1041
Anthem - Sci-Fi RPG a Bioware-től
-
#159 Igen...nekem is bejön.... -
#158 Szerintem isszonyat jó a game. Én nem destiny-ztem, de ez annyira bejön, mi sem mutatja jobban, minthogy 3-4x is vissza vonzott a demo most 7végén. -
#157 Egy kis bemutató..
-
#156 Próba. -
uTur #155 Nincs már senkinek kulcsa? Megköszönném. -
Probatbicol #154 Köszi, egyet elvittem -
Daermon #153 Hát azt hittem a Storm nem érdekel majd, de kellemesen meglepett :)
Itt a dungeon boss Stormmal, egy fire sniper builddal :)
A 2 videóból látható mennyivel másabb a játék külömböző páncélban.
-
#152 Szevasztok, itt van még két lehetőség a vip demóra:LINK
Egyébként szerintem nem rossz, szokni kell a mozgás részét, bár a viz alatti mozgás valami förtelmesen szar :D -
#151 Most hogy mozgásban is látom, 100%-osan kijelenthetem, hogy ez a játék nem nekem készült. Nagyobb baj, hogy azt is nehezen tudnám megmondani, hogy akkor kinek. Destiny-ből kiábrándultaknak? Valóban vannak annyian, hogy abból meg lehet élni?
Ne legyen igazam, de ez nagyon úgy tűnik, hogy fejjel fog beleállni a földbe... -
Daermon #150 Azóta sikerült 3-an is :D
-
Nando8 #149 Sziasztok! Valaki akinek van felesleges kulcsa tudna nekem dobni 1-et? <3 -
#148 Szora sem erdemes. Most lattam az uzenetet. Van meg ido, most mar mennek a serverek is, nem vesztettel sokat :) -
TomStorm #147 Hát nagyon szépen köszönöm!Sikerült.
Mondjuk letölthettem volna addig így még 1-2 óra -
TomStorm #146 Húha,nézem:-) -
TomStorm #145 Na szépen elment a fél napom kód könyörgésért különböző fórumokon.Sikertelenül persze!:) -
#144 Irtam uzenetet. -
Daermon #143 Alt+f4 és visszalépsz, ugy nekem megy.
Lekopogom 1 óta neken nem volt gondom :)
Egyébként szerintem is lesz +1 nap. -
sztar007 #142 Aszem ebből demo hoszabitás lesz. Nem sikerült nekik tagnap óta kijavitaniuk a töltöképernyő hibát se. -
TomStorm #141 Nekem is jól jönne 1 invite(Demo).Ha tud majd valaki küldjön légyszi privátba,köszi! -
#140 Itt nezz szet, a PC kodok kozulv an, ami aktiv (kollegam pl ma reggel innen kapott VIP accesst egy linkre kattintva) -
Daermon #139 Most màr melóban vagyok, reggel 7 után még rendben volt.
Teleportos töltögetés meg attól van, hogy csapatba rak, és melléjük akar rakni. Viszont, ha valaki tovább rohan, akkor újra oda próbál a rendszer. Próbáld meg egyedül, private gameban.
De többször elmondták, hogy a demo egy jóval korábbi verzióból van, és rengeteg bug fix, irányitás javitás nincs benne. A nyilt béta ugyan ez a kliens lesz, nem lesz új. Addig annyit kalapàlnak rajta, hogy ne legyen olyan szerver halál, mint tegnap. Ennél többett ne várj.
De, ha úgy érzed mond le, aztán majd megveszed 1-2 hónap múlva.
Én még délután 1-2 órát beleverek és hagyom, mert majd a live verzióban akarom kiélni magam. :) Most csak az alapokat próbálgatom. -
#138 ugyan ezek a hibák voltak a zárt bétába meg mikor behívót grupba levegőbe maradtál és ott futkároztál a többiekkel míg újból nem invelt a rendszer -
hunvarlan #137 Ezzel vitatkoznék mert jelenleg sem lehet 1 db dungeont sem végigjátszani mert nem rak be másokat + összevissza teleportálgat a játék gondol egyet és elkezd repülni magától ha ez így marad akkor engem el is buktak ennek semmi értelme így csak a sima story küldit tudtam lejátszani eddig ami valljuk be nem sok hiszen demo! még jövő hétre kiváncsi leszek ha ott is gondok lesznek akkor tuti vissza mondom az előrendelést amit sajnálok mert a játék maga amit láttam eddig belőle az jó de nem szeretnék úgy járni mint a fallout76al hogy megvettem és kb max 2 órám volt benne akkora egy rakás...... lett! -
#136 nekem is ez van pedig zárt bétába is bent voltam -
#135 esetleg lenne valakinek egy kulcsa megköszönném -
Daermon #134 Nem tudom. Nekem olyan tegnap este 3/4 10től jó volt minden, ahogy ma reggel is. Elég jó lesz ez majd :D -
Evoluti0N #133 Hát... Ez érdekes. Amikor elindítom a játékot, akkor azt írja ki, h nincs jogom a demó kipróbálására és majd csak akkor tudom, amikor mindenki számára elérhetővé válik jövő hétvégén. Ugyanakkor az EA oldalán meg azt írja, h van jogom rá. Most akkor mi van? :D Legrosszabb esetben várok egy hetet, de össze vagyok zavarodva. -
Kancsalborz #132 Értem én, és igazad is van, csak kissé ironikus nemde ? XD -
#131 Forditsd meg a dolgot: ok most elvannak 3 napig, es utana sosem latod oket tobbe a jatekban, nyugodtabb es jobb lesz a kozosseg :) Ennyit meger. -
Kancsalborz #130 Azok a "meghívókulcsos pistikék", akiknek többsége velünk szemben akik várták ezt a játékot, szinte minden fórumon azt kommunikálták, hogy leszarják\nem különösebben érdekli öket a game, -"mer biztosan szar lesz"- (tisztelet a kevés kivételnek ) de "ingyé" azér' "eljáccogatnak", én mint fizetős meg nézek hogy : mi a f@sz... teszem hozzá halkan XD -
Kancsalborz #129 Igen, én nem irígy vagyok más örömére, de mondjuk én pl. pont azért vettem a "Legion of Dawnt" elővételbe hogy most már ki tudjam próbálni, de nem tudom, mert a "meghívókulcsos pistikék" elárasztották a szervert. Akkor miért is fizettem előre ?...
Szokásos EA-san átgondolt lépés volt ez ismét... XD -
Daermon #128 A mindenkinek 3 plusz kulcs megtette hatását... :D
Utoljára szerkesztette: Daermon, 2019.01.25. 22:07:20 -
#127 Ez tényleg VIP demó. :D Még a VIP játékosokat is szűri az EA. :D -
#126 Az összes EA szerver összefosta magát,ma már nem lesz game...semmivel...
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2019.01.25. 21:20:50 -
Evoluti0N #125 Én most még tölteni se tudom, mert még az Origin is összeszarta magát. :D -
Kancsalborz #124 És egyébként valamikor játszani is lehet vele ???
Mert hiába vagyok én "pre - order" ,"VIP", vagy bármi f@szom, a szerver elérhetetlen egyébként bármennyi ideje próbálkozom... XD
Így egy "kicsit" nehéz lesz kipróbálni...
Utoljára szerkesztette: Kancsalborz, 2019.01.25. 20:55:54 -
hordani #123 Sziasztok!
Ha esetleg valakinek lenne egy friend key a hétvégi bétára amit nekem tudna adni, azt nagyon megköszönném! -
sztar007 #122 jó lesz ez, viszont a repülés katasztrófa, remélem finomitanak rajta. -
hunvarlan #121 Azért remélem amikor kiadják nem ez lesz! -
#120 Meg jo, hogy nem steames, menne az ostoba birkanyaj obegatni es lepontozni :)