372
  • Daditsx
    Indie cég több van, mint nagy. Nem jelent semmit. Kicsik is ugyan úgy gyártanak szart, mint a nagyok. (Valahol nekik is el kell kezdeni, hogy naggyá váljanak.) Én jó párba belefutottam már. Azok is ugyan úgy ígérgetnek, aztán 1év után se lépnek nagyot előre. Nagyoknál legalább fele annyi idő után eldől hova tart. Ami biztos, hogy nem ruházok bele előre, mert több szarba nyúltam bele, mint sikeresbe. Ezek is ugyan úgy ígérgetnek, hogy legyen pénz fejlesztésre. Még sehol sincs, de már megy a szarkeverés/hazudozás. Amire megjelenik már semmi se olyan lesz, mint a mostani ígéretekbe mondták. Az emberek pénze meg ott áll benne és baszhatják, ha nem olyan lett, mint várta/mondták anno.
    Nem kell türelmetlennek lenni.
  • Running
    Nem hiszem. Szerintem van esélyük, mert nincs droidgyár mögöttük még. Meg az élet lefoglal rendesen, alig érek rá játszani, meg van más játék is, ami érdekel. Szóval ha szar lesz, így jártam, lesz más. 15 évvel ezelőtt még biztos forogtam volna esténként ilyenek miatt, manapság már más dolgok miatt forgolódok. :))))
    A nagy AAA címek azért olyan kérészéletűek, mert se ötlet, se szív nincs mögöttük, csak a pénz, így középszarból sose emelkednek ki. Ezek a kis új cégeknek van esélyük valami maradandóbbat alkotni. Lásd PUBG.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2018.08.22. 10:00:01
  • Daditsx
    Akkor elég hiszékeny vagy. :)
  • Running
    Én támogattam őket, mert bízok a sikerükben.
  • Eragon30
    Aki pedig szeretne egy pillantást vetni a támogató csomagok tartalmára az itt megteheti: https://www.ashesofcreation.com/shop/
    Az alfa1 -hez hozzáférést biztosító csomag augusztus 15.-én kifutott és már nem lehet megvásárolni az ára pedig 500valamennyi dollár volt. : )
    De újra leírom a játékot nem kell megvásárolni, csak havi játékidőt aminek az ára 15$/hó lesz.
    Persze akinek lesz elég refferálja és szépen vásárolnak, annak ingyen lesz a játék :D Az még nem tisztázott hogy az ingame pénznemből[gold] lehet -e majd játék időt vásárolni pl átváltással.. Valaki már feltette ezt a kérdést, de még nem kapott rá választ. De én gondolom hogy nem lehet majd , hiszen a p2p játékmodell ezt majd nem teszi lehetővé.
    Utoljára szerkesztette: Eragon30, 2018.08.22. 00:53:55
  • Eragon30
    De alább már felvázoltam az alfák tartalmát
    "A mostani alfa1 inkább csak az akció harcrendszer tesztelésére fog szolgálni.+Open World Battlegrounds, Castle Sieges and City Defense "Horde Mode"
    2. Alfa pedig : Hybrid Combat testing of Action/Tab skills that players will be able to customize through their class skill tree. In addition, this phase will include;
    Progression to Level 20
    4 Playable races
    Character Customization Suite
    8 base archetypes
    Portions of our housing systems
    Portions of our crafting/Artisan systems
    Node Progression to Stage 4
    120sqkm of world map
    Questing and Society/Guild Systems"
  • Eragon30
    Igen Nephin jól írja.. amúgy pontosan 15$ ~4500ft lesz havonta a játék ára!! Persze aki elég refferált gyűjt és szépen vásárolnak shopban annak ingyen lesz hiszen minden ref vásárlás után 15% jutalékot fog jóváírni a rendszer, ezt pedig kikérheti paypalra vagy pedig elvásárolhatja shop kozmetikumokra.. vagy pedig havi játék időkre ugye!
    Ami a csomagokat illeti azok valóban csak támogatói csomagok voltak amik ilyen olyan nonp2w itemeket tartalmaztak kosztümök, mount skin , pet, ruha festékek stb extra 6-3 hónap játék idő , illetve hozzáférés az Alfa1, 2 és béta 1 béta 2 verziókhoz. Na most kb 10ezer ember a legnagyobb csomagot vette "nem tudom fejből az árát" az most szeptemberben már elkezdhet játszani az alfa 1 verzióval ,helyesbítek tesztelheti egészen 7 hónapon keresztül! Én úgy vagyok vele hogy valódi tartalmat majd csak az Alfa 2 és Beta1 alatt tudnak felmutatni. És ha akkor sikerül nekik én befizetek a béta 2 hozzáférésű csomagra mert az nem vészes, és valamivel előbb kezdhetek játszani mint a havidíjasok(nem támogatók) :) de igen mindenki döntse el maga .
    Utoljára szerkesztette: Eragon30, 2018.08.22. 00:32:05
  • Nephin
    A Kickstarter már csak ilyen... Aki ott befizet, az tudja, mit kockáztat, az adott projekt vagy összejön, vagy nem a végén, senkinek sem tartanak pisztolyt a fejéhez, ahogy mondani szokták.

A csomagokban skinek vannak, havonta más, a kickstarteresekben is főleg skinek voltak, meg alfa-béta hozzáférések, monster tokenek, ilyesmik. Semmi p2w, semmi kötelező.
  • Vicodine
    A packokat reszletesen soha nem neztem, mivel a penzugyi resze total hidegen hagy, mert olyan messze van meg a kiadas. De eleg pazarlo ember az, aki ilyet tamogat...Majd ha lesz valami kezzelfoghato, akkor esetleg.
  • Nephin
    A játékot senki sem vette meg, mert a játékot nem kell megvenni, nem lesz dobozár, csak a havidíj. Aki a Kickstarteren, vagy a hivatalos oldalon vásárolt csomagot, az vagy támogatni akarja a fejlesztőket, vagy a skinekért van oda, esetleg alfázni, bétázni akart, és ezért fizetni is hajlandó volt.

Gyakorlatilag egy havidíjnyi befektetéssel játszhatsz majd egy hónapot, nem kell semmi mást kifizetned hozzá.
  • Vicodine
    Jo nagy hulye az, aki megveszi ugy a jatekot, hogy meg evek vannak a kiadasig :D
  • Nephin
    No, abból, amit Steven elmondott a Discordon, az jön le, hogy a szerződésben biztosítékok vannak arra, hogy nem lesz p2w (ez mondjuk oké, simán tudják felügyelni az intrepidesek), és meghatározták a szükséges szerverparamétereket is, tehát ELVILEG van remény arra, hogy nem a my.com-tól megszokott vacak szolgáltatást kapjuk. De mivel oroszokról van szó, bár nekem amúgy semmi bajom velük, csak a cégekkel, azért majd hiszem, ha látom...

Ami a legmegnyugtatóbb, hogy ha nem kapják azt a my.com-tól, amiben megállapodtak, akkor van lehetőség arra, hogy "megjavítsák" a dolgot, nekem ez azt jelenti, hogy felmondhatják a szerződést.

Region lock nagy eséllyel nem lesz (bár még ez sem 100%), szóval ha minden kötél szakad, játszunk NA szerveren, egyébként pedig szerintem sok mindent nem tehetünk, legalábbis aki már bevásárolt, az max eladja az accját, ha nagyon nem veszi be a gyomra, vagy megvárjuk, mi lesz az egészből. Ez van.
  • Nephin
    Ha szándékos, akkor sem baj. :D
  • Eragon30
    Szia @Nephin nem volt szándékos :3 :p
  • Nephin
    Ahh, megelőztél :)
  • Nephin
    Elvileg nemsokára jön Steven és egy mycomos csóka a Discord voicechatre, aztán meglátjuk, túlélik-e hehe...

A harc nem lehet 100% akció vagy tabtarget a jelenlegi állás szerint, a maximum 75-25% mindkét irányban, tehát a skilljeid negyede mindenképp a másik verzióból fog kikerülni.
  • Eragon30
    Ne bántsátok már szegény Shion-t csak kifejtette a véleményét és megosztotta a gondolatait.. Minden joga megvan hozzá szerintem! Nem kell azonnal lehurrogni valakit,csak mert más nézőponton és véleményen van. Valami igazság azért van abban amit írt.. Viszont tényleg nem egy alfa0 trailer alapján fog kiderülni hogy mit is kapunk majd késztermékként. : ) Tehát azért még ne temessük a játékot. Majd ha Beta1 alatt lesz rossz és nem teljesítik az elképzeléseket akkor már ez is temethető projekt mert cashgrab volt. Én személy szerint inkább a my.com miatt aggódom. Hiszen hiába írják hogy nem lesz szinte beleszólásuk a dolgokba, ha valóban így lenne akkor nem bíztak volna meg egy kiadót sem, hanem kiadták volna ők maguk ahogy az tervben volt. Szóval valamennyivel biztos eltérőbb lesz mint az US kliens, már csak az a kérdés hogy mennyivel.... Azért valahol őket is meg lehet érteni, hiszen amerikai fejlesztő cég nekik + munka és bonyodalom lett volna az EU kiadás / szerver rész.. Így legalább jobban tudnak fókuszálni a játék fejlesztésére. : ) Ha minden igaz 40perc múlva Voice Q.A , aki jól beszél angolul annak ajánlom a hallgatózást az offic discordon.
    Utoljára szerkesztette: Eragon30, 2018.08.21. 20:42:45
  • Daditsx
    Hát ez tényleg az egy gameplay megnézése után...
  • Torzonborz
    Csumi, ha oldschool mmo-t keresel akkor inkább a Panthetont sasold meg.
  • Running
    Nem kell beszarni, még bármi lehet. Van még 10% hogy nem basszák el. :))) Azért vicces, hogy egy ezt az egész mmo szektort 10 év alatt sikerült annyira elcseszni, kivéreztetni, hogy lassan már tényleg csak köp egyet az ember, ha említésre kerül egy mmo.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2018.08.21. 18:29:45
  • Eragon30
    @Daditsx röviden kb.. a stand már áll Gamescomon..
    Remélem pénteknél előbb kapunk videókat : ) Állítólag most valami meeting van 4-5órás amin a my.com is jelen van ugye:) Azután discord hang csatornán lesz élőben Steven és állítólag minden kérdésre válaszol amit a discord_QA szobába beküldenek.
    "
    StevenToday at 10:10 AM
    I would like everyone in our community to be aware. Intrepid will maintain 100% creative control over Ashes and our partners My.com and Mail.ru shares our vision for Ashes, as this was very important to us. This means our stance on p2w for the game :heart:️ This partnership allows us as a Studios to focus on the development of the game and allows us to feel comfortable with the level of service that we know my.com and Mail.ru can provide our glorious community
    "
    Utoljára szerkesztette: Eragon30, 2018.08.21. 17:38:21
  • Daditsx
    Oh, hogy basznák meg...pedig úgy reménykedtem.
  • Eragon30
    Aki szeretne szavazzon, hátha figyelembe veszik... https://www.strawpoll.me/16309835
  • Eragon30
    Persze a játék felvételekkel nem sietnek ennyire, mint ezzel a szuper bejelentéssel :D
    Ha jól látom majd csak 24.-én pénteken várhatóak felvételek... ugye a szerződés most fontosabb volt MY.COM céggel
    Azon gondolkodtam hogy inkább mennék amerikai szerverre Intrepid keze alá , mivel ott ők adják ki, csak hát a ping.. no meg ezek után már abban sem bízom hogy különb lesz mint a my.com európai verzió és már abban sem hogy ez p2w item mentes lesz. Az update gyakoriságáról meg már ne is beszéljünk.. my.com mennyit fog majd késni egy aktuális frissítéssel amit mondjuk megkapnak intrepidtől.. csak majd alszanak rajta 1 hetet -.- Minden téren az amcsiknak kedveznek , ők nem is háborognak 'még' nincs rá okuk ugye :D
    Utoljára szerkesztette: Eragon30, 2018.08.21. 15:29:37
  • Eragon30
    @Vicodine azt meg hogy megingottál megértem, és átérzem : ) Amiket pedig leírtál azok mind igazak. Látom veterán Revo-s vagy:)
    Én is csak pislogtam egy nagyot, játék felvételt "gameplay"- t vártam és nem pont ezt az elfuserált bejelentést , amire a nyilatkozataik alapján senki nem számított.
    És már megint az amcsik járnak jól...
    Utoljára szerkesztette: Eragon30, 2018.08.21. 15:15:00
  • Eragon30
    @Vicodine Hali! A mai gamescom-on írták alá a megállapodást a my.com-al. Tehát sajnos az EU kiadó my.com lesz : ) Az hogy ez milyen formában változtassa meg a játékot.. nem tudni. Ami biztos hogy maradni fog, hiszen hiába háborognak discordon is, már leszerződtek velük. És ez előtt sem érdekelte őket hogy nekünk tetszik-e vagy sem hogy EU kiadó my.com lesz. Akkor majd a felháborodás érdekelni fogja őket? Ezek után kétlem.. Ráadás ezt is úgy lépték meg hogy semmi beleszólásunk nem volt , csak tényként közölték.. Az meg már a jéghegy csúcsa hogy, azt amit kijelentett ezzel a lépésével totál aláásta Steven... "ők fogják kiadni a játékot minden régióban, csak hogy a kiadó ne szólhasson bele semmibe.. se fejlesztés, se cash shop se más dolgokba.." szóval szuper yeah... Tehát hiába indítunk petíciót , hiába tiltakozunk ez van és el kell fogadnunk a MY.com céget mint eu kiadót :/
    USA: Intrepid (selfpublisher)
    Ázsia: még nem ismert. De a közeljövőben bejelentik.

Utoljára szerkesztette: Eragon30, 2018.08.21. 15:06:41
  • Vicodine
    Nem tartom valoszinuleg, hogy nálunk maradni fog a my.com, mivel igen csak nagy felhaborodas van kibontakozoban, mivel eppen ennek a totalis ellentetjet igertek. Ezt pedig nehez lesz mar visszahozniuk egy esetleges valtassal is akar, mivel, mint arra haver felhivta figyelmemet, mar egyszer kimondta ez a buzerans, hogy ez a ceg kepviseli legjobban az o elkepezeleseiket. Mindezt azutan, hogy az elejen azt igertek, nem adjak ki kezeik kozul a kiadas jogat...Tehat, egyertelmusitettek mindenki szamara, hogy csak es kizárólag a lehuzasra mennek ra, es szarnak a jatekosokra, es csak a gyors profitra mennek ra, tehat a p2w garantalt. Ezzel nem is lenne baj, hogy egy adott cégnek vannak ilyen elkepzeleseik, hiszen mindenki ugy csinalja, ahogyan csak akarja. A baj ott kezdodik, hogy van egy igen nagy jatekosreteg, akiket ez nem zavar, es keszek barmennyit fizetni azert, hogy nyero pozicioba kerüljenek ingame, ez pedig fenttartja a ceget, es miután kipaszirozta az emberekbol a manit, lehuzza a rolot azt csumi. Eddig a pontig en meg igen nagy reményekkel voltam tele, de most, amikor elolvastam a kiadasrol szolo cuccost, en mar elkezdtem temetni, mivel eddig ez legalabb a 10.-ik hazugsaguk volt, es ez volt eddig a legdurvabb, most mar en is meginogtam, pedig az elso hirek utan szinte azonnal rajongo lettem. Ez van, megint nem lesz jopar evig semmi normalis mmo...
  • Eragon30
    " https://mmoculture.com/2018/08/ashes-of-creation-my-com-to-publish-new-fantasy-mmorpg-in-europe/: Hát elég fura ahhoz képest hogy, Steve pont azt nyilatkozta annó és AOC wikin is megtalálható: mi fogjuk finanszírozni a játékot, és nem csak a fejlesztést hanem a kiadást is mi végzezzük, nem szeretnénk kapcsolatban lenni más kiadókkal . mert megváltoztatnák a játékot és beleszólnának a kiadási modellbe vagy a fejlesztésbe. Noh ehhez a nyilatkozathoz képest ez elég fura hír... Hamarosan várható bejelentés hogy mit láthatunk Gamescomon, tehát érdemes a mai és a holnapi napon figyelni a discord csatornát:) " Érdemes átolvasni a cikket, mivel található benne kb 2 darab új kép a játékból :3 Azért elgondolkodtató hogy MY.COM-ot ismerve (Revo ) hogy is képzelik el a teljes p2w hiányát.. :D De nyugi srácok csak MY szívunk xD az amerikai és az ázsiai kiadó más lesz.. egyedül EU my.com
  • Eragon30
    @Shion nyugi nem ilyen lesz, az alábbi trailer videóban az akció harc kezdeményezését láthattuk , elrejtett UI hud mellett. Tehát ez csak egy kezdetleges verzió. A végső elképzelés a TAB - Akció skillek(képességek) és harc keveredése. A játékos fogja megválasztani előrehaladása során hogy az akció és a tabos skill fáról melyik képességeket kívánja használni és milyen arányban ;) Vagy pedig arra is képes lesz hogy csak az akció skilleket használja, vagy csak a tabosakat. De minden képesség az adott fákon nem lesz maximalizálható tehát jól kell megválogatni hogy mit választ, és milyen arányban. Az Alfa2 alatt már látni fogjuk ezt az akció-tab hibrid rendszert. A mostani alfa1 inkább csak az akció harcrendszer tesztelésére fog szolgálni.+Open World Battlegrounds, Castle Sieges and City Defense "Horde Mode" A 2. Alfa pedig : Hybrid Combat testing of Action/Tab skills that players will be able to customize through their class skill tree. In addition, this phase will include;
    Progression to Level 20
    4 Playable races
    Character Customization Suite
    8 base archetypes
    Portions of our housing systems
    Portions of our crafting/Artisan systems
    Node Progression to Stage 4
    120sqkm of world map
    Questing and Society/Guild Systems
    Utoljára szerkesztette: Eragon30, 2018.08.21. 14:18:59
  • Vicodine
    30-40 skill, 1-10 masodperces castolasi idokkel es 30sec -20 perc cdk???? Mivan, ez szerinted az old school? :D Azt mar beszéltük, hogy a nezet az szinte 1000000%, hogy valtozni fog, vagy valtoztathato lesz, ez egesszen biztos. De a tobbinek semmi koze ahhoz, amirol te beszelsz. Hat ha valami, akkor mondjuk a Lineage 2 az old school, es abban sincsenek olyanok, mint amirol te beszelsz, pedig az a legnagyobbak kozt van. De mas példát is lehetne felhozni, de amirol te beszelsz az nem old school, hanem egy szimpla stilus adott mmon belul egy adott harcrendszerhez. Ha te olyan játékkal szeretnél jatszani, ahol olyan mechanikak vannak, mint 20 evvel ezelott, es nem varsz el semmifele fejlodest, akkor ne varj uj játékra, hanem jatszal regiekkel. De szerintem az uj mmoknak hagyd meg a lehetoseget a fejlodesre, hidd el, nem lesz rossz, ha nem ragadnak le a regi szar semaknal.
    Olyan abszurd példát hoztal fel healelesnel is, hogy mekkora taktika stb volt akkor ott anno abban …, hogy az osszes hajam az egnek allt. Az nem taktika es agyalas kerdese volt, hanem ha sikerult, akkor szimplan szerencseje volt a parasztnak, ha nem, akkor meg nem. A vilag leg elcseszettebb rendszerei az olyanok, amikrol te beszelsz, nem véletlenül kerulnek egyre inkabb hatterbe.

• Eragon30
    https://mmoculture.com/2018/08/ashes-of-creation-my-com-to-publish-new-fantasy-mmorpg-in-europe/ Hát elég fura ahhoz képest hogy, Steve pont azt nyilatkozta annó és AOC wikin is megtalálható: mi fogjuk finanszírozni a játékot, és nem csak a fejlesztést hanem a kiadást is mi végzezzük, nem szeretnénk kapcsolatban lenni más kiadókkal . mert megváltoztatnák a játékot és beleszólnának a kiadási modellbe vagy a fejlesztésbe. Noh ehhez a nyilatkozathoz képest ez elég fura hír... Hamarosan várható bejelentés hogy mit láthatunk Gamescomon, tehát érdemes a mai és a holnapi napon figyelni a discord csatornát:)
    Utoljára szerkesztette: Eragon30, 2018.08.21. 14:08:05
  • Running
    99% hogy nem lesz olyan. Az a régmúlt. Megállsz egy helyben és nyomkodod a skilleket, ez kifutott 10 évvel ezelőtt. Ashes kb ESO, GW2 szerű kitérős kasztolós harcrendszerrel fog működni, de Nephin majd megerősíti.
    Szerintem egy olyan régi rendszert behozni, kvázi öngyilkosság lenne a fejlesztők részéről. A hosszú kasztolási idővel nincs gond, csak ne egy helyben megállós legyen. A kettőt lehet kombinálni is. A skillek 90%-ról semmit sem tudni, biztos lesz olyan is, ami nem instant lesz.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2018.08.21. 13:57:58
  • Shion
    A játék grafikája gyönyörű, de a harc mechanikája nagyon nem tetszik. Én az AOC-t azért vártam eddig, mert azt ígérték, hogy régi iskolás rendszer lesz, nagy csapatolásokkal és hasonlókkal.

Ehhez betesznek egy first person shooter jellegű, instant skillekkel ugrabugráló hülyeséget, mint harc rendszer?! Ez miben régi iskola, ahol skill fák vannak, minden class-nak van 30-40 skillje, 1-10 másodperces castolási időkkel, 30 másodperc - 20 perc cooldown-okkal, hogy kelljen bőven taktikázni, ne pazarolja el feleslegesen az ember a skilleket. Az ügyességre épülő ugrabugra és a taktikai gondolkodós harc tökéletesen ellentétes módszer. Máig emlékszem Everquest 2-ben a Templar healerre, ahol a szóló heal castolási ideje 3 másodperc volt, a csapatos heal 7 másodperc. Ott bizony kőkeményen agyalni kellett, hogy mikor kezdje el az ember a castolást, mert közben ugyebár nem lehet mozogni (pl. AoE-ból kiállni), nem lehet 1-2 másodperces Cure (cleanse) debuff leszedőt rádobni a tankra, stb. 3 main healer összejátéka és összeszokottsága kellett, hogy bármilyen raid le is menjen. Instant rendszerben ilyen nem lesz sose. :(

Ha ilyen instant-ugrálós marad az AOC harcrendszere, akkor nálam máris felejtős az egész játék :(
  • Running
    Ashes of Creation facebook csoport: Link
    Nephin és én vagyunk az adminjai, egyelőre. Akit majd érdekel a játék, várjuk szeretettel oda is.
  • Nephin
  • Running
    Annyira izgulok a játékért, hogy minden szuper legyen. :)
  • Nephin
    A nézet be van zoomolva, hogy ne lássuk az UI-t. Egy MMO-t nem ilyen közelről játszik a többség. :)

Egy kicsit sok volt az effekt szerintem, de azt is borítékolom, hogy a végeredmény megjelenéskor nagyon nem így fog kinézni, legfeljebb a működő alapokban fog hasonlítani, ezért teszteljük majd hét hónapon át, hogy kiessen, ami nem oké. :) Arra leszek még kíváncsi, hogy ötvözik össze a tab targetes skillekkel az egészet.
    Utoljára szerkesztette: Nephin, 2018.08.18. 12:32:32
  • Vicodine
    De jo, kb pont most akartam en is belinkelni :D Ez az uj combat rendszer kicsit erdekes, mert a nezet az olyan inkabb, mint az fpseknel szokott lenni a kulso nezet, egyáltalán nem mmorpgs action combat. Tudom, meg alpha stb stb..., es hat azert elegge komoly valtozas ez az elozohoz kepest, de remelem ezen a kamerakezelesen javitanak meg, vagy legalabb is elerhetove tesznek mas kamerakezelest is, mert en ezt nagy nem szeressem, ennyi erovel játszhatnék fpsel is, amit nem szeretek :D

De azert le a kalappal, rajta vannak a fiukak szeren, kezdem szepen lassan elhinni errol a játékról, hogy ez tényleg az lesz ami, legalabb is egyre komolyabbnak tunik az egesz, es tényleg odafigyelve, esszeruen csinaljak a jatekot, figyelve a jatekosok akaratara. Ha az eddigi kisfilm sorozatokban elhangzott terveknek csak a felet korrektul megvalositjak (amire napról nagypra egyre nagyobb esélyt latok), akkor azt hiszem sok ev (es meg jopar.. :D ) varakozas utan végre lesz egy komolyabb mmorpgnk. Hat eleinte azt hittem, hogy egyre kevesbe lesz varos, es hogy az MLM-es faszi szetcseszi az egesszet, de ugy latom rakapott az izezere, es kezdi elhinni o is, hogy a legnagyobb mani abban van, ha egy olyan jatekot csinal, ami tarol. Csak igy tovabb, es bar messze meg a kiadas, de legalabb van egy kis remeny.
  • Nephin
    A streamen elhangzott infók képekkel:link
  • Nephin