1041
Anthem - Sci-Fi RPG a Bioware-től
-
Although #280 Ügyes nagyon, sokan vágytak ilyenre mikor nem világmentésről szó a sztori. Vagy nem gigászi méretben. Persze ez egyszerűbb is. Van egy kis falu a többi zóna ahol lehet aprítani. Nem kell szövevényes sztorit csinálni sok részt vevővel. Csinálsz egy jó trailert a többit a képzeletre bízod. Persze ez jó alap lenne de nem egy EA kezében. Innen jópár kieggel akár jó végeredményt is lehetne hozni. Viszont így már értem a Motive studio bevonását.
Miközben sokan azt várják éljenek a karakterek mint a videoba a Bio mai napig az egy helyben álló karakterek, npck híve.
-
Daermon #279 Hát ütős :D -
Zarache87 #278 -
Zarache87 #277 Az biztos mert a combozas meg mindig rohadt jo, de nekem a info gyujtes is bejott. Foleg, hogy van olyan ami feljeloli a teruletet a terkepen is :D
Amugy az eventel ez a kis aranyos jott a bolygora.
Az event csak kis resze volt a teljes egesznek es lesznek majd nagyobb eventek is.
Itt van egy kis info arrol, hogy az Inty miben fog elterni a demohoz kepest.
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2019.02.04. 13:29:29 -
Daermon #276 Jó lesz, ha már a liveba lehet tenni a játékidőt :D -
Zarache87 #275 A nagy meglepi az egy kis izelito a kornyezeti anomaliabol amit Cataclysmnak hivnak. Ez egy nagy vihar ami az egbolton is latszik. Lesser Ash Titan es Ancient Ash Titan spawnolhat a viharban. A Ancient meteorittal erkezik amikor ujra spawnol, de csak ennyit mutattak meg belole. Ha valamihez kene hasonlitonom akkor olyan mint amikor GW 2-ben elindult egy nagy map event ami tobb reszbol all es annak az elso resze ez.
Az Ancient Titan megolse poen volt a tobb szintes energia hullamok miatt es eleg szepen adta a vegen a kek itemeket is, :D -
Kancsalborz #274 És mi az a nagy "meglepi" amit mára szántak ? :)
-
Zarache87 #273 Nem rossz, de Hard-on kicsit haraposabb a poki :D
Mondjuk jo csapattal max GS-el az is laza mar. Viszont a Devastator nagyon OP a pokon foleg miutan a weakpoint leserult es increased dmg van ra.
Inty-hez igy az event elso hullama utan mar megvan tutira a megfelelo build ami mindenhova jo es high burst kivancsian varom a startot, hogy tobb componenst is kitudjak majd varni. -
Daermon #272 Ez a legelső, leggyengébb boss a játékban. És csak normál fokozat. ;) -
Although #271 Nem tudom érdekes. Végiggondolni nekem aki még olyan mmo-val nyomtam ahol erre esély se volt, elsőre leverj valami epic bosst. Figyeltem a bosst meg a minions mozgását, taktikai tárházukat.. Gondolom nem ez lesz a legerősebb, ettől ez még vérszegény. -
Daermon #270 A demoban elérhető Stronghold boss fightját megcsináltam mind a 4 Javelinnel. Szépen látható, hogy mennyivel másabb a játék a különböző páncélokban :)
Anthem - Demos Boss Fight, ALL Javelin
Azt kell mondjam nem egyszerű maint választani :D -
Zarache87 #269 A demo progressionje nullazva lesz viszont amikor az early start lesz abbol minbden megmarad.
Akik tegnap jatszottak szerintem eszre vettek, hogy kulonbozo idojarasok voltak mostmar a jatekban pntekhez es a vip demohoz kepest. Ugynezki a BioWare nezegette a weather effecteket amik eleg erdekes voltak foleg az eros vihar villamlassal. Remelem ezek az elokeszuletek voltak egy Shaper Stormhoz. -
Kancsalborz #268 Egyébként érdemes gyűjteni a fragmenteket/komponenteket/fegyvereket, bármit ?
Ezek a Demo után megmaradnak vagy nem ? -
Probatbicol #267 Ahhoz képest hogy az egész múlt hétvégén egyetlen egyszer sikerült belépni, most nálam is minden hiba nélkül, teljesen fluid módon fut a játék. Egy baj van, hogy kezd egész beszippantani, úgyhogy 1 hónapra biztos befizetem aztán majd meglátjuk. -
Daermon #266 Lekopogom nekem is ment simán eddig :D -
Kancsalborz #265 Ez van, szerencsés vagy, mások meg nem annyira...:)
-
Zarache87 #264 Elhiszem, de valami akkor is kivaltja mert pentek ota szinte folyamat tolom XD
Az is lehet, hogy ISP szolgaltatoval akar ossze, de az is, hogy csak sokan szerencsesek vagyunk, hogy nalunk nem szarakszik.
Pedig szerintem holnap delutan amikor jon a beigert valami akkor tobben lesznek. -
Kancsalborz #263 PC-n, de nem specifikus, nézd meg a hivatalos fórumokat...XD
Fasza, hogy itt mindenkinek jó, én meg a VIP,en is meg az Open-en is fellelhető összes hibába belefutok...XD
Egyébként rengetegen reklamálnak tényleg, hogy az alább írt hibaüziket kapják... :)
Utoljára szerkesztette: Kancsalborz, 2019.02.02. 23:44:50 -
Zarache87 #262 En egesz delutan jatszottam es sok masik ember is akit ismerek es nem volt semmi gebasz. Sot meg par streamerel is toltam nalunk se volt server problem. Amig mondjuk nem zarja ki, hogy nincsen csak en sok embert lattam jatszani.
Milyen platformrol tolod mert lehet platform specifikus a hiba. -
Kancsalborz #261 Na, már majdnem megdicsértem a játékot, mert amíg működött látszott rajta a javulás, erre délután óta : error retrieving Anthem live service data hibaüzenet orrba-szájba, meg server shut down... XD
Ahogy az Official forum-ot nézem, kb. minden második embernek ez van, megint kikészültek a szerverek. XD
GJ EA ...XD -
Nálam így fút a demo FHD MAX
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2019.02.02. 11:36:11 -
Daermon #259 Persze, hogy az lesz :)
Mind a 4 páncél alapból más más játék stílust képvisel, és még bonyolíthatod őket különböző buildikkel. Ez elég változatos. Freeplay jó repkedni, nyersanyagot gyűjteni, funolni, de vannak küldik, eventek is, és lesz World Boss is. Aztán az Alliance System, meg ugye a nehézség emelt dolgok, amihez már komolyabb csapatmunka kell. Emellett insták és a szokásos, ami ilyen játékba kell. :)
Valamint az sztori után is lesz elég kontent (ígéret szerint) és már készül az első DLC is, ami egy új terület lesz.
Eléggé megvagyok lőve most, hogy minden páncélt kipróbáltam :D
Ranger és a Storm a 2 nagy kedvenc. Colossus az egy külön életérzés lett, tetszik. Legkevésbé az Interceptor tetszik, de azért nem volt rossz vele pisztolyozni és meleebe irtani. Még jó, hogy minden páncél meglesz :D -
Daermon #258 Egy kis Storm nézetből a boss fight, sniperrel :)
-
Még a végén jó játék lesz belőle? :) -
Daermon #256 Meg is lepődtem :D -
EFRM #255 semmilyen fennakadás nem volt
oO -
EFRM #254 a különbség kb ég és föld.
nagyon über lett, az infinite loadingot kijavitottak -
Elméletileg már mennek a szerverek pár órája. :)
Van javulás a múlt heti demóhoz képest?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.02.01. 20:41:34 -
Daermon #252 Szinte biztos lesz fentakadás, ne legyünk naivak :D
Minden nagy érdeklődést kiváltó online játéknál van fentakadás előszőr, 2019 ide vagy oda. Én az első 1-2 órában erre számitok. Azt max kellemesen meglepődöm. -
Erdemes szamitani ra, mert ha megint docogve indul, akkor legalabb sejtetted elore. Ha meg nem docog - ahogy a BW igerte -, akkro kellemesen csalodsz :) -
Remélem nem olyan lesz mint VIP start..... -
Hali Guys,
Közös lövöldözés? Discord?:) -
Zarache87 #248 Péntek 18:00-tol Hétfő 03:00-ig lesz.
Vasárnap delutan lesz valami meglepi csomag.
Illetve itt egy server figyelo.
Ja es asszem 17:00 amikor lejard az NDA par end game contentrol is ugyhogy jonnek majd hamarosan uj videok illeetve Anthem video Part 2 is esedekes. -
"Anthem Demo weekend 2 starts at 9am PST!" -
Daermon #246 Ez igy logikus.
Én is befizettem 1 hónapra, mert 15-re tudtam csak szabit kivenni :D -
Zarache87 #245 Pedig az evfordulora jon egy game a C&C szeriabol es mar volt survey is milyen C&C jatek-ot szeretnenk latni. -
Zarache87 #244
Megcafoltak a Premier Access dolgot.
-
A mobilos faszsagot latva inkabb hagyjak bekeben, legyen halott! -
Zarache87 #242 Remelem a C&C szeriat tenyleg feleleszti ahogy a pletykak szolnak. -
Zarache87 #241 Na vegre van Faction mission is.
Holnap is lesznek meg uj videok mert akkor jar le az NDA.