez is lehet. Ráadásul ezek ugye inkább szolgáltatások, nem annyira hagyományos játékok (games as services), ezért nem is lehet őket átlag játékként megítélni. Egy RDR2-t vagy egy God of Wart végigviszel, aztán tolod a következő játékot és max ha akarod, később visszatérsz rá, de ha nem, akkor ennyi volt, várod az újabb játékokat. Az ilyen online játékok viszont folyamatosan visszavárják a játékost, új tartalmakat adnak, mikrotranzakciók vannak, veheted az új skineket stb. Ha valaki egy játékba beletesz egy csomó grindot és pénzt, az nem szívesen ugrik át egy másikra - érthető okokból. Meg idő se nagyon van egyszerre több ilyen játékban komolyan elmélyedni, legalábbis az átlagembernek nincs.
Szóval itt erősebb a konkurencia, mint egy sp játék esetén. Ott simán megvehetsz többet is, aztán ahogy időd engedi, az egyiket befejezed, kitolod a másikat 2-3 hét és kész. Itt a többség választ egy kedvencet és hacsak nincs katasztrófa, annál fog maradni. -
#380 Plusz nem lennek meglepve, ha iden, de legkesobb jovore hirtelen befutna a Borderlands 3. is, mint looter-shooter egyik nagy veteranja. :) Szinten kihatassal lehet a piacra es vele egyutt a fejlesztoi sorsokra.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.02.11. 16:48:12 -
#379 Destiny 1-2, Division 1-2, Warframe. Plusz most jön az Anthem. Szerintem ez nem kevés, ebből 4 aktív játék és egymás vérre menő konkurensei (Destiny 2, Division 2, Warframe, Anthem), de a maradék kettő is ad még életjeleket. Kérdéses, mi a sok, de ezer éve nem volt olyan, hogy pl. a Bioware, a Bethesda meg mondjuk az Obsidian is kb egy időben adna ki egy-egy SP RPG-t. Már az is ritka, ha egyikük kiad egy évben valamit, nem hogy egyszerre hárman versenyezzenek egymással ... Ma már nem kell azon gondolkodni, hogy melyik AAA nyugati rpg-t vegyem meg - kb. ez lett a legolcsóbb hobbi a világon, 2-3 évente egy játék jó esetben.
Egyébként szerintem nem off a Bioról és az Anthemről beszélni az Anthem topicjában. Játék még úgysincs klint, nem nagyon van miről másról beszélni. Ha kint lesz, majd úgyis elviszi az a topicot. -
Daermon #378 Csütörtök 23:30-tól már úgy is aktiális ingame dolgokról beszélhetünk végre :) -
Zarache87 #377 Nem az EA kozel 7 millios elorejelzeserol valo duma az off hanem az, hogy a BioWare mit gyart es hova halad. :D
Amugyitt egy kis tablazat amin meg dolgoznak. Illetve Inty fanoknak ket video :P
-
#376 Nem tudom, szerintem az Anthem fogadtatasa, varhato szamai es igy vele egyutt a BW jovobeni sorsa meg ugyancsak ontopic... :) De ketsgtelen, hogy friss info mindig kedvesebb tema, mint a joslatokba bocsatkozas.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.02.11. 15:41:34 -
Zarache87 #375
Amugy meg vissza kene terni a jatekra lassan mar mert elegge offtopic lett a forum. -
Daermon #374 De igazából nincs sok ilyen játék.
Destiny 2 - a Forsaken kieggel kifejezetten jó lett, kiváló gunplay, egy jó kis sztori, élvezetes PvP, csak kozmetikai mikrotranz. Vannak hibái is természetesen, hisz viszonylag kis területeket járhatsz be, sok mimdenre mincs matchmaking, stb. De ellehet vele lenni, olyan 8/10. Viszont lassan 2 éves, és az Acti-Bungie szakitás miatt nem tudni, hogy mi lesz: új kieg vagy 3. rész?
The Division: az 1-et jól kipofozta az Ubi, nem volt rossz (a végére olyan 7,5/10 mondjuk) jön a 2, ami azért fejlődött az elődhöz képest, még is olyan kicsit semmilyen lett (késöbb javulhat majd, szerintem egy jó akcióban beszerzem majd nyáron).
Warframe - alapból ingyenes, ami pozitivum, de hááát olyan nagyon meh.
Fallout 76 - hát... ehhez gondolom nem érdemes írni :D
És kifujt szerintem. Úgyhogy az Anthem bőven elfér szerintem ebben a felhozatalban. Főleg olyanoknak, akik a fentiekben nem vagy csak részlegesen találták meg, amit keresnek.
Az idő meg eldönti, hogy melyikkel mi lesz. -
#373 Szép lenne, ha így lenne. A valóság azonban az lesz, amire számtalan példát láttunk már korábban is. Ha nem jön be, akkor EA kivégzi a Biowaret, ahogy kivégezett előtte egy rakás más, régi stúdiót is. Ha pedig bejön, akkor nem lesz ember egy nagy, ME vagy DA szintű rpg-re. A MEA csapatot már beszántották, nincsenek annyian, mint voltak és egy Destiny típusú folyamatos szolgáltatás az folyamatos fejlesztői munkát igényel. Bungie példáján láttuk, hogy nem marad ott energia más projektre, Minél nagyobb a siker, annál biztosabb, hogy nem lesz más IP jó darabig.
Ha pedig bukik, akkor EA végzi ki őket, tehát itt csak rossz megoldás lesz.
Nem vagyok én az új IP-k ellensége, de annyi online shooter jelenik meg évente és ehhez képest olyan kevés AAA sp rpg, hogy ha az előbbiek száma az utóbbiak rovására nő, annak nem tudok örülni. -
CrashBoostZoom #372 Úgy legyen. -
#371 Vszinu realisabban nezik most majd a peldanyszamot, legalabbis a hirek szerint hat het alatt 6 misi peldany eladasat josoljak az EA szakik. -
Daermon #370 Én nem bánom, hogy végre új IP-t csinálnak, ráadásul tetszik is. Legyen sikeres csak, jöjjenek a tartalmak hozzá.
A csapat egy nagyobb része meg mehet át a DA4-re. Ami ettől független gondolom single marad, vagyis remélem. Ahogy egy esetleges (majd egyszer) új ME is maradjon single. Sőt! A belerőltetett multit is kivehetnék ezekből.
Az Anthem viszont új IP, új út, egy looter-shooter-RPG, ennek megfelelően kell kezelni.
Én egy LoD Editionnal támogattam is őket. -
Daermon #369 Szerintem közepszerűnél jóval jobb lesz az Anthem. Egy erős 8/10, amit, ha jól bővitenek még jobb lehet. Meglátjuk pár hónap múlva.
A Biora meg nem lett ráerőltetve, már az ME3 után ennek álltak neki, nem akartak ők ME-t. Ezért lett az Andromeda olyan közepes. -
#368 Akarja a fene. Ha neked tetszik, hajrá. Még akár az is lehet, hogy az EA Access miatt én is kipróbálom egy-két órára.
Csak csalódott vagyok, vagyunk a Bioware miatt. Ha bárki más csinálná, nem érdekelne. Miattam akárhány online shooter kijöhet per év, nem zavarja a vizeimet. De a Bioware-től más játékokat vártam és ha ezzel lesznek lefoglalva, akkor azok nyilván vagy nagy késéssel vagy egyáltalán nem fognak kijönni. -
CrashBoostZoom #367 Jónak jó lesz de akkor is max egy középszerű játék lesz. És a Bioware-től sokkal többet várna az ember. Függetlenül attól, hogy már ők is eljátszották az n+1 esélyüket is és rájuk lett erőltetve, hogy ilyen játékot csináljanak annak ellenére, hogy nem ez a profiljuk.
Ja és az EA-nek 7.6 millió eladott példány egy játékból már bukásnak számít és kétlem, hogy az Anthem közelébe érne ennek a számnak. És ilyenkor szoktak következni a bezárások meg átszervezések mert a shareholdereket kell vidámmá tenni. nem a játékosokat.
Although kolléga pedig nagyon szemellenzős, jobb ha mindenki ignorálja a posztjait. Neki minden ami ami a Dragon Age Origins után jött ki az szar/fúj nem jó/polkorrekt/lelketlen/üres stb. -
Darkman86 #366 Vicces olvasni, hogy hetek óta van pár ember akik mindenképp be akarják bizonyítani azoknak akiknek az eddig látottak alapján tetszik a game, hogy ez semmiképp se lesz egy jó játék. (Kinek nem inge....) -
#365 Én sem értettem. Ez a sokadik olyan játék, ahol nincs SP. Lényegében az Ultima Online-nal vagy az EverQuesttel kezdődött ez vonal az mainstream játékok között, az pedig 1997-99 körül volt. De online only shooterek is vannak 10+ éve. Looter shooterből pedig ott a warframe vagy akár a Destiny és a Division is. Semmiből sem úttörő az Anthem.
A 2k-4K meg tök érthetetlen. Destiny 2, Division pl. PC-n nyilván, de az erősebb konzolokon is 4K vagy 4K közeli grafikát ad. De lehetne még vagy száz példát ideírni. -
#364 Bevezeti...? Egy csomó játék van, aminek nincs kvázi vagy ténylegesen nincs SP része.
Szóval nagyzolni nem kéne, ezen a téren ez a cucc nem forradalmi, ahhoz jó sokat késett. -
Zarache87 #363 Yep eleg csak az egyiket es a premieres ha lejar akkor a masikbol inditod. -
Daermon #362 Na köszi, pont most néztem, hogy nekem is 2 jelent meg :D
De akkor, ha jól értem elég a premierest telepítenem. SSD-n csináltam is neki helyet :)
Utoljára szerkesztette: Daermon, 2019.02.10. 09:02:15 -
TomStorm #361 Hát akkor várakozás.Remélem Pre-order kulcsot időben megkapom..