Anthem (BioWare)

← ElőzőOldal 21 / 21

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pár infó, főleg az időjárásról
Valamint, ha egyedül mész, akkor nem lesznek veled NPC csapattagok (mondjuk ez nem meglepő).
Pluskast
Nem tűnik rossznak, pláne, hogy lehet majd multiban tolni. A grafika szép, a hangulat (szerintem) megvan, ha lesz sok szerezhető cucc a páncélokhoz meg a fegyverekhez akkor engem megvettek vele.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Ideje volt egy sima gameplaynek már. Én adok neki esélyt szerintem, mert bár semmi extra, semmi egetrengető, de jónak tűnik.
scomcomputers
Anthem Full Gameplay Demo

* Scomcomputers the future of computing!*

End Game infók
Részletezhetnék majd jobban is, főleg a bázis foglalósdi. Az pozitív, hogy a sztorit is folytatják majd.
Amúgy nagyon Destiny 2 és The Division keverékének tűnik, de úgy nézki jó értelemben tanultak tőlük.
Viszont egy normál gameplay nagyon kéne. Remélem legkésöbb Gamesconon lesz.
Anthem összefoglaló
Minden infó benne van az E3ról.
Nem tudom, nem nagy cucc.
grebber
Pedig de jól meglehetne tölteni ezt tartalommal ahova se haver se multi se egyéb online ótvar nem kellene... De hát azok az idők már elmúltak<#rinya>

Next PC upgrade: 2022

Tegnapi gameplay-ről nekem is ez jött le. Szép, lehet hogy a világ meg történet érdekes, de maga a harc valahogy olyan semmilyen (unalmas?) volt.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

grebber
Dehogynem arról a játékról az unalmas fosra lehet asszociálni

szomferi
Borderlands nem mond senkinek semmit?

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Ainz
Destiny/Warframe
Kösz, nem : ))
PiszkosFred
Ezek "feltalaltak".... hja nem, hello Destiny/Division klon 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Multi a single player részben? Destiny 2 klón?
Jó kis Humble Bundle cím lesz 😄
Hexex86

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

Ez lehet az a játék amivel végleg eltemethetik magukat. Jó látom ez már csak multi lesz?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

<#taps>
TBTPumpa
17 év után a BioWare-től lelép Aaryn Flynn, visszatér Casey Hudson (Mass Effect sorozat atyja).

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

😄DDD
mindig is kíváncsi voltam arra, hogy milyen lehet egy nagyon kövér, női nemi jelleggel rendelkező, de valójában hermafrodita csillámpónival játszani, aki mindenkit megver, aki beoltatta a gyerekeit, majd, ha esetleg megsérült, akkor homeopátiás golyókat ken szét a meztelen testén...4K Ultra felbontásban.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

PiszkosFred
Hat, izlesek es hugyholyagok, ahogy mondani szoktak...

grebber
Pedig bődületesen unalmas volt már 3-4 óra után....

TBTPumpa
Azért a játékért valóban nagy kár. 😞

PiszkosFred
Hellgate London 😊 (es nem vicc, nalam mai napig etalon - csak hat kar, hogy olyan veget ert, amilyet...)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.06.15. 15:05:32

Zs0lt1
Az nem nagy gond szerintem, ha késik. A Division is késett nem is keveset, ráadásul sikerült a fejlesztőknek elrontania. Kellene már egy jó looter shooter.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

TBTPumpa
Mass Effect Andromeda-ra is 2016 Holiday-t mondtak első körre, aztán mégis 2017 március lett belőle (és még úgy sem készült el - mostanra már elfogadható állapotba kerül).
Biztos vagyok benne, hogy 2019 előtt a BioWare himnusza nem fog megjelenni, de nem is baj, így is erős év lesz 2018.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.06.15. 11:26:12

PiszkosFred
Patricio Abusleme @PatoAbusleme
- So, Drew, is "Anthem" the new IP you are working at with @BioWare?

Drew Karpyshyn @DrewKarpyshyn
- Yes. Yes I am. 😊

forras

Jabar
jah 😄

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Zs0lt1
Mondjuk ez az Anthem 2018 q3-ban fog megjelenni, szóval odébb van még, addigra a D2-t oda meg vissza kijátsszuk 😄

Zs0lt1
Ah kösz ezt nem tudtam :-)

wedge31
Október 24

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

TBTPumpa
PC-s Destiny-nél októbert olvastam Neogaf-on.

Zs0lt1
Igen, de az a szeptemberi megjelenés csak konzolra van, a pc-re nem tudni mikor jelenik meg a Destiny 2 ...

Jabar
Jó félének tűnik. Most ami meglepett (lehet más tudta 😄 ) hogy a Destiny 2 jön pc-re is és a blizzard a kiadó, az még várós.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Zs0lt1
Anthem - BioWare

The Division / Destiny féle looter shooter.

Release Date: September 2018

Platforms: PC, PlayStation 4, XBox One

Genre: Sci-Fi RPG

Reveal trailer:

Gameplay trailer:

(Real time, nem pre-render!)

Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2017.06.12. 14:19:18

← ElőzőOldal 21 / 21