1041
Anthem - Sci-Fi RPG a Bioware-től
-
Daermon #39 Pár infó, főleg az időjárásról
Valamint, ha egyedül mész, akkor nem lesznek veled NPC csapattagok (mondjuk ez nem meglepő). -
#38 Nem tűnik rossznak, pláne, hogy lehet majd multiban tolni. A grafika szép, a hangulat (szerintem) megvan, ha lesz sok szerezhető cucc a páncélokhoz meg a fegyverekhez akkor engem megvettek vele. -
Daermon #37 Ideje volt egy sima gameplaynek már. Én adok neki esélyt szerintem, mert bár semmi extra, semmi egetrengető, de jónak tűnik. -
#36 Anthem Full Gameplay Demo
-
Daermon #35 Újabb infó adag -
Daermon #34 End Game infók
Részletezhetnék majd jobban is, főleg a bázis foglalósdi. Az pozitív, hogy a sztorit is folytatják majd.
Amúgy nagyon Destiny 2 és The Division keverékének tűnik, de úgy nézki jó értelemben tanultak tőlük.
Viszont egy normál gameplay nagyon kéne. Remélem legkésöbb Gamesconon lesz. -
Daermon #33 Anthem összefoglaló
Minden infó benne van az E3ról.
Nem tudom, nem nagy cucc. -
#32 Pedig de jól meglehetne tölteni ezt tartalommal ahova se haver se multi se egyéb online ótvar nem kellene... De hát azok az idők már elmúltak -
Gabe18 #31 Tegnapi gameplay-ről nekem is ez jött le. Szép, lehet hogy a világ meg történet érdekes, de maga a harc valahogy olyan semmilyen (unalmas?) volt.
-
#30 Dehogynem arról a játékról az unalmas fosra lehet asszociálni -
#29 Borderlands nem mond senkinek semmit? -
#28 Destiny/Warframe
Kösz, nem : )) -
#27 Ezek "feltalaltak".... hja nem, hello Destiny/Division klon :) -
silverchain #26 Multi a single player részben? Destiny 2 klón? -
Daermon #25 Jó kis Humble Bundle cím lesz :D -
#24 -
Although #23 Ez lehet az a játék amivel végleg eltemethetik magukat. Jó látom ez már csak multi lesz? -
Renegade #22 -
Evoluti0N #21 -
#20 17 év után a BioWare-től lelép Aaryn Flynn, visszatér Casey Hudson (Mass Effect sorozat atyja). -
Daermon #19 :DDDD -
Renegade #18 mindig is kíváncsi voltam arra, hogy milyen lehet egy nagyon kövér, női nemi jelleggel rendelkező, de valójában hermafrodita csillámpónival játszani, aki mindenkit megver, aki beoltatta a gyerekeit, majd, ha esetleg megsérült, akkor homeopátiás golyókat ken szét a meztelen testén...4K Ultra felbontásban. -
Daermon #17 Bio pls :/ -
#16 Hat, izlesek es hugyholyagok, ahogy mondani szoktak... -
#15 Pedig bődületesen unalmas volt már 3-4 óra után.... -
#14 Azért a játékért valóban nagy kár. :( -
#13 Hellgate London :) (es nem vicc, nalam mai napig etalon - csak hat kar, hogy olyan veget ert, amilyet...)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.06.15. 15:05:32 -
#12 Az nem nagy gond szerintem, ha késik. A Division is késett nem is keveset, ráadásul sikerült a fejlesztőknek elrontania. Kellene már egy jó looter shooter. -
#11 Mass Effect Andromeda-ra is 2016 Holiday-t mondtak első körre, aztán mégis 2017 március lett belőle (és még úgy sem készült el - mostanra már elfogadható állapotba kerül).
Biztos vagyok benne, hogy 2019 előtt a BioWare himnusza nem fog megjelenni, de nem is baj, így is erős év lesz 2018.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.06.15. 11:26:12 -
#10 Patricio Abusleme @PatoAbusleme
- So, Drew, is "Anthem" the new IP you are working at with @BioWare?
Drew Karpyshyn @DrewKarpyshyn
- Yes. Yes I am. :)
forras -
#9 jah :D -
#8 Mondjuk ez az Anthem 2018 q3-ban fog megjelenni, szóval odébb van még, addigra a D2-t oda meg vissza kijátsszuk :D -
#7 Ah kösz ezt nem tudtam :-) -
#6 Október 24 -
#5 PC-s Destiny-nél októbert olvastam Neogaf-on. -
#4 Igen, de az a szeptemberi megjelenés csak konzolra van, a pc-re nem tudni mikor jelenik meg a Destiny 2 ... -
#3 Jó félének tűnik. Most ami meglepett (lehet más tudta :D ) hogy a Destiny 2 jön pc-re is és a blizzard a kiadó, az még várós. -
Renegade #2 -
#1 Anthem - BioWare
The Division / Destiny féle looter shooter.
Release Date: September 2018
Platforms: PC, PlayStation 4, XBox One
Genre: Sci-Fi RPG
Reveal trailer:
Gameplay trailer:
(Real time, nem pre-render!)
Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2017.06.12. 14:19:18